agantho Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 θα το κοιταξω! thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSMIX_2009 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Εδω κ 5 μερες το εχω στα χερια μου...παιδια ειναι πανεμορφο....απιστεφτα λεπτο κ ελαφρυ για το μεγεθος του..το οποιο ειναι μεγαλο..αλλα,πολυ μεγαλο υψος αλλα αρκετα στενο..δουλεβει με ενα δαχτηλο ανετα...η μπαταρια με 24 ωρες ανοιχτο 3g,πολυ σερφινγκ εβγαλε 19 ωρες..με 3 % μπαταρια φορτησε φουλ σε 3 ωρες κ κατι.η καμερα τι να πω για εμενα καλη...πιανει πολυ καλο σημα...τοσο που δεν μπορει να ειναι αληθηνο..εχει κανονηκα ελληνικα του adroid k playstoe ktlp.. Πολυ ωραιες εφαρμογες...παει σφερα... Αυτα ως τωρα. Καλησπερα.Μπορεις να μου πεις μεχρι τωρα πως δουλευει το κινητο;Η μπαταρια σου ζεσταινεται;Απο φωτογραφειες πως βγαζει;Συγνωμη που σε πριζω αλλα εχω θεμα με το δικο μου και θα εκτιμουσα την γνωμη σου.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSMIX_2009 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 θα το κοιταξω! thanks Οταν εχεις νεα με αυτη την rom πες μας νεα γιατι μου εχει καει το χερι και τελειωνει γρηγορα η μπαταρια με αυτη την ρομ που εχει εμενα βαλει ο κινεζος(γιατι εχω ελληνικα).Ευχαριστω και παλι..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 δεν την βρισκω πουθενα την συγκεκριμενη οποτε μενουμε στην Viberom V7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmart Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) δεν την βρισκω πουθενα την συγκεκριμενη οποτε μενουμε στην Viberom V7 στο xda σελ.98-102 δοκιμασε την row727 (προσεξε μονο την μεθοδο φλασαρισματος) μετα (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος)πιστευω θα μπορεις να παρεις την τελευταια αναβαθμιση στο xda σελ.98-102 δοκιμασε την row727 (προσεξε μονο την μεθοδο φλασαρισματος) μετα (χωρις να ειμαι 100% σιγουρος)πιστευω θα μπορεις να παρεις την τελευταια αναβαθμιση οχι root ομως γιατι παλι δεν θα μπορεις να κανεις update Edited January 30, 2014 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 θα το κοιταξω γιατι μπερδευτηκα!!! σ'ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSMIX_2009 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 θα το κοιταξω γιατι μπερδευτηκα!!! σ'ευχαριστω παντως Καλημερα παιδια.Κανενα νεο;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλησπερα! δεν περασα καποια αλλη ROM γι'αυτο και δεν εστειλα.μενω με την VibeROM V7 προς το παρον και βλεπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Μόλις έμαθα από ΠΑΡΑ πολύ αξιόπιστη πηγή ότι μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα δούμε τα κινητά της Lenovo στις βιτρίνες των ελληνικών καταστημάτων ;) ;) ;) Το ξέρω ότι είναι λίγο άσχετο με το εδώ θέμα, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σχετικό με ελληνικές rom, υποστήριξη, κτλ που ρωτάμε όλοι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkaras78 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μετά από 20 μέρες αναμονή το έχω στα χέρια μου εδώ και 30 λεπτά... Παιδιά έχω πάθει πλάκα με το design του και την κατασκευή του... Μόλις συνδέθηκα στο internet και μου βγάζει την εξής αναβάθμιση λογισμικού Κ900_ROW_LA_1_S_2_009_0035_130822... Τι κάνω??? Την κατεβάζω ή αφήνω αυτή που έχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μετά από 20 μέρες αναμονή το έχω στα χέρια μου εδώ και 30 λεπτά... Παιδιά έχω πάθει πλάκα με το design του και την κατασκευή του... Μόλις συνδέθηκα στο internet και μου βγάζει την εξής αναβάθμιση λογισμικού Κ900_ROW_LA_1_S_2_009_0035_130822... Τι κάνω??? Την κατεβάζω ή αφήνω αυτή που έχει??? Φιλε μου σου ευχομαι να το χαρείς οσο πιο πολυ μπορεις.Ειναι μια πολυ καλη συσκευη.Αν σου εχει ερθει με τα Ελληνικα,δε νομιζω να μπορεσει να την κανει την αναβαθμηση (ακριβως τα ιδια επαθα κι εγω,αν και θα το διαβασεις αν δεις τις προηγούμενες σελιδες).Αν ειναι Αγγλικο με την official rom ,τοτε πιστευω οτι θα την παρει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkaras78 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Φιλε μου σου ευχομαι να το χαρείς οσο πιο πολυ μπορεις.Ειναι μια πολυ καλη συσκευη.Αν σου εχει ερθει με τα Ελληνικα,δε νομιζω να μπορεσει να την κανει την αναβαθμηση (ακριβως τα ιδια επαθα κι εγω,αν και θα το διαβασεις αν δεις τις προηγούμενες σελιδες).Αν ειναι Αγγλικο με την official rom ,τοτε πιστευω οτι θα την παρει.:) Σ'ευχαριστώ φίλε mitsoschios...έχει έρθει με Ελληνικά οπότε λέω να το αφήσω στην ησυχία του :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Επιτελους μετα απο καιρο περασα την K900_ROW_1_S_2_009_0288_131227. Η καμερα επανηλθε στα φυσιολογικα πολυ καλα επιπεδα,καμια σχεση με την VibeRom V4 ή V7. τωρα για την μπαταρια δεν μπορω να πω αν κραταει περισσοτερο η οχι,ισως σε καποιες μερες να ξερω και οσο αφορα για το αν ζεστενεται το κινητο η οχι εγω το βλεπω στα ιδια επιπεδα. Αυτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Να ρωτήσω όσους έχουν το Κ900...αξίζει να το πάρει κανείς ή να πάρει το Κ910!? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Για μενα η μονη διαφορα ειναι οτι το Κ910 ειναι τετραπυρηνο στα 2.2 ενω το Κ900 διπυρηνο στα 2 Ghz. Εξωτερικα ομως ΔΕΝ συγκρινονται σε ομορφια κτλ. καμια σχεση το πλαστικο του 910 με το μεταλλο του 900. Αποψη μου... συν οτι το Κ910 εχει γυρω στα 500 ευρω ενω το Κ900 εγω το πηρα 265, δηλαδη στην μιση τιμη περιπου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλησπερα στην παρεα! σημερα παρελαβα και εγω το τερας.ειναι αρκετα μεγαλο και ζεστενεται αρκετα!!αλλα χαλαλι του..το κινητο ειναι απλα απιστευτο!!παρα πολυ γρηγορο,πολυ δυνατο wifi,ΟΘΟΝΑΡΑ!!!!πολυ ζωντανα χρωματα και πολυ καλη ευκρινια!!σε σχεση με το zopo zp980 2/32 καμια σχεση το lenovo ειναι πολυ μπροστα!!και αναρωτιομουνα αν μπορεσει μετα το zopo να με εντυπωσιασει αλλη οθονη...λογαριαζα χωρις το lenovo..ο ηχος απο το ηχειο δεν νομιζω να γινοτανε καλυτερος σε κινητη συσκευη..καθαρος και με πολυ καλα μπασα..με εξεπληξε ευχαριστα.τα ακουστικα του ειναι καλα για ομιλια αλλα για μουσικη δεν κανουν,συνδεσα κατι verbatim που εχω των εννια ευρω και ο ηχος απογειωθηκε.τετοια μπασα και τετοια ενταση,ειλικρινα ουτε απο τον υπολογιστη δεν εχω ακουσει!!!!σε σχεση με το zopo και thl αφηστε το καλυτερα δεν υπαρχει καμια συγκριση,η μερα με την νυχτα!!οι φωτογραφιες ειναι πολυ καλες!!μενει μονο να δοκιμασω το φλας το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 ωραια τα review απο τα νεα κ900,περιμενω και γω το δικο μου με αγωνια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmart Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Να ρωτήσω όσους έχουν το Κ900...αξίζει να το πάρει κανείς ή να πάρει το Κ910!? :( φιλε μου αυτην την απορια την εχω και εγω που ειμαι κατοχος του κ900!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιτελους μετα απο καιρο περασα την K900_ROW_1_S_2_009_0288_131227. Η καμερα επανηλθε στα φυσιολογικα πολυ καλα επιπεδα,καμια σχεση με την VibeRom V4 ή V7. τωρα για την μπαταρια δεν μπορω να πω αν κραταει περισσοτερο η οχι,ισως σε καποιες μερες να ξερω και οσο αφορα για το αν ζεστενεται το κινητο η οχι εγω το βλεπω στα ιδια επιπεδα. Αυτα!! βλεπω τελικα τα καταφερες, την βρηκες την συγκεκριμενη rom η εκανες αναβαθμιση απο παλια row rom?αντε με το καλο να παρουμε και την 4.3 η 4.4 για το ζεσταμα μην ξεχνασ και την μεταλικη πλατη του αλλο μεταλο αλλο πλαστικο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 γφιλε σταυρο περασα μια ROM παλια μεν αλλα ειναι original και μετα απο udate μου εβγαλε να βαλω την συγκεκριμενη οποτε ολα κομπλε! βεβαια δεν ειναι root (διοτι ηθελα να σβησω πολλα πραγματα που εχουν μεινει απο προηγουμενες ROM που ειχα βαλει) αλλα δεν πειραζει. Ενα αλλο θεμα εχει να κανει με το facebook,οταν κανω login παντα μου βγαζει Lenovo facebook και παντα μου εχει μενου να καω η οχι συγχρονισμο επαφων κτλ. προσπαθησα να το βγαλω αλλα δεν βρηκα ακρη..μηπως εχεις και εσυ το συγκεκριμενο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosmart Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 γφιλε σταυρο περασα μια ROM παλια μεν αλλα ειναι original και μετα απο udate μου εβγαλε να βαλω την συγκεκριμενη οποτε ολα κομπλε! βεβαια δεν ειναι root (διοτι ηθελα να σβησω πολλα πραγματα που εχουν μεινει απο προηγουμενες ROM που ειχα βαλει) αλλα δεν πειραζει. Ενα αλλο θεμα εχει να κανει με το facebook,οταν κανω login παντα μου βγαζει Lenovo facebook και παντα μου εχει μενου να καω η οχι συγχρονισμο επαφων κτλ. προσπαθησα να το βγαλω αλλα δεν βρηκα ακρη..μηπως εχεις και εσυ το συγκεκριμενο θεμα? δυστυχωσ φιλε μου δεν χρησιμοποιω facebook...!μπαινεισ με την εφαρμογη?δοκιμασε να μπεισ κατευθειαν απο το internet και δοκιμασε και διαφορετικο browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 με την εφαρμογη μπαινω! Οταν ειχα βαλει την VibeROM δε μου το εβγαζε οποτε πρεπει να ειναι το Lenovo power που εχει σαν εφαρμογη, αλλα αφου δεν ειμαι root δεν μπορω να την σβησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis1985 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Γεια χαρά σε όλους! Μου πρότεινε κι εμένα ένας φίλος να κοιτάξω τα κινητά της Lenovo και στο Κ900 σταμάτησα. Τα χαρακτηριστικά του όντως είναι καταπληκτικά,αν εξαιρέσουμε ότι είναι διπύρηνος ο επεξεργαστής,αλλά και πάλι δυνατός και φυσικά στα 260 ευρώ,είναι μια χαρά. Διαβάζοντας,είδα ότι γενικά δεν υπήρξαν προβλήματα,αν εξαιρέσουμε τα δύο παιδιά που είχαν πρόβλημα με την φόρτιση. Δεν είμαι από αυτούς που πειράζουν τα κινητά,γιατί δεν έχει ασχοληθεί τόσο.Επομένως αν το πάρω δεν θα ασχοληθώ με αναβαθμίσεις κτλ,επομένως δεν θα αντιμετωπίσω τα προβλήματα ορισμένων. Άρα γενικά μου το προτείνετε να το αγοράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSMIX_2009 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 φιλε μου αυτην την απορια την εχω και εγω που ειμαι κατοχος του κ900!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βλεπω τελικα τα καταφερες, την βρηκες την συγκεκριμενη rom η εκανες αναβαθμιση απο παλια row rom?αντε με το καλο να παρουμε και την 4.3 η 4.4 για το ζεσταμα μην ξεχνασ και την μεταλικη πλατη του αλλο μεταλο αλλο πλαστικο!! καλημερα στην παρεα,εβαλα και εγω αυτη Κ900_ROW_1_S_2_009_0288_131227 καλη μεχρι τωρα,αντε να δουμε ποτε θα παρουμε νεα αναβαθμιση:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el_ninio987 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Kαλημέρα σε όλους, Το κινητό ήρθε στα χέρια μου πρίν τρείς μέρες,δεν παίζεται είναι γρήγορο μου ήρθε και είχε και επιλογή στα Ελληνικά και γενικά δεν νομίζω οτι υπάρχει λογος να το πειράξει κανείς αυτο το κινητό..........έχει κάμερα που θα την ζήλευαν πολλά αλλα ακριβότερα,έχει γρήγορη ανταπόκριση στις επιλογές χειρισμού και γενικά ειναι ενα πολύ αξιόλογο τηλέφωνο για τα λέφτα του! Ελπίζω να το απολάυσετε όλοι όσοι το έχετε και σε αυτούς που το ψάχνεται το συνηστώ με 1000!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 To κινητό έρχεται με screen protector?? Αν όχι ποιο προτείνετε?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts