anastasiszn Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δειξε μια εικονα με την μνημη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ετοιμες αλλες δυο roms :) http://www.soztr.com/androiddevi/uploads/posts/2014-07/1404331908_banner.png [ROM] [5.0.2] [uNOFFICIAL] SlimROM Alpha 1 http://i.imgur.com/EZTuhEj.png [ROM][OFFICIAL][Lollipop 5.0.2][GT-I9105/P]PAC-ROM LP Beta-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos291 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Φιλε anastasiszn εσυ που βλεπω εχεις δοκιμασει αρκετες ρομς, ποια πιστευεις οτι ειναι η καλυτερη αυτη τη στιγμη για να περασω στο κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Φιλε anastasiszn εσυ που βλεπω εχεις δοκιμασει αρκετες ρομς, ποια πιστευεις οτι ειναι η καλυτερη αυτη τη στιγμη για να περασω στο κινητο μας? εγώ που έχω δοκιμάσει ότι έχει προτείνει ο anastasiszn, σου συστήνω αυτή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5767821#post5767821, είναι με διαφορά η πιο απροβλημάτιστη ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Φιλε anastasiszn εσυ που βλεπω εχεις δοκιμασει αρκετες ρομς, ποια πιστευεις οτι ειναι η καλυτερη αυτη τη στιγμη για να περασω στο κινητο μας? Το απροβληματιστη ειναι σχετικο οταν μιλαμε για custom λογισμικο. Για να λειτουργησει σωστα και γρηγορα ενα λογισμικο θα πρεπει οι εφαρμογες που εχεις περασμενες να μην σου τρωνε πολυ μνημη ραμ. Εγω για μεγαλο χρονικο διαστημα ειχα αυτην που σου ειπε ο φιλος πιο πανω,αλλα χτες κουμπωσα την VanirAOSP 5.1 Lollipop, για να την δοκιμασω επειδη ειναι απο διαφορετικο "δεντρο" φτιαγμενη αλλα με κοινα patches,ειναι για μενα καλυτερη γιατι με τις ιδιες εφαρμογες εγκατεστημενες στην cm12 ειχα ελευθερο χωρο 1,86 gb ενω με αυτην εχω 2,86 χωρις να λειπει τιποτα φυσικα,ισα ισα εχει και τα δικα της features. Εχει μικροπροβληματα οπως οταν φορτιζει δεν μου εμφανιζει στην lockscreen το ποσοστο της φορτισης ομως απο οτι μιλησα με το παιδι θα διορθωθουν στο επομενο update και αν ολα πανε καλα θα την ποσταρω. Στην cm12 ειχα πολλα force close και ειδικα στο instagram και αυτο μου την εδινε περισσοτερο γιατι μου εκοβε στην μεση πολλες διεργασιες. Οποτε με αυτη τη ρομ κερδισα και σε internal storage και σε force close την cm12. Θελεις οποσδηποτε lollipop ή συμβιβαζεσαι και με kitkat; Γιατι εκει εχεις ακομα περισσοτερες λυσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos291 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Θα προτιμουσα lillipop αλλα δεν θα ειχα προβλημα να βαλω και Kitkat αν ηξερα οτι στο κινητο δεν θα ειχα προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Θα προτιμουσα lillipop αλλα δεν θα ειχα προβλημα να βαλω και Kitkat αν ηξερα οτι στο κινητο δεν θα ειχα προβληματα Βαλε την PAC-rom lollipop 5.0.2 σε συνδιασμο με moshkernel,εγω ετσι το εχω και δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/fr/6/68/Logocyanogenmod.png [ROM][uNOFFICIAL] CyanogenMod 12.1 [20150415] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλησπέρα, μου έδωσε μια φίλη ένα SII Plus (G-I9105P) το όποιο κάνει boot loop, μπορώ να μπω στο download mode (volume down + home + power) αλλά όχι στο recovery (volume up + home + power), τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω σε κάποια stock rom ή να του κάνω hard reset? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλησπέρα, μου έδωσε μια φίλη ένα SII Plus (G-I9105P) το όποιο κάνει boot loop, μπορώ να μπω στο download mode (volume down + home + power) αλλά όχι στο recovery (volume up + home + power), τι μπορώ να κάνω για να το επαναφέρω σε κάποια stock rom ή να του κάνω hard reset? Ευχαριστώ πολύ! Πέρασε του μια official rom. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Οι πιο σταθερες οfficial roms ειναι οι pacrom 4.4(πληρης με ολα τα feature της) και η 5.1.1(οτι εχει βγει μεχρι τωρα αλλα πολυ σταθερη και με πολυ χαμηλη καταναλωση μπαταριας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Τελικά κατάφερα μέσω odin να της περάσω την τελευταία official αλλά δεν βλέπω να επιζεί πολύ το κινητό στα χέρια της =ρ Σας ευχαριστώ! Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walker331112 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Χαιρεται..Προεκυψε ενα προβλημα στο δικο μου galaxy s2 plus..Οταν ανοιγω δεδομενα με 3g κανει διαρκως επαννεκινησεις! Ενω οταν εχω λειτουργια (μονο gsm) εχω ιντερνετ κανονικα(χελωνα βεβαια)και η συσκευη δεν επηρεαζεται..Τι συμβαινει λοιπον με την επιλογη gsm/wcdma? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Χαιρεται..Προεκυψε ενα προβλημα στο δικο μου galaxy s2 plus..Οταν ανοιγω δεδομενα με 3g κανει διαρκως επαννεκινησεις! Ενω οταν εχω λειτουργια (μονο gsm) εχω ιντερνετ κανονικα(χελωνα βεβαια)και η συσκευη δεν επηρεαζεται..Τι συμβαινει λοιπον με την επιλογη gsm/wcdma? Για αρχή δοκιμάζεις μια επανεκκίνηση, έπειτα με μια άλλη κάρτα SIM, έπειτα με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν και πάλι "δεν" μπορείς να δοκιμάσεις και αλλαγή modem αλλά κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για hardware πρόβλημα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Χαιρεται..Προεκυψε ενα προβλημα στο δικο μου galaxy s2 plus..Οταν ανοιγω δεδομενα με 3g κανει διαρκως επαννεκινησεις! Ενω οταν εχω λειτουργια (μονο gsm) εχω ιντερνετ κανονικα(χελωνα βεβαια)και η συσκευη δεν επηρεαζεται..Τι συμβαινει λοιπον με την επιλογη gsm/wcdma? Λυθηκε το προβλημα σου με τον τροπο που σου ειπε ο Sofos_5 ή θα προβουμε σε πιο "deep" μεθοδους? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 επειδή έχει να γίνει post για rom αρκετό καιρό και πρέπει να περάσω σε 4.4, κάποιος που ξέρει ποια είναι αυτή τι στιγμή η ποιο σταθερή και χωρίς προβλήματα rom; Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 CM 11 του Dorian ειναι η καλυτερη αυτη τη στιγμη ή η PAC-ROM παλι του Dorian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Έχω βαλει την Pac rom και εχω άλλο τηλέφωνο:rolleyes: Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Σημερα εφτιαξα τα Kali NetHunter 3.0 Released - Offensive Security για την συσκευη μας,αν τα θελετε μπορω να τα κανω σαν θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Σημερα εφτιαξα τα Kali NetHunter 3.0 Released - Offensive Security για την συσκευη μας,αν τα θελετε μπορω να τα κανω σαν θεμα. Εχω ενα S2 Plus καπου στο σπιτι. Κανε ενα θεμα για να τα τεσταρω :P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Εχω ενα S2 Plus καπου στο σπιτι. Κανε ενα θεμα για να τα τεσταρω :P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Έκανα ήδη στους οδηγούς για android Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Kαμιά σταθερή custom rom που να μη κρασάρει και κολλάει όπως η official , υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts