TimDeLAY Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Να κάνω μια ερώτηση παιδιά; Ποιές επιλογές έχει η συσκευή σχετικά με 2G/3G/4G? Θέλω να πώ, έχουμε μόνο επιλογή μεταξύ 2G και LTE ή μπορούμε να ενεργοποιήσουμε 3G χωρίς LTE; Επίσης σχετικά με root υπάρχει κάποια δυσκολία σε σχέση με το 7100; Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Απ' όσο βλέπω παίζει κι επιλογή 3G-only. Από κατανάλωση μπαταρίας (χωρίς 4G) τη βγάζει τη μέρα με μέτρια χρήση (πέρα από ομιλία εννοώ browsing και χωρίς βαριά παιχνίδια); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Απ' όσο βλέπω παίζει κι επιλογή 3G-only. Από κατανάλωση μπαταρίας (χωρίς 4G) τη βγάζει τη μέρα με μέτρια χρήση (πέρα από ομιλία εννοώ browsing και χωρίς βαριά παιχνίδια); Νομίζω ότι τη βγάζει και με το παραπάνω. Κάτι άλλο, εμείς θα πάμε σε 4.3? Μας κάνει η 4.3 του 7100? Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Νομίζω ότι τη βγάζει και με το παραπάνω. Κάτι άλλο, εμείς θα πάμε σε 4.3? Μας κάνει η 4.3 του 7100? Αν βάλεις firmware διαφορετικου μοντέλου (π.χ 7100) θα αποκτήσεις ένα ωραίο τούβλο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Αν βάλεις firmware διαφορετικου μοντέλου (π.χ 7100) θα αποκτήσεις ένα ωραίο τούβλο . Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε έκδοση για 7105? Ή απλώς θα αρκεστούμε σε ότι έχουμε? Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε έκδοση για 7105? Ή απλώς θα αρκεστούμε σε ότι έχουμε? Θα την πάρετε και εσείς κάποτε ! ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) Αυτή την ώρα κάνει upload το sammobile Μια αναβάθμιση για το lte: Time Product Code - Country/Carrier Model PDA CSC Status Progress Processing 2013-11-19 NEE - Nordic countries GT-N7105 N7105XXUEMK5 N7105NEEEMK1 Uploading 50% απ' ότι φαίνεται είναι αυτή. Παίζει να είναι η 4.3 ! ;) Edit: είναι! Edited November 19, 2013 by periklik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marduk132003 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Παρήγγειλα το n7100 και μου έδωσαν το LTE. Προφανώς θα το κρατήσω. Απ'ότι μου είπαν είναι το γερμανικό. Ακόμα δεν πρεπει να έχει βγει αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Όσοι έχετε το 4g είστε ευχαριστημένοι από την μπαταρία; Γιατί διαβάζω από κάποιους ότι κρατάει λιγότερο από του απλού note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ποσο πιο πολυ να κρατησει.....:X εμενα 1 μερα και 12 ωρες με 6 ωρες και 20 λεπτα οθονη... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Η αλήθεια είναι ότι με τόσο μεγάλη μπαταρία θα ήθελα ένα 8ωρο στην οθόνη αλλά αν σκεφτώ τις 3,5 ώρες του S2 μου τότε συμβιβάζομαι :D Εκτός απροόπτου(δηλαδή αν δεν πάρω το lg g2) εντός των ημερών θα γίνω κι εγώ κάτοχος του συγεκριμένου τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μέχρι τι μέγεθος κάρτα μνήμης μπορώ να βάλω χωρίς να προκαλέσω προβλήματα στη συσκευή? έχετε να προτείνετε κάποια από την εμπειρία σας? Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μέχρι τι μέγεθος κάρτα μνήμης μπορώ να βάλω χωρίς να προκαλέσω προβλήματα στη συσκευή? έχετε να προτείνετε κάποια από την εμπειρία σας? Μέχρι 64. Για να μη έχεις θέμα (με την κάρτα) εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις μόνο samsung class 10 βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μέχρι 64. Για να μη έχεις θέμα (με την κάρτα) εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις μόνο samsung class 10 βέβαια. Thanks, να υποθέσω ότι η microsdhc δεν έχει διαφορά από την microsd που γράφουν οι προδιαγραφές, σωστά? Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 υπάρχει κάποια εντελώς stock 4.3 ρομ που να έχει τις έξτρα λειτουργίες του Note 3 και να μην έχει knox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Πολλά ζητάς εσύ... :p Μόνο σε Custom θα βρεις κάτι τέτοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Πολλά ζητάς εσύ... :p Μόνο σε Custom θα βρεις κάτι τέτοιο. Custom stock είναι αυτό που περιγράφω :-P δηλαδή να έχουν πειράξει μια στοκ να της έχουν βάλει τα έξτρα του Νοτε 3 και να μην της έχουν πειράξει τίποτα άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Δεν έχω δει κάποια τέτοια αλλά ακόμα δεν έχει δοθεί καμιά επίσημη Ευρωπαϊκή. Όταν δοθεί υποθέτω πως θα υπάρξουν και τέτοιες. Ίσως ετοιμάσουμε και καμία εμείς για να δώσουμε (αναφέρομαι στο N7100 περισσότερο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Έχω ενημέρωση για αναβάθμιση περ. 700MB. Είναι το 4.3? Έχει αναβαθμίσει κανείς? Διαβάζω πολύ αρνητικά σχόλια στο 7100 αλλά k σε άλλες συσκευές. :blink: Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Έχω ενημέρωση για αναβάθμιση περ. 700MB. Είναι το 4.3? Έχει αναβαθμίσει κανείς? Διαβάζω πολύ αρνητικά σχόλια στο 7100 αλλά k σε άλλες συσκευές. :blink: Λογικά η 4.3 είναι αφού κι εγώ που αγόρασα πριν λίγες μέρες το κινητό, μου ήρθε update κάπου στα 822mb και ήταν η 4.3. Προσωπικά σε αυτές τις λίγες μέρες δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα πέρα από την μπαταρία ή οποία μου φαίνεται ότι κρατάει λίγο. Βέβαια με την 4.1.2 δεν το δοκίμασα καθόλου αφού με το που ενεργοποίησα την συσκευή έκανα τα updates αλλά σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζω τις 6 ώρες και 20 λεπτά οθόνη που αναφέρει πιο πάνω ο Roccat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 τι εννοείς λίγο? Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 τι εννοείς λίγο? Συνολική λειτουργία 1 ημέρα και 8 ώρες Οθόνη 3 ώρες 27% Κλήσεις 1 ώρα και 37 λεπτά 18% Σερφάρισμα στο ιντερνετ 21 λεπτά 9% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Εγω με την 4.1.2 εφτασα αυτους τους χρονους, την 4.3 ακομα την περιμενω.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Επειδή την έχω λίγες μέρες την συσκευή και έχω κάνει περίπου 4 φορτίσεις, μάλλον θα βελτιωθεί κι άλλο η μπαταρία. Πριν λίγο που μου άδειασε τα πήγε λίγο καλύτερα: Συνολική λειτουργία 1 ημέρα 21 ώρες και 54 λεπτά Οθόνη 3 ώρες και 15 λεπτά 24% Κλήσεις 1 ώρα και 56 λεπτά 18% Σερφάρισμα στο ιντερνετ 34 λεπτά 9% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 fm radio εχει το LTE ρε παιδια? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts