Jump to content

myphone meeting @ Θεσσαλονίκη: Τα... πάντα όλα από εκεί!

plankton69
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nα'μαι κι εγώ! Αν και κλισέ πλέον, ήταν όλα τέλεια! Χάρηκα που γνώρισα κάποιους από εσάς-ήμασταν πολλοί και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να γνωριστούμε όλοι- κι ελπίζω να καταφέρω να σας γνωρίσω όλους σιγά σε πράγματα που θα διοργανωθούν στο μέλλον. Όλα πήγαν καλά και την άλλη φορά έρχονται και καλύτερα! :)
Τhe end of an era...

(εν τω μεταξύ την ώρα που έγινε η κλήρωση δεν είχα πάρει καν χαμπάρι τι γίνεται, ότι υπαρχει κλήρωση, δώρο και τα συναφή :lol:)

Πιο... κρυφό δεν θα μπορούσε να μείνει! Mετρημένοι στα δάχτυλα ήταν όσοι ξέραμε, ακόμα και πριν ανοίξεις τη σακούλα! :)

Στο επόμενο υπόσχομαι ακόμα καλύτερη οργάνωση και κυρίως, πιο ανθεκτικό wi-fi! :)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

και στην Πάτρα παιδιά...ή τουλάχιστον στην πρωτεύουσα τώρα που θα ανέβω για γιορτές!!πάντα τέτοια!!καλές γιορτές σε όλους!!!

Οντως παιδια ηταν αρκετα ομορφα.Περασαμε αρκετα καλα και συζητησαμε διαφορα ωραια πραγματα.Επιτελους μια παρεα γε,ατη gadgetακηδες :p:p

μπραβο ρε παιδια ωραια παρεα. και τα τηλεφωνα που φερατε εκει.

αχ αυτο το 8850

iphone xs max ipad 6th gen

Να ευχαριστήσω από την πλευρά μου τον καλό φίλο Αστέριο, ιδιοκτήτη του Οινοχόου, και την γυναίκα του για την άψογη πάντα εξυπηρέτηση-κουζίνα και για την κράτηση που έκαναν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Υ.Γ. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν όλοι όσοι παραβρέθηκαν. Τα μανιτάρια απλά άπαιχτα. :drool:

Όλα τέλεια! και η παρέα ακόμα καλύτερη!!! Μπράβο στα παιδιά που το διοργάνωσαν, ευελπιστώ περισσότερες συναντήσεις στο μέλλον. Και τέλος όσον αφορά το γεύμα άπλα τα "έσπαγε" :p κρίμα πάντως που δεν χτυπήσαμε και 2ο πιάτο με μανιτάρια :lol: κατά τα άλλα μπορώ να πω πως το κενό αναπληρώθηκε με μπόλικη ρετσίνα:)

Υ.Γ. Γέλασα πολύ με το γεγονός ότι εμφανίστηκε promotion της WIND στην συνάντηση.... :lol::lol:

ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

αχ αυτο το 8850

Τράβηξε τα βλέμματα το «μωρό» μου κι ας είναι χάλια. Αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα είναι του κουτιού! :D:D:D

plankton69 - Χρήστος 

Άσε μας με τη μιναρούπολη :p

Ε οχι και μιναρουπολη......... αλλα αν θες να το λες πρεπει να ξερεις και να το γραφεις

"μοιναρουπολη" ειναι το σωστο και πειτε ποτε θα το κανουμε και εδω (Πατρα λεμε).......

Edited by gnkgr

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Άσε μας με τη μιναρούπολη :p

Τι λέτε βρε, ξέρετε κάτι ωραίους μιναροκεφτέδες που φτιάχνουμε εδώ στην Πατρα!! Ασε τα λουκούμια μας:lol:

Πολύ όμορφα και θα προσπαθήσουμε πιο συχνά να μαζευόμαστε να τα λέμε, μην ανησυχείτε για αυτό :) Edited by Nagata

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Ε οχι και μιναρουπολη......... αλλα αν θες να το λες πρεπει να ξερεις και να το γραφεις

"μοιναρουπολη" ειναι το σωστο και πειτε ποτε θα το κανουμε και εδω (Πατρα λεμε).......

Προφανώς και κάνω πλάκα. Πατρινός είμαι βρε ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Πολύ ωραία η συνάντηση μας. Πολύ καλή παρέα και για μένα φάνηκε ότι στο myphone δεν μπαίνουν τυχαίοι αλλά γνώστες της τεχνολογίας. Η συνάντηση κράτησε αρκετή ώρα προφανώς γιατί περνούσαμε πολύ ωραία. Περιμένω την επόμενη συνάντηση για να φέρω και εγώ τα "μουσειακά" κινητά μου.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Πολύ ωραία η συνάντηση μας. Πολύ καλή παρέα και για μένα φάνηκε ότι στο myphone δεν μπαίνουν τυχαίοι αλλά γνώστες της τεχνολογίας. Η συνάντηση κράτησε αρκετή ώρα προφανώς γιατί περνούσαμε πολύ ωραία. Περιμένω την επόμενη συνάντηση για να φέρω και εγώ τα "μουσειακά" κινητά μου.

Σωστός!:D

Βλέπω στην επόμενη συνάντηση να βγάλουμε και ξεχωριστή φωτό με τα "μουσειακά" μας κινητά!:happy:

Περιμένω την επόμενη συνάντηση για να φέρω και εγώ τα "μουσειακά" κινητά μου.

Βλέπω στην επόμενη συνάντηση να βγάλουμε και ξεχωριστή φωτό με τα "μουσειακά" μας κινητά!:happy:

Βλέπω να έρχομαι με βαλίτσα στο επόμενο!!! :lol:

plankton69 - Χρήστος 

Προφανώς και κάνω πλάκα. Πατρινός είμαι βρε ;)

Ειναι σαφες οτι κανεις πλακα..... μα και εγω ομως δεν παρεξηγηθηκα, στην πλακα το πηρα.

Το οτι εισαι Πατρινος δεν το ηξερα αλλα μιας και εισαι πατριδα κανονισε καμια συναντηση.......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....