georgefocus Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Αυτό το κάνει με σύνδεση wifi ή με σύνδεση μέσω της εταιρίας ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Μανώλη, το κλείνεις κάθε τόσο; Πχ κάθε 3-4 μέρες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 αυτο το κανει μονο με τα data κινητης τηλεφωνιας, οχι με wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskes Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Στο service το πήγες; Οχι ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παρατηρώ, ενω έχω δυο sim cosmote, οτι απο την πρωτη sim, το σήμα είναι παντα χαμηλότερο απο την δεύτερη έως και καθόλου, και σπάνια να ταυτιζονται,. Παρατηρεί κανεις αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Μανώλη, το κλείνεις κάθε τόσο; Πχ κάθε 3-4 μέρες; το κανει μονο με τα data κινητης τηλεφωνιας και ναι το κλεινω καθε μερα αναγκαστικα αφου κολλαει.......:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 δυστυχώς και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και sim άλλαξα άλλα τίποτα πάει για service :( Δυο ημέρες "κάθησε" στο σερβις την τρίτη ημέρα μου είπαν να πάω να το πάρω πίσω ......καινούριο :D:p:lol: μου έδωσαν νέο κινητό με άλλο imei και μια απόδειξη για τη καινούρια εγγύηση! !!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Καλημέρα. Σας γράφω από το νέο μου Ε dual! Όλα δουλεύουν άψογα. Να μην το ματιάσω. Στην αρχή δε δούλεψε το ίντερνετ αλλά ήταν θέμα ρυθμίσεων από τη Wind. Το πήρα από το Πλαίσιο. Οκ λίγο πιο ακριβό, αλλά έχει εγγύηση 7 ημερών για άμεση αλλαγή. Επιπλέον με λίγη επιμονή μου έδωσαν δώρο τον πλοηγό Genius. Καλός είναι απλά λιώνει τη μπαταρία. Αυτά. Καλή βδομάδα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Το πήρες μετρητοίς φαντάζομαι ε ;; Και με λίγη πίεση και δώρο το Genius;; Έχει και χάρτες της Ευρώπης;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Στο Ψυχικό μου το παίζανε δύσκολοι, ότι το δίνουν από smartphone αξίας €199 και πάνω. Αλλά στο Πλαίσιο στη Στουρνάρη, μου το παν από μόνοι τους. Απλά με βόλεψε στο πρώτο κατάστημα και επέμεινα για αυτό, διαφορετικά δε θα το αγόραζα. Ουσιαστικά είναι σαν να το αγόρασα φθηνότερο, γιατί θα έπαιρνα οπωσδήποτε κάποιο πλοηγό. Αλλού το έβρισκα γύρω στα 145 ευρώ. Μετρητοίς αγόρασα, αλλά δε νομίζω ότι θα είχε καμία διαφορά. Για τους χάρτες δεν το πρόσεξα, νομίζω μόνο Ελλάδας. Δεν έχω δει και πολλά άλλα navigation apps. Καλό είναι, αρκετά ακριβές. Έφαγε ένα κόλλημα κάποια στιγμή, η αλήθεια είναι ότι θέλει λίγο εξοικείωση με το μενού του. Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό, εύχρηστο. Δεν κολλάει καθόλου. Πχ έχω ανοικτά συνέχεια skype, viber, whatsapp, apps για yahoo, 3-4 "εφαρμογές" μηνυμάτων ακόμα και ανταποκρίνεται σε όλες. Τα "μείον" του είναι ότι δεν ακούγονται αρκετά δυνατά οι ήχοι κλήσης, επίσης τα πλαστικά του μου δίνουν την αίσθηση ότι το καλοκαίρι στην παραλία θα λιώσουν. Έβαλα και μια ζελατίνα στην οθόνη, του Πλαισίου, για προστασία. Έξω στο φως δε μπορείς να δεις τίποτα στην οθόνη. Αλλά για τα λεφτά που έδωσα είναι πάρα πολύ καλό. Μακάρι να μπορούσα να αγοράσω ακριβότερο, πχ το αδιάβροχο Xperia ή IPhone5 ή κάποιο κορυφαίο Galaxy, αλλά δεν παίζει να έδινα €700 για ένα τηλέφωνο με την καμία. Απορώ ποιοι τα δίνουν κιόλας μεταξύ μας, ειδικά σήμερα με την κρίση. Edited April 15, 2013 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τώρα από τα παραπάνω περίεργο μου φάνηκε αυτό με τον ήχο κλήσης. Δηλαδή δεν είναι τόσο δυνατός και δεν τον ακούς καν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Άμα είσαι έξω με φασαρία, δεν ακούγεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Με τη δόνηση μαζί όμως το καταλαβαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ναι εννοείται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 τελικα το δικο μου το αφησα σε ενα καταστημα της γουιντ να το στειλη αθηνα στο σερβις δεν πηγενε αλλο ειχε γινει δραματικη η κατασταση το θεμα ειναι οτι ειπε αυτος εκει οτι μπορει να κανει 2 μηνες να γυρισει πισω ..... ελπιζω οχι γιατι θα σαλταρω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) Τρεις παρατηρήσεις για το τηλέφωνο: 1. Το όνομα της συσκευής, όταν ανοίγω το Bluetooth είναι Nanhu. Είναι αυτό το default όνομα του;;; Ψάχνοντας το λίγο στο ίντερνετ πρέπει να ναι κάποιο κινέζικο/ιαπωνέζικο όνομα της Sony αυτό. Η συσκευή ήταν συσκευασμένη και άθικτη όταν την πήρα, για να πει κανείς ότι είχε ξαναχρησιμοποιηθεί. 2. Ένα πράγμα που κάνει και δεν το χα ξαναδεί σε τηλέφωνο με οθόνη αφής είναι το εξής: Όταν απομακρύνω το τηλέφωνο από το αυτί, τότε ανάβει μόνης της η οθόνη. Αυτό είναι γαμάτο γιατί μπορώ άμεσα να τερματίσω την κλήση ή οτιδήποτε άλλο. Το λέω γιατί με το Xperia X10 mini που είχα πριν, αυτό δεν έπαιζε. Έπρεπε να πατάω κάποιο κουμπί για να ανάψει η οθόνη. 3. Πού και πού όταν χτυπάει το τηλ, χτυπάει με άλλο ήχο κλήσης :( και σε άλλη ένταση. Edited April 18, 2013 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Proud_Greek Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν το κινητό το πήρα από εδώ http://www.mobilehellas.com/kinita-tilefona/sonyericsson-el/sony-xperia-e-c1605-dual-2-sim-duos-champagne-2-eti-egguisi-antiprosopeias-kinito-tilefono-mobile-phone.html (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση στο μαγαζί …….. δεν τους ξέρω καν) πριν 1 μήνα το αγόρασα 140 ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα πρόβλημα είναι άψογο στης λειτουργίες του και όλα όσα αναφέρετε με προβλήματα εγώ προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ !! Τώρα όποιος θέλει το κινητό να κάνει παπάδες ας αγοράσει κινητό αξίας από 500 ευρώ και πάνω. Το κινητό για τα λεφτά του είναι ΑΨΟΓΟ !! Και κάτι άλλο ……… αγοράζουμε κινητό για να μιλάμε και ΟΧΙ για μόστρα ………. Δεν είναι απαραίτητο να του βγάζουμε τα μάτια με διάφορες ενέργειες που βλέπω ότι κάποιοι του κάνουν. ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Σημερα, τσεκαρα για αναβάθμιση, και ειναι σε διαθεση η Jelly bean! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Proud_Greek Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Σημερα, τσεκαρα για αναβάθμιση, και ειναι σε διαθεση η Jelly bean! Μπορείς να μας πείς πως το κάνεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gravis Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Συνδεση με USB, τρεχω sony pc companion, το οποιο παρεπιπτόντως πρώτα πέρασε μια καινούρια του έκδοση, και μετα ανιχνευτηκε το νεο λογισμικο, και ολα μετα πηραν το δρόμο τους. έκδοση 4.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Έκανα την αναβάθμιση και δεν συνδέεται με το wi fi. Καμιά ιδέα; έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Κάνε επιδιόρθωση με το SEUS. Σχέδον σίγουρο ότι θα στρώσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Αντε να δούμε. edit: Τίποτα. Το ίδιο πρόβλημα και πάλι. Δεν συνδέεται ενώ το βλέπει κανονικά. Μέχρι και πριν την αναβάθμιση δεν είχε κανένα πρόβλημα. edit: Τελικά με αλλαγή router δουλεύει κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω. Edited April 25, 2013 by xapos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Άρα από ότι έχω καταλάβει με τις διαρκείς αναβαθμίσεις λογισμικών (και ειδικά για τη Sony που το χω ξαναδεί σε update να χειροτερεύει κάτι) καλύτερα να μην κάνουμε τίποτα. Λένε, ότι άμα κάτι δουλεύει, δεν το πειράζεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Κάθε αναβάθμιση βγαίνει για καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts