rama Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Παρέλαβα και εγώ χθες την ringe fusion! Απλα είναι φοβερή με τέλεια και σφιχτή εφαρμογη και με το διάφανο πλαστικό πίσω ξανά θυμηθηκα ποσο ωραία είναι ή πίσω πλευρα του nexus.. Τα κουμπάκια με έχουν χαλάσει λίγο καθώς δεν έχουν feedback αλλά οκ μπορω να το ξεπεράσω... (Καλώς σας βρήκα μετα το ban μου:)) Φαντάζομαι μιλάς για αυτή εδώ : http://www.rearthusa.com/google-nexus-4-hybrid-fusion-case Σε πέσιμο (δεν στο εύχομαι) πιστεύεις θα αντέξει; Με αγχώνει το πόσο λεπτή είναι και το ότι αφήνει κάπως εκτεθημένη την οθόνη οπότε προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο: http://www.amazon.com/Diztronic-Matte-Translucent-Smoke-Flexible/dp/B00AAI3XEC/ref=pd_sim_cps_9 Τι γνώμη έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Φαντάζομαι μιλάς για αυτή εδώ : http://www.rearthusa.com/google-nexus-4-hybrid-fusion-case Σε πέσιμο (δεν στο εύχομαι) πιστεύεις θα αντέξει; Με αγχώνει το πόσο λεπτή είναι και το ότι αφήνει κάπως εκτεθημένη την οθόνη οπότε προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο: http://www.amazon.com/Diztronic-Matte-Translucent-Smoke-Flexible/dp/B00AAI3XEC/ref=pd_sim_cps_9 Τι γνώμη έχετε; Μία χαρά πρέπει να ναι,κι άλλωστε μας ενδιαφέρει και το look του κινητού μας,αν είναι να κρύψουμε την τέλεια του πλάτη τότε τι το πήραμε??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Φαντάζομαι μιλάς για αυτή εδώ : http://www.rearthusa.com/google-nexus-4-hybrid-fusion-case Σε πέσιμο (δεν στο εύχομαι) πιστεύεις θα αντέξει; Με αγχώνει το πόσο λεπτή είναι και το ότι αφήνει κάπως εκτεθημένη την οθόνη οπότε προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο: http://www.amazon.com/Diztronic-Matte-Translucent-Smoke-Flexible/dp/B00AAI3XEC/ref=pd_sim_cps_9 Τι γνώμη έχετε; Δεν ξερω εαν θα αντεξει καθοτι ειναι αρκετα λεπτη και σφιχτη πανω στο κινητο... Εχω και την diztronic (εαν ψαξεις λιγο πισω εχω ανεβασει και φωτο) και νομιζω προσφερει καλυτερη προστασια , το κανει λιγο πιο πολυ bulky ομως... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Παρέλαβα και εγώ χθες την ringe fusion! Απλα είναι φοβερή με τέλεια και σφιχτή εφαρμογη και με το διάφανο πλαστικό πίσω ξανά θυμηθηκα ποσο ωραία είναι ή πίσω πλευρα του nexus.. Τα κουμπάκια με έχουν χαλάσει λίγο καθώς δεν έχουν feedback αλλά οκ μπορω να το ξεπεράσω... (Καλώς σας βρήκα μετα το ban μου:)) και γω την παρέλαβα χτες αλλά έχουμε διαφορετική άποψη. το "διάφανο πλαστικό" που λες είναι πολύ θολό και μάλιστα σε ορισμένα σημεία φαίνεται να έχει γρατζουνιές. στην δική μου μάλιστα ένα σημείο είναι και σαν χτυπημένο. θα τους στείλω mail. γενικώς πιστεύω λοιπόν ότι για τον σκοπό που την πήραμε όσοι την πήραμε δηλαδή για να βλέπουμε την όμορφη πλάτη του κινητού δεν τα καταφέρνει τόσο καλά. το feedback των πλήκτρων δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. από την στιγμή που πας σε μια τέτοια λύση είσαι αποφασιμένος να χάσεις λίγο από την αίσθηση των πλήκτρων. θα μείνω βέβαια με αυτή, αλλά είμαι σε αναζήτηση κάποιας άλλης tpu με λεπτότερο προφίλ και χωρίς διάφανη πλάτη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 και γω την παρέλαβα χτες αλλά έχουμε διαφορετική άποψη. το "διάφανο πλαστικό" που λες είναι πολύ θολό και μάλιστα σε ορισμένα σημεία φαίνεται να έχει γρατζουνιές. στην δική μου μάλιστα ένα σημείο είναι και σαν χτυπημένο. θα τους στείλω mail. γενικώς πιστεύω λοιπόν ότι για τον σκοπό που την πήραμε όσοι την πήραμε δηλαδή για να βλέπουμε την όμορφη πλάτη του κινητού δεν τα καταφέρνει τόσο καλά. το feedback των πλήκτρων δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. από την στιγμή που πας σε μια τέτοια λύση είσαι αποφασιμένος να χάσεις λίγο από την αίσθηση των πλήκτρων. θα μείνω βέβαια με αυτή, αλλά είμαι σε αναζήτηση κάποιας άλλης tpu με λεπτότερο προφίλ και χωρίς διάφανη πλάτη!! hint Αφαιρεσε απο το πίσω πλαστικο τις ζελατινες (φιλμ).Και απο την εσωτερικη και απο την εξωτερικη πλευρα. Καμια γρατσουνια ;) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Αν θες απο πτώσεις, βάλε bumper. Αν θες συνολικά, πάρε pouch. Το bumper και το pouch εγγυημενα δε σε προστατευουν απο καμια πτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 hint Αφαιρεσε απο το πίσω πλαστικο τις ζελατινες (φιλμ).Και απο την εσωτερικη και απο την εξωτερικη πλευρα. Καμια γρατσουνια ;) Έτσι ακριβως ειναι! Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Δεν ξερω εαν θα αντεξει καθοτι ειναι αρκετα λεπτη και σφιχτη πανω στο κινητο... Εχω και την diztronic (εαν ψαξεις λιγο πισω εχω ανεβασει και φωτο) και νομιζω προσφερει καλυτερη προστασια , το κανει λιγο πιο πολυ bulky ομως... Την diztronic από που την αγόρασες; Βλέπω ότι από το official site τους καθώς και μέσω amazon.com δεν στέλνουν Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Την diztronic από που την αγόρασες; Βλέπω ότι από το official site τους καθώς και μέσω amazon.com δεν στέλνουν Ελλάδα. Απο το site τους κανονικα! Βαλε παραγγελια και προχωρησε την.. Τωρα εαν αλλα κατι δεν το ξερω. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 hint Αφαιρεσε απο το πίσω πλαστικο τις ζελατινες (φιλμ).Και απο την εσωτερικη και απο την εξωτερικη πλευρα. Καμια γρατσουνια ;) είχα αφαιρέσει το εξωτερικό φιλμ αλλά όχι το εσωτερικό. αν και είδα ότι υππήρχε το σχετικό αυτοκόλλητο και από την μέσα πλευρά δεν διακρινόταν ότι υπήρχε και μέσα film. κάπως καλύτερα τα πράγματα τώρα:O:O:lol: ερώτηση σε αυτούς που την έχουν στα χέρια τους? έχετε screen protector στην πλάτη της συσκευής? έχετε το πρόβλημα που έχει αναφερθεί και στις προηγούμενες σελίδες με τα νερά όπου εφάπτεται η θήκη με την πλάτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 είχα αφαιρέσει το εξωτερικό φιλμ αλλά όχι το εσωτερικό. αν και είδα ότι υππήρχε το σχετικό αυτοκόλλητο και από την μέσα πλευρά δεν διακρινόταν ότι υπήρχε και μέσα film. κάπως καλύτερα τα πράγματα τώρα:O:O:lol: ερώτηση σε αυτούς που την έχουν στα χέρια τους? έχετε screen protector στην πλάτη της συσκευής? έχετε το πρόβλημα που έχει αναφερθεί και στις προηγούμενες σελίδες με τα νερά όπου εφάπτεται η θήκη με την πλάτη? Εγω εχω πισω απο xtreme guard και ναι κανει κατι νερα σε μερικα σημεια αλλα δεν ειναι προβλημα για εμενα αυτο... Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) Εγω εχω πισω απο xtreme guard και ναι κανει κατι νερα σε μερικα σημεια αλλα δεν ειναι προβλημα για εμενα αυτο... είναι πρόβλημα αλλά όχι τόσο μεγάλο ώστε να με κάνει να αφαιρέσω την extreme guard... Edited February 28, 2013 by psybill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 είναι πρόβλημα αλλά όχι τόσο μεγάλο ώστε να με κάνει να αφαιρέσω την extreme guard? Μπα οχι δεν ειναι τοσο... Και να σου πω και το αλλο, κρατα την γιατι αναμεσα στην θηκη και το κινητο θα μαζευτει σκονη η οποια με την τριβη θα σου γρατζουνισει την πλατη και θα πρεπει να το βγαζεις καθε χ μερες για καθαρισμα!:) Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μπα οχι δεν ειναι τοσο... Και να σου πω και το αλλο, κρατα την γιατι αναμεσα στην θηκη και το κινητο θα μαζευτει σκονη η οποια με την τριβη θα σου γρατζουνισει την πλατη και θα πρεπει να το βγαζεις καθε χ μερες για καθαρισμα!:) κατά λάθος μπήκε το ερωτηματικό, το διόρθωσα. για το λόγο που λες και συ δεν θα τη βγάλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Τελικα βρηκα μετα απο αρκετο ψαξιμο αυτη.Εψαχνα για flip case αλλα τελικα ηθελε wallet case για περισσοτερες επιλογες και εφτυσα αιμα να βρω ασπρη που ηθελα.Πηρα και μια μαυρη για αλλαγη και ενα car mount με φορτιστη αυτοκινητου και ολα οκ!!Αναμενω απο βδομαδα και τη συσκευη και επανερχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 σαν την δικια μου..!!!εγω προτιμησα αυτην..!! http://www.ebay.com/itm/Black-PU-Leather-Wallet-Flip-Leather-Pouch-Skin-Case-Cover-for-LG-Google-Nexus-4-/251236045263?pt=PDA_Accessories&hash=item3a7ed5d1cf Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apz Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Εγώ πάλι προτίμησα αυτή. Τη χρησιμοποιώ εδώ και μια βδομάδα και είμαι ευχαριστημένος.Το μόνο μείον είναι η τιμή της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Απο το site τους κανονικα! Βαλε παραγγελια και προχωρησε την.. Τωρα εαν αλλα κατι δεν το ξερω. Η diztronic ποσο καιρο εκανε να ελθει?? Εγω την εχω αγορασει απο 1/2 και ακομα τιποτα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Η diztronic ποσο καιρο εκανε να ελθει?? Εγω την εχω αγορασει απο 1/2 και ακομα τιποτα:( Να σου πω την αληθεια εκανε παρα πολυ γρηγορα σχετικα... Περιπου 1 εβδομαδα και μου εκανε εντυπωση αυτο! Μηπως δεν εχουν αποθεμα, η μπορει να στην εφαγε και κανενας κατα την μεταφορα.:ninja: Για στειλε τους ενα μηνυμα! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Είχα ένα ζευγάρι ακουστικά, κάσκα, με μικρόφωνο της jvc. Τα είχα πάρει από εξωτερικό. Δυστυχώς χθες βγήκαν off, καθαρά από αστοχία υλικού. Δοκίμασα ακουστικά από Sony Arc και Samsung galaxy και δεν παίζουν. Έχετε κάποιο ζευγάρι να προτείνετε, που να ταιριάζει, για να μη δώσω τζάμπα χρήματα; Επειδή το χρειάζομαι άμεσα από κατάστημα τύπου public, πλαίσιο κλπ, όχι μέσω νετ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Είχα ένα ζευγάρι ακουστικά, κάσκα, με μικρόφωνο της jvc. Τα είχα πάρει από εξωτερικό. Δυστυχώς χθες βγήκαν off, καθαρά από αστοχία υλικού. Δοκίμασα ακουστικά από Sony Arc και Samsung galaxy και δεν παίζουν. Έχετε κάποιο ζευγάρι να προτείνετε, που να ταιριάζει, για να μη δώσω τζάμπα χρήματα; Επειδή το χρειάζομαι άμεσα από κατάστημα τύπου public, πλαίσιο κλπ, όχι μέσω νετ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. είναι θέμα πρωτοκόλλου, κάνε search στο νημα και θα βρεις ποστ δικο μου για το θέμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 εγω οπως ειπα αρκετα ποστ πριν πηρα τα plantronics 216. τα ακουστικα τυπου iphone ταιριαζουν απλα δουλευει μονο το κεντρικο κουμπι των ακουστικων Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) είναι θέμα πρωτοκόλλου, κάνε search στο νημα και θα βρεις ποστ δικο μου για το θέμα Εννοείται πως είναι θέμα πρωτοκόλλου. Αυτά που μου χάλασαν είχαν μέχρι και επιλογέα, για αυτόν τον λόγο. Στο Α έπαιζαν στη ταμπλέτα, στο Β στο κινητό πχ Τα είδα τα posts. Ευχαριστώ. εγω οπως ειπα αρκετα ποστ πριν πηρα τα plantronics 216. τα ακουστικα τυπου iphone ταιριαζουν απλα δουλευει μονο το κεντρικο κουμπι των ακουστικων Ομοίως σε ευχαριστώ. Edited March 1, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Μόλις παρέλαβα τον ασύρματο φορτιστη της Philips!! Εντυπώσεις το βράδυ.. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Νέος κάτοχος κ εγώ απο σήμερα!μια απορια..είναι αγορασμενο απο uk store οπότε έχει κ αγγλικό φορτιστή..απο που παίρνω γνήσιο ελληνικό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts