Jump to content

Billaross

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Billaross

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Billaross's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είναι Dual Sim η συσκευή; Σε μερικά καταστήματα γράφει οτι είναι Dual Sim ενώ στα περισσότερα δεν αναφέρει τίποτε. Ούτε στο site της MLS το διευκρινίζουν. Όσοι το έχετε πάρει έχει τελικά 2 sim;
  2. Το S Duos ήρθε Ελλάδα νομίζω τον Νοέμβριο και στις αρχές του χρόνου έπεσε πάρα πολύ η τιμή του απο τα 300€ που ήταν αρχικά. Μερικά καταστήματα δεν το έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι οτι έπεσε η τιμή, γι΄αυτό και η μεγάλη διαφορά. Μέχρι τα 200€ απο οτι μου έχουν πει είναι καλή τιμή. Κατά την γνώμη μου είναι ισως το πιο ισορροπημένο dual sim σε hardware και sofware. Έχει κάποια μικρά θεματάκια, που δεν συγκρίνονται με αυτά των sony. Αν δεν βαριέσαι διάβασε το επίσημο thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339711 Κάτι σημαντικό για μένα το χαμηλο του SAR. Δεν γράφω παραπάνω γιατι το thread είναι για άλλο κινητό. Απλά έδωσα μια εναλλακτική επιλογή.
  3. Έίχα σκοπό να το πάρω αλλά ακούω πολλά αρνητικά σχόλια, όχι μόνο εδώ μέσα αλλά και αλλού. Τα έκανε μαντάρα η Sony και με Tipo Dual και το E dual..... Με βλέπω να παίρνω το Galaxy S Duos, πιο παλιό αλλά πιο αξιόπιστο: http://www.skroutz.gr/s/2358832/Samsung-Galaxy-S-Duos-S7562.html
  4. Το κινητό είναι πλέον στο site της vodafone στα 119€ και δεν αναφέρει τίποτε για χάρτες.:blink: Σε αυτή την τιμή δεν νομίζω οτι με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο, μάλλον θα δώσω κάτι παραπάνω για Huawei U8650. Όσοι το προλάβατε καλοδουλεμένο, οι υπόλοιποι έχετε πολλές επιλογές στην νέα τιμή, σε μη branded κινητά;).
  5. Υπάρχει ακόμη; Τί γίνεται μ΄αυτό; Πήγα την Τετάρτη στις 6 του μηνός στο κατάστημα της πόλης μου και μου είπαν οτι το παραγγέλνουν αλλά δεν τους το φέρνουν λόγω μεγάλης ζήτησης. Για τρίτη στις 12 Μαρτίου μου είπαν να ξαναπεράσω μήπως και έρθει. Μετά παίρνω τηλέφωνο σε μια κοντινή πόλη και μου λένε οτι υπάρχει, αλλά το έχουν σε καρτοκινητό (σε πακέτο με νούμερο) στα 95€ με δώρο τους χάρτες πάλι. Επίσης μου λένε οτι απο τις 7 Μαρτίου και μετά αλλάζει η τιμή της συσκευής και πάει στα 119€. Ότι ναναι........ Θα ξαναπεράσω αύριο να ρωτήσω μήπως ήρθε εδώ που μένω. Για να πάω στην διπλανή πόλη ούτε λόγος. Βάζω τα έξοδα που θα κάνω για να πάω και παίρνω κάτι καλύτερο. ;) Τα πρόσθετα που έχει βάλει η vodafone είναι ενοχλητικά;
  6. Σκέφτομαι να το πάρω για δωράκι. Να ρωτήσω κάτι όμως. Όταν γίνει αναβάθμιση σε JB, θα παραμείνουν τα πρόσθετα της vodafone ή θα σβηστούν και θα μπεί το ''επίσημο'' rom της samsung; Είναι ίσως νωρίς να ρωτάω τέτοια θέματα αλλά λέω μήπως έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία αναβάθμισης απο άλλα μοντέλα της samsung, οπότε το πιο πιθανό είναι γίνει και εδώ ότι εγινε και με άλλα κινητά της ίδιας εταιρίας.
  7. Σκεφτομαι και γω να αγορασω το omnia lite 179€ απο το multirama,θα ηθελα να μου πεις τις εντυπωσεις σου.αξιζει ή να παω για το SE C905 που το χει 200€?

    Εισαι ικανοποιημενος απο αυτο?

  8. Τον flash player τον κατεβάζουμε απο εδώ?-->http://www.adobe.com/products/flashplayer_pocketpc/ Λέει οτι είναι για Windows Mobile 5 και Pocket PC 2003 devices. Το omnia lite έχει τα 6.5. Να τον κάνω εγκατάσταση?
  9. Κάτι τέτοια χαζά είναι που μου σπάνε τα νεύρα. Θα τους πάρω τηλέφωνο απο Δευτέρα μήπως βγάλω άκρη. piros61 Είναι: θύρα προγράμματος gps: com 7 θύρα υλικού gps: com 9 Baud rate: 4800
  10. Σήμερα μου ήρθαν και οι χάρτες. Είναι το ginius driver deluxe edition. Τι λένε? Είναι αξιόπιστοι? Έβαλα την κάρτα μνήμης 2GB που είχαν οι χάρτες και το gps δούλεψε κανονικά. Επειδή έχω μια κάρτα μνήμης 8GB που θέλω να βάλω στο κινητό, αντέγραψα τα αρχεία του ginius σ'αυτήν. Όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει σφάλμα. Υπάρχει τρόπος να το τρέξω απο την μεγάλη κάρτα μνήμης? Είναι τελείως ανόητο να αλλάζω κάρτες όταν θέλω να δουλέψω το gps. Για θήκη βρήκα στην wind μια nortonline απο LG KP500/Nokia N76. Είναι 2 χιλιοστά περίπου πιο κοντή αλλά ταιριάζει μια χαρά.
  11. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!!! Ακόμη δεν έχω κάνει πολλά στο κινητό. Περιμένω να έρθουν η κάρτα μνήμης και οι χάρτες που είχε σαν δώρο το multirama. Απο λάθος δεν τους έστειλαν. Τουλάχιστον το αναγνώρισαν αμέσως και είπαν οτι σε 2-3- μέρες θα έρθουν. Έχει δοκιμάσει κανείς να τους βάλει σε μεγαλύτερη κάρτα μνήμης? Δουλεύουν κανονικά? Όπως είπα είναι το πρώτο wm κινητό μου. Τα προγράμματα που προτείνατε πως τα περνάω μέσα? Θέλουν εγκατάσταση? Αν είναι εύκολο θα μπορούσε κάποιος να δώσει κάποιο link για να τα κατεβάσω? Μην κατεβάσω τίποτε που δεν κάνει για το κινητό..... tolis29 η θήκη που βρήκες στην wind θυμάσαι για ποιο κινητό ήταν για να την βρώ πιο γρήγορα? Ξέρω οτι σας ζαλίζω αλλά δεν θέλω να κάνω καμιά πατάτα με το κινητό.
  12. Το πήρα και εγώ απο το multirama χθές το βράδυ. Ακόμη ψάχνομαι, είναι το πρώτο wm κινητό μου. Πολύ καλό κινητό. Συμπαγές , μικρό, με γρήγορη απόκριση και μπαταρία γομάρι. Αξίζει τα λεφτά του. Έχω μερικές ερωτήσεις όμως. 1. Με το Spb Backup κάνουμε backup τις μόνο ρυθμίσεις της συσκευής ή όλα όσα είναι αποθηκευμένα στην συσκευή? Να κάνω ένα backup τώρα που δεν έχω πειράξει κάτι σημαντικό στην συσκευή ή όταν την ρυθμίσω όπως θέλω? 2. Έχει βρεί κάποιος καμιά αξιόλογη μαλακή θήκη (pouche) σε καταστήματα Ελλάδας? Δεν βρήκα τίποτε για αυτό το κινητό. Κάτι σαν αυτό δηλαδή:http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006019&u=LEATHER-POUCHE-ANILINE-CASE-BLACK-%C3%C9%C1-SAMSUNG-I900-OMNIA-/-APPLE-IPHONE. Όσες βρήκα δεν ταίριαζαν στις διαστάσεις. Θα ταιριάξει απο κανένα άλλο κινητό με παρόμοιες διαστάσεις?
  13. Σε τι χρώμα το πήρες? Υπάρχει στο multirama μόνο το μαύρο-κόκκινο που φαίνεται στην φωτογραφία του site?
  14. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Έχω ήδη διαβάσει τις περισσότερες σελίδες για το arena και αποφάσισα οτι τελικά δεν θα το πάρω. Εκείνο που μετράει πιο πολύ για μένα είναι η αξιοπιστία του σαν κινητό. Αν μου κάνει κανένα τρέλο σαν αυτά που διάβασα εδώ θα το σπάσω και μετά θα κλαίω τα λεφτά μου. Λέω να ρίξω μια ματιά στο thread W595 του forum, μιας και τα Κ700 και Κ750 που δούλεψα βγήκαν σκυλιά. Για το fm transmitter μπορώ να πώ οτι εδώ στην επαρχία είναι πολύ χρήσιμο αφού όλοι οι σταθμοί είναι :X. Έχω ένα mp3 player με fm transmitter που πραγματικά με έχει σώσει. Σε όποιο αυτοκίνητο ή σπίτι έχω πάει έχω όλη την μουσική μου έτοιμη να παίξει χωρίς καλώδια και φασαρίες. Είναι χαρακτηριστικό οτι για το mp3 player δεν κουβαλάω πια τα ακουστικά του. Το έχω κυρίως για εκπομπή μουσικής σε ραδιόφωνο. Η εμβέλεια τέτοιων συσκευών είναι μικρή (<1m), και πιστεύω οτι άδικα κόπηκε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό απο το κινητό. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθειά σας.
  15. Χαιρετώ όλα τα παιδιά του forum!! Όπως καταλάβατε είμαι νέος στην παρέα. Θα χρειαστώ την βοήθειά σας όσον αφορά το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Πήγα σήμερα στην vodafone για κάτι άσχετο και είδα το arena. Ομολογώ οτι μου άρεσε πάρα πολύ και η τιμή του μου φάνηκε χαμηλή (193€) για τα χαρακτηριστικά του. Θέλω μια συσκευή μόνο γιατί έχω καρτοκινητό. Άρχισα να διαβάζω το παρόν thread. Έχω φτάσει στην σελίδα 45 και συνεχίζω.... Επειδή όμως χρειάζομαι ένα κινητό σύντομα είναι λίγο δύσκολο να το διαβάσω όλο με την ησυχία μου (θα το διαβάσω όλο αλλά θα μου πάρει πολυυυυ χρόνο). Θα σας παρακαλούσα να με κατατοπίσετε σε κάποια ερωτήματα που έχω: 1. Τα arena vodafone παρουσιάζουν περισσότερα προβλήματα απο τα unbranded? Είναι πιο αργά στη απόκριση? Βγαίνουν firmware updates? Γίνονται απο το ίντερνετ ή πρέπει να το πάω στο σέρβις? Μπορούν να ξεκλειδωθούν απο κάποιον με μικρή εμπειρία στα κινητά? 2.Μπαταρία... πόσο κρατάει? 3. Ο ήχος του σε mp3 είναι καλός? 4. To fm transmitter δουλεύει τελικά στις vodafone συσκευές? 5. Έχει σταθεροποιηθεί το λειτουργικό του? Αν είναι να μου βγάζει την πίστη καλύτερα να πάρω συμβατικό κινητό. 6. Απο ακτινοβολία πόσο έχει? Δεν το βρήκα πουθενά... Να σημειώσω οτι θέλω ένα εμφανίσιμο κινητό για ελαφριά χρήση σε τηλεφωνήματα, να ακούω αρκετή ώρα mp3, λίγο ιντερνετ (wifi), σπάνια κανένα παιχνιδάκι και να τραβάω καμιά φωτογραφία πότε-πότε που να ειναι τουλάχιστον καλύτερης ποιότητας απο αυτές που βγάζει το Κ750 που έχω τώρα. Δεν με ενδιαφέρει το gps, ούτε έχω πολύ όρεξη να ψαχουλεύω-πειράζω-πειραματίζομαι με το κινητό. Συγνώμη για το μέγεθος του post...393 σελίδες θέλουν χρόνο για να διαβαστούν. Θα με καλύψει τελικά το arena ή να κοιτάξω κανένα άλλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...