georgefocus Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 Ωχ ωχ μην ακούω τέτοια. Και έλεγα σήμερα να το παιρνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2013 (edited) Παρατηρώ κατα τον συγχρονισμό των δεδομένων, οτι δεν συγχρονίζει τα δεδομένα ίντερνετ, με όλα τα αλλά δεν έχω πρόβλημα, γιατί συμβαίνει αυτό; Πως βλέπουμε ποιες εφαρμογές είναι ανοιχτές και εείναι στο παρασκηνιο; Edited April 5, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Σκέφτομαι και γω να το αγοράσω. Με τα τελευταία σχόλια που διαβάζω προβληματίζομαι λίγο. Υπάρχει θέμα με το να διακόπτεται ο ήχος; Τα δύο παιδιά που το αναφέρουν μπορούν να μας πουν από που το αγόρασαν; Έχει σημασία αν είναι το E ή το E dual; Μήπως είναι καλύτερο με τη μία κάρτα μόνο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Εγώ δεν έχω δει κανένα πρόβλημα. Το χρησιμοποιώ καθημερινά και δεν έχω διαπιστώσει το οτιδήποτε. Εχθές μου ήρθε ενημέρωση. Ξέρει κανείς τι έδωσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Σήμερα δύο φορές έχασε το σήμα τελείως. Και έκανε autostart. Δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 στην εκδοση ice cream sandwich που εχει το κινητο, υποστηριζει multitaksing? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskes Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Σκέφτομαι και γω να το αγοράσω. Με τα τελευταία σχόλια που διαβάζω προβληματίζομαι λίγο. Υπάρχει θέμα με το να διακόπτεται ο ήχος; Τα δύο παιδιά που το αναφέρουν μπορούν να μας πουν από που το αγόρασαν; Έχει σημασία αν είναι το E ή το E dual; Μήπως είναι καλύτερο με τη μία κάρτα μόνο; Εγώ απο πλαίσιο.. Όταν το έχω με μια κάρτα σιμ δεν διακόπτεται καθόλου ο ήχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Στο service το πήγες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Σκόπευα να πάρω το tipo dual αλλά μετά από αυτά που διάβασα εδώ μέσα για αντίλαλο στον συνομιλητή σου το απέρριψα. Τώρα λέω να πάρω το e dual αλλά είδα κάτι μικροθεματάκια σε ορισμένους κατόχους. Σκεφτόμουν να πάω προς ΝΟΚΙΑ ASHA αλλά ρε ****το καμιά σχέση αυτά με το e dual. Να το πάρω ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Και γω φίλε μου περιμένω να πληρωθώ για να το πάρω. Στο E dual κλείνω και γω. Εδώ διάβασα 2 σχόλια για θέμα διακοπής ήχου στη διάρκεια συνομιλίας. Ένα αντίστοιχο σχόλιο βρήκα στο Gsmarena.com και με προβληματίζει. Αλλά θέλω να έχει 2 κάρτες. Είναι γαμάτο το τηλεφωνάκι πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Και γω φίλε μου περιμένω να πληρωθώ για να το πάρω. Στο E dual κλείνω και γω. Εδώ διάβασα 2 σχόλια για θέμα διακοπής ήχου στη διάρκεια συνομιλίας. Ένα αντίστοιχο σχόλιο βρήκα στο Gsmarena.com και με προβληματίζει. Αλλά θέλω να έχει 2 κάρτες. Είναι γαμάτο το τηλεφωνάκι πάντως. καλυτερα να πατε σε κατι αλλο το δικο μου ειναι εντελως χαλια περα αποτ ης διακοπες του ηχου κολανε και τα data πολλες φορες χωρις λογο :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μανώλη από που το αγόρασες; Στο σέρβις δέν απευθυνθηκες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Κατι άλλο σε dual και android;;; καλυτερα να πατε σε κατι αλλο το δικο μου ειναι εντελως χαλια περα αποτ ης διακοπες του ηχου κολανε και τα data πολλες φορες χωρις λογο :cry: Δηλαδή ;;; Edited April 9, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Εγώ γιατί δεν έχω κανένα από αυτά τα προβλήματα; Μήπως να κάνετε μια επαναφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billaross Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Έίχα σκοπό να το πάρω αλλά ακούω πολλά αρνητικά σχόλια, όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και αλλού. Τα έκανε μαντάρα η Sony και με Tipo Dual και το E dual..... Με βλέπω να παίρνω το Galaxy S Duos, πιο παλιό αλλά πιο αξιόπιστο: http://www.skroutz.gr/s/2358832/Samsung-Galaxy-S-Duos-S7562.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μα καλά ξεκινά από 166 και φθάνει στα 312 ευρώ το κινητό αυτό. Ποιο καλό αυτό ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billaross Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) Το S Duos ήρθε Ελλάδα νομίζω τον Νοέμβριο και στις αρχές του χρόνου έπεσε πάρα πολύ η τιμή του απο τα 300€ που ήταν αρχικά. Μερικά καταστήματα δεν το έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι οτι έπεσε η τιμή, γι΄αυτό και η μεγάλη διαφορά. Μέχρι τα 200€ απο οτι μου έχουν πει είναι καλή τιμή. Κατά την γνώμη μου είναι ισως το πιο ισορροπημένο dual sim σε hardware και sofware. Έχει κάποια μικρά θεματάκια, που δεν συγκρίνονται με αυτά των sony. Αν δεν βαριέσαι διάβασε το επίσημο thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339711 Κάτι σημαντικό για μένα το χαμηλο του SAR. Δεν γράφω παραπάνω γιατι το thread είναι για άλλο κινητό. Απλά έδωσα μια εναλλακτική επιλογή. Edited April 9, 2013 by Billaross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 εχει ενα θέμα τουλάχιστον στο δικο μου κινητο, μολις ενεργοποιω τα δεδομένα, χάνει το σημα και απο τις 2 SIM, και δεν επανέρχονται οτι και αν κανω. Πρέπει να κλείσω το κινητό και να το ανοίξω πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Εγώ που δεν θέλω data θα μου κάνει τη δουλειά του ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makip21 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δεν ξέρω που οφείλονται τα προβλήματα που αναφέρονται ορισμένοι σε data και ήχο θα πρεπει να απευθύνεται στο service .σε μένα πάντως δουλεύει τέλεια δεν έχει κανένα θέμα προσωπικά το βλέπω σαν την καλύτερη αγορά σε dual κινητό στην κατηγορία του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 βγάζει εναν αντιλαλο τις φωνης μου οταν μιλάω, δεν ξερω αν ειναι αδυναμια γενικα της συσκευής. Παντως ενα ενα τα βγάζει τα χούϊ-α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ρε παιδιά έτσι όπως το παρουσιάζετε το τηλέφωνο είναι για πέταμα... Βγάζει αντίλαλο, κόβεται ο ήχος στα μισά, τα data πέφτουν... :( Και το γούσταρα πολύ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Εμένα πάντως είναι απροβληματιστο. Τόσο τυχερός είμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ok μπορεί να το έχουν αγοράσει 100 ας πούμε. Και οι περισσότεροι από αυτούς που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα να μην το αναφέρουν καν εδώ μεσα. Να μην ασχολούνται με forum. Και να αναφέρονται εδώ μόνο τα αρνητικά του. Έτσι σχηματίζουμε την εικόνα ενός προβληματικού κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Κατι άλλο σε dual και android;;; Δηλαδή ;;; δηλαδη μπλοκαρει το ιντερνετ και επανερχεται μονο με επανεκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts