jasonpap Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Τελικα απο πιο μαγαζι αγοραζουμε για να μην χρειαστει να αλλαξουμε rom? (να εχει την latest) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 ακριβώς αυτο δεν υπαρχει. Όταν επιλεγει την επαφή στις επιλογές βγάζει μόνο edit - share - delete. Καμια ιδέα κανένας? εχω ψάξει με τις ώρες στο google αλλά τίποτα. Τις επαφες του τις εχει στο τηλεφωνο? Η ειναι στην καρτα?......πρεπει να τις κανει αντιγραφη στο τηλεφωνο πρωτα για να εχει ολες τις επιλογες! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Τις επαφες του τις εχει στο τηλεφωνο? Η ειναι στην καρτα?......πρεπει να τις κανει αντιγραφη στο τηλεφωνο πρωτα για να εχει ολες τις επιλογες! Όντως τώρα το δοκίμασα όταν η επαφή είναι στη σιμ βγάζει μόνο τις τρεις επιλογές οπότε προφανώς ο φίλος προσπαθεί να περάσει ήχο σε επαφή που δεν είναι στη μνήμη του κινητού. ΥΓ. Έχει κανείς το widget του myvodafone και να ανανεώνεται; γιατί παρόλο που το ίντερνετ είναι ανοιχτό από τη κάρτα της Vodafone μου βγάζει διαρκώς το κλείστε το wifi για να ανανεώθει. Να Παίζει ρόλο που το χώ στη σιμ 2 η αν υπάρχει και δεύτερη σιμ δε παίζει στάνταρ ; έχει κανείς το widget μαζί με άλλη σιμ μέσα και να παίζει κανονικά; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 ευχαριστώ όλου για την βοήθεια... θα μεταβιβάσω τα πάντα και ελπίζω να βρεί άκρη αλλιώς τον βλέπω για ριστορ σε εργ. ρυθμίσεις Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 ευχαριστώ όλου για την βοήθεια... θα μεταβιβάσω τα πάντα και ελπίζω να βρεί άκρη αλλιώς τον βλέπω για ριστορ σε εργ. ρυθμίσεις Φιλε, πέρνα τις επαφές σου στο gmail να ξεγνοιασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Στο δικό μου τηλεφωνο αυτό έκανα και είμαι μια χαρά. Δυστυχώς το φιλαράκι μου δεν ξέρω τί στο καλό έχει κάνει και τώρα με τρέχει χχαχαχαα. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) ναι η μπαταρια ειναι εξαιρετη χαρη στην εξαιρετικη καταναλωση του επεξεργαστη, ακομα και του turbo το wifi συνεχεια on εκτος απο τις 5 ωρες που ηταν το gps on! 33 ωρες αυτονομια με ακομα μη στρωμενη μπαταρια. 1850mah ακομα και στο χειροτερο σεναριο δε μπορω να φανταστω να μη φτανει για 1 μερα = 17ωρες εγω το κραταω διπλασιες ωρες! αμα του βαλω να ανοιγοκλεινει και μονο του στον υπνο εχω τις 2 μερες αυτονομια. Edited August 18, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Λοιπόν πριν λίγο γύρισα απο ολιγοημερες διακοπες και το jiayu g4 turbo thin απο antelife με περιμενε στο κουτι του... Πρωτες εντυπωσεις: Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο ! Πιο λεπτο απο το ΜΙ2Α μου , πιο ελαφρύ αισθητά και ενω εχουν σχεδον τις ιδιες διαστασεις το νιωθω πιο μικρο , το ιδανικό μεγεθος νομίζω ειναι. Η οθόνη ειναι πιο φωτεινή και μαλλον ευκρινεστερη! Επισης νιώθω και πως εχει καλύτερη αισθηση το touch του απο το MI2A.Πολλές κινεζιές αλλα τουλάχιστον έχει playstore...το wifi πολύ ισχυρό μου φανηκε , το gps (ξερω χρειαζεται δουλειά στις ρυθμισεις) δεν κλειδωνε με τιποτα (το MI2A βρήκε φουλ στιγμα σε 10 δευτερολεπτα την πρωτη φορα) κατα τα άλλα δεν προλαβα να δω τίποτα αλλο. Επίσης κατα λαθος ειχα παραγγειλει και ενα λευκό καπακι γιατι δεν σκεφθηκα πως δεν θα κανει για το thin , το οποιο φαίνεται απο την ποιότητα του δεν ειναι αυθεντικο αξεσουαρ της jiayu, κουμπωνει κανονικά αλλά αφηνει κενό εσωτερικά , καθως και στο σημείο που είναι η καμερα.Με λίγο τρανταγμα η μπαταρία πεφτει οπότε μου είναι αχρηστο εντελώς, το ίδιο και το μαλακό κάλυμμα της jiayu το οποιο περισσευει λίγο στο παχος του. Ακόμη μαζί ηρθε και η δερματινη θήκη της jiayu οποία είναι πολύ ποιοτική και λεπτή και νομίζω πως αποτελέι τον καλύτερο τρόπο προστασίας και για την οθόνη τελικά , καθώς και τα ακουστικά της jiayu τα οποία με μια μικρή δοκίμη είναι αρκετά καλα. Ειχα επισης παραγγείλει και το αυθεντικο screen protector αλλά...δεν το βρηκα πουθενα στο κουτί που μου ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) Μηπως τοποθετησαν τη μεμβρανη? μαλακο καλυμμα εννοεις τη θηκη σιλικονης? δερματινη θηκη εννοεις αυτη που καλυπτει μπρος πισω και που ανοιγει σα βιβλιο? καλυτερα θα ταν να αντικαθιστουσε το πισω καπακι (flip cover) και οχι να κολαει επανω του βγαλε καμια φωτο να δουμε το λεπτο μεσα σε αυτα, εστω σε οποιο ταιριαζει μεγειαααα ειναι οντως εκπληκτικο οτι με 4.7 οθονη ειναι μικροτερο του mi2a που εχει 4.5 gps fix: http://www.gizchina.com/2013/07/23/how-to-fix-poor-gps-on-mediatek-phones/ Edited August 18, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Λοιπόν πριν λίγο γύρισα απο ολιγοημερες διακοπες και το jiayu g4 turbo thin απο antelife με περιμενε στο κουτι του... Πρωτες εντυπωσεις: Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο ! Πιο λεπτο απο το ΜΙ2Α μου , πιο ελαφρύ αισθητά και ενω εχουν σχεδον τις ιδιες διαστασεις το νιωθω πιο μικρο , το ιδανικό μεγεθος νομίζω ειναι. Η οθόνη ειναι πιο φωτεινή και μαλλον ευκρινεστερη! Επισης νιώθω και πως εχει καλύτερη αισθηση το touch του απο το MI2A.Πολλές κινεζιές αλλα τουλάχιστον έχει playstore...το wifi πολύ ισχυρό μου φανηκε , το gps (ξερω χρειαζεται δουλειά στις ρυθμισεις) δεν κλειδωνε με τιποτα (το MI2A βρήκε φουλ στιγμα σε 10 δευτερολεπτα την πρωτη φορα) κατα τα άλλα δεν προλαβα να δω τίποτα αλλο. Επίσης κατα λαθος ειχα παραγγειλει και ενα λευκό καπακι γιατι δεν σκεφθηκα πως δεν θα κανει για το thin , το οποιο φαίνεται απο την ποιότητα του δεν ειναι αυθεντικο αξεσουαρ της jiayu, κουμπωνει κανονικά αλλά αφηνει κενό εσωτερικά , καθως και στο σημείο που είναι η καμερα.Με λίγο τρανταγμα η μπαταρία πεφτει οπότε μου είναι αχρηστο εντελώς, το ίδιο και το μαλακό κάλυμμα της jiayu το οποιο περισσευει λίγο στο παχος του. Ακόμη μαζί ηρθε και η δερματινη θήκη της jiayu οποία είναι πολύ ποιοτική και λεπτή και νομίζω πως αποτελέι τον καλύτερο τρόπο προστασίας και για την οθόνη τελικά , καθώς και τα ακουστικά της jiayu τα οποία με μια μικρή δοκίμη είναι αρκετά καλα. Ειχα επισης παραγγείλει και το αυθεντικο screen protector αλλά...δεν το βρηκα πουθενα στο κουτί που μου ήρθε. Μήπως με αυτό το καπάκι μπορέσουμε να τοποθετήσουμε την 3000 μπαταρία; Λέω αν έχει κάποιος τη 3000 να βρέθητε να γίνει δοκιμή. Τότε θα ναι super η αγορά του thin. Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Για να ανεβάσω εικόνα πως γίνεται; μου ζητάει διεύθυνση URL (σορρυ είμαι ασχετος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Για να ανεβάσω εικόνα πως γίνεται; μου ζητάει διεύθυνση URL (σορρυ είμαι ασχετος) Πατώντας πάνω δεξιά μήνυμα σου δίνει επιλογές Φωτο εικόνα κλπ Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 φρεσκα videos by me για τους συμφορουμητες gps usb otg storage usb otg keyboard mouse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Πλέον είναι διαθέσιμο το 2/32 και είμαι ένα βήμα πριν το πάρω. http://www.minideal.net/jiayu-g4-android-4-1-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-with-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-13mp-camera.html Πόσο δύσκολο θα ήταν να ανεβάσετε κάπου κανένα δείγμα από νυχτερινές φώτο και βίντεο για να πειστώ εντελώς, μιας και ξέρω ότι αυτό ειναι το αδύνατο σημείο του. Πραγματικά δεν είμαι καθόλου απαιτητικός στην ποιότητα των νυχτερινών λήψεων. Αλλά τουλάχιστον τραβάει έστω μία στοιχειώδης αποδεκτή ποιότητα ή είναι εντελώς χάλια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) Πλέον είναι διαθέσιμο το 2/32 και είμαι ένα βήμα πριν το πάρω. http://www.minideal.net/jiayu-g4-android-4-1-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-with-4-7-inch-hd-ips-retina-screen-13mp-camera.html Πόσο δύσκολο θα ήταν να ανεβάσετε κάπου κανένα δείγμα από νυχτερινές φώτο και βίντεο για να πειστώ εντελώς, μιας και ξέρω ότι αυτό ειναι το αδύνατο σημείο του. Πραγματικά δεν είμαι καθόλου απαιτητικός στην ποιότητα των νυχτερινών λήψεων. Αλλά τουλάχιστον τραβάει έστω μία στοιχειώδης αποδεκτή ποιότητα ή είναι εντελώς χάλια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον κόπο. Οριστε μολις τραβηξα μια μονο με το φως της τηλεορασης που ειναι πανω δεξια στα 4 μετρα απο μενα.... https://www.dropbox.com/s/wwcgqz6elanfyvh/IMG_20130818_231452.jpg https://www.dropbox.com/s/48ccgf4oe5szd7l/IMG_20130818_232315.jpg και αυτη απο χθες βραδυ εξω με ελαχιστο φως κοντα στα παιδια https://www.dropbox.com/s/bdq4cx82o6murji/IMG_20130818_000027.jpg Edited August 18, 2013 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) το κενο που αφηνει το καπακι Edited August 18, 2013 by VASKIR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 χαλια ολα :P οι 1850αρηδες ειμαστε καταδικασμενοι να ριξουμε το τηλεφωνο κατω χωρις θηκη :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 χαλια ολα :P οι 1850αρηδες ειμαστε καταδικασμενοι να ριξουμε το τηλεφωνο κατω χωρις θηκη :P Τι εννοείς ; Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) οτι το flip cover δεν ειναι flip cover. ειναι χαλια αυτη η αυτοκολητη αηδια. οτι δεν εχουμε θηκη σιλικονης για το thin οποτε το thin jiayu g4 μου ειναι απροστατευτο στις πτωσεις. θελω θηκη και δε βρισκω! Edited August 18, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospo Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 οτι το flip cover δεν ειναι flip cover. ειναι χαλια αυτη η αυτοκολητη αηδια. οτι δεν εχουμε θηκη σιλικονης για το thin οποτε το thin jiayu g4 μου ειναι απροστατευτο στις πτωσεις. Θήκες απο Samsung s3? η s4? είπες ότι ταιριάζουν; Παράθεση xiaomi mi3:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) τελικά με βλέπω να παίρνω κι εγω το thin-black-Turbo ;) αφου κραταει 33 τοσες ωρες !!!! ..... υπεραρκετες το ριμαδι το Minideal μην μου βαλει το Ελληνικο ROM και το ριμαξει το κινητο :mad::(....... θα πρέπει να τούς το επισημάνω σε σημείωση ...... εκτος και αν το αγοράσω απο antelife που δεν βαζουν Ελληνικο rom Edited August 18, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 να ρωτησω κατι στους κατεχοντες του κινητου και που ειναι στην κοσμοτε. εχει δοκιμασει κανεις να δουλεψει το τηλεφωνο με hands free ασυρματο Bluetooth? ειχα το ΑΜΟΙ 828 και επειδη ειμαι στην κοσμοτε κατι δεν δουλευε καλα και το Bluetooth δεν επαιζε.με βοντα - wind λειτουργει. εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο με το JIAYU G4 που να λειτουργει στο δικτυο της cosmote? παιδια το δοκιμασε κανεις που να εχει cosmote αν δουλευει το Bluetooth??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) Κανείς τελικά έκανε καμιά απόπειρα από http://dealsprime.com/mobile-phones/brands/jiayu-phones/jiayu-g4-advanced-quad-core-phone.html#customer-reviews ??? //edit: Μήπως έβαλε κανείς και MIUI να μα πει πως πάει, ιδικά με το 1γίγα ραμ? Edited August 18, 2013 by margomenos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. August 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 θηκη ποδηλατου, χεριου κτλ που κανουν για το samsung galaxy s3 ναι κανουν για το jiayu g4 thin τα bumper, θηκη σιλικονης κτλ φυσικα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Είναι της προκοπής η σελίδα; http://www.geekbuying.com/item/JIAYU-G4-Advanced-Smart-Phone-MTK6589-Quad-Core-2G-32G-4-7-Inch-HD-IPS-Retina-Screen-Android-4-1-13-0MP-Camera-Gyroscope-White-314322.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts