panosb26 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παιδια εχω βαλει εδω και καιρο την miui by stas2z,ειναι ολα οκ μεχρι τωρα αλλα πως επιλεγω εγω απο ποια καρτα θα κανω κληση (δεν εχει επιλογη οπως η official); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Αυτή η Ελληνική του minideal πως θα γίνει να ανέβει κάπου να την περάσουμε και εμείς οι "ριγμένοι" του TO2C, ή υπάρχει στο minideal, δε γνωρίζω. Το κινητό βέβαια βρίσκεται στο ελληνικό αεροδρόμιο καθ οδον, αλλά μετά από ένα μήνα αναμονής, καταλαβαινετε, πρέπει να είμαι πανέτοιμος για "σκαλισμα" μόλις το παραλάβω.. :) Εύχομαι Καλή χρονιά σε όλους πρωτίστως με απόλυτη υγεία και μπόλικη δύναμη για τα δύσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Αυτή η Ελληνική του minideal πως θα γίνει να ανέβει κάπου να την περάσουμε και εμείς οι "ριγμένοι" του TO2C, ή υπάρχει στο minideal, δε γνωρίζω. Το κινητό βέβαια βρίσκεται στο ελληνικό αεροδρόμιο καθ οδον, αλλά μετά από ένα μήνα αναμονής, καταλαβαινετε, πρέπει να είμαι πανέτοιμος για "σκαλισμα" μόλις το παραλάβω.. :) Εύχομαι Καλή χρονιά σε όλους πρωτίστως με απόλυτη υγεία και μπόλικη δύναμη για τα δύσκολα. η συγκέκριμενη έκδοση είχε ανέβει πριν καιρό αλλα είναι η πρώτη έκδοση της συσκευής του Μαιου κάι είχε θέματα οποτε όλοι περάσαμε νεωτέρες τελικά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karrapaoki Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καταρχην χρονια πολλα σε ολους! Ειμαι κατοχος της basic εκδοσης με τον τουρμπισιο επεξεργαστη. Το προβλημα μου ειναι οτι πλεον δεν χρησιμοποιει 1gb RAM αλλα μονο 512ΜΒ. Γνωριζεις κανεις γιατι γινεται αυτο κι αν μπορει να διορθωθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παιδια εχω βαλει εδω και καιρο την miui by stas2z,ειναι ολα οκ μεχρι τωρα αλλα πως επιλεγω εγω απο ποια καρτα θα κανω κληση (δεν εχει επιλογη οπως η official); Φυσικά και έχει επιλογή - Settings > SIM management νομίζω... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Φυσικά και έχει επιλογή - Settings > SIM management νομίζω... Οχι δεν εχει το εχω ψαξει τουλαχιστον εκει που λες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Pan82 προφανώς λοιπόν συζητάς για custom rom στα αγγλικά, στην οποία περνάς το morelocale κλπ κλπ. Ρομ με ελληνικά προφανώς δεν υπάρχει. Σαν να μου το χει ξαναπεί κάποιος, αλλά, συγγνώμη, το γηρας ουκ έρχεται μόνο.... Δεν έχω κ το κινητό για σκαλισμα και ψάχνομαι χωρίς λόγο προφανώς! Σχώρα με,θα ματα ξανα επανέλθω όταν έχω το λόγο στα χέρια μου :p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Τι παίζει ρε παιδιά γρήγορα δεν πεφτει; 3000 1/4 τουρμπο... τι γνώμη εχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα, ειμαι ετοιμος για παραγγελια του G4 advanced, στο minideal εχει επιλογη στην παραγγελια αν θελω root (+5€).Ειναι κατι που καλο ειναι να υπαρχει (καθώς είμαι ολιγον ασχετος) ή να το στειλουν οπως ειναι? η συσκευη ερχετε root-αρισμενη απο το εργοστασιο !! μην πληρωσεις 5$ τζαμπα Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Pan82 προφανώς λοιπόν συζητάς για custom rom στα αγγλικά, στην οποία περνάς το morelocale κλπ κλπ. Ρομ με ελληνικά προφανώς δεν υπάρχει. Σαν να μου το χει ξαναπεί κάποιος, αλλά, συγγνώμη, το γηρας ουκ έρχεται μόνο.... Δεν έχω κ το κινητό για σκαλισμα και ψάχνομαι χωρίς λόγο προφανώς! Σχώρα με,θα ματα ξανα επανέλθω όταν έχω το λόγο στα χέρια μου :p. Όχι μιλάω για την official έκδοση της jiayu του Αυγούστου η του οκτωβριου. κάι αυτή που περνάει το minideal official είναι απλα κάπως περνάνε εξτρα τα ελληνικά. Υπάρχουν και customs αλλα ελληνικα εχουν ελαχιστες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Τι παίζει ρε παιδιά γρήγορα δεν πεφτει; 3000 1/4 τουρμπο... τι γνώμη εχετε; καποιος να μου πει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 καποιος να μου πει καποια λυση? Το οτι σε περιπου 5 ωρες επεσε στο 75% δε λεει κατι. Η οθονη εχει φαει το 16% επομενως λογικο το βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdaskalaki Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εχω το g4 huge.υπαρχει καποια ρομ που να εμφανιζει οταν κανεις κληση αν μιλαει ο αλλος η οχι; "αναμονη κλησης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 σημερα κατι παιζει με το κινητο κανει επανεκκινηση μονο του ενω γραφει η εφαρμογη launcher επαψε να ανταποκρινεται ..τι συμβαινει? δεν εχω πειραξει τιποτα ειναι οπως ηρθε απο το το2c στισ 14 οκτωμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Για δε κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων ή επανεγκατασταση του launcher ή εγκατάσταση κάποιου άλλου launcher να δεις αν λύνεται το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 εβαλα MIUI LAUNCHER και λυθηκε αλλα πολυ αιφονιζει τωρα μου αρεσε ο αρχικος που ειχε αλλα θα το συνηθισω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Χρονια Πολλα! Μολις ψωνισα απο minideal, δε ζητησα Ελληνικα, θα ερθει με την latest rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 ζητα το να περασουν τη νεα ρομ βασικα,αν κ δεν ξερω αν την εχουν.. παιδες το 1850 mah,1/4,mtk6589t εχει κιαυτο ιδιο Gps με τα mtk6589,1/4,3000 kai mtk6589t,1/4,3000,που ειχα κ ηταν κ τα 2 με χαλια gps? μετα το metiatek gps fix εννοω,δλδ κραταει σημα η κεραια μεσα στο αμαξι σε διαδρομη στο κεντρο μεγαλουπολης??:confused: Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλημερα και χρονια πολλα,καλη χρονια, Παιδια εχετε βρει καποιο τροπο να ρυθμισουμε το flash της καμερας ωστε να παιρνουμε και λιγο καλυτερες φωτογραφιες την νυχτα ή τουλαχιστον τις ρυθμισεις που χρησιμοποιειται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Βαλε στο iso μεγαλυτερη τιμη και θα δεις πολυ καλυτερες βραδυνες φωτογραφιες. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Καλή χρονιά σε όλους. Πείτε μου πάλι πως μπαίνουμε στο recovery, μου έπεσε σε boot loop μετά από udate στην miui by stas2z και δεν μπορώ να μπώ Την έπαθα σαν αρχάριος, και το λέει "This rom currently supports OTA partially. U can update it by air, but be sure update u downloading is less than 100mb. If update is more then 100mb - dont flash it, it will brick your device." Τώρα? Edited January 1, 2014 by jkap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά! Δες το πρώτο post. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλους. Πείτε μου πάλι πως μπαίνουμε στο recovery? Τώρα? Καλή χρονιά! Δες το πρώτο post. Αν δεν μπαινει με τον συνδιασμο των πληκτρων (πιθανοτητα κατα 99,9%) Τurn phone off, hold volume + button and plug in micro USB, and whilst still holding volume + press and hold the power button. Release both when JIAYU appears on the screen." Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Ευχαριστώ, τώρα πως μπορούμε να διασώσουμε ότι είχα μέσα? Εάν πάρω ένα recovery backup ξαναπεράσω την rom και μετά κάνω restore data θα δουλέψει? η ίσως αν κάνω restore από παλιό backup τα boot kai system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Ευχαριστώ, τώρα πως μπορούμε να διασώσουμε ότι είχα μέσα? Εάν πάρω ένα recovery backup ξαναπεράσω την rom και μετά κάνω restore data θα δουλέψει? η ίσως αν κάνω restore από παλιό backup τα boot kai system Recovery backup τι να παρεις? Αφου δεν μπουταρει δεν εχεις rom! Απο το Recovery κανε factory reser>wipe cache> (advanced)wipe dalvik>ΜΟΝΟ wipe system και μετα η κανεις restore οποια παλια rom ειχες η ξανα install οποια rom εχεις σε μορφη zip στην Sd καρτα σου! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts