makip21 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Όταν γράφεις "καθόλου ικανοποιητικά χαρακτηριστικά για dual sim" τι εννοείς; Επειδή θέλω ένα dual sim smartphone και επειδή τα 150€ είναι μια χαρά τιμή (ακόμα πιο χαμηλή θα ήταν καλύτερα) σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλά από τη μία τα 512mb ram και από την άλλη η οθόνη που δεν αφήνει και τις καλύτερες εντυπώσεις, με ωθούν να κοιτάξω κάποιο άλλο. Εσείς τι γνώμη έχετε για την οθόνη του; Από ταχύτητα γενικά αλλά και σε παιχνίδια (π.χ angry birds) πως συμπεριφέρεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) εννοουσα πως δεν κολλαει καθολου τουλαχιστον σε οσες εφαρμογες το δοκιμασα και σε ορισμενα παιχνιδια η ταχυτητα του κρινεται ικανοποιητικη δεν πρεπει να κανουμε συγκριση dual κινητα με τα υπολοιπα τα οποια στην ιδια τιμη βρισκεις καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα αν θελεις ενα χρηστικο dual που τα κανει ολα χωρις να εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις σε αυτην την κατηγορια τιμης ειναι το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Από σήμερα κάτοχος του dual σαν δεύτερη συσκευή. Εντυπώσεις μόλις το δουλέψω λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makip21 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Έχει καταφέρει να το κάνει κανένας Root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Οι κάρτες sim που δέχεται είναι σαν αυτές που δέχονται όλα τα άλλα;; Δηλαδή με το που το αγοράζω βάζω μέσα τις δυο κάρτες που έχω ήδη ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Σωστά. 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasagel Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 το είχα 20 μέρες, και ενώ πήγαιναν όλα καλά το έσβησα και μετά δεν άνοιγε με τίποτα, το έστειλα στο service και περιμένω απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makip21 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 δοκιμασα να κανω root με αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38047344 αλλα κολλαω στην διαδικασια του fastboot πως κανουμε εγκατασταση το fastboot και πως δινουμε την γραμμη εντολων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Στις υποστηριζόμενες συσκευές του google play δεν βρήκα το E dual. https://support.google.com/googleplay/bin/answer.py?hl=el&answer=1727131#Z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterDerek Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 λοιπόν το έκανα root όπως λέει εδώ :http://www.doctorandroid.gr/2012/09/root-xperia-s-t-p-acro-s-ion-tipo-tablet-s.html, πέρασα και link2sd όλα καλά πήγαν, δεν άργησε να περιμένετε βγάζει οδηγίες το προγραμματάκι ότι έλεγε το έκανα και έχω ρουταρισμένο Ε dual :D Παράθεση Da mihi factum, dabo tibi ius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strcapitano Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 απο σήμερα είμαι κάτοχος του έχω ενα προβληματάκι .. δεν αναγνωρίζει την sim1 δλδ όποια κάρτα και να βάλω στην υποδοχή sim1 την έχει ανενεργη κάποιος να με βοηθήσει please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 απο σήμερα είμαι κάτοχος του έχω ενα προβληματάκι .. δεν αναγνωρίζει την sim1 δλδ όποια κάρτα και να βάλω στην υποδοχή sim1 την έχει ανενεργη κάποιος να με βοηθήσει please Θα εχει προβλημα να το πας πισω Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strcapitano Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 (edited) άκυρο παιδιά...και συγνωμη τελικά έφταιγε κάρτα sim που ήταν παλιά , πήρα καινούργια και όλα είναι εντάξει Edited February 27, 2013 by strcapitano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Για να βγάλεις νέες κάρτες δηλαδή σε χρεώσανε οι εταιρείες ή ήταν δωρεάν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Για να βγάλεις νέες κάρτες δηλαδή σε χρεώσανε οι εταιρείες ή ήταν δωρεάν;; Η αντικατάσταση της κάρτας SIM κοστίζει 5€ σε όλες τις εταιρείες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strcapitano Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 ναι 5 euro η μία(cosmote άλλαξα εγώ) και γίνεται εκείνη την ώρα δλδ ενεργοποίηση κατευθείαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μια ερώτηση. Όταν ανοίγουμε το κινητό μας ζητά διαδοχικά το pin και από τις δυο sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ναι. 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μια ερώτηση. Όταν ανοίγουμε το κινητό μας ζητά διαδοχικά το pin και από τις δυο sim; Εγω εχω απενεργοποιησει Pin Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Το κινητο το πήρα και εγώ δώρο στην κοπελα μου, για τα λεφτά του μια χαρά είναι! Δεν κολλαει, όμορφο μενού έχει, η οθόνη θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερη αλλά και πάλι ικανοποιητική είναι! Μια ερώτηση, έχει πάρει κανεις θήκη για το κινητό;! Έψαχνα λίγο σε μαγαζιά αλλά δεν βρήκα τίποτα. Γνωρίζεται κάτι ή πρέπει να κάνω αγορά απο εξωτερικό;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Το κινητο το πήρα και εγώ δώρο στην κοπελα μου, για τα λεφτά του μια χαρά είναι! Δεν κολλαει, όμορφο μενού έχει, η οθόνη θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερη αλλά και πάλι ικανοποιητική είναι! Μια ερώτηση, έχει πάρει κανεις θήκη για το κινητό;! Έψαχνα λίγο σε μαγαζιά αλλά δεν βρήκα τίποτα. Γνωρίζεται κάτι ή πρέπει να κάνω αγορά απο εξωτερικό;! για θηκη θα πας στα public.εκει αγορασα εγω για το sole και ειδα οτι ειχε για ολα τα κινητα της sony (αναφερομαι για θηκη σιλικονης σαν εξτρα καπακι) αλλιως θα πας αναγκαστικα σε θηκη τυπου "καλτσα".:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 για θηκη θα πας στα public.εκει αγορασα εγω για το sole και ειδα οτι ειχε για ολα τα κινητα της sony (αναφερομαι για θηκη σιλικονης σαν εξτρα καπακι) αλλιως θα πας αναγκαστικα σε θηκη τυπου "καλτσα".:) Αυτή ήταν και εμένα η πρώτη μου σκέψη, βρήκα για όλα τα Sony στο public εκτός από το συγκεκριμένο. Η πωλήτρια δεν ήξερε αν θα φέρουν. Έκανα αγορά τελικά από e-bay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Να περιμένω να πέσει η τιμή του ή δεν θα γίνει αυτό σύντομα. Τώρα είναι στα 175 ας πούμε. Σε κάνα τρίμηνο αρχές καλοκαιριού λέτε να πέσει και άλλο η τιμή του ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Να περιμένω να πέσει η τιμή του ή δεν θα γίνει αυτό σύντομα. Τώρα είναι στα 175 ας πούμε. Σε κάνα τρίμηνο αρχές καλοκαιριού λέτε να πέσει και άλλο η τιμή του ; Το βρίσκεις ήδη 30€ κάτω στο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterDerek Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Σήμερα μου έκανε αναβάθμιση αλλά όχι jb, το root το έχασα. Θα προσπαθήσω να κάνω πάλι και θα σας πω. Παράθεση Da mihi factum, dabo tibi ius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Με τα ελάχιστα μεταφορικά και αντικαταβολή πάει στα 154. Τώρα αν θέλω να το πάρω με πιστωτική από το kinitomania ας πούμε. Πως γίνεται ;; Επιλέγω αγορά με πιστωτική και αριθμό δόσεων ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts