AfterForever Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Ρε παιδια καντε μου καποιος τη χαρη κ εγκαταστηστε καποιος το nba jam να μου πειτε αν παιζει. το αγορασα και δεν παιζει κ φαινεται γαματο! ξενερωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Ειναι το σο μεγαλες οι διαφορες μεταξυ αυτου: http://www.aliexpress.com/item/In-stock-Ainol-Novo-9-Firewire-Spark-9-7-inch-4K-Retina-IPS-Quad-Core-Android/808676199.html και του Hyundai X900, ωστε να προτιμουμε το δευτερο; Ενδιαφερομαι κυριως για ιντερνετ και θεαση ταινιων/τιβι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ειναι το σο μεγαλες οι διαφορες μεταξυ αυτου: http://www.aliexpress.com/item/In-stock-Ainol-Novo-9-Firewire-Spark-9-7-inch-4K-Retina-IPS-Quad-Core-Android/808676199.html και του Hyundai X900, ωστε να προτιμουμε το δευτερο; Ενδιαφερομαι κυριως για ιντερνετ και θεαση ταινιων/τιβι Απο αγοραστη που εχει φιντμπακ 6 ουτε καν να το σκεφτεις να αγορασεις. Για το συγκεκριμενο ταμπλετ εχουν ακουστει πολλα και η τιμη του θα πεσει αν δεν βιαζεσαι ιδιαιτερα μην αγορασεις τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Ρε παιδια καντε μου καποιος τη χαρη κ εγκαταστηστε καποιος το nba jam να μου πειτε αν παιζει. το αγορασα και δεν παιζει κ φαινεται γαματο! ξενερωσα Όποιος μπορεί θα του ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Όποιος μπορεί θα του ήμουν ευγνώμων. Δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια εκδοση. Κατέβασα ενα nba jam free 7.68mb, απο το google play. Ξεκινάει με ελεύθερες βολές. Αμα αστοχήσεις βγαινει μια καρτσικα και σε γιουχαρει:lol: Αν είναι αυτό, παιζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaris Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Πριν μερικές μέρες δημοσιεύτηκε στο slatedroid αυτο το memory leak fix: http://www.slatedroid.com/topic/39486-romdanerick-romchuwi-v99vido-n90fhdcube-u9gtvvisture-4hd-retina-tablet/page__st__1900 . Δεν γνωρίζω όμως πως εγκαθίσταται για να δούμε αν παίζει και στο Hyundai. Ας το δοκιμάσει όποιος το καταφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Προσπαθώ να ανοίξω και να επεξεργαστώ έγγραφα του word μεγάλου μεγέθους, 9mb περίπου. Και το Kingsoft και το polaris τα ανοίγουν, με δυσκολία, αλλά στο edit το kingsoft λέει unknown error και κλείνει και το polaris λεει ανεπαρκής μνήμη για αποθηκευτεί το έγγραφο. Εννοείται ότι σε μικρότερα έγγραφα και οι δύο εφαρμογές δουλεύουν άψογα. . Θεωρούνται πολλά τα 9mb για ένα έγγραφο; Περισσότερη μνήμη θα βελτίωνε την κατάσταση; Μπορώ να κάνω κάτι ή με σώσει άλλο tablet με περισσότερη μνήμη; Καμμια πληροφορία για hyundai quad core και 2gb μνήμη κυκλοφοράει; Eκτός από το 10,1 exynos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. April 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Προσπαθώ να ανοίξω και να επεξεργαστώ έγγραφα του word μεγάλου μεγέθους, 9mb περίπου. Και το Kingsoft και το polaris τα ανοίγουν, με δυσκολία, αλλά στο edit το kingsoft λέει unknown error και κλείνει και το polaris λεει ανεπαρκής μνήμη για αποθηκευτεί το έγγραφο. Εννοείται ότι σε μικρότερα έγγραφα και οι δύο εφαρμογές δουλεύουν άψογα. . Θεωρούνται πολλά τα 9mb για ένα έγγραφο; Περισσότερη μνήμη θα βελτίωνε την κατάσταση; Μπορώ να κάνω κάτι ή με σώσει άλλο tablet με περισσότερη μνήμη; Καμμια πληροφορία για hyundai quad core και 2gb μνήμη κυκλοφοράει; Eκτός από το 10,1 exynos! Μήπως έχει θέμα με το συγκεκριμένο έγγραφο (το συγκεκριμένο τύπο); Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Η εφαρμογή των χαρτών της Google όταν συνδέομαι από το WiFi μου δεν αναγνωρίζει την τοποθεσία μου ενώ στο κινητό μου την αναγνωρίζει κανονικά. Και το ακόμη πιο παράξενο είναι όταν συνδέθηκα σε άλλο WiFi δίκτυο την έδειχνε κανονικά! Τι μπορεί να παίζει;; :confused: Επίσης στην εφαρμογή του Youtube τα βίντεο τα φορτώνει μέχρι τη μέση τους περίπου γρήγορα αλλά από εκεί και μετά πολύ αργά με αποτέλεσμα να κολλάει και το παίξιμο μετά και να είναι πολύ σπαστικό. Δεν είναι θέμα internet πάντως γιατί το κάνει και στο δικό μου και σε άλλο δίκτυο που δοκίμασα. Το κάνει και σε εσάς αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Η εφαρμογή των χαρτών της Google όταν συνδέομαι από το WiFi μου δεν αναγνωρίζει την τοποθεσία μου ενώ στο κινητό μου την αναγνωρίζει κανονικά. Και το ακόμη πιο παράξενο είναι όταν συνδέθηκα σε άλλο WiFi δίκτυο την έδειχνε κανονικά! Τι μπορεί να παίζει;; :confused: Επίσης στην εφαρμογή του Youtube τα βίντεο τα φορτώνει μέχρι τη μέση τους περίπου γρήγορα αλλά από εκεί και μετά πολύ αργά με αποτέλεσμα να κολλάει και το παίξιμο μετά και να είναι πολύ σπαστικό. Δεν είναι θέμα internet πάντως γιατί το κάνει και στο δικό μου και σε άλλο δίκτυο που δοκίμασα. Το κάνει και σε εσάς αυτό;; Παρεμπιτόντως αύριο πάω για αλλαγή ρουτερ στον ISP μου γιατί το wifi ξεκίναγε από 54mbs και κατέληγε στα 11 και καμμιά φορά στα 4!!. Νόμιζα ότι μου έκλεβαν δίκτυο:O αλλά μου είπαν ότι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο, είναι βλάβη και αλλάζουν ρουτερ αμέσως. Για παιχνίδια you tube δεν ξέρω γιατί δεν παίζω, αλλά γενικά είχα προβλήματα τελευταία πολλά με την σύνδεση. Κοίτα λοιπόν μέσα από το PC σου το configuration του ρουτερ έλεγξε αν κρατάει τη μέγιστη ταχύτητά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Πως ειναι δυνατον το zte v970 ναναι πιο ευχαριστο πιο smooth κ πιο γρηγορο απο το ταμπλετ μας, δε μπορω να καταλαβω. απογοητευση (δεν το συγκρινω καν με ενα sony tablet που επιασα ε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Πως ειναι δυνατον το zte v970 ναναι πιο ευχαριστο πιο smooth κ πιο γρηγορο απο το ταμπλετ μας, δε μπορω να καταλαβω. απογοητευση (δεν το συγκρινω καν με ενα sony tablet που επιασα ε...) Εμένα, που δε το έχω βάλει πολλές εφαρμογές καθώς χρειάζομαι μόνο λίγες και συγκεκριμένες, είναι αρκετά smooth με ελάχιστα lags. Αυτό που με τη σπάει είναι που δεν βγαίνουν αρκετές roms για αυτό το μοντέλο (και cwm recovery) ώστε να δεις τι σε βολεύει πιο πολύ. Για τα λεφτά που έδωσα πάντως είμαι ικανοποιημένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μήπως έχει θέμα με το συγκεκριμένο έγγραφο (το συγκεκριμένο τύπο); Σα να 'χεις δίκιο (όπως πάντα δηλαδή). Τα έγγραφα που προσπαθούσα να ανοίξω ήταν κάποιες δικές μου επεξεργασίες από μετατροπή tiff αρχείων μέσω ΑΒΒΥ σε αρχεία word. Κόψε ράψε κλπ. Ίσως αυτό φταίει. Και το λέω γιατί κατέβασα μεγάλο έγγραφο word τυχαία από κάποιο site έτσι για να συγκρίνω και το kingsoft το ξέσκισε, το άνοιξε για editing σε χρόνο μηδέν. Θα το κοιτάξω πάλι μια που είναι δουλειά που με ενδιαφέρει, ως προς τα δικά μου έγγραφα, να τα "ελαφρύνω". Οψόμεθα. Τελικά σιγά σιγά το ψιλοφόρτωσα πάλι το μηχανάκι αλλά τραβάει το άτιμο. Όπως είπες, έκατσε η κάστυ και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Ρε παιδιά ξαναπέρασα την Kasty και λέει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με το google play. Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο να μη μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές από το play.google.com (γιατί δεν αναγνωρίζει τη συσκευή), αλλά και από το google play στο τάμπλετ κάποια προγράμματα (όπως τον es file explorer, που πριν τον είχα κανονικά). Τι παίχτηκε; Πως το μοντάρω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Ρε παιδιά ξαναπέρασα την Kasty και λέει ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με το google play. Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο να μη μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές από το play.google.com (γιατί δεν αναγνωρίζει τη συσκευή), αλλά και από το google play στο τάμπλετ κάποια προγράμματα (όπως τον es file explorer, που πριν τον είχα κανονικά). Τι παίχτηκε; Πως το μοντάρω;; Δοκίμασε να καθαρίσεις data & cache των εφαρμογών Google Play Store και Google Play Services. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παιδιά αν χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Rom Manager ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEucm9tbWFuYWdlciJd ) για εγκατάσταση cwm recovery ξέρετε αν θα δουλέψει ή θα έχουμε κανένα μπρικάρισμα;; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Παιδιά αν χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Rom Manager ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEucm9tbWFuYWdlciJd ) για εγκατάσταση cwm recovery ξέρετε αν θα δουλέψει ή θα έχουμε κανένα μπρικάρισμα;; Ευχαριστώ! Έχει πολλές σελίδες με κριτική. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Έχει πολλές σελίδες με κριτική. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με αυτό; Κυρίως θέλω να πάρω back up όλου του συστήματος και να μπορώ το επαναφέρω κάποια στιγμή αν θέλω σε προηγούμενη κατάσταση όπως κάνω στο κινητό. Τώρα όταν μπαίνω σε λειτουργία ανάκτησης δεν έχει κάποιο μενού, μόνο ένα σηματάκι του android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 τιμιο ταμπλετακι, αλλα να σημειωσω κατι με συγκριση στην οθονη με ipad. Οταν το ειχα διπλα διπλα με ipad 4ης γενιας, η φωτεινοτητα του ειναι 30-40% λιγοτερη. Επρεπε να το εχω τερμα στο φουλ το x900 για να πιασει το 60% του ipad. Δευτερον οι καινουργιοι επεξεργαστες με 2 gb ram, δεν εχουν το memory lag και γενικα το προβλημα να υποστηριξουν την αναλυση της retina. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Κυρίως θέλω να πάρω back up όλου του συστήματος και να μπορώ το επαναφέρω κάποια στιγμή αν θέλω σε προηγούμενη κατάσταση όπως κάνω στο κινητό. Τώρα όταν μπαίνω σε λειτουργία ανάκτησης δεν έχει κάποιο μενού, μόνο ένα σηματάκι του android. Κοίτα κι εδώ. Εννοείται οτι είσαι root. http://techglobex.blogspot.gr/2012/12/How-to-Enter-and-Access-Androids-Recovery-Mode.