Jump to content

[Nexus 4] Αξεσουάρ

DoctorM
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξέρει κανείς αν την δωροεπιταγη που έχω τα 80 ευρο θα μπορούσα να την χρεισημοποιησω σε καταστήματα public ;

όχι, είχα ρωτήσει...!

και αν δεν την εξαργύρωσες μέχρι χτες Σάββατο, μάλλον την έχασες...χτες ήταν η καταληκτική ημερομηνία..:O

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όχι, είχα ρωτήσει...!

και αν δεν την εξαργύρωσες μέχρι χτες Σάββατο, μάλλον την έχασες...χτες ήταν η καταληκτική ημερομηνία..:O

πλάκα κάνεις πάει και η επιταγή πάει και o φορτιστής ;

Edited by dimitrisOS
Digital-Doctor.blogspot.gr

λογικά ναι...2 μέρες έτρεχα (Παρασκευή-Σάββατο), καθώς μου είχαν στείλει μήνυμα ότι λήγει 29/6 ! Στα μαγαζιά δεν είχαν ιδέα, ακόμα και πως να εξαργυρώσουν το κουπόνι (άλλοι έλεγαν ότι μπορώ να πάρω μόνο προιόντα LG, άλλοι ότι μπορώ να πάρω ό,τι θέλω)...Μετά από πολύ ταλαιπωρία, πήρα χτες μεσημέρι 1 η ώρα, 2 bluetooth και 2 handsfree, τα μοίρασα σε φίλους και ησύχασα..:p

παιδια επειδη ποτε δεν ασχοληθηκα με θηκες αλλα τωρα εχω αρχισει να αγχωνομαι λογω παραλιας,εχει κανεις προσωπικη εμπειρια πια ειναι η καλυτερη θηκη για την προστασια του κινητου στην παραλια?αμμο πιο πολυ και σταγονες νερου απο κανα ποτηρι/ντουζ...

λογικά ναι...2 μέρες έτρεχα (Παρασκευή-Σάββατο), καθώς μου είχαν στείλει μήνυμα ότι λήγει 29/6 ! Στα μαγαζιά δεν είχαν ιδέα, ακόμα και πως να εξαργυρώσουν το κουπόνι (άλλοι έλεγαν ότι μπορώ να πάρω μόνο προιόντα LG, άλλοι ότι μπορώ να πάρω ό,τι θέλω)...Μετά από πολύ ταλαιπωρία, πήρα χτες μεσημέρι 1 η ώρα, 2 bluetooth και 2 handsfree, τα μοίρασα σε φίλους και ησύχασα..:p

εμένα δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα :confused:

Digital-Doctor.blogspot.gr

Nikos_s3 δηλαδή μέχρι το Σάββατο έπρεπε να πάρουμε και τους φορτιστές ? Είναι δυνατόν ? Ρωτάω γιατί έλειπα και σήμερα είδα να με έχουν πάρει τηλέφωνο από τοπικό κατάστημα wind

Δηλαδή εγώ τους περίμενα τέσσερις μήνες και αυτοί για μια μέρα δεν θα μου το δώσουν?

παιδιά απλά αναφέρω την δική μου περίπτωση...Είχαν επικοινωνήσει μαζί μου πριν κανά 20ημερο και με ρώτησαν αν θέλω ακόμα τον φορτιστή ή κωδικό εξαργύρωσης σε αξεσουάρ LG...διάλεξα το δεύτερο, μου έδωσαν ένα κωδικό και στα μέσα της προηγούμενης βδομάδας, έσκασε το μήνυμα ότι μέχρι το Σάββατο πρέπει να τον εξαργυρώσω...τελικά όπως είπα δεν πήρα αξεσουάρ LG (δεν σχολιάζω το γεγονός ότι σε 4-5 καταστήματα που πέρασα, κανείς δεν είχε αξεσουάρ LG!), αλλά κάτι ΒΤ και handsfree αξίας 79 ευρώ.

Θα σας πρότεινα να απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα ή στην εξυπηρέτηση πελατών (που παρεπιπτόντως την χρεώνουν τρομάρα τους) και να ζητήσετε λεπτομέρειες...;)

Την εσωτερική ζελατίνα ναι την έχω βγάλει, αλλά την προστασία πλάτης δεν την έχω βγάλει και τι ξέρω ότι είναι από αυτό. Δεν θέλω όμως να την βγάλω γιατί που και που βάζω και bumber.

Από όσο είχα διαβάσει όταν έψαχνα τη θήκη από την προστασία πλάτης που μπορεί να έχεις βάλει υπάρχει πιθανότητα να κάνει αυτά τα νερά. Εγώ δεν έχω, και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Αν την χρειάζεσαι τότε ενδεχομένως να είναι από αυτό και να πρέπει να συμβιβαστείς.

Παιδιά ψάχνω ένα αξιοπρεπές bumper ή/και αρκετά φτηνό να δοκιμάσω... Είναι δυνατόν για iPhone να έχει χίλια με $1 και για εμάς να ξεκινάνε από8-10$??? Τέσπα, το Poetic σκέφτομαι γιατί θα ήθελα να είναι μαλακό (σαν τα κλασσικά των iPhone). Πρόταση κανείς;

Παιδιά ψάχνω ένα αξιοπρεπές bumper ή/και αρκετά φτηνό να δοκιμάσω... Είναι δυνατόν για iPhone να έχει χίλια με $1 και για εμάς να ξεκινάνε από8-10$??? Τέσπα, το Poetic σκέφτομαι γιατί θα ήθελα να είναι μαλακό (σαν τα κλασσικά των iPhone). Πρόταση κανείς;

Εγω πηρα το παρακατω κι εχει καθησει αριστα...

http://www.ebay.co.uk/itm/390578460453?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

2i6fhs-5.png

http://www.ebay.co.uk/itm/390578460453?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Αυτό είναι σκληρό όμως έτσι; Σκεφτόμουν το Poetic ή κάποιο παρόμοιο μαλακό για να είναι μαζεμμένο...

Μόλις πήρα το nexus και τώρα ψάχνω original bumper,ποιοτικα ακουστικά με μικρόφωνο και +/- κουμπάκια με 20-25ευρω καθώς και ζελατινες..Έχει να προτείνει κανένας τίποτα;;Η αγορά θα γίνει από ebay ή amazon..

Σχετικα με τον ασυρματο φορτιστη.Για οσους γλιστράει τελικα το προβλημα ειναι οτι ο ασυρματος φορτιστης μαζευει σκονη. Τις πρωτε φορες το κινητο γατζωνε πανω.Τις τελευταιες μερες γλυστρουσε συνεχεια και δεν φορτιζε.Με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ και αφου καθαρισα την βαση το κινητο παλι γατζωνει πανω.

Σχετικα με τον ασυρματο φορτιστη.Για οσους γλιστράει τελικα το προβλημα ειναι οτι ο ασυρματος φορτιστης μαζευει σκονη. Τις πρωτε φορες το κινητο γατζωνε πανω.Τις τελευταιες μερες γλυστρουσε συνεχεια και δεν φορτιζε.Με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ και αφου καθαρισα την βαση το κινητο παλι γατζωνει πανω.

Συγγνώμη δεν είναι μαγνητική η επαφή;

Άρα πώς γίνεται με λίγη σκόνη να χάνεται η επαφή; Εκτός αν έχεις 2 cm πάχος σκόνη.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Aυτο ειχα πριν μου το πατησει αμαξι.Τουλαχιστον μου εσωσε την οθονη.Μπορει κ να ετυχε βεβαια.Θα το ξαναπαρω παντως

Δημήτρης

Συγγνώμη δεν είναι μαγνητική η επαφή;

Άρα πώς γίνεται με λίγη σκόνη να χάνεται η επαφή; Εκτός αν έχεις 2 cm πάχος σκόνη.

Η φόρτιση είναι επαγωγική. Η επαφή φορτιστή - τηλεφώνου είναι με micro-suction υλικό, που είναι αυτό το πλαστικό δαχτυλίδι του φορτιστή αν δεν κάνω λάθος. Δεν κρατάει μαγνητικά το κινητό στη θέση του. Οπότε όταν πιάνει σκόνη και διάφορα άλλα σωματίδια δεν "βεντουζώνει" τόσο καλά, και μπορεί το τηλέφωνο να γλυστρίσει.

Η φόρτιση είναι επαγωγική. Η επαφή φορτιστή - τηλεφώνου είναι με micro-suction υλικό, που είναι αυτό το πλαστικό δαχτυλίδι του φορτιστή αν δεν κάνω λάθος. Δεν κρατάει μαγνητικά το κινητό στη θέση του. Οπότε όταν πιάνει σκόνη και διάφορα άλλα σωματίδια δεν "βεντουζώνει" τόσο καλά, και μπορεί το τηλέφωνο να γλυστρίσει.

Περίεργο.

Ο κινεζικός ασύρματος φορτιστής που έχω κρατάει το κινητό σαν να υπάρχει μαγνητική έλξη, οπότε θέλει λίγο πίεση για να αφαιρέσεις το κινητό από πάνω του.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Περίεργο.

Ο κινεζικός ασύρματος φορτιστής που έχω κρατάει το κινητό σαν να υπάρχει μαγνητική έλξη, οπότε θέλει λίγο πίεση για να αφαιρέσεις το κινητό από πάνω του.

Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό, ενδεχομένως να οφείλεται στα μικρά μαγνητικά πεδία που αναπτύσσονται κατά την επαγωγική φόρτιση. Και σε μένα πάντως που έχω αυτόν της lg που έδωσε η wind, έχει μια μικρή αντίσταση όταν το τραβάω, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Όπου κι αν έχω δει πάντως πουθενά δεν αναφέρεται κανείς σε μαγνητικό "κλείδωμα", όπως είχε ένα παλιό palm αν θυμάμαι καλά.

Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό, ενδεχομένως να οφείλεται στα μικρά μαγνητικά πεδία που αναπτύσσονται κατά την επαγωγική φόρτιση. Και σε μένα πάντως που έχω αυτόν της lg που έδωσε η wind, έχει μια μικρή αντίσταση όταν το τραβάω, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Όπου κι αν έχω δει πάντως πουθενά δεν αναφέρεται κανείς σε μαγνητικό "κλείδωμα", όπως είχε ένα παλιό palm αν θυμάμαι καλά.

Εμένα πάντως δεν έχει καμία απολύτως αντίσταση. Εκτός αν δεν έχω βάλει σωστά αυτό το δαχτυλίδι που από την αρχή με έχει μπλέξει.

Όσο για φόρτιση είναι για κλάματα. Φορτίζει για 5-10 λεπτά και μετά σταματάει.

Να ρωτήσω κάτι τότε εσάς που σας φορτίζει κανονικά. Το daydream το έχετε ενεργοποιημένο;

Ναι ενεργοποιημένο το έχω εγώ.

• The title was changed to [Nexus 4] Αξεσουάρ