Jump to content

BlackBerry Z10

k0miStiS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

H έκδοση 10.2 έχει android 4.2.2 ως βάση

Σωστό μέν αλλά όχι απόλυτα. To android runtime που έχουν οι εκδόσεις 10.2 που έχουν κυκλοφορήσει ειναι 4.2 αλλά τρέχει σε safe mode για αυτο κι η μέτρια αποδοση

Αυτό που ανέφερα παραπανω αφορά την πλήρως ξεκλειδωτη version και είναι τελείως άλλη εμπειρια

Όσοι έχετε android apps και 10.2 και το περάσετε θα δείτε τι εννοώ. Θέλει και ρεσταρτ μετά το περασμα

γεια σας!

το λειτουργικό τελικά τρελό κόλλημα μου άρεσε πολύ!!, άμεσα mails fαcebook twiter phone κλπ, να μην τα λέω και εγώ.

στην αρχή είχα κάνει 2 αναβάθμισης κανονικές και τώρα έβαλα 10.2.0.1323 που έχει μεγάλη διαφορά

τώρα ψήνομαι πολύ να βάλω 10.2.0.1371

πριν βάλω 10.2.0.1371 πρέπει να κάνω κανένα καθάρισμα του κινητού με κάποιο πρόγραμμα, και 2ο εγώ που έβγαλα την 10.2.0.1323 είχα αναμένω κανονικά το τηλέφωνο έτρεξα το αρχείο 10.2.0.1323 έκανε επανεκκίνηση το τηλέφωνο και ξεκίνησε την αναβάθμιση, σωστά έτσι είναι;

ευχαριστώ!

γεια σας!

το λειτουργικό τελικά τρελό κόλλημα μου άρεσε πολύ!!, άμεσα mails fαcebook twiter phone κλπ, να μην τα λέω και εγώ.

στην αρχή είχα κάνει 2 αναβάθμισης κανονικές και τώρα έβαλα 10.2.0.1323 που έχει μεγάλη διαφορά

τώρα ψήνομαι πολύ να βάλω 10.2.0.1371

πριν βάλω 10.2.0.1371 πρέπει να κάνω κανένα καθάρισμα του κινητού με κάποιο πρόγραμμα, και 2ο εγώ που έβγαλα την 10.2.0.1323 είχα αναμένω κανονικά το τηλέφωνο έτρεξα το αρχείο 10.2.0.1323 έκανε επανεκκίνηση το τηλέφωνο και ξεκίνησε την αναβάθμιση, σωστά έτσι είναι;

ευχαριστώ!

Καλημέρα, όπως γράφω και σε προηγούμενο post:

Θα βάλεις το τηλέφωνο σε airplane mode. Θα κάνεις back up, θα βάλεις την 10.2.0.1371 (είναι μόνο για STL100-2,3,4) κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται και wipe το τηλέφωνο οπότε δεν χρειάζεται καθάρισμα που ρωτάς, θα κάνεις skip το bbid και όλα τα υπόλοιπα ώστε να φτάσεις στην βασική οθονη, μετά θα κάνεις wipe και στη συνέχεια θα ξεκινήσεις το restore και θα μπεις για ξύρισμα και ένα μπάνιο...γιατί κρατάει ώρα...!!!

Έγω την έχω από το Σάββατο και έχω δει βελτίωση στην αυτονομία της μπαταρίας.

Υ.Γ.: Φημολογείται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κυκλοφορήσει νέα leaked έκδοση (10.2.0.1443), οπότε όποιος έχει αντοχές, μπορεί απλά να περιμένει... :w00t:

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

ρε παιδια , και εμενα μου αρεσε παρα πολυ αλλα η μπαταρια του ειναι ο λογος που το πουλησα.... το εβγαζα στισ 10 το πρωι απο τον φορτιστη και στις 6 το απογευμα η8ελε φορτιση... απαραδεκτο...

δεν ξερω τωρα αν εχει στρωσει κα8ολου .. το εχω πουλησει εδω και 3 μηνες σχεδον..

Mε τα update 10.1 και πάνω λένε ότι έχει στρώσει. Υπάρχει και αυτό εντωμεταξύ που είναι κορυφαίο

http://shop.crackberry.com/blackberry-battery-charger-bundle/8A83A13566.htm

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne

BB PlayBook 32GB

Δεν βάζω leaked εκδόσεις στο κινητό μου αλλά διαβάζω τα καλύτερα για την 10.2 και εδώ αλλά και στο Crackberry!! Λέτε να κάνω την αρχή;:O

Αν μας εξηγούσες και το λόγο που δεν βάζεις leaked εκδόσεις... Πιο πολλά προβλήματα έχουν οι παλιές από τις leaked. Και αν διαβάσεις ορισμένοι το πουλάνε επειδή είτε η μπαταρία δεν κρατάει αρκετά είτε επειδή θεωρούν ότι λείπουν ή υπολειτουργούν κάποια στοιχεία του λειτουργικού.

BB PlayBook 32GB

ρε παιδια , και εμενα μου αρεσε παρα πολυ αλλα η μπαταρια του ειναι ο λογος που το πουλησα.... το εβγαζα στισ 10 το πρωι απο τον φορτιστη και στις 6 το απογευμα η8ελε φορτιση... απαραδεκτο...

δεν ξερω τωρα αν εχει στρωσει κα8ολου .. το εχω πουλησει εδω και 3 μηνες σχεδον..

εγώ είμαι ο νέος με Ζ10 αλλά πχ με σχέση το SGSII τα πάει ποιο καλά η μπαταρία του Ζ10 τώρα με την 10.2.0.1323 και ελπίζω να πάει καλύτερα με την 10.2.0.1443

όταν θα περιμένουμε μια νέα έκδοση να το γράφεις εδώ για να την βγάζουν αμέσως μετά!

ωραία πάω να κάνω backup κλπ να δούμε τι λέει!!! :D

όταν θα περιμένουμε μια νέα έκδοση να το γράφεις εδώ για να την βγάζουν αμέσως μετά!

ωραία πάω να κάνω backup κλπ να δούμε τι λέει!!! :D

Περιμένω να τελειώσει το restore... :dizzy::zzz:

BB PlayBook 32GB

Γεια σας παιδια.Θελω να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το Ζ10 σε εσας που γνωριζεται.Το τηλεφωνο το εδωσε η εταιρεια που εργαζεται η γυναικα μου και υπαρχουν καποια θεματα που θελω να λυσω.

1.Μπαταρια.Δεν υπαρχει (νομιζω) ουτε καν ενδειξη ποσοστου.Επεισης ειναι τραγικη.Το απογευμα εχει μεινει με το τηλεφωνο σβηστο.Τρεχουν μονο email+what's up messanger.

2.Υπαρχει εντολη να κλεισει το 3G ωστε να μην καταναλωνει τοση ενεργεια?

3.Τι γινεται με το Viber? Θα βγει ποτε εκδοση για ΒΒ ?

4.Υπαρχει ή θα υπαρξει μεγαλυτερη μπαταρια για το μοντελο αυτο?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Edited by katakefalos

www.viewmasterphotos.com

http://viewmasterphotos.blogspot.com

Γεια σας παιδια.Θελω να κανω καποιες ερωτησεις σχετικα με το Ζ10 σε εσας που γνωριζεται.Το τηλεφωνο το εδωσε η εταιρεια που εργαζεται η γυναικα μου και υπαρχουν καποια θεματα που θελω να λυσω.

1.Μπαταρια.Δεν υπαρχει (νομιζω) ουτε καν ενδειξη ποσοστου.Επεισης ειναι τραγικη.Το απογευμα εχει μεινει με το τηλεφωνο σβηστο.Τρεχουν μονο email+what's up messanger.

2.Υπαρχει εντολη να κλεισει το 3G ωστε να μην καταναλωνει τοση ενεργεια?

3.Τι γινεται με το Viber? Θα βγει ποτε εκδοση για ΒΒ ?

4.Υπαρχει ή θα υπαρξει μεγαλυτερη μπαταρια για το μοντελο αυτο?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλημέρα,

1. η μπαταρία είναι το αδύναμο σημείο του τηλεφώνου, όμως με τελευταίες εκδόσεις λειτουργικού η κατάσταση έχει βελτιωθεί αρκετά. Με κανονική χρήση, χωρίς περιττά σκαλίσματα και με πολλά περισσότερα προγράμματα να τρέχουν, μου έβγαζε σχεδόν όλη τη μέρα. Χρησιμοποιώ παρελθόντα χρόνο γιατί τώρα έχω άλλη έκδοση λειτουργικού που ακόμα δοκιμάζω... Σίγουρα βοηθάει αν δεν είναι άσκοπα το Wi-Fi ανοικτό, Bluetooth, NFC κλπ. και αν χαμηλώσεις λίγο τη φωτεινότητα της οθόνης.

2. Από τις ρυθμίσεις -> Συνδέσεις δικτύου -> Δικτ. κιν. τηλεφωνίας, αλλάζεις τη Λειτουργία δικτύου.

3. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.

4. Όχι δεν υπάρχει, ούτε πιστεύω ότι θα υπάρξει. Ιδανική και εξαιρετική λύση είναι αυτό: http://store.shopblackberry.com/store/bbrryus/en_US/pd/productID.265402200/categoryID.62163300

και ο νέος γνήσιος φορτιστής αυτοκινήτου: http://store.shopblackberry.com/store/bbrryus/en_US/pd/productID.265400000/categoryID.61936700

BB PlayBook 32GB

αληθεύει ότι η μπαταρία του υπερθερμαίνεται , γιατί σκέφτομαι για αγορά

Καλημέρα,

ναι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο αλλά δεν συμβαίνει σε όλους. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω τρομερό πρόβλημα, εκτός από περιπτώσεις που το τηλέφωνο "ζορίζεται" με συνεχόμενη χρήση πχ. κάποιου παιχνιδιού.

BB PlayBook 32GB

Καλημέρα,

1. η μπαταρία είναι το αδύναμο σημείο του τηλεφώνου, όμως με τελευταίες εκδόσεις λειτουργικού η κατάσταση έχει βελτιωθεί αρκετά. Με κανονική χρήση, χωρίς περιττά σκαλίσματα και με πολλά περισσότερα προγράμματα να τρέχουν, μου έβγαζε σχεδόν όλη τη μέρα. Χρησιμοποιώ παρελθόντα χρόνο γιατί τώρα έχω άλλη έκδοση λειτουργικού που ακόμα δοκιμάζω... Σίγουρα βοηθάει αν δεν είναι άσκοπα το Wi-Fi ανοικτό, Bluetooth, NFC κλπ. και αν χαμηλώσεις λίγο τη φωτεινότητα της οθόνης.

2. Από τις ρυθμίσεις -> Συνδέσεις δικτύου -> Δικτ. κιν. τηλεφωνίας, αλλάζεις τη Λειτουργία δικτύου.

3. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.

4. Όχι δεν υπάρχει, ούτε πιστεύω ότι θα υπάρξει. Ιδανική και εξαιρετική λύση είναι αυτό: http://store.shopblackberry.com/store/bbrryus/en_US/pd/productID.265402200/categoryID.62163300

και ο νέος γνήσιος φορτιστής αυτοκινήτου: http://store.shopblackberry.com/store/bbrryus/en_US/pd/productID.265400000/categoryID.61936700

Eυχαριστω πολυ γαι τον χρονο σου.

Εψαξα και μερικα αλλα φορουμ στο Νετ και διαβασα.Η αληθεια ειναι πως ηδη εχω κλειστα τα Nfc,Wifi,Bluetooth κι οτι αλλο που μπορει να τρωει την μπαταρια.

Στις 8+30 σημερα το πρωι βγηκε απο το ρευμα.Χωρις χρηση(μονο συγχρονισμο εταιρικων μειλ που σημερα ειναι λιγα λογω Κυριακης) ολα σχεδον κλειστα καθολου ενασχοληση αυτην την στιγμη 14+14 εχει 65%. Τραγικο θα ελεγα.

Σε 2-3 μερες θα σας γραψω παλι πως τα παει.

Ευχαριστω.

www.viewmasterphotos.com

http://viewmasterphotos.blogspot.com

Eυχαριστω πολυ γαι τον χρονο σου.

Εψαξα και μερικα αλλα φορουμ στο Νετ και διαβασα.Η αληθεια ειναι πως ηδη εχω κλειστα τα Nfc,Wifi,Bluetooth κι οτι αλλο που μπορει να τρωει την μπαταρια.

Στις 8+30 σημερα το πρωι βγηκε απο το ρευμα.Χωρις χρηση(μονο συγχρονισμο εταιρικων μειλ που σημερα ειναι λιγα λογω Κυριακης) ολα σχεδον κλειστα καθολου ενασχοληση αυτην την στιγμη 14+14 εχει 65%. Τραγικο θα ελεγα.

Σε 2-3 μερες θα σας γραψω παλι πως τα παει.

Ευχαριστω.

Να είσαι καλά.

Εγώ το έχω εκτός πρίζας από τις 5 το πρωί, συγχρονίζει διάφορα mail accounts αλλά και exchange (της δουλειάς) και με μέτρια χρήση μέχρι στιγμής, η μπαταρία είναι στο 52%.

Υπομονή μέχρι να βγει επίσημα η 10.2.0.ΧΧΧΧ. ;)

BB PlayBook 32GB

Αν είχε αυτή περίπου την τιμή όταν κυκλοφόρησε, θα είχε κλείσει πολλά στόματα. Βλακεία τους, ας ελπίσουμε ότι με το Ζ30 θα κάνουν το σωστό και δεν θα κοστίζει όσο το iPhone 5 ή το Galaxy S4.

BB PlayBook 32GB

Το BlackBerry 10 παιδιά είναι πολύ καλό!! Θέλει τώρα έναν "συνεργάτη" με πολλά λεφτά για να το απογειώσει!! Βλέπε Microsoft-Nokia deal ή κάτι πιο light...!!;)

Μακάρι να μην είμαι μάντης κακων αλλα η τιμή προσφοράς του amazon μου θυμίζει την περίπτωση playbook.Έτρεξε ο κόσμος να αγοράσει και η συνέχεια γνωστή...Πολύ θα ήθελα να το πάρω σε αυτη την τιμή αλλά λόγω του ιστορικου που έχω με το playbook....φυσάω και το γιαούρτι
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

Μακάρι να μην είμαι μάντης κακων αλλα η τιμή προσφοράς του amazon μου θυμίζει την περίπτωση playbook.Έτρεξε ο κόσμος να αγοράσει και η συνέχεια γνωστή...Πολύ θα ήθελα να το πάρω σε αυτη την τιμή αλλά λόγω του ιστορικου που έχω με το playbook....φυσάω και το γιαούρτι

Αν και τα πράγματα δεν πάνε καλά, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Το λειτουργικό έχει συνέχεια όλο και μεγαλύτερη υποστήριξη από εφαρμογές και σύντομα το Ζ30 θα βγει και στην αγορά. Tο Ζ10 δεν θα καταλήξει σαν το PlayBook γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάτι ακόμα να περιμένεις απ'αυτό όπως στη περίπτωση του PlayBook που είχαν πει για BB10.

BB PlayBook 32GB

Άψογη τιμή, το θέμα είναι αν λειτουργεί κανονικά στα δίκτυα στην Ελλάδα, καθώς και ποια έκδοση πουλάνε (STL100-1,2,3,4)

"There's a story still unread"

Οποιος πρόλαβε τον κύριο είδε. Ξαναανέβηκε στ φυσιολογικά 300+ ευρώ. 250 ήταν χάρισμα πάντως. Κρίμα που έχω παραγγείλει ήδη το δικό μου. Θα είχα γλυτώσει ένα σκασμό λεφτά.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οποιος πρόλαβε τον κύριο είδε. Ξαναανέβηκε στ φυσιολογικά 300+ ευρώ. 250 ήταν χάρισμα πάντως. Κρίμα που έχω παραγγείλει ήδη το δικό μου. Θα είχα γλυτώσει ένα σκασμό λεφτά.

όχι δεν ξαναανέβηκε.

Παρέμεινε στα 271€, όπως και πριν.

"There's a story still unread"

• The topic was unpinned