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Κοίτα κι εδώ. Εννοείται οτι είσαι root. http://techglobex.blogspot.gr/2012/12/How-to-Enter-and-Access-Androids-Recovery-Mode.html Αυτά είναι για το πως θα μεταβώ σε recovery mode. Εγώ ήθελα να εγκαταστήσω custom recovery με δικό της μενού κτλ. Τελικά δεν υπάρχει custom recovery για το μοντέλο μας από ότι έψαξα εκτός από αυτό το βίντεο που βρήκα αλλά δεν ξέρω αν κάνει για το X900 που έχει πιο καινούριο CPU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Το έχει ανοίξει κανείς; Ανοίγει εύκολα; Είναι οι δυο βιδούλες μόνο που βλέπω στην μια πλευρά; Μου έχει χαλάσει το κουμπί on/off και θέλω να το ανοίξω να το φτιάξω, έχει μπει μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Το έχει ανοίξει κανείς; Ανοίγει εύκολα; Είναι οι δυο βιδούλες μόνο που βλέπω στην μια πλευρά; Μου έχει χαλάσει το κουμπί on/off και θέλω να το ανοίξω να το φτιάξω, έχει μπει μέσα. Το 'χω ανοίξει. Όταν ξεβιδώσεις τα 2 βιδάκια, στην τρύπα ενός απ' αυτά, κατά προτίμηση αυτή που είναι αναμεσα στό on/off και στην σχισμή της sd (δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για το συγκεκριμένο σημείο, απλά έτσι μου δούλεψε) βάλε το κατσαβίδι και ζόρισέ το πάνω κάτω, προσεκτικά εννοείται. Θα ανοίξει σε ενα σημείο και μετα σιγά σιγά το ανοίγεις με τα δαχτυλα ή και με το κατσαβιδακι γύρω γύρω. Πρεσαριστό είναι, κουμπωτό, τα βιδάκια είναι έτσι για ασφάλεια. Προσοχή μη χάσεις όταν το ανοίξεις και τα άλλα κουμπάκια γιατί δεν είναι κολλημένα αλλά ανεξάρτητα, όπως και το on/off. Άντε και καλό κουράγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Το άνοιξα τελικά. Έκανα πατάτα βέβαια γιατί δεν είχα βγάλει την εξωτερική sd που είχα μέσα, με αποτέλεσμα να τη σπάσω. Πάει αυτό. Το ένα ηχείο δεν ήταν συνδεδεμένα (ξεκολλημένα τα καλώδια) οπότε το κόλλησα και όλα μια χαρά, παίζουν και τα 2 ηχεία επιτέλους (έτσι το πήρα, έπαιζε μόνο το ένα). Το κακό είναι ότι με το κουμπί δεν έγινε τίποτα, γιατί δεν έφταιγε το εξωτερικό πλαστικό, αλλά το κουμπί μέσα. Ενώ τα άλλα (και χωρίς τα εξωτερικά πλαστικά) κάνουν "κλακ" όταν τα πατάς, αυτό είναι πατημένο μέσα και δεν κάνει κλακ. Τελοσπάντων, μικρό το κακό γιατί το κουμπί αφενός δουλεύει και ας μην έχεις αίσθηση ότι το πατάς, αφετέρου έφτιαξα το δεύτερο ηχείο (και χάλασα και τη 16άρα sd μου :( ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Το άνοιξα τελικά. Έκανα πατάτα βέβαια γιατί δεν είχα βγάλει την εξωτερική sd που είχα μέσα, με αποτέλεσμα να τη σπάσω. Πάει αυτό. Το ένα ηχείο δεν ήταν συνδεδεμένα (ξεκολλημένα τα καλώδια) οπότε το κόλλησα και όλα μια χαρά, παίζουν και τα 2 ηχεία επιτέλους (έτσι το πήρα, έπαιζε μόνο το ένα). Το κακό είναι ότι με το κουμπί δεν έγινε τίποτα, γιατί δεν έφταιγε το εξωτερικό πλαστικό, αλλά το κουμπί μέσα. Ενώ τα άλλα (και χωρίς τα εξωτερικά πλαστικά) κάνουν "κλακ" όταν τα πατάς, αυτό είναι πατημένο μέσα και δεν κάνει κλακ. Τελοσπάντων, μικρό το κακό γιατί το κουμπί αφενός δουλεύει και ας μην έχεις αίσθηση ότι το πατάς, αφετέρου έφτιαξα το δεύτερο ηχείο (και χάλασα και τη 16άρα sd μου :( ). Μικρό το κακό. Έχει και χειρότερα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts