Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να το πάω Γερμανό, στην Wind ή στην Lg; Ρωτάω γιατί Γερμανό και Wind έχω δίπλα μου.

Γερμανός και wind στην LG θα το στείλουν , οπότε το πας εσύ απευθειας μπας και τους κλαφτείς και λίγο με την όποια χρέωση σου βγάλουν

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν αγοραζες Ελληνικο τωρα δεν θα ειχες τετοια πραγματα ...

ΕΓω προτιμω να δινω παντα 100 ευρω παραπανω απο οτι το skroutz και να ειμαι ησυχος.

Τεσπα. Ευχομαι να βρεις λυση φιλε.

Φίλε μου, καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά το κινητό μου στοίχισε 300€ ενώ εδώ θα μου στοίχιζε 469€. Είναι μία διαφορά που δεν μπορείς να την παραβλέψεις και που (για μένα) αξίζει να ρισκάρεις.

Πρέπει να πω το εξής, μόλις μίλησα με LG και μου είπαν ότι αν είναι αγορασμένο από Google Store με καλύπτει η εγγύηση(!!!). Λέτε να ισχύει;

Οτι διάβασες ισχύει. Εγώ έχω τα ίδια προβλήματα και με το Nexus 4 και με το Galaxy Nexus μετά την αναβάθμιση από την έκδοση 4.1.2. Αν ψάξεις στο google θα βρεις πολλά threads με αναφορές για την ποιότητα του ήχου (για όσους ακούν μουσική με στερεοφωνικά BT) αλλά και για τις τυχαίες αποσυνδέσεις των BT handsfree. Το ψάχνουν στην Google....

ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο πλάνο 4.2.3? ή κάτι αντίστοιχο? το θεωρώ τραγικό αυτό που γίνεται με το bt..

όποιος θέλει ας κάνει star τα δύο issues

ελλιπής υποστήριξη ελληνικών (160 χαρακτήρες)

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=28386&q=greek&colspec=ID%20Type%20Status%20Owner%20Summary%20Stars

προβλήματα συνδεσιμότητας με το bluetooth που εμφανίζονται

http://code.google.com/p/android/issues/detail?can=2&start=0&num=100&q=bluetooth%20disconnect&colspec=ID%20Type%20Status%20Owner%20Summary%20Stars&groupby=&sort=&id=40585

Φίλε μου, καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά το κινητό μου στοίχισε 300€ ενώ εδώ θα μου στοίχιζε 469€. Είναι μία διαφορά που δεν μπορείς να την παραβλέψεις και που (για μένα) αξίζει να ρισκάρεις.

Πρέπει να πω το εξής, μόλις μίλησα με LG και μου είπαν ότι αν είναι αγορασμένο από Google Store με καλύπτει η εγγύηση(!!!). Λέτε να ισχύει;

Κοιτα μακαρι να ισχυει φιλε μου αλλα εγω απο εξω μονο μποξερακια αγοραζω και τιποτα αλλο !

Δεν προκειται να αγορασω κατι ηλεκτρονικο διοτι μετα αν παθει κατι τρεχεις σε πιανει αγχος και διαφορα αλλα,οποτε δεν θα κολλησω στα 100 ευρω.

Εφοσον εχεις εγγυηση ομως μη το σκεφτεσαι να τους το πας !

Την Τρίτη θα περάσουν να το πάρουν από την LG, χωρίς χρέωση και μέσα στην εγγύηση! Αν ισχύει αυτό και δεν μου βγάλουν κανένα λογαριασμό στο τέλος, είμαι πολύ τυχερός. Πάντως, για καλό και για κακό, θα κρατήσω και την συνομιλία όπου μου λένε ότι ισχύει η εγγύηση!

Την Τρίτη θα περάσουν να το πάρουν από την LG, χωρίς χρέωση και μέσα στην εγγύηση! Αν ισχύει αυτό και δεν μου βγάλουν κανένα λογαριασμό στο τέλος, είμαι πολύ τυχερός. Πάντως, για καλό και για κακό, θα κρατήσω και την συνομιλία όπου μου λένε ότι ισχύει η εγγύηση!

Τους έκανες αναφορά ότι είναι αγορασμένο από playstore USA ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τους έκανες αναφορά ότι είναι αγορασμένο από playstore USA ?

Ναι, ήταν το πρώτο που είπα και μου απάντησαν ότι δεν ισχύει η εγγύηση αν είναι αγορασμένο από κατάστημα κινητής στην Αμερική.

Ορίστε και η συνομιλία:

Εγώ: Καλησπέρα, μόλις μου έφεραν ένα Nexus 4 από Αμερική και δεν λειτουργεί το ακουστικό. Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να το πάω να το κοιτάξουν;

LG: Είναι απο Google Store αγορασμένο η απο κάποιο κατάστημα κινητης της αμερικής?

Εγώ: Google Store

LG: Ωραία. Μπορούμε να έρθουμε να το παραλάβουμε και από το χώρο σας με κούριερ χωρίς κάποια χρέωση.

Εγώ: Δεν πειράζει που είναι από Αμερική;

Εγώ: Η εγγύηση ισχύει;

LG: Από την στιγμή που είναι από το Google store ισχύει κανονικά

LG: Μόνο αν είναι αγορασμένο από κάποιο κατάστημα εκτός

LG: Ελλάδας δεν ισχύει η εγγύηση.

Σαν αρχή που είμαι για καλυτερη μπαταρία κλείνω κ το NFC?

Γενικά το NFC αν δεν έχεις NFC Tags να το χρησιμοποιεις ή να πληρώνεις μέσω κινητού που ακόμα Ελλάδα δεν έχει έρθει, δε νομίζω να το χρειαστείς αλλού. Εγώ πάντα κλειστό το έχω..

:D

Ναι, ήταν το πρώτο που είπα και μου απάντησαν ότι δεν ισχύει η εγγύηση αν είναι αγορασμένο από κατάστημα κινητής στην Αμερική.

Ορίστε και η συνομιλία:

Ενδιαφέρον και ευχάριστο νέο!Παρακαλώ ενημερωσέ μας για την εξέλιξη. :)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ρε παιδια συγγνωμη, ολα καλα η ποιοτητα κλησεων απο το ακουστικο του τηλεφωνου? Δε σας κανει κατι περιεργα σαν τρεμοπαιξιματα λες και δεν εχει σημα ο αλλος ή οταν μιλαει ο αλλος δυνατα διαφορα τσικ τσικ στιν ηχο? Εχετε ακουσει τιποτα γι αυτο το θεμα?

Θα σε παρακαλούσα μα μην το συνεχίζεις. Τα τηλέφωνα από το skroutz έχουν κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα, αφού τα φέρνουν από τις χώρες της ένωσης και τις περισσότερες φορές είναι πολύ φτηνότερα από τους γνωστούς κλέφτες. Η διαφορά τους είναι παραπάνω απο 100 ευρώ στα περισσότερα. Οπότε τα σκρουτζομάγαζα και τα καταστήματα του εξωτερικού είναι απλά μονόδρομος. Δε χρειάζεται να πάρει κάποιος ένα τηλέφωνο 200 ευρώ παραπάνω από τις εδώ γνωστές αλυσίδες καταστημάτων.

Κυρια εξυπνε δεν εχουν εγγυηση πληρη ομως-περιμενεις να το στειλουν αυτοι παραδειγμα στην LG και μετα αν παρεις εγκριση κτλ τοτε γινεται η δουλεια σου.

Ενω αν παρω απο Media market ελλαδος ( οπως εχει τυχει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ) μου το αλλαζουν επι τοπου και χωρις να πουν κατι στις 14 ημερες !!! Μην λεμε κατι χωρις να ξερουμε .

Παιδιά κανένας που είχε 4s το έχει πάρει ; Να μας πει μειονεκτήματα & πλεονεκτήματα ;
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Ρε παιδια συγγνωμη, ολα καλα η ποιοτητα κλησεων απο το ακουστικο του τηλεφωνου? Δε σας κανει κατι περιεργα σαν τρεμοπαιξιματα λες και δεν εχει σημα ο αλλος ή οταν μιλαει ο αλλος δυνατα διαφορα τσικ τσικ στιν ηχο? Εχετε ακουσει τιποτα γι αυτο το θεμα?

Eγω που μιλησα δεν ειχα κανενα θεμα.Ισα ισα που ακουω φοβερα και με ακουν καλυτερα απο πριν

Δημήτρης

Κανενα προβλημα εδω

Κυρια εξυπνε δεν εχουν εγγυηση πληρη ομως-περιμενεις να το στειλουν αυτοι παραδειγμα στην LG και μετα αν παρεις εγκριση κτλ τοτε γινεται η δουλεια σου.

Ενω αν παρω απο Media market ελλαδος ( οπως εχει τυχει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ) μου το αλλαζουν επι τοπου και χωρις να πουν κατι στις 14 ημερες !!! Μην λεμε κατι χωρις να ξερουμε .

3 φορες με samsung τηλεφωνα αγορασμενα απο σκρουτζομαγαζα κανενα προβλημα με service.Κατευθειαν στο service καμια μεσολαβηση του μαγαζιου.

Υπαρχουν σκρουτζομαγαζα και σκρουτζομαγαζα και επειδη αναφερθηκες στο media markt εχει τυχει σε γνωστο να του βγαλουν το λαδι

Και εχουν πληρη εγγυηση

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Oυτε να το συζητας να αγορασεις απο Ελλαδα. Ποτε ομως.

Στειλτο LG και δεν θα χρεωθεις, μη το ψαχνεις.

Ευτυχως για τους καταναλωτες που εχουν μια παιδεια, αυτο που λες απεχει μακραν της πραγματικοτητας.

Edited by g47

Κύριε άσχετε σου απάντησαν ήδη. Όταν κάτι δεν ξέρεις μην το γράφεις και ειδικά μην προχωράς σε χαρακτηρισμούς που σε μειώνουν σαν άνθρωπο. Τώρα αν εσύ θέλεις να ενισχύεις τα μεγαλομάγαζα που πηγαίνουν οι παππούδες που δεν ξέρουν να το κάνεις αλλά να μην υποστηρίζεις πράγματα που δεν ξέρεις. Εκτός κι αν δουλεύεις εκεί οπότε σε καταλαβαίνω. Κάτι τέτοιοι σαν εσένα κρατάν τις τιμές στα ύψη στην Ελλάδα,άνθρωποι χωρίς καταναλωτική συνείδηση. Η εγγύηση είναι λοιπόν πλήρης, απλήρης,που θα έλεγε και ο Ελύτης σαν γλωσσοπλάστης,δεν υπάρχει. Αντικατάσταση από το εξωτερικό γίνεται άμεσα, μέσω doa και στα εδώ μαγαζάκια το ίδιο.

Δεκτο. Αν ομως λεμε αν εχεις DOA και το στειλεις στην Αθηνα την 14 ημερα θα το δεχτουν ;;

Δυσκολααααααααα ! :D

Δεκτο. Αν ομως λεμε αν εχεις DOA και το στειλεις στην Αθηνα την 14 ημερα θα το δεχτουν ;;

Δυσκολααααααααα ! :D

Ειμαστε off topic ηδη.Ασχετο αυτο που λες.Ακομα και τη πρωτη μερα στο Ελαντα οι μεγαλες αλυσιδες,αν δεν τους τριξεις τα δοντια κανουν το κινεζο στο DOA (προσφατη περιπτωση με συγγενη και nexus 7)

Συγγνώμη, δηλαδή για να καταλάβω: η εγγύηση ισχύει μόνο αν είναι από Ελλάδα αγορασμενο ή και από google store; Αυτό κατάλαβα από την συνομιλία.

Αν όμως είναι από μια ευρωπαϊκή χώρα θα ισχύει η εγγύηση; Δεν διευκρινίστηκε στην συνομιλία, δυστυχώς! Γιατι αν δεν ισχύει τότε πιθανών να μην ισχύει η εγγυηση και για αυτά που πουλάνε τα skroutzoμαγαζα καθώς θα θεωρούνται όχι Ελληνικά και εκτός google store. Αν όμως ισχύει η εγγύηση κανονικα στα Ευρωπαϊκά, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα με αυτά από τα skroutzoμαγαζα. Ισχύει όμως;;;

Μετά τη λήξη του όχι βέβαια. Τι εννοείς να το στείλεις; Όπως και να το στείλεις υπάρχει απόδειξη που αποδεικνύει ημερομηνίες. Πολλά παιδιά απο εδώ που το πήραν απο εξωτερικό τους έγινε άμεσα η αντικατάσταση!!!

Η εγύηση ισχύει στην Ελλάδα από όποιο μαγαζί ή μαγαζάκι στην Ευρώπη είναι αγορασμένο καθώς κι αν το τηλέφωνο προορίζεται για χώρα της ένωσης ακόμα κι αν έχει γίνει εισαγωγή εδώ.

καλως ελπιζω να ειναι ετσι διοτι αν παρω κατι και την παθω εσας θα κραξω !

Συγνωμη για το off-topic.

Δεν μου αναβει το led σε καμια ειδοποιηση.Κατεβαζω το light flow να δοκιμασω

EDIT:Στα εμειλ προτου εγκαταστησω το light flow ειδα για πρωτη φρα λευκο φως να αναβει χαμηλα(ενω εγω κοιταγα πανω!).Σε αναπαντητες ομως τπτ.Ετσι με το lightflow στις αναπαντητες αναβει κοκκινο.

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Πώς μπορώ να προσθέσω στην lock screen εικονίδια και πληροφορίες για το ημερολόγιο και τον καιρό; με μία αναζήτηση βρήκα μια εφαρμογή από play store, την dashclock widget . Είναι ο μόνος τρόπος; Edited by cb600f

Υπενθυμίζω ότι οι χαρακτηρισμοί απαγορεύονται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Την επόμενη φορά θα υπάρξουν ποινές.

Παιδιά κανένας που είχε 4s το έχει πάρει ; Να μας πει μειονεκτήματα & πλεονεκτήματα ;

Είχα το 4 και το 4S. Οι διαφορές...

Το ένα είναι IOS το άλλο Android. Από το 2010 το Android με συσκευές όπως το Samsung galxy s2 ξεπέρασε την Apple.

Το iphone 4s είναι 3,5 το Nexus 4 4,7. Η οθόνη του iphone 4s είναι μικρή.

Το iphone 4s έχει καλύτερο ηχείο καλύτερη κάμερα. Με μικρή διαφορά...

Το iphone 4-4s η μπαταρία κρατούσε περισσότερο.

To Iphone είναι κινητό που πιάνει σαν μεταχειρισμένο.

Σαν λογισμικό ταχύτητα άνεση ποιότητα τιμή το Nexus είναι αρκετά μπροστά ακόμα και από το Iphone 5.

Αυτά από πρωσοπική εμπειρία.

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)