haris_led Δημοσιεύτηκε July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 2, 2004 Γειά σας παιδιά ψάχνω ένα πρόγραμμα που μπορεί να χωρίσει ένα αρχείο σε μικρότερα κομμάτια και μετά να τα ξαναενώνει. Έχω βρεί ένα παρόμοιο, αλλά αυτό τα χωρίζει σε κομμάτια των 10MB! Αυτό που ψάχνω θέλω να τα χωρίζει σε όποιο μέγεθος του ορίσω! Υπάρχει? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallye Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Το standard της δουλειάς αυτής είναι το hjsplit http://www.freebyte.com/hjsplit/ Αν και μπορείς να το κάνεις και με winrar, winace κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Winrar, the one and only.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Nαι όμως με το winrar δεν έχω καταφέρει να χωρίσει σε τμήματα μικρότερα του 1,4mb. Γίνετε και δεν το έχω βρει? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Nai se oso mikra theleis to xwrizeis. Mporeis na valeis custom epilogh esy, se bytes panta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2004 Συμφωνω με τον rallye! Το hjsplit πρεπει να ειναι στον στανταρ εξοπλισμο των απανταχου pcακιδων :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 2 Ιούλ. 2004 , 23:22) Nai se oso mikra theleis to xwrizeis. Mporeis na valeis custom epilogh esy, se bytes panta Ναι αλλά το θέμα είναι πως γίνετε αυτό? Εγώ έχω βρει μόνο το spilt to volumes που έχει μέχρι και για δισκέτα.Οπότε αν πχ θέλω να το χωρίσω σε κάτι λιγότερο απο 1mb ώστε να χωρέσει στο pathfinder που πάω? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Εκεί που λέει split to volumes, bytes δεν είναι απαραίτητο να επιλέξεις κάποια προκαθορισμένη τιμή από το dropdown menu, μπορείς να εισάγεις ένα δικό σου μέγεθος σε bytes πάντα. Απλά κάνεις κλικ στο textbox.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. July 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2004 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts