Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ακριβώς αυτο δεν υπαρχει. Όταν επιλεγει την επαφή στις επιλογές βγάζει μόνο edit - share - delete. Καμια ιδέα κανένας? εχω ψάξει με τις ώρες στο google αλλά τίποτα.

Τις επαφες του τις εχει στο τηλεφωνο?

Η ειναι στην καρτα?......πρεπει να τις κανει αντιγραφη στο τηλεφωνο πρωτα για να εχει ολες τις επιλογες!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Τις επαφες του τις εχει στο τηλεφωνο?

Η ειναι στην καρτα?......πρεπει να τις κανει αντιγραφη στο τηλεφωνο πρωτα για να εχει ολες τις επιλογες!

Όντως τώρα το δοκίμασα όταν η επαφή είναι στη σιμ βγάζει μόνο τις τρεις επιλογές οπότε προφανώς ο φίλος προσπαθεί να περάσει ήχο σε επαφή που δεν είναι στη μνήμη του κινητού.

ΥΓ. Έχει κανείς το widget του myvodafone και να ανανεώνεται; γιατί παρόλο που το ίντερνετ είναι ανοιχτό από τη κάρτα της Vodafone μου βγάζει διαρκώς το κλείστε το wifi για να ανανεώθει. Να Παίζει ρόλο που το χώ στη σιμ 2 η αν υπάρχει και δεύτερη σιμ δε παίζει στάνταρ ; έχει κανείς το widget μαζί με άλλη σιμ μέσα και να παίζει κανονικά;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ευχαριστώ όλου για την βοήθεια... θα μεταβιβάσω τα πάντα και ελπίζω να βρεί άκρη αλλιώς τον βλέπω για ριστορ σε εργ. ρυθμίσεις

ευχαριστώ όλου για την βοήθεια... θα μεταβιβάσω τα πάντα και ελπίζω να βρεί άκρη αλλιώς τον βλέπω για ριστορ σε εργ. ρυθμίσεις

Φιλε, πέρνα τις επαφές σου στο gmail να ξεγνοιασεις.

Στο δικό μου τηλεφωνο αυτό έκανα και είμαι μια χαρά. Δυστυχώς το φιλαράκι μου δεν ξέρω τί στο καλό έχει κάνει και τώρα με τρέχει χχαχαχαα.

ναι η μπαταρια ειναι εξαιρετη χαρη στην εξαιρετικη καταναλωση του επεξεργαστη, ακομα και του turbo

το wifi συνεχεια on εκτος απο τις 5 ωρες που ηταν το gps on!

33 ωρες αυτονομια με ακομα μη στρωμενη μπαταρια.

1850mah

ακομα και στο χειροτερο σεναριο δε μπορω να φανταστω να μη φτανει για 1 μερα = 17ωρες

εγω το κραταω διπλασιες ωρες!

αμα του βαλω να ανοιγοκλεινει και μονο του στον υπνο εχω τις 2 μερες αυτονομια.

Edited by akaloith

Λοιπόν πριν λίγο γύρισα απο ολιγοημερες διακοπες και το jiayu g4 turbo thin απο antelife με περιμενε στο κουτι του...

Πρωτες εντυπωσεις: Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο ! Πιο λεπτο απο το ΜΙ2Α μου , πιο ελαφρύ αισθητά και ενω εχουν σχεδον τις ιδιες διαστασεις το νιωθω πιο μικρο , το ιδανικό μεγεθος νομίζω ειναι.

Η οθόνη ειναι πιο φωτεινή και μαλλον ευκρινεστερη! Επισης νιώθω και πως εχει καλύτερη αισθηση το touch του απο το MI2A.Πολλές κινεζιές αλλα τουλάχιστον έχει playstore...το wifi πολύ ισχυρό μου φανηκε , το gps (ξερω χρειαζεται δουλειά στις ρυθμισεις) δεν κλειδωνε με τιποτα (το MI2A βρήκε φουλ στιγμα σε 10 δευτερολεπτα την πρωτη φορα) κατα τα άλλα δεν προλαβα να δω τίποτα αλλο.

Επίσης κατα λαθος ειχα παραγγειλει και ενα λευκό καπακι γιατι δεν σκεφθηκα πως δεν θα κανει για το thin , το οποιο φαίνεται απο την ποιότητα του δεν ειναι αυθεντικο αξεσουαρ της jiayu, κουμπωνει κανονικά αλλά αφηνει κενό εσωτερικά , καθως και στο σημείο που είναι η καμερα.Με λίγο τρανταγμα η μπαταρία πεφτει οπότε μου είναι αχρηστο εντελώς, το ίδιο και το μαλακό κάλυμμα της jiayu το οποιο περισσευει λίγο στο παχος του. Ακόμη μαζί ηρθε και η δερματινη θήκη της jiayu οποία είναι πολύ ποιοτική και λεπτή και νομίζω πως αποτελέι τον καλύτερο τρόπο προστασίας και για την οθόνη τελικά , καθώς και τα ακουστικά της jiayu τα οποία με μια μικρή δοκίμη είναι αρκετά καλα. Ειχα επισης παραγγείλει και το αυθεντικο screen protector αλλά...δεν το βρηκα πουθενα στο κουτί που μου ήρθε.

Μηπως τοποθετησαν τη μεμβρανη?

μαλακο καλυμμα εννοεις τη θηκη σιλικονης?

δερματινη θηκη εννοεις αυτη που καλυπτει μπρος πισω και που ανοιγει σα βιβλιο?

καλυτερα θα ταν να αντικαθιστουσε το πισω καπακι (flip cover) και οχι να κολαει επανω του

βγαλε καμια φωτο να δουμε το λεπτο μεσα σε αυτα, εστω σε οποιο ταιριαζει

μεγειαααα

ειναι οντως εκπληκτικο οτι με 4.7 οθονη ειναι μικροτερο του mi2a που εχει 4.5

gps fix:

http://www.gizchina.com/2013/07/23/how-to-fix-poor-gps-on-mediatek-phones/

Edited by akaloith

Λοιπόν πριν λίγο γύρισα απο ολιγοημερες διακοπες και το jiayu g4 turbo thin απο antelife με περιμενε στο κουτι του...

Πρωτες εντυπωσεις: Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο ! Πιο λεπτο απο το ΜΙ2Α μου , πιο ελαφρύ αισθητά και ενω εχουν σχεδον τις ιδιες διαστασεις το νιωθω πιο μικρο , το ιδανικό μεγεθος νομίζω ειναι.

Η οθόνη ειναι πιο φωτεινή και μαλλον ευκρινεστερη! Επισης νιώθω και πως εχει καλύτερη αισθηση το touch του απο το MI2A.Πολλές κινεζιές αλλα τουλάχιστον έχει playstore...το wifi πολύ ισχυρό μου φανηκε , το gps (ξερω χρειαζεται δουλειά στις ρυθμισεις) δεν κλειδωνε με τιποτα (το MI2A βρήκε φουλ στιγμα σε 10 δευτερολεπτα την πρωτη φορα) κατα τα άλλα δεν προλαβα να δω τίποτα αλλο.

Επίσης κατα λαθος ειχα παραγγειλει και ενα λευκό καπακι γιατι δεν σκεφθηκα πως δεν θα κανει για το thin , το οποιο φαίνεται απο την ποιότητα του δεν ειναι αυθεντικο αξεσουαρ της jiayu, κουμπωνει κανονικά αλλά αφηνει κενό εσωτερικά , καθως και στο σημείο που είναι η καμερα.Με λίγο τρανταγμα η μπαταρία πεφτει οπότε μου είναι αχρηστο εντελώς, το ίδιο και το μαλακό κάλυμμα της jiayu το οποιο περισσευει λίγο στο παχος του. Ακόμη μαζί ηρθε και η δερματινη θήκη της jiayu οποία είναι πολύ ποιοτική και λεπτή και νομίζω πως αποτελέι τον καλύτερο τρόπο προστασίας και για την οθόνη τελικά , καθώς και τα ακουστικά της jiayu τα οποία με μια μικρή δοκίμη είναι αρκετά καλα. Ειχα επισης παραγγείλει και το αυθεντικο screen protector αλλά...δεν το βρηκα πουθενα στο κουτί που μου ήρθε.

Μήπως με αυτό το καπάκι μπορέσουμε να τοποθετήσουμε την 3000 μπαταρία; Λέω αν έχει κάποιος τη 3000 να βρέθητε να γίνει δοκιμή. Τότε θα ναι super η αγορά του thin.

xiaomi mi3:cool:

Για να ανεβάσω εικόνα πως γίνεται; μου ζητάει διεύθυνση URL (σορρυ είμαι ασχετος)

Πατώντας πάνω δεξιά μήνυμα σου δίνει επιλογές Φωτο εικόνα κλπ

Πλέον είναι διαθέσιμο το 2/32 και είμαι ένα βήμα πριν το πάρω.

http://www.minideal.net/jiayu-g4-android-4-1-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-with-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-13mp-camera.html

Πόσο δύσκολο θα ήταν να ανεβάσετε κάπου κανένα δείγμα από νυχτερινές φώτο και βίντεο για να πειστώ εντελώς, μιας και ξέρω ότι αυτό ειναι το αδύνατο σημείο του. Πραγματικά δεν είμαι καθόλου απαιτητικός στην ποιότητα των νυχτερινών λήψεων. Αλλά τουλάχιστον τραβάει έστω μία στοιχειώδης αποδεκτή ποιότητα ή είναι εντελώς χάλια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο.

Πλέον είναι διαθέσιμο το 2/32 και είμαι ένα βήμα πριν το πάρω.

http://www.minideal.net/jiayu-g4-android-4-1-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-with-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-13mp-camera.html

Πόσο δύσκολο θα ήταν να ανεβάσετε κάπου κανένα δείγμα από νυχτερινές φώτο και βίντεο για να πειστώ εντελώς, μιας και ξέρω ότι αυτό ειναι το αδύνατο σημείο του. Πραγματικά δεν είμαι καθόλου απαιτητικός στην ποιότητα των νυχτερινών λήψεων. Αλλά τουλάχιστον τραβάει έστω μία στοιχειώδης αποδεκτή ποιότητα ή είναι εντελώς χάλια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο.

Οριστε μολις τραβηξα μια μονο με το φως της τηλεορασης που ειναι πανω δεξια στα 4 μετρα απο μενα....

https://www.dropbox.com/s/wwcgqz6elanfyvh/IMG_20130818_231452.jpg

https://www.dropbox.com/s/48ccgf4oe5szd7l/IMG_20130818_232315.jpg

και αυτη απο χθες βραδυ εξω με ελαχιστο φως κοντα στα παιδια

https://www.dropbox.com/s/bdq4cx82o6murji/IMG_20130818_000027.jpg

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

χαλια ολα :P

οι 1850αρηδες ειμαστε καταδικασμενοι να ριξουμε το τηλεφωνο κατω χωρις θηκη :P

Τι εννοείς ;

οτι το flip cover δεν ειναι flip cover. ειναι χαλια αυτη η αυτοκολητη αηδια.

οτι δεν εχουμε θηκη σιλικονης για το thin

οποτε το thin jiayu g4 μου ειναι απροστατευτο στις πτωσεις.

θελω θηκη και δε βρισκω!

Edited by akaloith

οτι το flip cover δεν ειναι flip cover. ειναι χαλια αυτη η αυτοκολητη αηδια.

οτι δεν εχουμε θηκη σιλικονης για το thin

οποτε το thin jiayu g4 μου ειναι απροστατευτο στις πτωσεις.

Θήκες απο Samsung s3? η s4? είπες ότι ταιριάζουν;

τελικά με βλέπω να παίρνω κι εγω το thin-black-Turbo ;) αφου κραταει 33 τοσες ωρες !!!! ..... υπεραρκετες

το ριμαδι το Minideal μην μου βαλει το Ελληνικο ROM και το ριμαξει το κινητο :mad::(....... θα πρέπει να τούς το επισημάνω σε σημείωση ...... εκτος και αν το αγοράσω απο antelife που δεν βαζουν Ελληνικο rom

Edited by GAVEL
JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

να ρωτησω κατι στους κατεχοντες του κινητου και που ειναι στην κοσμοτε.

εχει δοκιμασει κανεις να δουλεψει το τηλεφωνο με hands free ασυρματο Bluetooth?

ειχα το ΑΜΟΙ 828 και επειδη ειμαι στην κοσμοτε κατι δεν δουλευε καλα και το Bluetooth δεν επαιζε.με βοντα - wind λειτουργει.

εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο με το JIAYU G4 που να λειτουργει στο δικτυο της cosmote?

παιδια το δοκιμασε κανεις που να εχει cosmote αν δουλευει το Bluetooth???

Κανείς τελικά έκανε καμιά απόπειρα από http://dealsprime.com/mobile-phones/brands/jiayu-phones/jiayu-g4-advanced-quad-core-phone.html#customer-reviews ???

//edit: Μήπως έβαλε κανείς και MIUI να μα πει πως πάει, ιδικά με το 1γίγα ραμ?

Edited by margomenos13

θηκη ποδηλατου, χεριου κτλ που κανουν για το samsung galaxy s3 ναι κανουν για το jiayu g4 thin

τα bumper, θηκη σιλικονης κτλ φυσικα οχι