Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

26 minutes ago, elkons said:

Όπως θέλουν ρυθμίζουν το φάσμα τους αυτό που τους έχει παραχωρήσει η ΕΕΤΤ.

Ακριβώς, επιλογή τους είναι να το ρυθμίσουν. 

• Απαντήσεις 14,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1494

• georgemv

736

• cmvr

1014

• georgebad

1099

Πρόσφατα εγινε εγκατάσταση κεραίας σε ύψωμα, πλησίον της παραλιακής Αθηνων Σουνίου στο ύψος του Αγίου Δημητρίου στην Γαλάζια Ακτη (πριν το Λαγωνήσι) δεν μπορώ να την εντοπίσω απο το ekerres σε ποιο δίκτυο ανήκει?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

On 23/2/2025 at 7:36 ΜΜ, tasosat said:

2025,η Vodafone παραμένει 2η,η Cosmote παραμένει πρώτη κατά 86.05 μονάδες παραπάνω από Nova και 77,37 αντίστοιχα η Vodafone 

Vodafone περνάει τη Nova κατά 9,23 και αναμένεται να τη περάσει περισσότερο καθώς και 1ο και 2ο εξάμηνο η Nova έμεινε στάσιμη ενώ Vodafone είχαμε μια μικρή άνοδο. 

Η Cosmote περνάει σήμερα τη Nova 85,06 και τη Vodafone 77,37

Οι πιθανότητες η Nova να περάσει τη COSMOTE είναι σχεδόν μηδενικές εφόσον μονο η Cosmote χρησιμοποιεί Ericsson. Μη μας πεις πάλι το παραμύθι θα περάσει τη Vodafone κάθε χρόνο παρακολούθησα και προηγούμενα χρόνια τα ίδια έλεγες και παραμένει 3η και πάλι είπες περιμένουμε τα άλλα speedtest. 

Cosmote 152.69

Vodafone 75.32

Nova 67.09

Ποιο είναι το αστείο λέω κάτι λάθος φίλε μου; @Serafeim1981....

11 ώρες πριν, lefkaditis said:

Πρόσφατα εγινε εγκατάσταση κεραίας σε ύψωμα, πλησίον της παραλιακής Αθηνων Σουνίου στο ύψος του Αγίου Δημητρίου στην Γαλάζια Ακτη (πριν το Λαγωνήσι) δεν μπορώ να την εντοπίσω απο το ekerres σε ποιο δίκτυο ανήκει?

Μια καινούρια της βονταφον βρίσκω και μια ανανέωση ιστού για Cosmote (έχει ήδη κεραία εκεί). Μια από τις δύο λοιπόν 😏

Σήμερα πριν περίπου 2μιση ώρες στη Θεσσαλονίκη, γραμμή Cosmote, κλήση VoLTE με τίποτα. 2G only με χάλια ήχο, δοκιμασμένο σε διάφορα σημεία από Κάτω Τούμπα μέχρι Αγίου Δημητρίου. Fly Mode & Restart δεν βοήθησαν. Τώρα είναι εντάξει. Επίσης και σε VoWIFI και με 2G & VoLte, πάρα πολλές φορές όταν δεχτώ εισερχόμενη κλήση από το συγκεκριμένο νούμερο Cosmote, την απορρίψω (για να καλέσω εγώ πίσω), καλώ εγώ χτυπάει 3-4 φορές (χωρίς πραγματικά να χτυπάει στον συνδρομητή), πέφτει η κλήση, και μετά για πάντα δείχνει κατειλημμένη η γραμμή (όταν καλέσεις σε αυτό το Cosmote νούμερο) μέχρι να παίξει με Fly Mode για να ξεκολλήσει. Πολύ ενοχλητικό.

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

11 ώρες πριν, memoriesradio said:

Σήμερα πριν περίπου 2μιση ώρες στη Θεσσαλονίκη, γραμμή Cosmote, κλήση VoLTE με τίποτα. 2G only με χάλια ήχο, δοκιμασμένο σε διάφορα σημεία από Κάτω Τούμπα μέχρι Αγίου Δημητρίου. Fly Mode & Restart δεν βοήθησαν. Τώρα είναι εντάξει. Επίσης και σε VoWIFI και με 2G & VoLte, πάρα πολλές φορές όταν δεχτώ εισερχόμενη κλήση από το συγκεκριμένο νούμερο Cosmote, την απορρίψω (για να καλέσω εγώ πίσω), καλώ εγώ χτυπάει 3-4 φορές (χωρίς πραγματικά να χτυπάει στον συνδρομητή), πέφτει η κλήση, και μετά για πάντα δείχνει κατειλημμένη η γραμμή (όταν καλέσεις σε αυτό το Cosmote νούμερο) μέχρι να παίξει με Fly Mode για να ξεκολλήσει. Πολύ ενοχλητικό.

Άραγε θέμα γραμμής ή κάποιας κεραίας; 🤔

11 ώρες πριν, memoriesradio said:

Περίεργο, ξέρεις τι κινητό έχει; 

Ρωτάω γιατί είχα κάποτε ένα TCL 10 se και όταν το έπαιρνα και είχε ανοιχτό VoLTE έσβηνε και συνέχιζε με 2G ενώ αν το έπαιρνα εγώ ήταν μέσω 4G η κλήση κανονικά. 

Δεν είχα όμως το θέμα να με πάρουν και να μη δεχτώ τη κλήση. 

16 minutes ago, elkons said:

Περίεργο, ξέρεις τι κινητό έχει; 

Ρωτάω γιατί είχα κάποτε ένα TCL 10 se και όταν το έπαιρνα και είχε ανοιχτό VoLTE έσβηνε και συνέχιζε με 2G ενώ αν το έπαιρνα εγώ ήταν μέσω 4G η κλήση κανονικά. 

Δεν είχα όμως το θέμα να με πάρουν και να μη δεχτώ τη κλήση. 

Δεν ακούγεται για θέμα δικτύου αυτό είναι το θέμα

Καλημέρα Άνω και κάτω Τούμπα προχτές που ήμουν δεν είχα κάποιο πρόβλημα με VOLTE ήταν το κινητό χωρίς να πέφτει σε 2G.

Μήπως είναι θέμα συσκευής;

Συσκευή Α55 κουπλέ. Όχι σε ένα σημείο αλλά σε διαδρομή από Τούμπα μέχρι Αγίου Δημητρίου. Με πολλές προσπάθειες κλήσης και φλάι μόντ.

Με το Security patch Δεκεμβρίου αν έχει είναι προβληματικό, μερικά μοντέλα πήραν χτες του Φεβρουαρίου. 

Να δει αν είναι ενημερωμένο, στη συνέχεια να κάνει μια επαναφορά δικτύου και να ξανά επιλέξει το apn Cosmote Internet και μετά να ξανά στείλει SMS στο 1333 τη λέξη WIFICALL και να κάνει επανεκκίνηση. 

Έτσι επιλύθηκε σε ένα A35 λογικά και στο A55 θα βοηθήσει. 

Σε όλη τη διαδρομή είχε 5G/4G κάλυψη δεν έχει νόημα να το ρίξει στη κλήση σε 2G μετά θα είναι χάλια.

1 hour ago, tasosat said:

Με το Security patch Δεκεμβρίου αν έχει είναι προβληματικό, μερικά μοντέλα πήραν χτες του Φεβρουαρίου. 

Να δει αν είναι ενημερωμένο, στη συνέχεια να κάνει μια επαναφορά δικτύου και να ξανά επιλέξει το apn Cosmote Internet και μετά να ξανά στείλει SMS στο 1333 τη λέξη WIFICALL και να κάνει επανεκκίνηση. 

Έτσι επιλύθηκε σε ένα A35 λογικά και στο A55 θα βοηθήσει. 

Σε όλη τη διαδρομή είχε 5G/4G κάλυψη δεν έχει νόημα να το ρίξει στη κλήση σε 2G μετά θα είναι χάλια.

Το πήρε το patch χθες το βράδυ. Για την ώρα κομπλέ. Αλλά το patch ήταν ασφαλείας μόνο υποτίθεται.

Just now, memoriesradio said:

Το πήρε το patch χθες το βράδυ. Για την ώρα κομπλέ. Αλλά το patch ήταν ασφαλείας μόνο υποτίθεται.

Ναι και εγώ έτσι ξέρω αλλά σε μερικές ενημερώσεις ασφαλείας στα Samsung αναφέρει και βελτιώσεις σταθερότητα κλπ.

Με ενημέρωση ασφαλείας πχ η Cosmote είχε αλλάξει να μη μπορούμε να κλειδώσουμε 2G μόνο αλλά μόνο 4G/3G/2G ή 5G/4G/3G/2G αυτόματα .