pan82 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Δυστυχώς το Advanced δεν το ξανάφερε ακόμα... To advance στη τιμή που το έχουν ξεφεύγει πολύ από το προϋπολογισμο ενός κινέζικου χωρίς εγγύηση οπότε δε το σκέφτομαι καν μιας και τα 200ευρω τα σκέφτομαι με το φόβο να πάθει κάτι σε λίγους μήνες και να τα κλαίω αλλιώς θα το είχα ήδη παραγγείλει. Τώρα πλέον σκέφτομαι αν είναι μέχρι 300 το s4 mini και γλυκοκοιτάζω και το faea f1 λίγο λίγο τιμής στα 130 μόνο για ένα καλό δικαρτο σε καλή τιμή Ναι χωρις δεδομενα ειναι αυτες οι μετρισης. Οπότε η μέτρηση δεν είναι αξιόπιστη μιας και ποιος έχει κινητό πλέον με τη κίνηση δεδομένων κλειστή εκεί φαίνεται η πραγματική αντοχή της μπαταριας δυστυχως Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Στην εικόνα που έχω πιο πάνω για την μπαταρία φαίνεται καθαρά οτι στις 3 μέρες που έκανε να πάει από το 100% στο 30%, τα δεδομένα ήταν ανοιχτά για τουλάχιστον το 70% του χρόνου. (Πρακτικά έχω συνεχώς το wifi ανοιχτό εκτός από την ώρα του ύπνου, και όταν είμαι έξω έχω ανοιχτό το 3G) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 (edited) To 6589T δεν εχει κυκλοφορησει ακόμα. Τα $239 που το έχει το spemall είναι presale για την 4/1 Gb έκδοση με 1800 mAh και μαλλον τιμή κράχτης. http://www.spemall.com/JIAYU-G4-Basic-Smart-Phone-Android-4-2-MTK6589-Quad-Core-4-7-Inch-1280-x-720-pixels-HD-IPS-Retina-Screen-1850mAh-battery-3G-WIFI-GPS-13MP-Camera-1G-4G_g.html Κάτω κάτω απάντησε "In stock for immediate" shipment πάντως. Δελεαστικό το συγκεκριμένο. :shifty: Edited July 20, 2013 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) http://www.gizchina.com/2013/07/21/jiayu-g4-advanced-hands-on-gizchina-es/ Επισης αυτο το site λεει οτι εχει και τις 2 εκδοσεις in stock και την basicκαι την advanced σε λευκο.... Το ξερει κανενας? Τι λεει απο αξιοπιστια κλπ? http://www.uredeal.com/jiayu-g4-deluxe-version-2g-ram-32gb-mtk6589t-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-android-42-130mp-3000mah-battery_g3764.html Edited July 21, 2013 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 απλα παρτο απο το minideal τα εχει ολα και με ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. July 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) σε ερωτηση μου προς το Minideal το turbo advanced δεν θα εχει στην αρχη ελληνικα, μετα θα του βαλουν το μαυρο basic λεει οτι εχει το λευκο basic δεν αναφερει να εχει ελληνικα... στο μαυρο basic εχουν προφανως βαλει την εμπλουτισμενη ρομ τους που περιεχει και ελληνικα για τα αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος. ρωτηστε τους πριν! Edited July 21, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saite Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 σε ερωτηση μου προς το Minideal το turbo advanced δεν θα εχει στην αρχη ελληνικα, μετα θα του βαλουν το μαυρο basic λεει οτι εχει το λευκο basic δεν αναφερει να εχει ελληνικα... στο μαυρο basic εχουν προφανως βαλει την εμπλουτισμενη ρομ τους που περιεχει και ελληνικα για τα αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος. ρωτηστε τους πριν! Όταν το παρήγγειλα 19/07 μου είπαν ότι μπαίνουν , απλά να το αναφέρω ως paypal note για να τα βάλουν.Όταν έρθει θα μάθουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Αν και είδα το faea f1, λέω να πάω στο jiayu g4 basic που είναι σταθερή αξία :p:p Μάλλον θα πάω για το μαύρο, γιατί δε φαίνονται πολύ κάμερα, αισθητήρες κτλ κτλ. Ενώ το άσπρο είναι πιο όμορφο, με χαλάει που έχει τόσες τρύπες στη σειρά :p Από minideal βγαίνει στα 190€ ενώ από pandawill με 5% coupon βγαίνει στα 177€. Ξέρετε αν το minideal έχει και αυτό κουπόνια; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Δοκιμασε 123qa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Δοκιμασε 123qa :D:D:D Ευχαριστώ Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Δοκιμασε 123qa Μπα δεν ισχύει δυστυχώς. Νομίζω το minideal δεν βγάζει εκπτωτικά γενικά για όλες τις συσκευές μόνο για συγκεκριμένες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Παιδια καλημερα.....παρελαβα το jiayu g4 basic μολις πριν 2 ημερες απο minideal σε μαυρο. Πληρωσα μεσω western union και το τηλεφωνο ηρθε ακριβως σε 15μερες με sg-post. Αρκετα γρηγορα αν σκεφτειτε οτι επρεπε να ερθει μεχρι την Κρητη!!!! Ολα καλα μεχρι εδω. το τηλεφωνο ειναι παραπανω απο εντυπωσιακο η οθονη τα σπαει στην κυριολεξια και το τηλ ειναι πανεμορφο!!! Αφου αρχισα να το δουλευω διαπιστωσα οτι το touch δεν εχει την αποκριση που θα επρεπε....συγκεκριμενα αρκετες φορες επρεπε ν πατησω 2 και 3 φορες καπου για να πιασει.....ειδα λοιπον οτι εχει βγαλει Update η jiayu που προσθετει calibration kai touchscreen update στις ρυθμισεις της οθονης που λυνη το προβλημα!!! Το εκανα και εγω λοιπον!!! Οντως εκανα calibration και αναβαθμισα το firmware που δινει για το touch και εστρωσε η οθονη......ΟΜΩΣ...... δεν εχω πια Ελληνικα!!! Λεω λοιπον οτι καποιος τροπος θα υπαρχει να τα βαλω.....αυτοι απο το minideal πως το εκαναν???? Ψαχτηκα λιγο αλλα δεν βρηκα καποια λυση!!! Να σημειωσω οτι το τηλ ηρθε ρουταρισμενο χωρις custom rom εβαλα το rom manager και εννοειται εκανα backup προτου κανω οτιδηποτε!!! Αφου δεν βρηκα τροπο να βαλω Ελληνικα(Σιγουρα υπαρχει τροπος) ειπα να κανω restore και να βαλω παλι την προηγουμενη εκδοση να εχω Ελληνικα και θα δω μετα τι θα κανω με την οθονη.....και εδω αρχιζουν τα καλα!!! Τομπολα....... επιλεγω το backup απο rom manager κανει reboot σε recovεry mode και restore δεν κανει.....μου βγαζει ενα ψοφιο android και γραφει NO COMMAND...... αν καποιος ξερει να μου πει τι παιζει και δεν δουλευει το recovery mode η πως να βαλω ελληνικα ας μου πει......οτι αλλο θελετε να μαθετε για το τηλεφωνο ρωτηστε!!! Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Μπα δεν ισχύει δυστυχώς. Νομίζω το minideal δεν βγάζει εκπτωτικά γενικά για όλες τις συσκευές μόνο για συγκεκριμένες Χθες το βράδυ που το δοκίμασα μου έκανε και έβαλε έκπτωση 10$. Σήμερα δεν ισχύει αλλά από ότι βλέπω έχει πέσει 10$ η τιμή του Jiayu G4 basic σε σχέση με χθες.:p Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) τα τρια κουμπια κατω αναβουν?αλλα προβληματα εχεις με wi-fi η με κατι αλλο?πες μας λιγα για το κινητο αλλα και για την οθονη και το touch ειναι μεγαλο θεμα αυτο που σου εκανε η παλευετε?απλα το περιμενω και εγω σαν το δικο σου.εχει otg το δικο σου? Edited July 22, 2013 by fatsionas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Οχι τα 3 κουμπια κατω δεν αναβουν,βασικα δεν ειναι καθολου προβλημα αυτο για εμενα προσωπικα!!! Γενικοτερα το τηλ τα σπαει......μολις το ανοιξα εκανα κανα μισαωρο να μιλησω...... η οθονη ειναι αντε γεια.....γενικα και οσοι το εχουν δει εχουν παθει πλακα!!!! Το μονο θεματακι ηταν οτι ειχε μια καθυστερηση η οθονη αφης.....το οποιο ομως με το update διορθωνετε......χανεις τα Ελληνικα βεβαια και αυτο ειναι το κακο.....γιατι η εκδοση με το update ειναι official απο την jiayu και δεν εχει Ελληνικα στις γλωσσες. Αλλα προβληματα μεχρι στιγμης δεν εχω....και το wifi ειναι μια χαρα και γενικα το τηλ ειναι πολυ γρηγορο!!Α και η μπαταρια δεν παιρνει χαμπαρι.....2 μερες χωρις να το αφησω σε ησυχια και ηταν ακομα στο 30% !!!!!!!!!!!! Ναι εχει και otg! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Οταν λες δεν εχει ελληνικα εννοεις δεν εχει ελληνικο μενου η δεν μπορεις να γραψεις μνμ στα ελληνικα?Η τιποτα απο τα δυο? Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Ελληνικο μενου δεν εχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 να κανω λιγες ερωτησεις ακομα και να μην σε ζαλισω αλλο μετα.τα κουμπια ειναι πισσα τελειως η τα εχουν κανει τουλαχιστον να φαινονται λιγο χωρις να αναβουν?το ηχος ειναι δυνατος? ακουγεται καλα και δυνατα?κανενα παιχνιδι βαρυ του εβαλες?δηλαδη real racing 3?αγγλικα στις γλωσσες μετα απο αυτο που του περασες για το touch εχει?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 τα κουμπια ξεχωριζουν μια χαρα. τωρα το λειτουργω με αγγλικο μενου. ο ηχος ειναι μια χαρα απο παιχνιδια εχω βαλει το beach buggy blitz και το παιζει μια χαρα με full τα γραφικα....και το dispicable me οπυ επισης το παιζει για πλακα! θα βαλω και αυτο που λες και θα σου πω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 αυτο ειναι βαρυ παιχνιδι και θελει πολυ ωρα να κατεβει απο το google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Το εβαλα και κατεβαινει...... Επισης να πω οτι αξιζει η επιλογη με την μεγαλη μπαταρια.....το κινητο δεν ειναι παχυ.....μην νομιζει κανεις δλδ οτι προκειται για καμια γκουμουτσα....το σλιμ θα ειναι φλυδα!!!! αλλα μικρη διαφορα...αξιζει να εχεις μεγαλυτερη μπαταρια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Και κατι ακομα.....μιλησα με minideal και μου ειπαν οτι αυριο θα επικοινωνησουν μαζι μου για να μου λυσουν το προβλημα μετα Ελληνικα!!! Οποτε μολις εχω νεα θα ενημωρωσω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 για οτιδηποτε αλλο καλο και κακο γραψε να ξερουμε και εμεις που περιμενουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkgti Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 τελικα δεν υπαρχει κανεις που να εχει την εκδοση με τα ελληνικα σε μπακ απ να την ανεβασει ρε παιδια?????? η κανεις που να ξερει πως να περασουμε ελληνικο μενου???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Μεγεια φίλε μου. Πλέον έχω ψηθεί αρκετά κι εγώ. Εδώ περιέργεια τι θα σου πουν από minideal γιατί νομίζω σε άλλους δεν έγινε κάτι τελικά. Βασικά δε γινόταν να βάλεις τη παλιά έκδοση και να περάσεις μόνο φίξ για το touch; Εμένα με ανησυχεί πολύ το μέγεθος μιας και τα galaxy s3/4 δε μπορείς να τα χρήσιμοποιησεις με ένα χέρι για γράψιμο και δε ξέρω αν το 65αρι του πλάτους του jiayu βολεύει για ένα χέρι αλλιώς θα το χα χτυπήσει ηδη Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts