Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε να μη το παρεις αυτο δε σημαινει οτι το 4.2 ειναι αχρηστο επειδη εσενα δε σε νοιαζουν οι προσθηκες του

η να μη τις χρησιμοποιεις. και επισης να μη λες λαθος τιμες

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ελα, ανοιξα τσεπη να βαλεις χερι και στα χρηματα μου τωρα. :)

Για το advanced μιλησα, ποσο εχει αυτο? Μην προσβαλεις τοσο ευκολα.

Edited by GeorgeManim

οριστε? η συζητηση εχει παψει να ειναι συζητηση και εχει παει σε αλλο επιπεδο το οποιο δε με αφορα.

μπορεις να φαντασιωθεις οτι τιμη θελεις και οτι specs θες, εγω εδω ειμαι για να λεω γεγονοτα και οχι φαντασιωσεις μου

οριστε?

Μην κανεις τον ανηξερο.

ε να μη το παρεις αυτο [...]

Δεν νομιζω οτι εχεις καποιο δικαιωμα να μας πεις ποιο θα επιλεξουμε. :)

Συνεχιζεις να προσβαλλεις.

Μαθε λοιπον, οτι το κινητο αυτη τη στιγμη βρισκεται σε προ-πωληση, χωρις η εταιρεια να εχει κατασταλλαξει ΚΑΝ στο design και δυσκολευεται να εκπληρωσει και τα specs που ανακοινωσε (?).

Εφοσον δεν εχουν γινει αυτα και βρισκομαστε στο κλασικο κινεζικο μπαχαλο που συνηθως επικρατει, το ποιος λεει γεγονοτα (α ναι, το να λες 2 φορες σε καθε σελιδα το τι σε ενδιαφερει εσενα αποτελει γεγονος, δε διαφωνω) και ποιος εχει φαντασιωσεις με κινεζακια ειναι αλλη ιστορια. :)

Δεν θα συνεχισω να ασχολουμαι μαζι σου γιατι βρωμιζει το topic, καλη συνεχεια.

Edited by GeorgeManim

συνεχιζεισ να πετας μπουρδες

εγω ανεφερα τη σωστη τιμη

τις προσθηκες του 4.2

και το τι θα προτιμησω εγω

τα υπολοιπα ειναι δικα σου συμπερασματα και να τα κρατας για τον εαυτο σου. προφανως και δεν εχω βαλει χερι στη τσεπη σου ουτε θα σου επιβαλω τι θα παρεις. συζητηση κανουμε και τετοια λογια δε πρεπει να λεγονται. εδω ειμαστε να ανταλασουμε αποψεις και γνωσεις

αν εχεις λοιπον κατι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ για το g4 ευχαριστως να το μοιραστεις μαζι μας.

η εταιρια δεν εχει καταληξει στα specs του κινητου? πας καλα? η συσκευη ειναι ΕΤΟΙΜΗ παρτο ειδησηηηηηη. χαιρομαι που αλλαξες το αρχικο σου ποστ οτι δεν εχει καταληξει καν στα specs της συσκευης και το μαζεψες λιγο

ειδαμε φωτος και της μεγαλης μπαταριας και ολων διαβασε καλυτερα το φορουμ και τα ξαναλεμε

ανεφερα οτι ΦΗΜΕΣ λενε οτι υπαρχει θεμα παροχης των 2gb ram εξου και αργουν τα ακριβα μοντελα

α τωρα ειδα οτι εσυ εισαι που ελεγες οτι ΑΝ ειναι Non removable η μπαταρια. χαιρομαι που επιτελους συνειδητοποιησες οτι ειναι removable οπως ηταν το αυτονοητο

http://www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/10.jpg

Ας μη προσπαθουμε να δημιουργουμε θεματα εκει που δεν υπαρχουν και να αμφισβητουμε τα αυτονοητα. Και θα το ξαναπω οτι εγω θα προτιμησω το flagship μοντελο των 190 ευρω γιατι οπως πολυ σωστα ειπες το απλο μοντελο δεν εχει κατι φοβερο να το ξεχωριζει απο τα υπολοιπα. το flagship ομως εχει παντα κατα τη γνωμη μου. τωρα αν καποιος θελει λεπτο φθηνο κινητο, του βαλει μια microsd και το φορτιζει καθε βραδυ το απλο των 165 ευρω ειναι αξιοπρεπεστατο.

Edited by akaloith

Dual active ο νέος MT6589

https://www.youtube.com/watch?v=Ro7k4itFT-U

Μην παραπληροφορείτε τον κοσμο!!!!!

ακομα και ο τιτλος του βιντεο λεει Dual Stand By SIM!!! το οτι μπορει καποιος να κανει browsing και να δεχεται τηλεφωνα δεν σημαινει οτι ειναι dual active!!! γιατι στην μια δεχεται data και στην αλλη call. Dual Active σημαινει να δεχεται 2 calls ταυτοχρονα και να μπορει να κανει switching.

H MediaTek λεει οτι ειναι dual active http://www.mediatek.com/_en/03_news/01-2_newsDetail.php?sn=1088

αλλα ασ κραταμε ακομα μικρο καλαθι...γιατι νομιζω οτι λεγοντας dual active εννοουν αυτο που εξηγησα παραπανω και οχι το call switching.

Edited by soutz

ακομα και ο τιτλος του βιντεο λεει Dual Stand By SIM!!! το οτι μπορει καποιος να κανει browsing και να δεχεται τηλεφωνα δεν σημαινει οτι ειναι dual active!!! γιατι στην μια δεχεται data και στην αλλη call. Dual Active σημαινει να δεχεται 2 calls ταυτοχρονα και να μπορει να κανει switching.

H MediaTek λεει οτι ειναι dual active http://www.mediatek.com/_en/03_news/01-2_newsDetail.php?sn=1088

αλλα ασ κραταμε ακομα μικρο καλαθι...γιατι νομιζω οτι λεγοντας dual active εννοουν αυτο που εξηγησα παραπανω και οχι το call switching.

Το link που δίνεις το έχω διαβάσει και εγώ, όπως επίσης έχω διαβάσει αρκετά ακόμα από κινέζικα eshop και φόρουμ που λένε το ίδιο.

ΆΡΑ dual active όπως λέει η μαμά εταιρεία, ΆΡΑ για ποια παραπληροφόρηση λες;

Edited by joss54
typo

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

ενταξει χαλαρωστε λιγο για "παραπληροφορηση"

dual active λενε dual active λεμε

τωρα αν απανταει 2 κλησεις μαζι λιγη σημασια εχει.

ειναι το πιο "dual active" που υπαρχει αυτη τη στιγμη οτι και αν σημαινει αυτος ο ορος

και παραπανω "dual active" δεν εχει και νοημα εκτος αν θελετε να μιλατε σε 2 ταυτοχρονα που δε νομιζω οτι εχει και νοημα.

Edited by akaloith

Χωρίς να θέλω να επιβάλω απόψεις (αυτό είναι Δημοκρατία ;)), θεωρώ ότι για 30 Ευρουλινια παραπάνω το flagship μοντέλο 2/32GB ειναι κελεπούρι, χωρίς καν να το συζητάμε.

Άσε που αν το καλοσκεφθείς, με την αύξηση των GB σε όλες τις εφαρμογές (πάρτε παραδείγματα από τα Windows), παίζει να μας ζητήσει το Android 5.XX (όταν θα βγει) ελάχιστη μνήμη 2 & 4 & δεν συμμαζεύεται GB :worry:

Περιττό να συζητάμε δε για την μεγαλύτερη μπαταρία !! είναι αυτονόητη η ανάγκη με τέτοια μεγάλη οθόνη

Επιμένω μόνο στο αν θα είναι τελείως μαύρο :love: ή θα έχει το μεταλλικό φιλέτο :respect: …. ειδομεν

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

μια ερωτησουλα παιδια.

καπου διαβασα αποψη πως ο 6589 επεξεργαστης δυσκολευεται με 720p,1080p,

κ πως για να παιζει και βαρια παιχνιδια κ δυσκολες εφαρμογες καποιος,καλυτερα

να κοιταξει χαμηλη αναλυση π.χ. 969επι 540..

για σχολιαστε παρακαλω :)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

θες να μας πεις το που το διαβασες?

η gpu 544 που εχει πεταει στα παιχνιδια Που ειναι και οι πιο απαιτητικες εφαρμογες

θεωρω οτι δε θα εχει κανενα θεμα στα 1280x720 του jiayu g4

δεν το διαβασα καπου σωστα αιτιολογημενο,

απλα σαν φοβο καποιου χρηστη σε συγγενικο μας φορουμ τεχνολογιας

akaloith,σε ευχαριστω,οποτε αναμονηη

οργη λαου οργη θεου :P

τι αποφασισε οτι θελει ο κοσμος

http://www.gizchina.com/2013/03/10/poll-jiayu-considering-8-variants-of-the-jiayu-g4-vote-now-to-help-them-decide/

με μεγαλη πλειοψηφια θελει Black, 3000mAh, 2GB RAM, 32GB ROM (55%, 730 Votes)

αντε και ενα 27% το ιδιο σε λευκο

;)

το μοντελο που θελει ο κοσμος ειναι ξεκαθαρο και βρισκει πολλους εδω μεσα συμφωνους :)

και οχι δε βαζουμε κανενα χερι σε κανενος τσεπη, το βαζουν απο μονοι τους

το 82% θελει το flaghip μοντελο

η Jiayu θα ειναι τρελη να αγνοησει το 82% του κοσμου και να βγαλει κατι αλλο.

1000+ ατομα περιμενουν το flaghip μοντελο, θα γινει σφαγη...

Ψηφιστε οτι θελετε να μη τους αφησουμε κανενα περιθωριο. Ο κοσμος απαιτει jiayu g4 flagship black :P

Αλλη παρατηρηση ειναι οτι ο κοσμος δεν θελει μικρη μπαταρια. Δε χρειαζεται να αναλωθει η jiayu σε καπακια μπαταριες κτλ. ολα τα 3000 μοντελα ειναι στις πρωτες θεσεις καταλαμβανοντας το 95% των ψηφων!

Οσο πιο ξεκαθαρο ειναι το αποτελεσμα τοσο αυτο θα βοηθησει την jiayu να μην καταναλωσει χρονο σε μοντελα που ΔΕΝ τα θελει ο κοσμος αρα να επικεντρωθει στα μοντελα που ΘΕΛΟΥΜΕ αρα θα τα εχουμε πιο γρηγορα!

Ας δουμε ως τη παρασκευη πως θα παει η ψηφοφορια, τοτε κλεινει και αποστελεται στη jiayu!

Edited by akaloith

δαγκωτό το έριξα στο black+2/32+3000mvA :up:

άντε, αμήν και πότε

JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045

εγω που θελω 2:),ασπρο-μαυρο τουμπανακια,τι να ψηφισω?:p

εσυ αμα παρεις και 2 χρωματα θα κανεις και τραμπα τα καπακια και θα εχεις 4 χρωματικους συνδιασμους :P

μαυρο μπροστα ασπρο πισω πχ ειναι πολυ ομορφο. αλλα ας μη κολησουμε εκει

θα παρεις 1 γιατι περιμενουν αλλοι 1000 :P

Edited by akaloith

official απαντησεις απο jiayu

1) δεν υπαρχουν θεματα με τα 2gb ram

2) δεν γινονται τραμπα οι μπαταριες, who cares, το 95% θελει 3000 μπαταρια.

3) ειναι dual sim dual stand by, who cares δε μιλαω με 2 γραμμες ταυτοχρονα και δε ξερω ποιος ο λογος να κανεις κατι τετοιο,θα εχεις και 2 ακουστικα και 2 μικροφωνα για να λες αλλα στον ενα αλλα στον αλλο? το video της mediatek δειχνει οτι χρησιμοποιεις τη μια sim για ομιλια και οτι με τη δευτερη μπορεις κανονικα να κατεβαζεις, fair enough

Edited by akaloith

τραμπα δεν γινονται,αλλα ειναι αφαιρουμενες οι μπαταριες ε akaloith?:confused:

κανε και συ ενα ξεφυλισματακι στο φορουμ, ακριβως στη προηγουμενη σελιδα ειναι μια φωτο ΝΑΑ

που δειχνει ανοιχτο καπακι και φυσικα αφαιρουμενη μπαταρια

εμενα μου αρεσει και η λεπτη εκδοση, αρκει να δωθει σε σωστη τιμη ανταγωνιστικα με αυτα που προσφερει σε σχεση με το flagship! δηλαδη στα 180 περιπου (μονο η 32αρα καρτα κοστιζει 20€ , το εξτρα 1 γιγα ραμ και η διπλη μπαταρια να μην κοστιζουν ενα 20-30αρι ακομα?. Αδικια να ειναι 250 το καλο και 220 το απλο)

εμενα μου αρεσει και η λεπτη εκδοση, αρκει να δωθει σε σωστη τιμη ανταγωνιστικα με αυτα που προσφερει σε σχεση με το flagship! δηλαδη στα 180 περιπου (μονο η 32αρα καρτα κοστιζει 20€ , το εξτρα 1 γιγα ραμ και η διπλη μπαταρια να μην κοστιζουν ενα 20-30αρι ακομα?. Αδικια να ειναι 250 το καλο και 220 το απλο)

όντως κι εγώ θα προτίμησώ το λεπτό νομιζω,είναι που είναι μεγάλη σαν συσκευή γιατί να είναι και χοντρό κινητό θα πάρω όχι πάντοφλα. άλλωστε καλύτερα μια εξτρα μπαταρία ώστε να εναλλασώ οπότε χρειαστεί και να χω 3400 σύνολο παρά μια 3000 να κάνει το κινητό παντούφλα.Όπως κατάλαβα το μεγάλο μοντέλο δεν έχει κάρτα μνήμης γι αυτό έχει τα 32gb αλλά η αλήθεια είναι αν η διαφορά είναι 30δολάρια μόνο για 1gb μνήμη και 28gb σκληρό και μίση μπαταρία είναι κάπως κοροϊδία. αλλά μπρος στα καλλη τι είναι όλα αυτα θα μου πεις...

πιστεύω με μικρή μπαταρία να βγάζει καμια μέρα φουλ τουλάχιστον

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Δεν είχα ποτέ εμπειρία με 2πλη sim αλλά αν κάνει η μια browsing και η άλλη κλήσεις θα με βολέψει απίστευτα.