kostassl45i Δημοσιεύτηκε July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 3, 2004 Όπως πολλοί από σας ξέρετε πριν 10 περίπου μέρες η 5ετής μου Philips CRT 107s με άφησε και πήγε στον ύψιστο :cry: Από τότε είμαι με μια tv (πάλι philips 17ρα) και χάρη στο εξαιρετικό tv out της ati all in wonder η κατάσταση είναι κάπως ανεκτή... :whistle: Επειδή όμως δεν έχω καμία διάθεση να μεγαλώσει η μυωπία μου κατακόρυφα, πρέπει το συντομότερο δυνατό να πάρω νέα οθόνη. Έχω καταλήξει σε TFT αποκλειστικά και μόνο λόγω της μηδενικής ακτινοβολίας που παράγουν και μάλλον με βλέπω να επιλέγω μια των 19 ιντσών των οποίων οι τιμές έχουν πέσει πολύ τελευταία. Επειδή λοιπόν τα ματάκια μας είναι πάνω απ' όλα κι η οθόνη το μακροβιότερο στοιχείο ενός υπολογιστή είμαι ανάμεσα σε Εizo και Sony. ;) Ποια προτιμάτε; Τι διαφορές έχουν οι 2 κορυφαίοι κατασκευαστές; Κι αν γίνεται παρακαλώ επειδή δεν έχω ψάξει πολύ τι κυκολοφορεί στην αγορά μπορείτε να προτείνετε συγκεκριμένα μοντέλα των 2 εταιριών στην κατηγορία που ψάχνω; Ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 σου προτείνω να ξανασκεφτείς την απόφασή σου να πάρεις TFT. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 παρε μια βαθια ανασα, και αρχισε την μελετη ... ΕΙΖΟ SONY http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® ( 3 Ιούλ. 2004 , 23:07) σου προτείνω να ξανασκεφτείς την απόφασή σου να πάρεις TFT. :p επειδη σκεφτομαι και εγω να αγορασω μια 17' tft ,γιατι το λες αυτο?εκτος απο αναλυση μειονεκτουν σε κατι απο τις crt? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus ( 4 Ιούλ. 2004 , 01:36) επειδη σκεφτομαι και εγω να αγορασω μια 17' tft ,γιατι το λες αυτο?εκτος απο αναλυση μειονεκτουν σε κατι απο τις crt? TFT vs. CRT Bέβαια ο Κώστας έχει καταλήξει σε TFT, απλά του λέω αν το ξανασκεφτεί... :p Ανάμεσα σε σόνυ και έιζο... τι να πεις και οι δυο κορυφαίες είναι... :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Εizo..από μένα. Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 CRT από εμένα. Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. July 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Η Eizo δίνει 5 έτη εγγύηση ενώ η Sony μόνο 3. Από την άλλη είναι γεγονός ότι οι Sony σε design νικούν κατά κράτος τις Eizo. Δύσκολη επιλογή τελικά... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Α και βέβαια ΤFT μόνο..!! Δεν παίζουμε με τα μάτια μας...σας το λέει ένας κάτοχος laptop! Απλά η μέρα με την νύχτα! Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 tft sony xoris deuteri skepsi!!!! apla apsoges se design ke se ola! crt oute na tin skeftese pleon! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Μπορεί η eizo να έχει 5 χρόνια εγγύηση,όμως η sony βγάζει κορυφαίες οθόνες,και με πολύ καλό design! Εγώ προτείνω sony :) Αυτή θα ναι και η επιλογή μου για το καλοκαίρι που θα πάρω οθόνη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Για να μην ξαναλέμε CRT vs TFT http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?postid=247773#post247773 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=6546 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Sony θα έπαιρνα. Δες και το συγκριτικό του ram Φεβρουαρίου 2004 στο in.gr/ram , θα σου φανεί πολύ χρήσιμο (έχει TFT 17-19"). Βέβαια οι τιμές έχουν αλλάξει από τότε, προς τα κάτω. Σε 19" θα έπαιρνα τη Sony, αν και η teac που ακολουθεί έχει δελεαστική τιμή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Μου έχει τύχει προβληματική SONY 17 TFT, Ποτέ EIZO.. Aπλά το καταθέτω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanirov Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 tixenoune... apla to leo! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Predator Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 EIZO.- http://www.signaturebar.com/uploads/images/33845.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzalex Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Eizo. It's the question that drives us... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. July 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 4 Ιούλ. 2004 , 19:44) Μου έχει τύχει προβληματική SONY 17 TFT, Ποτέ EIZO.. Aπλά το καταθέτω.... Κι εγώ έχω δει 15ρα σόνυ με 3 καμένα πίξελ (!), ένα κόκκινο, ένα πράσινο κι ένα άσπρο, ενώ δεν έχω δει ποτέ Έιζο με καμένα πίξελ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Τα νεα μοντελα της καπΣΟΝΥ δεν ειναι και τοσο καλα ποιοτικα σε σχεση με τα παλια. Συγκρινω το SDM-X52 (15ari) με το SDM-X73(17ari epomenis fournias) και μετανιωσα που πηρα το 2ο και δεν κοιταξα προς καμια ΕΙΖΟ. Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Μισό λεπτό, σαφώς η EIZO είναι ανώτερη, αλλά αυτό το ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. Αν δε σε ενδιαφέρει το οικονομικό, πάρε ΕΙΖΟ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 19 ίντσες tft για να παίζεις στο δωμάτιό σου και να ποστάρεις στο myphone είναι πάρα πολλά λεφτά. Μήπως να το ξανασκεφτείς στις 17?? Φιλικά πάντα http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i ( 5 Ιούλ. 2004 , 11:42) Κι εγώ έχω δει 15ρα σόνυ με 3 καμένα πίξελ (!), ένα κόκκινο, ένα πράσινο κι ένα άσπρο, ενώ δεν έχω δει ποτέ Έιζο με καμένα πίξελ... Συμφωνω αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αφου στην αντικαθιστουν απο 5 καμμενα pixel και πανω,ενω η eizo απο 3 και πανω.ειναι και αυτο μια διαφορα..την περιπτωση οθονης LG την αποκλειουμε? :rolleyes: δινει και εγγυηση για κανενα καμμενο pixel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Sony Καλύτερο design και φτηνότερες. Βασικά και στις 2 πληρώνεις αρκετά και το όνομα, αλλά το κακό με τις ΕΙΖΟ έχει παραγίνει. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Απο τότε που "δούλεψα" μια EIZO μου έκλεψε πραγματικά την καρδιά!! Καλή η Sony αλλά σε αυτόν τον τομέα... νομίζω οτι βρίσκεται πίσω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Εδω και 8 χρονια χρησιμοποιω sony χωρις να αντιμετωπισω κανενα προβλημα!The best for me!! My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts