fatsionas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 τελικα το παιχνιδι το περασες?το real racing 3 λεω?το παιζει αρκετα καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Βασικα γινετε το εξης..... βαζοντας την νεα εκδοση σου εμφανιζονται δυο επιλογες στις ρυθμισης της οθονης η μια ειναι για να κανεις calibration του touch και η αλλη για να κανεις αναβαθμιση στο firmware του touch!!! Οποτε αναγκαστικα πρεπει να κανεις την αναβαθμιση για να λυθει το μκροπροβληματακι με την αφη.....αλλα Ελληνικα γιοκ!!! Οσο για το μεγεθος.....δεν εχει μεγαλη διαφορα απο ενα iphone5 και βασικα ειναι θεμα συνηθειας...αν σκεφτεις οτι το προηγουμενο μου τηλεφωνο ηταν ενα HTC Wildfire S στην αρχη ζοριστηκα αλλα τωρα δεν εχω προβλημα να γραφω και με το ενα χερι!!!! Μου φανηκαν αρκετα συνεργασιμοι στην Minideal,αυριο θα ξερω και ελπιζω να με εξυπηρετησουν!!! Οτι αλλο θετε ρωτατε!!! Επαναλαμβανω...το κινητο ΜΑΜΑΕΙ!!!! Φιλε μου fatsionas για το παιχνιδι θα σου πω σε λιγο γτ δεν ειχα ιντερνετ για αρκετη ωρα οποτε δεν μπορεσα να το βαλω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 δεν θελω να χασω τα ελληνικα με τιποτα.δηλαδη το touch δεν δουλευει καλα στην οθονη μονο η και στα τρια κουμπια κατω?δηλαδη θελει κανα δυο φορες να πατησεις κατι η εδω πατας και αλλου πιανει?σε ρωταω για να δω αν παλευετε γιατι εχω δει κατι βιντεακια στο youtube και το touch κανει κατι παλαβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Στην οθονη μονο...και δεν κανει τιποτα τρελλο απλα καμια φορα οχι παντα χρειαζεται να πατησεις κανα δυο φορες στο ιδιο σημειο για να πιασει.....αλλες φορες παλι δουλευει αψογα....μετα το update στρωνει ομως που σημαινει οτι ειναι θεμα software και λυνετε....αρα μολις λυσουμε και το θεμα μα τα ελληνικα......θα ειναι κομπλε.....θα την βρω εγω την ακρη που θα παει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Αργησα λιγο αλλα δεν φταιω εγω κολλησα με το παιχνιδι!!! Μια χαρα το παιζει....ουτε κολληματα ουτε τιποτα...... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 ευχαριστω.ειναι πολυ μαματο παιχνιδι οντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Το πρωί το παρήγγειλα απο το μινιντιλ σε ασπρο 1G- 4G 249@ ή 199€ ,πλήρωσα με paypal , το έστειλαν σήμερα με sg post με tracking number. Mου πρότειναν αυτοί αυτόν τον τρόπο. Πέρσι είχα παραγγείλει ένα fire tablet με dhl και το παρέλαβα σε 3 ημέρες χωρίς προβλήματα τελωνίου, ελπίζω να γίνει και τώρα το ίδιο.Τέλος ζήτησα Ελληνικά,οπότε αν θα έχει θα επιχειρήσω το back up ,σύμφωνα με τις οδηγίες.Συμφωνώ με το 2ο καπάκι παρά λαστιχένια θήκη , θα παραγγείλω pouch.Επίσης εμπιστεύομαι το μινιντιλ αν και είναι η πρώτη μου αγορά από εκεί, θα δείξει. Το τουρμπο πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αν ρωτας εμενα οχι το BASIC εχω παρει!!! 2 μηνες βιντεακια και reviews εβλεπα...δεν αντεξα αλλο να περιμενω να βγει το ADVANCE.....:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Νεοτερα απο Minideal...........αφου ξαναμιλησα μαζι τους σημερα.....και πηγαν να μου το παιξουν οτι εγω φταιω που εκανα λεει το update μονος.....μου ειπαν οτι θα μου στειλουν με email αρχειο που θα λυνει το προβλημα!!!!! Για να δουμε...εν αναμονη λοιπον!!! Μακαρι να γινει ετσι και να λυθει το προβλημα και στους υπολοιπους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για το τηλέφωνο. Η ένταση του ακουστικού κατά την διάρκεια της κλήσης είναι δυνατή; Έχω δοκιμάσει το thl w100 και το vowney v5 και ειδικά όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο πρέπει να κλείνεις το άλλο σου αυτί για να ακούσεις. Παρακαλώ δώστε λίγο έμφαση σε αυτή την ερώτηση γιατί είναι το πιο σημαντικό για μένα γιατί σε τελική ανάλυση τηλέφωνο αγοράζουμε. Επίσης ο αισθητήρας απόστασης του τηλεφώνου κατά την διάρκεια της κλήσης δουλεύει σωστά σε εξωτερικό χώρο; Στο w100 όταν βρισκόμουν σε εξωτερικό χώρο με ήλιο, έπρεπε να πιέζω το τηλέφωνο στο αυτί μου γιατί αλλιώς άναβε και πατιόντουσαν διάφορα πάνω στην οθόνη και όταν το κοιτούσα μετά μέχρι και παιχνίδια είχαν ξεκινήσει. Edited July 23, 2013 by Dimitris λαθάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Το μοναδικο προβλημα που ειχα εως τωρα ηταν με την αφη(αυτο που περιγραφω παραπανω)...... μεχρι τωρα δεν εχει παρουσιασει κανενα αλλο προβλημα.....και το ακουστικο μια χαρα δυνατο ειναι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Το μοναδικο προβλημα που ειχα εως τωρα ηταν με την αφη(αυτο που περιγραφω παραπανω)...... μεχρι τωρα δεν εχει παρουσιασει κανενα αλλο προβλημα.....και το ακουστικο μια χαρα δυνατο ειναι!!!!! Το proximity sensor το έχεις δοκιμάσει έτσι όπως αναφέρω ή απλά λες "όλα καλά"; Θα μπορούσα παρακαλώ να έχω μια δεύτερη γνώμη (ή και τρίτη καλύτερα) στις παραπάνω ερωτήσεις μου, πριν προχωρήσω στην αγορά του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Οχι δουλευει κανονικοτατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klm11 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 http://www.gizchina.com/2013/07/23/how-to-fix-poor-gps-on-mediatek-phones/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saite Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Το τουρμπο πηρες? Το basic πήρα σε ασπρο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Τελικά σήμερα δεν άντεξα παρήγγειλα κι εγώ το κινητάκι γιατί το δικό μου πλέον δε βλέπω να βγάζει το μήνα. Το basic το λευκό πήρα από minideal μαζί με τη σιλικόνη θήκη που δίνει δώρο στα 240$. Το πρωί παρήγγειλα πριν λίγο μου έστειλαν tracking number περίεργο κι έτοιμο να το είχαν ποτέ πρόλαβαν να περάσουν τα ελληνικά... :eek::D Υπομονή τώρα 15 μέρες στη καλύτερη... Νεοτερα απο Minideal...........αφου ξαναμιλησα μαζι τους σημερα.....και πηγαν να μου το παιξουν οτι εγω φταιω που εκανα λεει το update μονος.....μου ειπαν οτι θα μου στειλουν με email αρχειο που θα λυνει το προβλημα!!!!! Για να δουμε...εν αναμονη λοιπον!!! Μακαρι να γινει ετσι και να λυθει το προβλημα και στους υπολοιπους!!! Περιμένεις ακόμα νέα. Δε ρώτησα πλήρωσες τα 5$ για το root; κι αν όχι τελικά σου ήρθε ρουταρισμενο η όχι; εγώ πάντως δε το έβαλα μας κι όλοι λένε ότι είναι ήδη αλλιώς δε νομίζω ότι θα δυσκολευτω να το κάνω μόνος μου υποθετω Edited July 23, 2013 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Οχι δεν πληρωσα κατι παραπανω.....προφανος το ρουταρουν αυτοι ετσι κι αλλιως για να περασουν Ελληνικα γιατι το τηλ ειναι ρουταρισμενο!!!! Περιμενω να μου στειλουν mail μου ειπαν σημερα για να δουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Τελικά σήμερα δεν άντεξα παρήγγειλα κι εγώ το κινητάκι γιατί το δικό μου πλέον δε βλέπω να βγάζει το μήνα. Το basic το λευκό πήρα από minideal μαζί με τη σιλικόνη θήκη που δίνει δώρο στα 240$. Το πρωί παρήγγειλα πριν λίγο μου έστειλαν tracking number περίεργο κι έτοιμο να το είχαν ποτέ πρόλαβαν να περάσουν τα ελληνικά... :eek::D Υπομονή τώρα 15 μέρες στη καλύτερη... Μια από τα ίδια. Δεν άντεξα και το πήρα αλλά σε μαύρο. Θα πάρω και ένα άσπρο καπάκι από πίσω και θα το κάνω ασπρόμαυρο :p:p Τους έβαλα σχόλιο στο paypal να βάλουν ελληνικά και μου έστειλαν tracking number μέσα σε 2 ώρες. Επίσης τους ρώτησα αν δουλεύουν τα led και μου είπαν ναι και τους ενημέρωσα πως θα το χρησιμοποιήσω εναντίον τους αν δε δουλεύει :p χαχα Έχει βρει κανείς φθηνά πίσω καπάκια για το χοντρό; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Παιδια σε ποιο ακριβως βημα της παραγγελιας τους λετε να βαλουν ελληνικα?Επισης φανταζομαι το δηλωνουν κατω απο 15$ (για τελωνειο) μονοι τους χωρις να τους το ζητησουμε σωστα? Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αυτο που πουλανε τωρα ειναι με τον τουρμπο1.5 επεξεργαστη η με τον απλο 1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αυτο που πουλανε τωρα ειναι με τον τουρμπο1.5 επεξεργαστη η με τον απλο 1.2? Και τα 2 τα πουλαν.Το Basic ειναι το 1.2 και το Advanced το τουρμπο 1.5. Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Παιδια σε ποιο ακριβως βημα της παραγγελιας τους λετε να βαλουν ελληνικα?Επισης φανταζομαι το δηλωνουν κατω απο 15$ (για τελωνειο) μονοι τους χωρις να τους το ζητησουμε σωστα? Κι εγω αυτο εψαχνα, δε βγαζει καποια επιλογή στο σαιτ, μονο στο paypal οταν πας για πληρωμή έχει να στειλεις note στο πωλητή και το γραφεις εκει. Τους έβαλα σχόλιο στο paypal να βάλουν ελληνικά και μου έστειλαν tracking number μέσα σε 2 ώρες. Επίσης τους ρώτησα αν δουλεύουν τα led και μου είπαν ναι και τους ενημέρωσα πως θα το χρησιμοποιήσω εναντίον τους αν δε δουλεύει :p χαχα Έχει βρει κανείς φθηνά πίσω καπάκια για το χοντρό; Και μενα σε δυο ωρες μου εστειλαν tracking... τώρα δεν υπαρχει πουθενα συσκευη που να αναβουν τα κουμπια οποτε λες να πάρεις τη πρώτη παγκοσμίως;;; Μακάρι δηλαδή αλλά νομίζω κατασκευαστικά δεν υποστηριζουν δυστυχώς Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mindrinos Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Και το basic από minideal αν και θα ηθελα το advanced αλλα πολλα τα λευτα για κινεζικο. Το πειρα σε μαυρο και απο banggood πείρα το καλημα το ασπρο. :lol: αντε να δουμε:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Και μενα σε δυο ωρες μου εστειλαν tracking... τώρα δεν υπαρχει πουθενα συσκευη που να αναβουν τα κουμπια οποτε λες να πάρεις τη πρώτη παγκοσμίως;;; Μακάρι δηλαδή αλλά νομίζω κατασκευαστικά δεν υποστηριζουν δυστυχώς Έχω κρατήσει τη συνομιλία μαζί τους. Θα μπορούσα να κάνω κάτι σε περίπτωση που δε λειτουργούν; Εκτός από το να το στείλω πίσω. Θα τους πω να μου στείλουν δώρο χαχαχα Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts