spirosteam Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Οι Ρώσοι στο 4pda έχουν κάποια patches για τέτοια θέματα, αλλα δεν μπορώ ούτε να καταλάβω ακριβώς, ούτε να τα κατεβάσω. εχεις το λινκ μηπως και βγαλω καμια ακρη...?στην αναγκη θα με βοηθησει Ρωσσιδα φιλη :D:X;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Τελικα καταφερα και εγω να περασω miui αφου φορεσα μια εργοστασιακη πρωτα και recovery 028 απο Jiayu.es :) Αλλιως δεν περναγε με τιποτα λεμε:lol: Πρωτα εβαλα την 25/10 και μετα με ΟΤΑ την 28/10 και πραγματικα εχω μεινει εκπληκτος με την pure miui!!! Δεν βλεπω τον λογο να γυρισω πισω με τιποτα ομως. Ολα δουλευουν αψογα και ειδικα η καταναλωση μπαταριας ειναι super! τελικα δεν αρκουν τα 3 wipe? Wipe Data/Factory Reset Wipe Cache Advanced > Wipe Dalvik Cache θελει και: Mounts/Storage > Format System ??? εχω αρκετα θεματα turn off και εχω ξενερωσει. με διαφορες ρομ official + miui Νου το εκανε και μενα σημερα 2/3 φορες....... Αυτό, με προβληματίζει, δυο φορές και σε μένα χτες... Παρατήρησα οτι το έκανε μόλις τελείωσα με μια κληση (μπαταρία στο +90%) Εμενα μονο οταν ειναι σε stand by και εχω την εντυπωση οτι το κανει στην αυτοματη φωτεινοτητα αν την εχεις ετσι απενεργοποιησετηνα και δεσ το! Αν λυθει και αυτο δεν την ματααλλαζω ποτε! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Τελικα καταφερα και εγω να περασω miui αφου φορεσα μια εργοστασιακη πρωτα και recovery 028 απο Jiayu.es :) Αλλιως δεν περναγε με τιποτα λεμε:lol: Πρωτα εβαλα την 25/10 και μετα με ΟΤΑ την 28/10 και πραγματικα εχω μεινει εκπληκτος με την pure miui!!! Δεν βλεπω τον λογο να γυρισω πισω με τιποτα ομως. Ολα δουλευουν αψογα και ειδικα η καταναλωση μπαταριας ειναι super! Νου το εκανε και μενα σημερα 2/3 φορες....... No problems so far.. πέρα από κάποια θεματάκια π ήθελαν λίγο ψάξιμο κ το γεγονός ότι όλα τα call confirm προγράμματα δεν δουλεύουν στη MIUI..:( έχει βέβαια μια ρύθμιση να μη παίρνει τηλ όταν είναι σε τσέπη το κινητό, αλλά όταν έχεις bluetooth στη τσέπη κ κιν στο τραπέζι...:mad: έχουμε κάποιο νήμα για να συζητάμε περι MIUI? Ούτε ένα shutdown από χθές το βράδυ, ακολουθούντας τα wipe π προανέφερα.. Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Παιδια το κινητο το χω αληθινα λατρεψει σε ολα του..απλα το πληκτο κλειδωματος ξεκλειδωματος δεν μου πιανει καλα..και σε αυτο λογικα φταει το καπακι το οποιο εχει αυτο που καρφωνει στην υποδοχη και πατιεται το κουμπι. εβαλα μια εφαρμογη να το κλειδωνω με ενα πατημα και το αναβω με τα κουμπια της εντασης αλλα με χαλαει η ολη φαση.. Ποια εφαρμογή έβαλες? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 No problems so far.. πέρα από κάποια θεματάκια π ήθελαν λίγο ψάξιμο κ το γεγονός ότι όλα τα call confirm προγράμματα δεν δουλεύουν στη MIUI..:( έχει βέβαια μια ρύθμιση να μη παίρνει τηλ όταν είναι σε τσέπη το κινητό, αλλά όταν έχεις bluetooth στη τσέπη κ κιν στο τραπέζι...:mad: έχουμε κάποιο νήμα για να συζητάμε περι MIUI? Ούτε ένα shutdown από χθές το βράδυ, ακολουθούντας τα wipe π προανέφερα.. Πλέον έχουμε! :D https://xiaomi-miui.gr/forums/board5-rom-corner/board18-miui-v5-rom/1866-miui-on-jiayu-g4/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) miui forum με μοναδικη συσκευη το g4? και ολα τα τοπικ του "Κυκλοφόρησε η νέα miui rom ..." https://xiaomi-miui.gr/forums/board5-rom-corner/board18-miui-v5-rom/ εχετε καει τελειως χαχαχα, που το βρηκατε τουτο ? :D δεν εχω κανενα θεμα με νεες προσπαθειες, ισα ισα αλλα οταν βλεπω miui forum που η μοναδικη συσκευη εκει μεσα ειναι το g4 και οχι xiaomi ε τι να πω χτυπαει λιγο ασχημα :) δε πιανετε λιγο το θεμα με τα turn off κτλ που λιγο πολυ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ χουν αλλα ειναι κατι σα κοινο μυστικο μηπως βρουμε καμια ακρη? με format system δε λυθηκε.... official rom g4l (1850) η νεα μεσω cwm με 3πλο wipe & format system Edited November 1, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Νου το εκανε και μενα σημερα 2/3 φορες....... Εμενα μονο οταν ειναι σε stand by και εχω την εντυπωση οτι το κανει στην αυτοματη φωτεινοτητα αν την εχεις ετσι απενεργοποιησετηνα και δεσ το! δε πιανετε λιγο το θεμα με τα turn off κτλ που λιγο πολυ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ χουν αλλα ειναι κατι σα κοινο μυστικο μηπως βρουμε καμια ακρη? με format system δε λυθηκε.... official rom g4l (1850) η νεα μεσω cwm με 3πλο wipe & format system Οχι, δεν έχω αυτόματη φωτεινότητα Θα έχω και γω το νου μου, πάντως σήμερα βγαίνει το εβδομαδιαίο update, να δούμε αν θα αλλάξει κάτι Στο preview πάντως, είδα οτι στο update θα έχει νεα επιλογη΄, να "ανεβάζει" στο MiCloud αυτόματα, το backup του τηλεφώνου! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 εχεις το λινκ μηπως και βγαλω καμια ακρη...?στην αναγκη θα με βοηθησει Ρωσσιδα φιλη :D:X;) Δες εδώ Πάντως, πρόσεξα σε κάποιο σημείο (αυτοματη μετάφραση από Ρώσικα > Αγγλικά) οτι λεει: For owners of Advanced: Once you have downloaded the Rom, to be available in the phone's memory (32 GB), you must format the internal storage. To do this, press the menu button, then settings, memory, clear the phone's memory. Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisxxx Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ntopas περιμένω νέα, πως τα πάει η miui μετά από το format της sd? Τα shutdown παραμένουν? Αυτό το link http://xiaomi.eu/community/threads/miui-multi-lang-3-10-25.22498/ μας λέει πως να κάνουμε port τα ελληνικά σε MIUI v5? από τα λίγα που κατάλαβα υπάρχει και αυτή η δυνατότητα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 miui forum με μοναδικη συσκευη το g4? και ολα τα τοπικ του "Κυκλοφόρησε η νέα miui rom ..." https://xiaomi-miui.gr/forums/board5-rom-corner/board18-miui-v5-rom/ εχετε καει τελειως χαχαχα, που το βρηκατε τουτο ? :D δεν εχω κανενα θεμα με νεες προσπαθειες, ισα ισα αλλα οταν βλεπω miui forum που η μοναδικη συσκευη εκει μεσα ειναι το g4 και οχι xiaomi ε τι να πω χτυπαει λιγο ασχημα :) δε πιανετε λιγο το θεμα με τα turn off κτλ που λιγο πολυ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ χουν αλλα ειναι κατι σα κοινο μυστικο μηπως βρουμε καμια ακρη? με format system δε λυθηκε.... official rom g4l (1850) η νεα μεσω cwm με 3πλο wipe & format system Aπο χθες παντως δεν μου εχει κανει κανενα, επαιξα με τις ρυθμισεις λιγο και ενα αλλο πονηρο σημειο ισως ειναι η επιλογη που εχει καπου (δεν θυμαμαι) αλλα την ξετικαρα να ειναι η cpu-----power save mode Αλλαξτε το by default οπως ερχετε και ξετικαρετε το γιατι με το που τελειωνουμε μια κληση-σβηνη η οθονη-κλειδωνει το τηλεφωνο αυτη η επιλογη ισως ριχνει πολυ την συχνοτητα και αντι για deep sleap να πηγαινει σε shut down-turn off!!! My 50 sent:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Aπο χθες παντως δεν μου εχει κανει κανενα, επαιξα με τις ρυθμισεις λιγο και ενα αλλο πονηρο σημειο ισως ειναι η επιλογη που εχει καπου (δεν θυμαμαι) αλλα την ξετικαρα να ειναι η cpu-----power save mode Αλλαξτε το by default οπως ερχετε και ξετικαρετε το γιατι με το που τελειωνουμε μια κληση-σβηνη η οθονη-κλειδωνει το τηλεφωνο αυτη η επιλογη ισως ριχνει πολυ την συχνοτητα και αντι για deep sleap να πηγαινει σε shut down-turn off!!! My 50 sent:) Στο Settings > Battery > Battery Use > CPU power saving mode Το έβαλα off και γω, να δούμε! Thanks Vasilis! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mindrinos Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παιδιά έχω κάνει τα πάντα για να διορθώσω μόνιμα το Touch screen . Αρχίζω και νομίζω ότι είναι hardware της δικά μου συσκευής πρόβλημα. Κάποιες φόρες φρικάρει και ανοίγουν παράθυρα κάποιες άλλες δεν μπορώ να απαντήσω σε κλήσεις. Έχω κάνει τα πάντα για update έχω βάλει σχεδόν όλες τις ROM MIUI LEWA OFFICIAL G4H 20131023_CMW Αλλά τίποτα. Για την MIUI και LEWA που δεν έχουν calibration είχα βρει κάποια ξεχωριστά προγραμματικά όπως Nook Screen Recalibrate ( google play ) Ακόμα και προγραμματική για να μειώσω την ευαισθησία του touch, τα όποια κάτι κάνουν αλλά όχι μόνιμα http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://4pda.ru/forum/index.php%3Fshowtopic%3D296845&usg=ALkJrhgU8thX1ntOg-uWvQcDCQ27RIHqog SGS Touchscreen Booster Γενικά η συσκευή μου καλιμπραρετε και δουλεύει κανονικά αλλά όχι για πολύ. Αλλάζω ΡΟΜ και για κάνα 2 μέρες είμαι χαρούμενος και μετά τα ίδια. Ακομα αμα βγαλω την μπαταρια για λιγα λεπτα παλι δουλευη για λιγο σωστα! Τι έχει μείνει ? Να το πετάξω!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 advance 2/32/3000 μετα απο μια βδομαδα + με miui, μονο καλα λογια εχω να πω. δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα με ξαφνικους θανατους.ουτε kill apps ουτε battery drain. παρολο που ολη αυτη την εβδομαδα δοκιμαζα κι αλλες ρομ, και επεστρεφα παλι με το backup μου, ποτε δεν αντιμετωπισα το παραμικρο. το μονο μειον που παρατητησα ειναι οτι ειναι λιιιιιιγο πιο βαρια απο την official κατι ομως που δεν φαινεται για προβλημα σε ενα τετραπυρηνο με 2 g ραμ!!!ΕΙΧΑ αυτη την ρομ http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4hg-miui/ και για να εκγατασταθει καλα, επρεπε να περασω με flash μια official και μετα την miui. γιατι? αγνωστο..... απο σημερα εγκατεστησα την αναβαθμισμενη 3,10,25 αυτην εδω http://translate.google.com/translate?act=url&depth=2&hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://4pda.ru/forum/index.php%3Fshowtopic%3D477597%26st%3D3240#entry25642361 οπου μπορει να με παιδεψε ,αλλα περασε. Διαδικασια, αφου κανετε wipe cache, factory settind, dalviq κανετε και format oολα οσα παρατεθονται στην recovery. 2. περνατε μια official με flash tools 3. ξανα περνατε το recovery και μπαινεται σε revocery mode 4. mount usb storage και αποθηκεύεται στο root της μνημης την rom που κατεβασατε 5. install zip from internal card . 6. reboot εδω μου εκανε καποια ωρα να ξεκινησει, αλλα ξεκινησε, εκανε 3 επανεκινησεις αλλα το αφησα, επελεξα γλωσσα(δεν εχει Ελληνικα) και ξανα εκανε reboot. μπηκε στο Ui περιβαλλον αλλα δεν αναγνωριζε τις sim..... ξανα εκανε μονο του reboot, του ζητησα να αγνοησει την υπαρξη sim, εκανε reboot και μου ζητησε Pin!! και ολα καλα πλεον. παρακολουθειτε με στενο μαρκαρισμα για τυχον bugs. screenshot https://www.dropbox.com/s/gpkas71nod0e6zd/Screenshot_2013-11-01-15-15-06.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 miui forum με μοναδικη συσκευη το g4? και ολα τα τοπικ του "Κυκλοφόρησε η νέα miui rom ..." https://xiaomi-miui.gr/forums/board5-rom-corner/board18-miui-v5-rom/ εχετε καει τελειως χαχαχα, που το βρηκατε τουτο ? :D δεν εχω κανενα θεμα με νεες προσπαθειες, ισα ισα αλλα οταν βλεπω miui forum που η μοναδικη συσκευη εκει μεσα ειναι το g4 και οχι xiaomi ε τι να πω χτυπαει λιγο ασχημα :) Μην ξεχνάς όμως ότι η Xiaomi χρησιμοποιεί τις συσκευές της για να προωθήσει το οικοσύστημα της... άρα της κάνουμε χάρη!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Παιδιά έχω κάνει τα πάντα για να διορθώσω μόνιμα το Touch screen . Αρχίζω και νομίζω ότι είναι hardware της δικά μου συσκευής πρόβλημα. Κάποιες φόρες φρικάρει και ανοίγουν παράθυρα κάποιες άλλες δεν μπορώ να απαντήσω σε κλήσεις. Έχω κάνει τα πάντα για update έχω βάλει σχεδόν όλες τις ROM Γενικά η συσκευή μου καλιμπραρετε και δουλεύει κανονικά αλλά όχι για πολύ. Αλλάζω ΡΟΜ και για κάνα 2 μέρες είμαι χαρούμενος και μετά τα ίδια. Ακομα αμα βγαλω την μπαταρια για λιγα λεπτα παλι δουλευη για λιγο σωστα! Τι έχει μείνει ? Να το πετάξω!! :blink: Φίλε μου αφού όλοι ακόμα και με τις official εκδόσεις δεν έχουμε κανένα θέμα με το touch της οθόνης είναι προφανές ότι είναι θέμα hardware όποτε επικοινώνησε με το κατάστημα να το στείλεις πίσω άδικα ταλαιπωρησε θεωρώ. Το ίδιο θέμα είχα με το defy πριν δύο χρόνια, του έκανα φορματ, αλλαγές ρομ τίποτα έπαιζε λίγο και μετά τα ίδια πάτουσε μόνο του, άνοιγε παράθυρα, έμπαινε μέσα στο μενού τελικά έφταιγε τo touch όπως και μου το αλλαξαν. Βέβαια έχω είναι χρονοβορο πολύ δυστυχώς όλο αυτο αλλά δε νομίζω να υπάρχει άλλη λύση Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svveeper Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Δεν μπορώ να ξεκινήσω σε recovery mode. Κατέβασα το cwm από εδώ , έκανα recovery update με το mobileuncle αλλά όταν ξεκινάω σε recovery βλέπω μόνο μια γκρι οθόνη. Καμία βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 (edited) Δεν μπορώ να ξεκινήσω σε recovery mode. Κατέβασα το cwm από εδώ , έκανα recovery update με το mobileuncle αλλά όταν ξεκινάω σε recovery βλέπω μόνο μια γκρι οθόνη. Καμία βοήθεια; Κάντο εγκατάσταση από την jiayu.es εφαρμογή. Κάντο εγκατάσταση από την jiayu.es εφαρμογή. //edit: και εδώ https://xiaomi-miui.gr/forums/board5-rom-corner/board18-miui-v5-rom/1866-miui-on-jiayu-g4/ Χαζομάρα!! :mad: Ας τα ενώσει κάποιος μοντ. Edited November 1, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svveeper Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Κάντο εγκατάσταση από την jiayu.es εφαρμογή. Eυχαριστώ πολύ. Δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Στο Settings > Battery > Battery Use > CPU power saving mode Το έβαλα off και γω, να δούμε! Thanks Vasilis! Εμπειρίες με την miui @ G4 Παρόλη την "αλλαγή" παραπάνω, είχα ΔΥΟ φορές shut down σήμερα και τις δυο φορές, συνέβη μετά την ολοκλήρωση κλήσης (οπως και τις περισσότερες φορές που μου συνέβη...) To μεσημέρι έκανα και την (αυτόματη) αναβάθμιση σε 3.11.01, εύκολα.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Όταν κλείνει και παραμείνει κλειστό για κάποια ώρα η μπαταρία πέφτει η βρίσκεται στα ίδια επίπεδα μετά το άνοιγμα? Για παίξτε με το WiFi sleep policy, (always on, only when charging κλπ) Μου θυμίζει το sleep of death σε ένα Ainol tablet. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Εμπειρίες με την miui @ G4 Παρόλη την "αλλαγή" παραπάνω, είχα ΔΥΟ φορές shut down σήμερα και τις δυο φορές, συνέβη μετά την ολοκλήρωση κλήσης (οπως και τις περισσότερες φορές που μου συνέβη...) To μεσημέρι έκανα και την (αυτόματη) αναβάθμιση σε 3.11.01, εύκολα.- Κ εγώ ακριβώς τα ίδια.. όμως δεν μ πάει η καρδιά να φύγω από MIUI γιατί αφενός έχω καλύτερη ποιότητα ήχου (με ακούνε καλύτερα) me bluettoth handsfree κ αφετέρου μ άρεσε..:wacko: Μεγάλο πρόβλημα ότι δεν δουλεύει καμία εφαρμογή της κατηγορίας CALL CONFIRM (πατιέται το bluetooth στη τσέπη κ παίρνει τηλέφωνα..) επίσης μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι κάποιες εφαρμογές π είναι Paid στο googlePlay μας τις δίνει free το MIUI Market (endomondo pro, soundhound, 3g watchdog klp) Όταν κλείνει και παραμείνει κλειστό για κάποια ώρα η μπαταρία πέφτει η βρίσκεται στα ίδια επίπεδα μετά το άνοιγμα? Για παίξτε με το WiFi sleep policy, (always on, only when charging κλπ) Μου θυμίζει το sleep of death σε ένα Ainol tablet. Νομίζω ότι παραμένει κλειστό για λίγο, για τα επίπεδα της μπαταρίας δεν ξέρω..θα προσπαθήσω να το προσέξω:rolleyes: Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Όταν κλείνει και παραμείνει κλειστό για κάποια ώρα η μπαταρία πέφτει η βρίσκεται στα ίδια επίπεδα μετά το άνοιγμα? Για παίξτε με το WiFi sleep policy, (always on, only when charging κλπ) Μου θυμίζει το sleep of death σε ένα Ainol tablet. Μενει κλειστό, η μπαταρία δεν πέφτει... Δοκιμάζουμε και το WiFi policy λοιπόν... Μεγάλο πρόβλημα ότι δεν δουλεύει καμία εφαρμογή της κατηγορίας CALL CONFIRM (πατιέται το bluetooth στη τσέπη κ παίρνει τηλέφωνα..) επίσης μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι κάποιες εφαρμογές π είναι Paid στο googlePlay μας τις δίνει free το MIUI Market (endomondo pro, soundhound, 3g watchdog klp) Δεν ξέρω τι εφαρμογες είναι αυτές, για δώσε ένα παράδειγμα (και μια τετοια, Link @ PlayStore) Στο miui market, έχει όντως τέτοιες (έκανα search "pro" και βρήκα αρκετες, μου κίνησε το ενδιαφέρον το FlightRadar, δίνει "live" τις πτήσεις everywhere!!!) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 ¨Το όνομα τα λέει όλα :)¨ Όπως λέει και η περιγραφή του βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ε ρε παίδεμα - μας δελεάζεις... Ο τύπος (απ' όσο κατάλαβα) έφερε την "εμπειρία" του KitKat 4.4 στο Jiayu G4, δλδ τον launcher και μερικά apps... Νομίζω οτι τα βρήκε εδώ Οποιος ψηνεται για δοκιμή (προφανώς απο τους έχοντες official 4.2.1) ας μας μεταφέρει την εμπειρία του Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis89 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Τη δεύτερη φορά ήμουν ποιο ψύχραιμος. Τι παίζει software ή hardware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts