Jump to content

Sudden death

wickerman_3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 426
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι να πω ρε φιλε

πολυ περιεργα πραγματα

συγχαρητηρια και για το theme

ειναι πολυ ωραιο :)

εγω πριν παρω το S3 ειχα ενα evo 3d και ειμουνα και beta sytem και graphic tester σε εναν ιταλο ενωνοματι mvakious

το ειχα λιωσει μιλαμε

χειροτερα απο σενα

χαχαχαχαχαχαχαχαχ

αλλα τωρα την εχω κανει ψωνιο με αυτα που ακουω

παντως σε γενικες γραμμες η Samsung ειναι απαραδεκτη

το λειτουργικο δουλευει με αλλη φιλοσοφια σε σχεση με την htc

πολυ κακη διαχειριση ραμ

ευτυχως που υπαρχουν και οι custom και ψιλοδιορθωνουν την κατασταση ;)

Εγω φιλαρακι θελω να το χαρω το εργαλείο, τουλάχιστον αν πεθάνει να πω οτι το χαρηκα... Χαρητε ολοι το τηλεφωνο και ξεχαστε τους θανατους και τις χαζομαρες...Καλα φλασαρισματα!

Εγω φιλαρακι θελω να το χαρω το εργαλείο, τουλάχιστον αν πεθάνει να πω οτι το χαρηκα... Χαρητε ολοι το τηλεφωνο και ξεχαστε τους θανατους και τις χαζομαρες...Καλα φλασαρισματα!

ειναι και αυτο μια αποψη

χαχαααχχααχαχαχαχαχ

:):):):):):):):)

Αυτό μου το έκανε κι εμένα αρκετά συχνά πριν λίγο καιρό και είχα ρωτήσει το ίδιο. Θυμήθηκα όμως...Έσβησα μια εφαρμογή (ευτυχώς βάζω λίγες πλέον και συγκεκριμένες) και μέχρι στιγμής όλα ΟΚ. Η εφαρμογή ήταν η "ΠΡΏΤΕΣ ΒΟΉΘΕΙΕΣ".

Την έχω και εγώ κανα μήνα αυτή την εφαρμογή αλλά δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Περίεργα πράγματα.

Και εγώ έτσι, ούτε bootloader ούτε τίποτα. Άλλαξα το titanium από μια φορά την εβδομάδα σε καθημερινό backup στην εξωτερική sd... Φώτος κλπ αυτόματα στο cloud... Εγγύηση έχουμε...

Αλέξανδρος

.. Το εχω πανω απο 6 μηνες και εχω την εφαρμογή πρωτες βοηθειες απο την μερα που βγηκε.. Κανενα προβλημα ομως... Εχουμε να ακούσουμε ακομα...

Τι να σου πω να ακούσεις ακόμα;

:)

Έγραψα τι παρατήρησα και τι συνέβει.

Εφαρμογές βάζω μετρημένες. Και επειδή έχω κατασταλάξει εδώ και χρόνια στη χρήση και τα προγράμματα που έχω δεν κάνω "δοκιμές" με το τι εγκαθιστώ.

Να δεχτώ ότι έγινε λάθος η εγκατάσταση; ότι έτυχε να χρειαστεί βγάλσιμο η μπαταρία 7-8 φορές; ότι σταμάτησε τυχαία να το κάνει;

Να τα δεχτώ ΟΚ.

Άλλο αυτό κι άλλο το "τι έχουμε να ακούσουμε ακόμα"!!!

ΟΚ δε γνωρίζω να φλασάρω ότι βρω μπροστά μου, ούτε γράφω δικές μου εφαρμογές και ROMs, αλλά σε θέματα χρήσης ο,τι γράφω ισχύει.

:cheers

Την έχω και εγώ κανα μήνα αυτή την εφαρμογή αλλά δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Περίεργα πράγματα.

Τι να πω ρε παιδιά;; Μπορεί να μου έκατσε στραβά η εφαρμογή ή να ήταν κάτι "άλλο" που όμως δεν μπορώ να το εξηγήσω επειδή οι "κινήσεις" μου με το κινητό είναι μετρημένες και δεν είχα κάποια άλλη "αλλαγή" στο κινητό εκείνη την περίοδο!

Edited by BabisT

Τι έγινε με αυτό το και καλά fix που θα έβγαζε η Samsung για το συγκεκριμένο πρόβλημα?

Για πιο πραγμα να βγαλει Fix;

Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αναγνώριση καποιου προβλήματος πως θα βγαλει fix;

Μονο υποθέσεις κανουμε στις τοσες σελιδες του θεματος

H 4.1.2 COS είναι από 29/12/2012.

Δε νομίζω να έχει τίποτα επάνω της παρά μια "λύση" για τους κατά φαντασίαν "ασθενείς"!!

Το μόνο που με χαλάει στην όλη ιστορία είναι ότι ΑΝ τελικά υπάρχει θέμα και υπάρξει και λύση, θα πρέπει να ξαναστήνω το κινητό όταν έρθει!

Τι να σου πω να ακούσεις ακόμα;

Έγραψα τι παρατήρησα και τι συνέβει.

Εφαρμογές βάζω μετρημένες. Και επειδή έχω κατασταλάξει εδώ και χρόνια στη χρήση και τα προγράμματα που έχω δεν κάνω "δοκιμές" με το τι εγκαθιστώ.

Να δεχτώ ότι έγινε λάθος η εγκατάσταση; ότι έτυχε να χρειαστεί βγάλσιμο η μπαταρία 7-8 φορές; ότι σταμάτησε τυχαία να το κάνει;

Να τα δεχτώ ΟΚ.

Άλλο αυτό κι άλλο το "τι έχουμε να ακούσουμε ακόμα"!!!

ΟΚ δε γνωρίζω να φλασάρω ότι βρω μπροστά μου, ούτε γράφω δικές μου εφαρμογές και ROMs, αλλά σε θέματα χρήσης ο,τι γράφω ισχύει.

:cheers

Τελος παντων φιλε μου, θα δεις κι εσυ οτι έχουμε να ακουσουμε ακομα πολλα... Και το μονο που δεν θα ακουσουμε ειναι η λυση...

Η εφαρμογή πρωτες βοηθειες ειναι μια χαρα και θα σου ελεγα να την ξανα περασεις γιατι ειναι και χρήσιμη... Μακαρι να μη σου χρειαστεί ποτε..

...

Η εφαρμογή πρωτες βοηθειες ειναι μια χαρα και θα σου ελεγα να την ξανα περασεις γιατι ειναι και χρήσιμη... Μακαρι να μη σου χρειαστεί ποτε..

Γι'αυτό την είχα περάσει! :)

Επιτέλους το S3 επέστρεψε στα χέρια μου. Με νέα mobo και δωρεάν επισκευή.Καθε εμποδιο για καλό όπως λένε B-)
Caer esta permitido, levantarse es obligatorio

Έχετε παρατηρήσει κάτι πού να συμβαίνει στο κινητό πριν πάθει αυτόν τον ξαφνικό θάνατο???

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το δικό μου δεν είχε κανένα σημάδι. Απλά μετά τη φόρτιση δεν ξανάνοιξε.το κινητό μου δεν έμπαινε ούτε σε download mode. Μην παίρνεις το θέμα πολύ σοβαρά. Δεν είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό των παθόντων όσο σε κάνουν καποια post να πιστεύεις και επίσης η επιδιόρθωση είναι εντός εγγύησης. Αυτά. Απολαμβάνεις το κινητό σου και δεν αγχώνεσαι για αν και ίσως ;-)
Caer esta permitido, levantarse es obligatorio

Παιδιά έβαλα την XXELLA σήμερα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν ο kernel είναι οκ; Δηλαδή το fix είναι μέσα; Όλα είναι Stock, ούτε root έκανα ούτε τίποτα άλλο.

[ATTACH]29576[/ATTACH]

Ευχαριστώ :)

Edited by Sterios89

Παιδιά βρήκα αυτό στο play "Exynos Mem Bug Checker Lowlevel Studios" και λέει ότι η συσκευή μου " IS affected by the "exynos-mem" bug". Και τώρα περιμένουμεεεεεεεεεεε!:(

Προς το παρόν πάντως είναι ακόμη ζωντανή. Λες να τα κακαρώσει μια μέρα μετά τα δύο χρόνια εγγύησης?

Παιδιά βρήκα αυτό στο play "Exynos Mem Bug Checker Lowlevel Studios" και λέει ότι η συσκευή μου " IS affected by the "exynos-mem" bug". Και τώρα περιμένουμεεεεεεεεεεε!:(

Προς το παρόν πάντως είναι ακόμη ζωντανή. Λες να τα κακαρώσει μια μέρα μετά τα δύο χρόνια εγγύησης?

Αν εχεις χρόνο διάβασε : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2091045

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1993044

Samsung galaxy s21+

Δεν έχει να κάνει με το sudden death νομίζω αυτό. Είναι απλά ένα exploit του exynos. Εγκατεστησε τις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού και θα είσαι οκ.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ! Έχω την XXELL4 (stock rom) και προφανώς σύμφωνα με αυτά του XDA είμαι εντάξει:clap::lol: (thank's m7ixalis + ackel)

Αλλά αυτό το memory bug τι στο καλό είναι πάλι? Επίσης εγκατέστησα πάλι το eMMC check και μου λέει πάλι ότι "SGS3 Sudden Death? YES. Insane chip." Δεν θα έπρεπε να καταλάβει ότι υπάρχει η 4.1.2 ROM η οποία σύμφωνα με τους XDA τα διόρθωσε?

Edited by alex61

ΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ! Έχω την XXELL4 (stock rom) και προφανώς σύμφωνα με αυτά του XDA είμαι εντάξει:clap::lol: (thank's m7ixalis + ackel)

Αλλά αυτό το memory bug τι στο καλό είναι πάλι? Επίσης εγκατέστησα πάλι το eMMC check και μου λέει πάλι ότι "SGS3 Sudden Death? YES. Insane chip." Δεν θα έπρεπε να καταλάβει ότι υπάρχει η 4.1.2 ROM η οποία σύμφωνα με τους XDA τα διόρθωσε?

Μία αλλαγή κερνελ δεν μπορεί (ακόμα :lol:) να σου αλλάξει το τσιπάκι!

Το πρόβλημα (λέγεται ότι) είναι στο build in firmware του emmc τσιπ και το fix το παρακάμπτει, δεν το διορθώνει, αφού το firmware δεν μπορεί να αλλαχθεί.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Κ εγώ με incane chip.....

Οπότε βάση τα λεγόμενα για το τι ειναι θεωρητικα ασφαλές μέχρι στιγμής,στην δικη μου συσκευή με custom rom XXEMA2/kernel - (Yank555.lu kernel v3.1e) που μόλις φλασαρα....θεωρητικα παλι ειμαι ασφαλες?Τώρα οσο για recovery ειμαι Clockworkmod 6.0.2.7.....Θα πρεπει να φλασαρω π.χ (PhilZ Touch 4 Recovery)?

Κ αν ναι ποια εκδοση του PhilZ?

Τωρα οσο αφορα το κοκκινο στιγμα υπαρχει κ σε μενα αν κ το triangle away μετα απο εφαρμογη ενω στην αρχη εδειξε οτι μηδενισε τον counter μετα απο reboot το ξαναεπανεφερε σε 1...

Θα χρησιμευε να φλασαρω καποιον bootloader κ να ξανατρεξω το triangle away?

Edited by paris_rx8
Πάρης......

Παιδιά έβαλα την XXELLA σήμερα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν ο kernel είναι οκ; Δηλαδή το fix είναι μέσα; Όλα είναι Stock, ούτε root έκανα ούτε τίποτα άλλο.

[ATTACH]29576[/ATTACH]

Ευχαριστώ :)

Και εμενα τα ιδια στοιχεια λεει απλα στην εκδοση κωδικου φασματος εχει αλλον κωδικο.Στα υπολοιπα ολλα ειναι ιδια.:)

• 3 weeks later...

Καλησπερα παιδια...εχτες φλασαρα την cm10.1 και απο τοτε εχω της παναγιας τα προβληματα....το κινητο καθε λιγο και λιγακι παγωνει και δεν ανταποκρινεται με τπτ στον κοσμο αυτο...αναγκαστηκα παταω το on/off button και κανω επανεκκινηση ....

φλασαρα οτι rom μπορειτε να φανταστειτε αλλα τπτ...τα ιδια κολληματα..μεχρι και απο kies εκανα ανακτιση λογισμικου stock δηλαδη αλλα κολληματα συνεχεια !!! εχετε καμια ιδεα ?:cry: