Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βαλτα εδω ολα και δες πιο ειναι αξιοπιστο και πιο οχι επεσα απο τα συννεφα με το αποτελεσμα του MeriMobiles.com

http://www.mywot.com/en/scorecard/scamadviser.com :wacko:

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φαγαμε το γάιδαρο, ας μην την πατήσουμε στην ουρά. Λιγο ακόμα υπομονή και θα αγοράσουμε στα σίγουρα.

φυσικα στα λαπτοπ εριξε το πηχη και θεωρει retina ακομα και τα 200+ dpi

Παίζει ρόλο και η απόσταση που έχει η οθόνη απο το μάτι κατα την φυσιολογική χρήση.

Τεσπα δέν έχει νόημα να το ψυρίζουμε, 300+ ppi είναι ηδη overkill για το 95% των ανθρώπων εκτός αν το πάρει κάποιος για την γάτα του και του κάνει παράπονα η γάτα οτι πιξελιάζει η οθόνη.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Βαλτα εδω ολα και δες πιο ειναι αξιοπιστο και πιο οχι επεσα απο τα συννεφα με το αποτελεσμα του MeriMobiles.com

Αυτο το σαΐτ έψαχνα..EYXAPIΣTΩ

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

META από αυτό που κάνανε στο umix2 με τον turbo θα σου πρότεινα να περιμένεις

You can't sink a Rainbow

Αυτό μου είπαν, αλλά τι να κάνω; να παραγγέλνω; όντος σε μια εβδομάδα θα το στείλουν;

η θα πηγαίνουν από δικαιολογία σε δικαιολογία...

It will be in stock in this week.

And it is 1G/4G,3000mah battery.

So if you want it ,pls order it soon.because we sent as orders.

The battery of Jiayu G4 is with 3000mah battery,and if you order now,we will ship it in one week.

*

Best Regards

Joyce

MiniDeal

αρχισαν και στο minideal τις γνωστες κινεζικες τακτικες... κριμα

αρχισαν και στο minideal τις γνωστες κινεζικες τακτικες... κριμα

Μόνο το merimobiles κρατάει χαρακτήρα.Δεν υποσχεται και δεν πουλάει (umi X2,jiayu G4...)!

Για παράδειγμα,σε πρόσφατη ερώτηση που του έγινε,απάντησε:

Posted by diroga on 27th May 2013

When available MTK6589T turbo version?

ANSWER:

It will release around June.10th. thank you.

Μόνο το merimobiles κρατάει χαρακτήρα.Δεν υποσχεται και δεν πουλάει (umi X2,jiayu G4...)!

Για παράδειγμα,σε πρόσφατη ερώτηση που του έγινε,απάντησε:

Posted by diroga on 27th May 2013

When available MTK6589T turbo version?

ANSWER:

It will release around June.10th. thank you.

πραγματικα ομως..ενω βλεπουν οτι ο κοσμος ενδιαφερετε και ρωτα συνεχεια δεν κανουν ******** οπως τα υπολοιπα κινεζικα..και εγω πριν λιγο καιρο που τους ειχα ρωτησει μου ειχαν πει αρχες ιουνιου...καλο αυτο..εγω προσωπικα αν δω οτι συνεχιζει η ιδια ιστορια( βλεπε μινιντιλ να πανε απο αναβολη σε αναβολη) θα τους προτιμισω..

Γίνε εκκεντρικός τώρα. Μην περιμένεις να πάρεις σύνταξη για να φορέσεις μοβ χρώμα!:happy:

Αυτό μου είπαν, αλλά τι να κάνω; να παραγγέλνω; όντος σε μια εβδομάδα θα το στείλουν;

η θα πηγαίνουν από δικαιολογία σε δικαιολογία...

ειλεις..

It will be in stock in this week.

And it is 1G/4G,3000mah battery.

So if you want it ,pls order it soon.because we sent as orders.

ΟΧΙ, ΟΧΙ

Να μην παραγγειλεις ακομα, να περιμενεις οταν θα σου πουν οτι ειναι σε stock.

Γνωμη μου..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

ΟΧΙ, ΟΧΙ

Να μην παραγγειλεις ακομα, να περιμενεις οταν θα σου πουν οτι ειναι σε stock.

Γνωμη μου..

συμφωνω με τον Γιωργο ....... μην βιαστεις γιατι μου μυρίζει Κινεζια :mad:

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

Sorry για το spam αλλά τι λέτε για το INEW i4000 5.0 Inch 1920x1080P Android 4.2.1 Quad Core Android Phone? αξίζει;

ή το UMI x2 που και αυτό είναι stock.

Από ότι καταλάβατε δεν αντέχω άλλο τις δύο sim.

Από ότι καταλάβατε δεν αντέχω άλλο τις δύο sim.

Φιλε μου να σου πω την γνωμη μου, επειδη σε βλεπω οτι... δεν βρισεις το δρομο..:)

Κατ αρχην το τηλεφωνακι που αναφερεις εχει καλες προδιαγραφες (μοιαζει με του UMI) αλλα μαλλον ειναι αγνωστο για μενα, κι αυτο με τις δυο μπαταριες δεν το πολυκαταλαβα.

Το UMI X2 απο τις προδιαγραφες του ειναι ενα καλο τηλεφωνο, ΟΜΩΣ, δεν ειναι κριμα να το παρεις τωρα και σε 10 μερες να σου βγει το turbo και να το φυσας και να μην κρυωνει?

Καταλαβαινω το προβλημα σου με 2 sim αλλα ολοι που θελουμε να αγορασουμε εχουμε κατα βαθος καποιο καημο. Εγω απο τον περασμενο Οκτωβριο παιδευομαι να αποφασισω και πολλες φορες εχω φτασει στο "αμην" αλλα δεν..

Η κατασταση ειδικα τωρα ειναι πολυ ρευστη. Γι αυτο, δωσε καμμια 150ρα δολλαρια και παρε ενα φτηνο τηλεφωνακι δικαρτο καινουριο μοντελο η παλιο (πχ Thl100 η G2S η μπες στο dual sim+android και ρωτα) να κανεις τη δουλεια σου, το κρατας οσο θελεις και μετα που θα ξεκαθαρισει το τοπιο παιρνεις κατι καλο. Ετσι θα κανω κι εγω, απ οτι φαινεται.

Γνωμη μου παντα.

Edited by guideman

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση guideman

Η αλήθεια είναι ότι άμα έπαιρνα κάτι ήθελα να είναι από Jiayu επειδή έχουν ακουστή πάρα πολλά καλά και η οθόνη βγάζει πολύ ωραία χρώματα.

Για το UMI x2 και όλοι την branda δεν γνωρίζω τίποτα, αν και είναι διαθέσιμο και ελκυστικό, φοβάμαι επιπλέον για αυτή τι μάρκα.

Επίσης είδα στο banggood το g3 με quad core cpu

Έχουν ακουστή πολλά καλά λόγια γι' αυτό το κινητό

http://www.gizchina.com/2013/05/29/32gb-jiayu-g4-turbo-with-2gb-ram-scores-almost-16000-in-antutu/

Άντε τα τουρμπισια . γι αυτό δεν θα πάρουμε ποτέ κινητό για΄τι μέχρι να έρθει το ένα βγα΄νει κάτι άλλο

Παλληκαρια..που ειστε..περιμενατε (κι εγω μαζι) τοσο καιρο το G4, τωρα, ουτε φωνη ουτε ακροαση..και δεν μπορω να πιστεψω οτι ολοι εδω περιμενετε το advanced..

Αλλα τετοια τιμη που βγηκε, τι περιμενεις:worry:

Παλληκαρια..που ειστε..περιμενατε (κι εγω μαζι) τοσο καιρο το G4, τωρα, ουτε φωνη ουτε ακροαση..και δεν μπορω να πιστεψω οτι ολοι εδω περιμενετε το advanced..

Αλλα τετοια τιμη που βγηκε, τι περιμενεις:worry:

Το G4 advanced με turbo injection και όλα μέσα εικάζω ότι δεν πρόκειται να κοστίζει κάτω από 300$ οπότε δεν ξέρω αν θα είναι τόσο "φθηνό" για κάποιον που υπολόγιζε λιγότερα..

Επίσης μόλις βγάλουν σε κυκλοφορία το G4 θα ανακοινώσουν,αν δεν το έχουν κάνει νωρίτερα,το G5 το οποίο θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με μεταλλικό case οπότε και καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Ολα αυτά προς το φθινόπωρο όπου η γενιά του τετραπύρηνου θα διανύει την δύση της στην Κίνα με τα πρώτα octa να κάνουν την εμφάνιση τους αρχές του 2014.

Ξεκινάς την έρευνα σου μήνες πριν με το G4 advanced και διαβάζεις ότι είναι διαθέσιμο το UMI X2.Πάνω που είσαι έτοιμος να βάλεις την παραγγελία μαθαίνεις ότι θα βγει το Turbo.Το βάζει το minideal και πάνω που πας να βάλεις την παραγγελία, εξαφανίζεται.Εκείνη την στιγμή μαθαίνεις ότι υπάρχει διαθέσιμο το G4 με την μεγάλη μπαταρία μέχει που μαθαίνεις ότι θα βγει το G4 turbo.Μέχρι να βγει το G4 turbo θα έχει κυκλοφορήσει το Umi X2 Turbo αλλά μέχρι τότε ποιός ζει ποιός πεθαίνει.

Οπως γράφει και κάποιος

lately: G4

now: G4 Turbo

next month: Super G4 Turbo

in next 3 months: Super G4 Turbo S

in next 6 months: Super G4S Turbo Extrme

in next 9 months: Super G4S Turbo OMFG WOLOLO X22135+

actual releases in next 12 months: 0

Jiayu – same story as famous duke nukem forever – years of waiting

im bored and out.

Edited by GKako

Σωστός....οπότε βασικούς ανταγωνιστές διαθέσιμους ποια αλλά κινητά θεωρείτε;

Π.χ Zopo ZP980

You can't sink a Rainbow

Π.χ Zopo ZP980

η τιμή ξεφεύγει πολύ ( 260 ευρώ ) όμως για μένα το ταβάνι είναι βαριά τα 200 :O ευρώ δεν μπορώ παραπάνω

iocean x7 είναι μαι καλή λύση

Π.χ Zopo ZP980

ZOPO ZP980

Για όσους δεν έχουν αρκετά λεφτά υπάρχει και το ZOPO C2 (με android εγκατεστημένο).

iocean x7

Newman K1

Umi X2 (οχι Turbo)

ThL W8

Star S5 Butterfly

Jiayu G3S

Και για όσους έχουν 300-350€ προτείνω τα

Xiaomi M2S

MEIZU MX2

Παρατήρηση:Μου κάνει πολύ εντύπωση ότι το Merimobiles έβαλε "in stock" την turbo έκδοση του Umi X2 (1GB) ενώ έλεγαν θα είναι διαθέσιμο από τις 10 Ιουνίου.

Επίσης σε ερώτηση αν έχει gorilla glass,επειδή δεν είναι σίγουροι απαντούν ότι το κινητό έχει HD IPS οθόνη.

Αν όντως έχουν φέρει την 1.5 έκδοση τότε θεωρώ ότι είναι το πιο vfm από όλα τα παραπάνω μέχρι 200€.

http://www.merimobiles.com/umi-x2-android4-2-mt6589t-1-5ghz-quad-core-dual-sim-5-inch-full-hd-1080p-1gb-ram-16gb-rom-smartphone_p/meri8353.htm

Edited by GKako

im bored and out.

Θα βγει και ενα μοντελο με υγραεριοκινηση, το ξεχασες αυτο..

:lol::lol::lol:

Τι να πουμε ρε Γιωργη, πιστευω οτι το G4 με την τιμη που ξεκινησε, μετα απο τοσες αναβολες, που ακομα τελος δεν εχουν, απογοητευσε πολυ κοσμο, οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στο 'ξωτερικο..

Και οταν με το καλο κυκλοφορησει το advanced, πιστευω οτι θα υπαρχουν ακομα περισσοτερες επιλογες στον ανταγωνισμο.

Οπως γράφει και κάποιος

im bored and out.

Έτσι είναι η τεχνολογία. Μην σας φαίνεται περίεργο.

Προσωπικά το παραπάνω (αντίστοιχα) το έχω καταλάβει όταν αγόρασα τον πρώτο μου Η/Υ με CPU 80286 και όταν γύρισα από το στρατιωτικό ήταν παλιός ο 80386.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Έτσι είναι η τεχνολογία. Μην σας φαίνεται περίεργο.

Προσωπικά το παραπάνω (αντίστοιχα) το έχω καταλάβει όταν αγόρασα τον πρώτο μου Η/Υ με CPU 80286 και όταν γύρισα από το στρατιωτικό ήταν παλιός ο 80386.

Καμία σχέση αυτό που λες με αυτό που θέλει να πει το ποστ.