Jump to content

myphone POLL: Πραγματικά απεριόριστα προγράμματα επικοινωνίας

DJDB
 Κοινοποίηση

Πραγματικά απεριόριστα προγράμματα επικοινωνίας. Τι θα επιλέγατε;  

410 members have voted

1. 1. Πραγματικά απεριόριστα προγράμματα επικοινωνίας. Τι θα επιλέγατε;

• Απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλους
      187
    • Απεριόριστα SMS μηνύματα προς όλους
      6
    • Απεριόριστο mobile internet
      215
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      2

Recommended Posts

Διάλεξα απεριόριστο internet γιατί αν είχαμε όλοι απεριόριστο Internet τότε θα χαμε και απεριόριστα sms και απεριόριστο χρόνο ομιλίας...

• Απαντήσεις 68
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διάλεξα απεριόριστο internet γιατί αν είχαμε όλοι απεριόριστο Internet τότε θα χαμε και απεριόριστα sms και απεριόριστο χρόνο ομιλίας...

πολυς κοσμος δεν εχει smartphone (επιλεγει δηλαδη)

Ίντερνετ, γιατί όλα γίνονται μέσω ίντερνετ.
http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Εβλεπα τις χρεωσεις του skype για Ελλαδα 45 ευρω για κινητα σταθερα 400 λεπτα ειναι πολλα λεπτα

ακομη και εαν εχω φτηνο ιντερνετ

γνωριζει κανεις φιλος καποια εταιρια voip με χαμηλοτερες χρεωσεις;

Επειδη το 3G δίκτυο ή HSDPA για κάποιες εταιρίες ειναι κατι το ανύπαρκτο η το υπερφυσικό , στην επαρχεία που μένω, εβαλα

Πραγματικά απεριόριστα προς ολους... κατι σαν τα 300 του F2G !

Αν ειχαν ολοι οι πάροχοι καλο 3G δίκτυο ή HSDPA τοτε θα ψήφιζα ιντερνετ δαγκωτό , αρκεί να μην έκοβαν τα voip!!! ;)

Επειδη το 3G δίκτυο ή HSDPA για κάποιες εταιρίες ειναι κατι το ανύπαρκτο η το υπερφυσικό , στην επαρχεία που μένω, εβαλα

Πραγματικά απεριόριστα προς ολους... κατι σαν τα 300 του F2G !

Αν ειχαν ολοι οι πάροχοι καλο 3G δίκτυο ή HSDPA τοτε θα ψήφιζα ιντερνετ δαγκωτό , αρκεί να μην έκοβαν τα voip!!! ;)

Αν σε παρηγορεί λίγο, μην έχεις την εντύπωση ότι τα πράγματα είναι δραματικά καλύτερα στην πρωτεύουσα που είμαστε εμείς :p

Αν δεις κι εγώ το ίδιο με σένα ψήφισα για τον ίδιο λόγο..

Θα προτιμούσα απεριόριστο ίντερνετ όπως και ψήφισα άλλωστε, σκέφτομαι όμως ότι με τις τωρινές συνθήκες, μια τέτοια προσφορά θα εξασφάλιζε την απόλυτη κατάρρευση και των υπαρχόντων δυνατοτήτων, ακριβώς λόγω του μποτιλιαρίσματος. Δηλαδή το να είχα τζάμπα άπειρο ίντερνετ, αλλά ταυτόχρονα μαζί με μένα να είχαν και κάποιες ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές γύρω μου, θα ήταν εγγύηση ότι στο τέλος πρακτικά δεν θα είχε κανείς μας. Εδώ μέσα στο σπίτι μου και δεν έχω σήμα για κλήσης φωνής, πόσο μάλλον να συνδεθώ αξιόπιστα στο ίντερνετ... Νομίζω άλλωστε ότι αυτός είναι κι ο λόγος που ανακαλύφθηκε η ΑΠΑΤΗ της λεγόμενης «πολιτικής ορθής χρήσης» στα υπάρχοντα "απεριόριστα" προγράμματα, ακριβώς να μην καταρρεύσουν τα ανύπαρκτα δίκτυα, σχεδιασμένα για αρπακτή κι όχι εξυπηρέτηση του συνδρομητή.

Επίσης, το ίντερνετ δεν σου εξασφαλίζει φωνή και SMS σε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ειδικά στα δεδομένα των ελληνικών δικτύων, και των ελληνικών χρηστών. Μόνο ως αστείο μπορεί να το ισχυριστεί αυτό κάποιος.

Συμπέρασμα του poll λοιπόν ότι σε ιδανικές συνθήκες που σημαίνει άψογο 4G ή τουλάχιστον άψογο 3G οι περισσότεροι θα επιλέγαμε απεριόριστο ιντερνετ. Με τις παρούσες συνθήκες όμως αρκετοί στρεφόμαστε στις απεριόριστες κλήσεις.

Συμπέρασμα του poll λοιπόν ότι σε ιδανικές συνθήκες που σημαίνει άψογο 4G ή τουλάχιστον άψογο 3G οι περισσότεροι θα επιλέγαμε απεριόριστο ιντερνετ. Με τις παρούσες συνθήκες όμως αρκετοί στρεφόμαστε στις απεριόριστες κλήσεις.

52,73% = οι περισσότεροι; Μάλλον προς 1 στους 2 φέρνει.

Έτσι ή αλλιώς, πιο σωστά θα ήταν «οι περισσότεροι από εμάς εδώ», με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

52,73% = οι περισσότεροι; Μάλλον προς 1 στους 2 φέρνει.

Έτσι ή αλλιώς, πιο σωστά θα ήταν «οι περισσότεροι από εμάς εδώ», με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Μάλλον δε διάβασες σωστά τι έγραψα.

Είπα τι θα γινόταν σε συνθήκες που το mobile internet λειτουργούσε άψογα.

Στις παρούσες συνθήκες πολλοί από εμάς ψηφίσαμε απεριόριστες κλήσεις καθώς με το υπάρχων 3G δε μπορείς να κάνεις αυτά που θες.

Απεριoριστoς χρoνoς oμιλιας πρoς oλoυς γιατι ΟΛΟΙ oι παρoχoι μoνo στo σημα μπoρoυν να ανταγωνιστoυν.Αν λεω Αν ειχαν καλυτερη καλυψη 3g τoτε απεριoριστo ιντερνετ δαγκωτo.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Παιδιά, υπάρχει στην Ελλάδα απεριόριστο πρόγραμμα ομιλίας και ιντερνετ; Εδώ Γερμανία πχ ξεκινά με 19,90 το μήνα δωρεάν προς όλα τα δίκτυα και τα σταθερά με 500ΜΒ δωρεάν (μετά η ταχύτητα πέφτει στα 56). Αρνητικό: 2 χρόνια συμβόλαιο. Χωρίς συμβόλαιο, 5€ το μήνα παραπάνω.

όταν λες απεριόριστο πρόγραμμα ομιλίας εννοείς, όπως το έχουμε στα σταθερα; χωρίς ψιλά γράμματα; :blink::blink::blink: και μόνο 20 ευρώ; ;) μας τρέλλανες! :(

Άμα έβγαινε "βρώμα" ότι στην ελλάδα δίνουν απεριόριστα data, μετά θα έπαιρναν σειρά οι εταιρίες τύπου skype/viper κτλ. να καρπωθούν τα οφέλη. Σιγά μην το κρατούσαν τζάμπα αν έβλεπαν εκατομμύρια κλήσεις καθημερινά από μια χώρα 10.000.000 ανθρώπων. Θεωρώ ότι οι απεριόριστες κλήσεις σε μια σχετικά υψηλή τιμή, τύπου 100-150€ είναι κάτι που θα μπορούσε να υπάρχει σαν επιλογή.

όταν λες απεριόριστο πρόγραμμα ομιλίας εννοείς, όπως το έχουμε στα σταθερα; χωρίς ψιλά γράμματα; :blink::blink::blink: και μόνο 20 ευρώ; ;) μας τρέλλανες! :(

Ναι, απεριόριστα όλα. Το έχουν αρκετές εταιρείες. Σε όλα τα δίκτυα, και σταθερά. Και απεριόριστο ιντερνετ. Αν ξεπεράσεις το πακέτο (πχ 500ΜΒ) απλά πέφτει η ταχύτητα στα 56 (σαν το μόντεμ κάποτε :p ) Ψιλά γράμματα δεν υπάρχουν, επιπλέον χρέωση έχεις μόνο σε κάποιες hotline 0180 και όταν παίρνεις εξωτερικό βέβαια (που και πάλι υπάρχουν πακέτα).

Επειδή το κινητό το έχουμε για να μιλάμε με άλλους (για σερφάρισμα υπάρχουν και άλλες συσκευές) σαφώς και προτιμώ δωρεάν χρόνο ομιλίας!

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Ρε παιδιά σορρυ κιόλας αλλά μόνο εγώ κλέβω ιντερετ από τις εταιρείες? είμαστε και τεχνολογικό φόρουμ...
Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Εγώ ειμαι ρεαλιστής και επέλεξα απεριόριστα sms, άλλωστε ειναι πούπουλο η αποστολή sms στα δίκτυά τους

Εμενα προσωπικα δεν με απασχολει το "απεριοριστα". Ας μου εδινε 600 λεπτα ομιλιας προς ολους (κινητα και σταθερα) χωρις ελαχιστη διαρκεια κλησης, 300 sms προς ολους και 500mb (μηπως χρειαστει να δω κανενα email απο το κινητο) με 10 ευρω συνολικα και θα ημουν ευχαριστημενος :)

Το μεγάλο δούλεμα είναι το απεριόριστο.

Θα ήθελα να μου πουν ότι έχεις 30 gb internet και όχι απεριόριστο με πολιτική ορθής χρήσης.

ΕΊΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΊΑ.