MastroPit Δημοσιεύτηκε January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 20, 2013 3-4 γνωστοί μου είπαν ότι τους πήραν τηλέφωνο με απόκρυψη και έλεγαν διάφορα για μένα. Φοβάμαι ότι έχουν πάρει κι άλλους. 1. Μπορεί με κάποια μήνυση να γίνει κάτι ή θα δώσω μεγαλύτερη έκταση στο θέμα; Παλιότερα που μ' έπαιρνε κάποιος τηλέφωνο ο ΟΤΕ μου είχε πει ότι θα παρακολουθούσαν το τηλέφωνο μου κι αν έπιαναν κάποιον με απόκρυψη (δεν πολυκυκλοφορούσε τότε η αναγνώριση κλήσεως) δε θα μου έδιναν το όνομα του αλλά θα του έκαναν σύσταση για να μην το ξανακάνει και μόνο αν το ξαναέκανε θα μου το έδιναν. Τώρα όμως τηλεφωνούν σε άλλους... 2. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βρεθεί ποιος ήδη πήρε με απόκρυψη στο τηλέφωνο και ειδικότερα αν είναι αλλου το τηλέφωνο (γνωστού μου); 3. Μπορεί μέσω αστυνομίας να γίνει έλεγχος στις τηλεφωνίες ποιος τη συγκεκριμένη ώρα πήρε πολλά τηλέφωνα περιλαμβάνοντας φυσικά τα συγκεκριμένα τηλέφωνα; 4. Αν βρίσκεται με κάποιο τρόπο και είναι κάποιο κινητό που δεν δείχνει να είναι κάποιου μπορεί η εταιρεία να εντοπίσει τη θέση απ' όπου έγιναν οι κλήσεις; 5. Υπάρχει κάποια συσκευή που να τη βάλω προκαταβολικά στο τηλέφωνο μου η οποία να δείχνει αυτούς που παίρνουν με απόκρυψη έτσι ώστε αν με πάρουν να τους πιάσω; Σας παρακαλώ, βοηθήστε με... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Νομίζω πως μόνο με εισαγγελική παραγγελία μπορείς να μάθεις ποιός σε παίρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MastroPit Δημ. January 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ναι αλλά μπορούν να βρουν ένα τηλέφωνο με απόκρυψη που ήδη σε έχει πάρει; Δε θέλω να μπλέκω χωρίς λόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Πρωτα απο ολα η μηνυση εχεις γνωση οτι κοστιζει 100€ ; Ειναι μεγαλο το κοστος για εμενα να το πας παρακατω. Το οτι δεν φτανει ο αριθμος του αλλου σε εσενα δε σημαινει οτι δεν τον βλεπει το δικτυο...Περιεργη υποθεση παντως που μονο εκνευρισμο προκαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Tο να έχει και τηλέφωνα φίλων σου σημαίνει ότι είναι γνωστός όλων σας. Άρα ψάξε στους φίλους σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamercon Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) 3-4 γνωστοί μου είπαν ότι τους πήραν τηλέφωνο με απόκρυψη και έλεγαν διάφορα για μένα. Φοβάμαι ότι έχουν πάρει κι άλλους. 1. Μπορεί με κάποια μήνυση να γίνει κάτι ή θα δώσω μεγαλύτερη έκταση στο θέμα; Παλιότερα που μ' έπαιρνε κάποιος τηλέφωνο ο ΟΤΕ μου είχε πει ότι θα παρακολουθούσαν το τηλέφωνο μου κι αν έπιαναν κάποιον με απόκρυψη (δεν πολυκυκλοφορούσε τότε η αναγνώριση κλήσεως) δε θα μου έδιναν το όνομα του αλλά θα του έκαναν σύσταση για να μην το ξανακάνει και μόνο αν το ξαναέκανε θα μου το έδιναν. Τώρα όμως τηλεφωνούν σε άλλους... 2. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να βρεθεί ποιος ήδη πήρε με απόκρυψη στο τηλέφωνο και ειδικότερα αν είναι αλλου το τηλέφωνο (γνωστού μου); 3. Μπορεί μέσω αστυνομίας να γίνει έλεγχος στις τηλεφωνίες ποιος τη συγκεκριμένη ώρα πήρε πολλά τηλέφωνα περιλαμβάνοντας φυσικά τα συγκεκριμένα τηλέφωνα; 4. Αν βρίσκεται με κάποιο τρόπο και είναι κάποιο κινητό που δεν δείχνει να είναι κάποιου μπορεί η εταιρεία να εντοπίσει τη θέση απ' όπου έγιναν οι κλήσεις; 5. Υπάρχει κάποια συσκευή που να τη βάλω προκαταβολικά στο τηλέφωνο μου η οποία να δείχνει αυτούς που παίρνουν με απόκρυψη έτσι ώστε αν με πάρουν να τους πιάσω; Σας παρακαλώ, βοηθήστε με... Τι λένε ακριβώς δηλαδή; Διότι το να καλεί κάποιος τηλέφωνο τρίτους και να λέει διάφορα για σένα είναι δικαίωμα του, και σε κάθε περίπτωση δεν σε αφορά. Αν εκείνος που δέχεται την κλήση ενοχλείται, μπορεί να παραπονεθεί εκείνος - αλλά όχι εσύ. Η ουσία του θέματος εδώ είναι το τι λένε και κατά πόσο αυτό είναι αλήθεια ή όχι. Edited January 21, 2013 by dreamercon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MastroPit Δημ. January 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Αν παίρνουν πολλά άτομα ενδιαφέρει αποκλειστικά εμένα διότι ο κόσμος πιστεύει ότι θέλει και ότι τον βολεύει. Με νοιάζει επίσης αν τον βλεπει το δικτυο και αν μπορώ να τον μάθω κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamercon Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 (edited) Αν παίρνουν πολλά άτομα ενδιαφέρει αποκλειστικά εμένα διότι ο κόσμος πιστεύει ότι θέλει και ότι τον βολεύει. Με νοιάζει επίσης αν τον βλεπει το δικτυο και αν μπορώ να τον μάθω κι εγώ... Μπορεί να σε ενδιαφέρει, αλλά ως προς το νόμο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν εμένα μου αρέσει να σε κουτσομπολευω στους φίλους μου/σου, δικαίωμα μου. Και αλίμονο αν εσύ μπορούσες να ζητήσεις να μάθεις τι ώρα καλώ και τι ακριβώς λέω όταν σε κουτσομπολεύω κ.α. Εκτός και αν αυτό που λέω είναι ψευδές και συκοφαντικό κ.λ.π. Βέβαια δεν βγήκαν να τα πούνε δημόσια αλλά ιδιωτικά. Edited January 20, 2013 by dreamercon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MastroPit Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Ναι αλλά αν έχουν πάρει 50 άτομα, 100 άτομα 200 άτομα δεν είναι δημόσια; Στα πόσα άτομα σταματάει να είναι ιδιωτικό το πράμα; Και εδώ δε μιλάμε για φίλους αλλά για ανώνυμες κλήσεις σε δικούς μου γνωστούς και πολύ πιθανόν και σε άγνωστους που δεν τολμάνε να έρθουν και να μου μιλήσουν. Γιατί προφανώς αυτοί που ήρθαν έχουν το θάρρος ενώ κάποιοι άλλοι δε θα έλεγαν τίποτα φοβόμενοι να μη μπλέξουν. Επειδή μου το αποκάλυψαν 3-4 δε σημαίνει ότι αυτός που πήρε πήρε μόνο σ' αυτούς. Και μιλάμε ότι οι γνωστοί μου είναι πιθανόν διαθέσιμοι να ερευνηθεί η γραμμή τους ως προς τα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα. Το θέμα όμως είναι τεχνικά εφικτό να βρεθεί μέσω εισαγγελέα κτλ. ή όχι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamercon Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 (edited) Ναι αλλά αν έχουν πάρει 50 άτομα, 100 άτομα 200 άτομα δεν είναι δημόσια; Στα πόσα άτομα σταματάει να είναι ιδιωτικό το πράμα; Και εδώ δε μιλάμε για φίλους αλλά για ανώνυμες κλήσεις σε δικούς μου γνωστούς και πολύ πιθανόν και σε άγνωστους που δεν τολμάνε να έρθουν και να μου μιλήσουν. Γιατί προφανώς αυτοί που ήρθαν έχουν το θάρρος ενώ κάποιοι άλλοι δε θα έλεγαν τίποτα φοβόμενοι να μη μπλέξουν. Επειδή μου το αποκάλυψαν 3-4 δε σημαίνει ότι αυτός που πήρε πήρε μόνο σ' αυτούς. Και μιλάμε ότι οι γνωστοί μου είναι πιθανόν διαθέσιμοι να ερευνηθεί η γραμμή τους ως προς τα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα. Το θέμα όμως είναι τεχνικά εφικτό να βρεθεί μέσω εισαγγελέα κτλ. ή όχι;; Όπως είπαμε, από μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα - δεν σου πέφτει λόγος να ξέρεις ποιος καλεί τον Χ. Μόνο ο Χ μπορεί αν θέλει να κάνει κάτι. Εξάλλου αν μπορούσες, τότε θα μπορούσε ο καθένας έτσι απλά να μάθει ποιος καλεί τον γείτονα του, αρκεί να πει ότι η συνομιλία αναφερόταν σε εκείνον. Η μόνη επιλογή που έχεις είναι να πας στα δικαστήρια για δυσφήμηση, να αποδείξεις ότι αυτό που λένε είναι ψέμα, να μάθει και όλη η ελλάδα για το θέμα σου και το δικαστήριο να διατάξει άρση του απορρήτου. Ορισμένα θέματα όπως αυτο που γράφεις απλά τα αποδέχεσαι και δέχεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Σε μια δημοκρατική κοινωνία, ο καθένας κάνει ότι θέλει. Στην αμερική υπάρχει ένα site όπου όποιος θέλει στέλνει γυμνές φωτογραφίες όποιου θέλει, με όνομα και διεύθυνση. Όποιος δηλαδή θέλει στέλνει εκεί γυμνές φωτογραφίες της πρωην του. Το αποτέλεσμα - όποιος σε ψάχνει στο google βλέπει στην πρώτη σελίδα την γυμνή φωτογραφία σου - και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό, πέρα από το να πας στα δικαστήρια. Το συγκεκριμένο site έχει γίνει φοβερά δημοφιλές! Edited January 21, 2013 by dreamercon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MastroPit Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Πολύ ωραία αρχίζουμε και βρίσκουμε μιαν άκρη... Σε περίπτωση λοιπόν που ο Χ όντως θέλει να κάνει κάτι και πάμε μαζί στα δικαστήρια για δυσφήμηση και το δικαστήριο διατάξει άρση του απορρήτου... Μπορεί τότε να βρεθεί ποιος πήρε τηλέφωνο στον αριθμό του Χ και με ποιο τρόπο;; Ή είναι απόκρυψη και δε φαίνεται ποιος πήρε;; Υ.Γ.: Όσο περισσότερες γνώμες τόσο το καλύτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MastroPit Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Επίσης, σε περίπτωση που ο Χ δε θέλει να κάνει κάτι μπορεί να βρεθεί μέσω εισαγγελέα και από τις κεραίες των δικτύων ποιος έχει κάνει πολλά τηλεφωνήματα εκείνη την ώρα (γενικώς) και ενδεχόμένως (ή όχι) σε κάποια συγκεκριμένα νούμερα που μαρτυρούν ότι τους κάλεσαν αλλά δε δέχονται να ελεγχθεί το τηλέφωνο τους;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamercon Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Επίσης, σε περίπτωση που ο Χ δε θέλει να κάνει κάτι μπορεί να βρεθεί μέσω εισαγγελέα και από τις κεραίες των δικτύων ποιος έχει κάνει πολλά τηλεφωνήματα εκείνη την ώρα (γενικώς) και ενδεχόμένως (ή όχι) σε κάποια συγκεκριμένα νούμερα που μαρτυρούν ότι τους κάλεσαν αλλά δε δέχονται να ελεγχθεί το τηλέφωνο τους;; Αν μιλάμε ότι το άτομο που κάνει τις κλήσεις είναι ύποπτο για δέκα φόνους, μπορεί αυτά να γίνουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, καλά κρασιά. Νομίζω ότι η συζήτηση για το θέμα έχει εξαντληθεί. Για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσεις με κάποιο δικηγόρο. Εκτός και αν θέλεις να συζητήσουμε για την ουσία της υπόθεσης, δηλαδή τι είπε στους φίλους σου αυτός που καλούσε. Διότι αν η ουσία δεν αποτελούσε δυσφήμιση, τότε δεν έχεις τίποτα απολύτως να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Από τις εταιρίες κινητής καταγράφονται όλα. Ποιος κάλεσε ποιον, μηνυματα, τοποθεσία κλπ. Για να βρεις κάτι, πρέπει οι Χ να κάνουν καταγγελία ότι τους ενοχλεί κάποιος από απόκρυψη. Δηλαδή θέλει χρόνο, δικηγόρο, εισαγγελέα, μπλέξιμο, ευρώ για τους δικηγόρους. Ποιος από τους Χ θα μπει σε αυτή την ταλαιπωρία και σε αυτά τα έξοδα? Κι αυτός που παίρνει με απόκρυψη, σιγά μη τους παίρνει από το δικό του... 'η από άλλο θα παίρνει, 'η από περίπτερο, 'η από καρτοτηλέφωνο στον δρόμο για να μην εντοπιστεί ποτέ. Βέβαια, για να παίρνει τηλέφωνα κάτι θα έχει συμβεί, κάτι θα έχεις κάνει. Αλλιώς δεν παίρνει ο άλλος χωρίς λόγο να βρίζει (εκτός κι αν σου κάνουν πλάκα) Οπότε σκέψου τι έχεις κάνει, με ποιον έχεις τσακωθεί κλπ και μπορεί κάτι να βρεις. Για να ξέρει τα τηλέφωνα των φίλων σου πρέπει να είναι κάποιος κοινός γνωστός σας... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 καταρχάς πάμε να βρούμε μονομερή λύση σε ένα ζήτημα που δεν γνωρίζουμε επ' ακριβώς τι έχει συμβεί (εκτός αν από την νύστα δεν το διάβασα κάπου λολ) γιατί σου λένε διάφορα? τι είναι αυτά τα διάφορα? όταν λες σε βρίζουν πως σε βρίζουν? για τι αριθμό ατόμων μιλάμε που σου έχουν πει ότι σε βρίζουν? εδώ και πόσο καιρό γίνεται όλο αυτό το σκηνικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Άρση του απορρήτου μπορεί να ζητηθεί μόνο για συγκεκριμένα αδικήματα, μεταξύ των οποίων η εκβίαση ή η απειλή..σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται η εξύβριση ή συκοφαντική δυσφήμιση ή η απλή δυσφήμιση... Επομένως, καταθέτεις έγκληση για κάποιο από τα ανωτέρω αδικήματα (εφ' όσον βεβαίως έχουν διαπραχθεί) προτείνεις ως μάρτυρες τους τρίτους εις γνώσιν των οποίων περιήλθαν τα εν λόγω γεγονότα και εν συνεχεία αιτείσαι από τον Εισαγγελέα την άρση του απορρήτου την οποία είναι υπόχρεες να σεβασθούν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών, μια και έχουν εκ του νόμου υποχρέωση να διατηρούν αρχεία καταγραφής επί μία τετραετία εάν δεν σφάλλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MastroPit Δημ. January 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Πολύ ωραία! Αν οι μάρτυρες θέλουν να ανοίξει το τηλεφωνικό τους απόρρητο. ο εισαγγελέας το ανοίγει; Και μπορεί τέλος η εταιρεία να εντοπίσει τη θέση απ' όπου έγιναν οι κλήσεις και με τι ακρίβεια; Γιατί έχω ακούσει ότι αν πρόκειται για κινητό η κεραία πιάνει μια ακτίνα 500 μέτρων και δεν είναι ακριβής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Φίλε μου συμβουλέψου ένα δικηγόρο. Τι θα πει "όσες περισσότερες γνώμες τόσο το καλύτερο"; γκάλοπ θα κάνεις για το τι ισχύει νομικά; στη τελική ενημέρωσε τους 10-20 κοντινούς σου ανθρώπους για το τι συμβαίνει και τέλος. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Από την στιγμή που θα υποβληθεί έγκληση ή μήνυση για τα προβλεπόμενα από τον νόμο (περιοριστικώς) αδικήματα όπως της εκβίασης , απειλής, κ.λ.π.,(Ν 3115/2003 και 3666/2008) ο Εισαγγελέας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αναφορικώς με την άρση του απορρήτου (για την ακρίβεια, υποβάλλεται αίτημα στην αρμόδια Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών η οποία και αποφασίζει)...για τα υπόλοιπα..μάλλον εμπίπτουν στην σφαίρα της τηλεοψίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Φίλε μου συμβουλέψου ένα δικηγόρο. Τι θα πει "όσες περισσότερες γνώμες τόσο το καλύτερο"; γκάλοπ θα κάνεις για το τι ισχύει νομικά; στη τελική ενημέρωσε τους 10-20 κοντινούς σου ανθρώπους για το τι συμβαίνει και τέλος. Και οι δικηγόροι είναι λίγο σαν καράβι. Όπου θέλει γέρνει ο καθένας. Άλλος θα του πει "θα τον τσακισουμε", άλλος "δεν του κάνεις τίποτα". Ανάλογα τα οικονομικά του κάθε δικηγόρου... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 γιατί σου λένε διάφορα? τι είναι αυτά τα διάφορα? όταν λες σε βρίζουν πως σε βρίζουν? για τι αριθμό ατόμων μιλάμε που σου έχουν πει ότι σε βρίζουν? εδώ και πόσο καιρό γίνεται όλο αυτό το σκηνικό? + στη τελική ενημέρωσε τους 10-20 κοντινούς σου ανθρώπους για το τι συμβαίνει και τέλος. end of story. εκτός πια αν τίθεται θέμα ζωής και θανάτου τι να πω... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Από την στιγμή που θα υποβληθεί έγκληση ή μήνυση για τα προβλεπόμενα από τον νόμο (περιοριστικώς) αδικήματα όπως της εκβίασης , απειλής, κ.λ.π.,(Ν 3115/2003 και 3666/2008) ο Εισαγγελέας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αναφορικώς με την άρση του απορρήτου (για την ακρίβεια, υποβάλλεται αίτημα στην αρμόδια Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών η οποία και αποφασίζει)...για τα υπόλοιπα..μάλλον εμπίπτουν στην σφαίρα της τηλεοψίας... :cool: - παιζει ρολο και ο δικηγορος το ποσο "γατα" που λεμε ειναι,γνωριμιες-παραθυρα που γνωριζει κλπ. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Η επίκληση χαρακτηριστικών του ζωϊκού βασιλείου, δεν πρόκειται να αλλάξει τον νόμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 :cool: - παιζει ρολο και ο δικηγορος το ποσο "γατα" που λεμε ειναι,γνωριμιες-παραθυρα που γνωριζει κλπ. Εγώ πιστεύω ότι αν πέσει σε γάτα δικηγόρο, θα του φάει όσα περισσότερα μπορεί... Πρέπει να πάει σε κάποιον τίμιο, ενημερωμένο και ρεαλιστή. Τουλάχιστον αν έχει κάποια ελπίδα να κερδίσει, να του πει "θα μας πάρει 1 χρόνο και θα κοστίσει 500 ευρώ". Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Η επίκληση χαρακτηριστικών του ζωϊκού βασιλείου, δεν πρόκειται να αλλάξει τον νόμο.. Οι νόμοι δεν αλλάζουν, αλλά αν ο δικηγόρος είναι τσακάλι (με την καλή έννοια) μπορεί να κάνει πολλά! Μπορεί να χρησιμοποιήσει νόμους υπέρ του. Μπορεί να έχει γνωστό μέσα στο δικαστήριο και να ξέρει τι έχει καταθέσει κάποιος άλλος (π.χ. η γραμματέας που γράφει τις καταθέσεις να είναι κολλητή του). Μπορεί να χρησιμοποιεί τρόπους και τρικ που τελικά θα οδηγήσουν σε συμβιβασμό με εξώδικα χωρίς καν να χρειαστεί να πάνε σε δίκη. Μπορεί να κάνει 1002 πράγματα αν είναι πανούργος (με την καλή έννοια). Προσωπικά, αν είχα χοντρό πρόβλημα, θα προτιμούσα να πάω σε έναν τέτοιον δικηγόρο πάρα σε κάποιον της σειράς. Θα έπαιρνε κάτι παραπάνω αλλά θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts