Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στη φωτο επανω τα βλεπεις διπλα

g4: καλυτερη μπαταρια, μικροτερο μεγεθος, πιο γρηγορο (λογω χαμηλοτερης αναλυσης)

c2: μεγαλυτερη οθονη, 1080p

δεν αναφερομαι καν στο premium jiayu οποτε τα θεωρω ισοδυναμα στη ram

g4 > c2

Σευχαριστω πολυ για την απαντηση σου εχω προπληρωσει και περιμενω να δω τι θα γινει αυριο με το umi x2 1.5 cpu επειδη ομως δεν με περνει ο χρονος να περιμενω γιαυτο και ζητησα μια γνωμη οποτε μου λες ξεκαθαρα να στραφω στο g4 νομιζω πως αυτο θα πραξω ευχαριστω κ παλι.....

Edited by stef31nos

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι αξιοπιστο εχεις αγορασεις ποτε ειναι καθαρα κινεζικο η αποστολη γινεται απο κινα??

1. ΝΑΙ

2. ΝΑΙ

3. ΝΑΙ

4. ΝΑΙ

Για τα Κινεζικα μαγαζια η γνωμη μου (και ολων των παιδιων νομιζω εδω) ειναι πως ποτε δεν εισαι σιγουρος 100% πως δεν θα γινει καποια κουτσουκελα, η λαθος, εστω και παρα την θεληση τους.

Γι αυτο απο τη μια αγοραζεις φτηνα και απο την αλλη ρισκαρεις..

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

260$ για το απλό jiayu είναι πάρα πολλά, οι κινέζοι το παίρνουν 160$. Είδαν οι έξυπνοι ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και ανέβασαν 50$ την τιμή του.:mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

160 ειναι street price. Βαλε και λιγο "δωρεαν" μεταφορικα , βαλε και το κερδος του minideal, βαλε και οτι ξερουν οτι υπαρχει τρομερη ζητηση για το προιον θα μοσχοπουλησουν οτι τιμη και να το βαλουν..

Εγω περιμενω πτωση τιμης σε 10-12 μερες στα 220 περιπου απο το minideal

260$ για το απλό jiayu είναι πάρα πολλά, οι κινέζοι το παίρνουν 160$. Είδαν οι έξυπνοι ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και ανέβασαν 50$ την τιμή του.:mad:

Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο , και εεμένα μου φάνηκε πολύ ακριβό.

Τώρα κάτι λίγο άσχετο παρακολουθούσα κάτι βίντεο για το g4 και παρατήρησα ότι τα εικονίδια του είναι λίγο καρτουνιστικα καμιά σχέση με των άλλον κινητών, όχι ότι με χαλάει απλά το αναφερω:blink:

Υπάρχει κάποιος φίλος οπού θα Μπορουσε να μου βρει το κινητό και σε ποια τιμη..η να μου πείτε ποσό θα κοστίσει να το παραγγείλω μαζί με τς μεταφορικά του

Υπάρχει κάποιος φίλος οπού θα Μπορουσε να μου βρει το κινητό και σε ποια τιμη..η να μου πείτε ποσό θα κοστίσει να το παραγγείλω μαζί με τς μεταφορικά του

http://www.minideal.net/jiayu-g4-mtk6589-smart-phone-android-4-2-quad-core-1gb-ram-4gb-rom-4-7-inch-3000mah-battery-hd-ips-retina-screen-gyroscope-black.html

http://www.minideal.net/jiayu-g4-mtk6589-smart-phone-android-4-2-quad-core-1gb-ram-4gb-rom-white.html

$258.99 (η έκδοση με το 1GB και την 1850άρα μπαταρία) με δωρεάν μεταφορικά μέσω singapore post.Overpriced και μόνο για όσους βιάζονται πολύ!

*Αυτό που αναφέρει στα specs για 3000 μπαταρία και retina screen είναι ψέμα.Τίποτα ασυνήθιστο για το minideal που γράφει ότι νάναι.

Edited by GKako

ψαξε πως γινονται οι παραγγελιες απο κινα, φιλικα.

συνοπτικα θες καρτα που να συνδεεται με το paypal, να εχει χρηματα μεσα, οσα απαιτουνται για την αογρα, και μετα "ψωνιζεις" απο τα ηλεκτρονικα καταστηματα που λιγο πολυ αναφερονται εδω μεσα.

http://www.minideal.net/jiayu-g4-mtk6589-smart-phone-android-4-2-quad-core-1gb-ram-4gb-rom-4-7-inch-3000mah-battery-hd-ips-retina-screen-gyroscope-black.html

http://www.minideal.net/jiayu-g4-mtk6589-smart-phone-android-4-2-quad-core-1gb-ram-4gb-rom-white.html

$258.99 (η έκδοση με το 1GB και την 1850άρα μπαταρία) με δωρεάν μεταφορικά μέσω singapore post.Overpriced και μόνο για όσους βιάζονται πολύ!

*Αυτό που αναφέρει στα specs για 3000 μπαταρία και retina screen είναι ψέμα.Τίποτα ασυνήθιστο για το minideal που γράφει ότι νάναι.

βασικα κανεις λαθος, το μοντελο που πουλαει το minideal εχει μπαταρια 3000mah και επισης εχει υψηλης αναλυσης οθονη 4,7 ιντσες 1280*720 (αρα μπορεις να το θεωρησεις retina λογω των 312ppi). Αυτο που γραφει λαθος το minideal ειναι το παχος, που ειναι 10χιλιοστα και οχι 8,2

Σάςευχαριστω για την άμεση απάντηση....θα ήθελα κάποιος να μου πει αν το συγκεκριμένο κινητό βγαίνει με την μπαταριά στα 3000 mah και με ρετινα οθονη η γενικά ειναι ψεμα ότι αφορά την ρετινα και αν βγαίνει ποσό κοστίζει πάνω κατω.... μου είπαν ότι μπορεί να μου το φέρουν με μεγάλη μπαταριά και ρετινα περίπου 250 ευρώ η τιμή είναι καλή η υπερβολική?

Σάςευχαριστω για την άμεση απάντηση....θα ήθελα κάποιος να μου πει αν το συγκεκριμένο κινητό βγαίνει με την μπαταριά στα 3000 mah και με ρετινα οθονη η γενικά ειναι ψεμα ότι αφορά την ρετινα και αν βγαίνει ποσό κοστίζει πάνω κατω.... μου είπαν ότι μπορεί να μου το φέρουν με μεγάλη μπαταριά και ρετινα περίπου 250 ευρώ η τιμή είναι καλή η υπερβολική?

Αν στο minideal το πουλάνε με 3000αρι και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα έχουν άλλες ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ πληροφορίες ,τότε πάσο.

Για την οθόνη τώρα μην κολλάς στην έννοια.Η ανάλυση είναι 1280x720 HD,(312PPI) οπότε πες την και retina και όπως αλλιώς θες.

Οι ωρολογία "retina" είναι τεχνικές marketing της apple για να πουλάει iphones.

Edited by GKako

Αυτο που καταλαβα εγω τοσο καιρο διαβαζοντας ειναι οτι σε καθε εκδοση basic (1/4 ram/rom) και advance (2/32 ram/rom) θα υπαρχουν δυο υποεκδοσεις, με 1850 μπαταρια και με 3000. Αυτα με την μεγαλη μπαταρια θα ειναι λιγο πιο χοντρα.

Αρα 4 διαφορετικα μοντελα.

Για αυτό ρωτάω γιατί αλλιώς τα λένε και αλλιώς τα βρίσκω και μου φαίνεται ότι θα πέσει πολύ κοροϊδία αν δεν εξασφαλίσεις τα χρήματά.

Η advance εκδοσή από ότι είδα είναι λίγο ποιο μεγάλο σε μήκος αρά η μπαταριά του δεν θα χωράει στην βασικη εκδοσή

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Gkako επειδη εχεις ξανααναρωτηθει στο παρελθον για τη ρετινα και επειδη προφανως δε καταλαβες.

retina = οθονη > 300 dpi

πας εδω

http://members.ping.de/~sven/dpi.html

πετας τη διαγωνιο και την αναλυση. βρισκεις τα dpi και τη βαφτιζεις retina επειδη ετσι θελει η apple

retina = Και καλα οτι δεν ειναι ορατα τα pixels

αλλος μπορει να βλεπει τα 400 dpi αλλος μπορει να μη βλεπει τα 250

η apple επελεξε τα 300

φυσικα στα λαπτοπ εριξε το πηχη και θεωρει retina ακομα και τα 200+ dpi

τι ειναι η ρετινα? ενα standard της apple που περιγραφει τα μικρα Pixels στην οθονη μη ορατα απο το ματι

και το g4 οπως και καθε 4.7 1280χ720 το καλυπτει πληρως.-

τη μια ρωτας ο ιδιος αν ειναι ρετινα η υποστηριζεις οτι δεν ειναι, και μετα λες αααα μαρκετινγκ :)

οσον αφορα οτι λεει 3000 ενω ειναι 1800 και συ που το ξερεις? εχεις καποια πηγη?

ειναι ευρευως γνωστο οτι πρωτη συσκευη που κυκλοφορησε ειναι με 3000 μπαταρια

εσυ πως πας και λες ετσι απλα ειναι ψεματα οτι κυκλοφορει η 3000?

μηπως λεω μηπως εχεις και στα 2 αδικο?

Edited by akaloith

Οταν αγοράζεις (όχι εσύ προσωπικά) από αναξιόπιστα e-stores και έχουν ακουστεί διαφόρα ο καθένας πιστεύει ότι θέλει και όλοι έχουμε δίκιο ή άδικο.Οταν πάρουν κάποιοι τα κινητά στα χέρια τους θα μας πουν τι απ' όλα ισχύει με τις μπαταρίες,τις οθόνες,τις τιμές και όλα τα συναφή,εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.

Προς το παρών τα μαγαζιά πουλάνε ότι θέλουν (βλέπε UMI X2 turbo χωρίς να έχει βγει ακόμα) και όσο θέλουν από τιμές (βλέπε jiayu G4 basic).

Το Pandawill (sorry που γίνομαι κουραστικός) σήκωσε ψηλά τα χέρια με το G4 και επίσης δεν περιμένει το UMI X2 turbo για να πουλήσει, ενώ το merimobiles προς το παρών δεν πουλάει ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω περιμένοντας να στοκάρει.

Edited by GKako

Οταν αγοράζεις (όχι εσύ προσωπικά) από αναξιόπιστα e-stores και έχουν ακουστεί διαφόρα ο καθένας πιστεύει ότι θέλει και όλοι έχουμε δίκιο ή άδικο.Οταν πάρουν κάποιοι τα κινητά στα χέρια τους θα μας πουν τι απ' όλα ισχύει με τις μπαταρίες,τις οθόνες,τις τιμές και όλα τα συναφή,εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.

Προς το παρών τα μαγαζιά πουλάνε ότι θέλουν (βλέπε UMI X2 turbo χωρίς να έχει βγει ακόμα) και όσο θέλουν από τιμές (βλέπε jiayu G4 basic).

Το Pandawill (sorry που γίνομαι κουραστικός) σήκωσε ψηλά τα χέρια με το G4 και επίσης δεν περιμένει το UMI X2 turbo για να πουλήσει, ενώ το merimobiles προς το παρών δεν πουλάει ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω περιμένοντας να στοκάρει.

Από τα 4 μαγαζιά

Pandawill

Etotalk

Merinmobiles

Minideal

Ποιο θεωρείτε πιο αξιόπιστο(σαν συνολική εμπειρία)

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

Καλησπέρα στην παρέα, επειδή δεν αντέχετε άλλο να αλλάζω τις SIM στο κινητό, λέω να παραγγείλω το basic με την 3000mAh battery,

Αλλά θα έρθει με την 3000mAh? η θα δώσω 25 ευρώ ποιο πάνω τσάμπα; :lost: banggood

Αν και μαμί το advanced, αργεί πολύ...

To banggood ειναι αξιόπιστο και η τιμή του πιο καλή.Αλλα στις σημειωσεις λεει:This is a pre-sale product to the factory configuration prevail, and the price will change. Please consider carefully before ordering, thanks for your understanding!

To banggood ειναι αξιόπιστο και η τιμή του πιο καλή.Αλλα στις σημειωσεις λεει:This is a pre-sale product to the factory configuration prevail, and the price will change. Please consider carefully before ordering, thanks for your understanding!

Πέρα από αυτό που σωστά αναφέρεις,η έκδοση που δίνει το banggood είναι με τα 1850mAh.

Edited by GKako

Να και ο πρωτος hero..:up:

Κατ αρχην, εφ οσον θελεις να θυσιαστεις, (αν και για μενα ειναι πολυ νωρις..) το minideal το εχει το 3000ρο in stock ενω στο banggood το 1800ρι ειναι σε preorder λεει.

Γνωμη μου, γραψε στο minideal και ρωτα τους, ειναι in stock, ειναι με 3000mAh μπαταρια, ποτε θα στο στειλουν, κι οτι αλλο θελεις, οποτε να εχεις κρατημενα αυτα τα e-mail για καθε ενδεχομενο.

Εφ οσον σου απαντησουν θετικα σε ολα αυτα που θα ρωτησεις, τοτε προχωρα σε παραγγελια με paypal παντα και μακρυα απο DHL, Feddex, UPS.

Πέρα από αυτό που σωστά αναφέρεις,η έκδοση που δίνει το banggood είναι με τα 1850mAh.

Αν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τα χαρακτηριστικά που γράφουνε οι Κινέζοι

Να και ο πρωτος hero..:up:

Κατ αρχην, εφ οσον θελεις να θυσιαστεις, (αν και για μενα ειναι πολυ νωρις..) το minideal το εχει το 3000ρο in stock ενω στο banggood το 1800ρι ειναι σε preorder λεει.

Γνωμη μου, γραψε στο minideal και ρωτα τους, ειναι in stock, ειναι με 3000mAh μπαταρια, ποτε θα στο στειλουν, κι οτι αλλο θελεις, οποτε να εχεις κρατημενα αυτα τα e-mail για καθε ενδεχομενο.

Εφ οσον σου απαντησουν θετικα σε ολα αυτα που θα ρωτησεις, τοτε προχωρα σε παραγγελια με paypal παντα και μακρυα απο DHL, Feddex, UPS.

Αν αναφέρεσαι σε μένα φίλε δεν σκοπεύω να θυσιαστώ:lol:Θα περιμένω να το δοκιμάσουνε άλλοι:lol:Ότι έχω παραγγείλει μέχρι τώρα ήταν από το banggood και είμαι ευχαριστημένος, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα

Αν αναφέρεσαι σε μένα φίλε δεν σκοπεύω να θυσιαστώ:lol:Θα περιμένω να το δοκιμάσουνε άλλοι:lol:Ότι έχω παραγγείλει μέχρι τώρα ήταν από το banggood και είμαι ευχαριστημένος, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα
αναφερομαι στον theoflosps3 ο οποιος ψηνεται για να το παραγγειλει πρωτος.

Κακα τα ψεμματα αυτος που παιρνει πρωτος ενα καινουριο μοντελο που μολις εχει βγει σε κυκλοφορια ειναι ενα ειδος.. hero :)

Από τα 4 μαγαζιά

Pandawill

Etotalk

Merinmobiles

Minideal

Ποιο θεωρείτε πιο αξιόπιστο(σαν συνολική εμπειρία)

Βαλτα εδω ολα και δες πιο ειναι αξιοπιστο και πιο οχι επεσα απο τα συννεφα με το αποτελεσμα του MeriMobiles.com