gregstar1 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Εχω την αναγκη να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους εδω για την βοηθεια που προσφερουν σε εμας τους ασχετους απο τεχνολογια.Βρηκα πολλες απαντησης που εψαχνα για το τηλεφωνο μιας και ειναι η πρωτη μου επαφη με android συσκευη. Δηλαδή το iPhone αντέχει παραπάνω με ίδια χρήση; το 3gs μου δεν αντεχη πλεον τετοιες συγκρισης :) με ενα κινητο θηριο οπως το n4. Αλλα διαβασα απο πολλους φιλους εδω για αυξημενη καταναλωση. Edited March 1, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Εξαρτάται απ' τη χρήση που κάνεις. Εγώ με χαλαρή χρήση βγάζω εύκολα 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Εξαρτάται απ' τη χρήση που κάνεις. Εγώ με χαλαρή χρήση βγάζω εύκολα 2 μέρες.[/quote Με τιποτα 2 μερες εγω,με φβ αρκετα,καθολου net,λιγο viber,αλλα αρκετα ανοιχτη η οθονη για ψαχουλεμα μεχρι της 7 το απογευμα ηταν στο 20%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Εγώ σε αυτές τις 2 μέρες, έχω ανοιχτή οθόνη 3-4 ώρες. Γενικότερα μην περιμένεις να δεις πάνω από 4-5 ώρες ανοιχτή οθόνη, δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Θα το δω και με την νεα συσκευη,αν και αυτη ειναι ετσι θα πρεπει να ασχολουμε λιγοτερο με το τηλεφωνο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Πάντως με μια αναζήτηση στο Google θα δεις οτι οι περισσότερες συσκευές το έχουν. Μάλιστα λένε οτι προέρχεται από κάποιο εξάρτημα της κάμερας. Προσωπικά δεν με ανησυχεί τόσο ώστε να κινήσω διαδικασίες για αντικατάσταση. Όταν πάρεις στα χέρια σου τη νέα συσκευή ενημέρωσέ μας. Δεν είναι πρόβλημα... Αυτό που ακούγεται είναι ή από την κάμερα ή από την δόνηση! Οντως το έχουν και άλλες συσκευές αυτόν τον ήχο εκτός του Ν4. Κρίμα ο φίλος που το έστειλε πίσω, πάλι το ίδιο θα κάνει και αυτό που θα του έρθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technologos Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν είμαι κάτοχος ενός αξιοπρεπέστατου Sony Sola,αλλά για την χρήση που το θέλω(κυρίως gps ναυτιλία, διάβασμα e-mail/ειδήσεων, ενίοτε και κανένα απλό παιχνίδι)η οθόνη του με φαίνεται μικρή(3.7").Επίσης κάποιες φορές κολλάει αρκετά και η μπαταρία μετά την ICS κάποιες μέρες πέφτει πολύ γρήγορα. Είμαι Γερμανία και εδώ έχουν το 4 με 299€. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή(και αυτό παίζει γιατί κάποιοι λεν ότι για την περίπτωση μου είναι καλύτερο το SIII mini),αλλά από την άλλη φοβάμαι για την μπαταρία. Είναι η μπαταρία ικανή να βγάλει την μέρα με περίπου 1 ώρα διαβάσματος/gps,μερικά ολιγόλεπτα τηλέφωνα και μερικά μηνύματα από το Whatsapp ή θα πετάξω τα λεφτά μου; Δεν ενδιαφέρομαι για τον αποθηκευτικό χώρο,το sola έχει μόνο 5giga και μέχρι τώρα έχω ελεύθερα τα ~2. Έτσι τα 8 θα είναι μάλλον αρκετά για την χρήση που το προορίζω. Θέλω να μάθω την άποψη από κάποιον που έχει τις ίδιες απαιτήσεις/συνήθειες,διάβασα λίγες σελίδες εδώ,αλλά οι απόψεις μάλλον διίστανται για το θέμα(από ότι κατάλαβα ο καθένας έχει διαφορετικό όριο στο τι είναι "βαριά" χρήση). Επίσης θα το εκτιμούσα εάν με διαφωτίζατε για τις άλλες επιλογές στην αγορά κινητού με 300€,η αλήθεια είναι ότι βαριέμαι να ανοίγω και άλλα θέματα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Φιλέ η μετάβαση από το σόλα στο ν4 θα είναι όπως από το να ταξιδεύει με τράτα και μετά να κανείς ταξίδι με θαλαμηγό:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christar Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Εχετε προσεξει οτι ο ηχος κλησης δεν ακουγεται σχεδον καθολου οταν η πλατη του τηλεφωνου ακουμπαει σε καποια επιφανεια? Με καποιο bumper βελτιωνεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trivil Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 ρε παιδιά έχω vodafone cu και δεν μπορώ να πάρω mms, να στείλω όμως μπορώ. υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω?? καποια ρύθμιση? αν την sim την βάλω σε άλλο κινητό τα mms μου έρχονται κανονικά.. Παράθεση Rules are made to be broken... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 To S III mini είναι σαφέστατα κατώτερο αντικειμενικά. Για να το προτιμήσει κάποιος, πρέπει να χρειάζεται ακριβώς κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 To S III mini είναι σαφέστατα κατώτερο αντικειμενικά. Για να το προτιμήσει κάποιος, πρέπει να χρειάζεται ακριβώς κάτι τέτοιο. Αχ μην αναφέρουμε εκτρώματα σε αυτό το thread σας παρακαλώ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Εχετε προσεξει οτι ο ηχος κλησης δεν ακουγεται σχεδον καθολου οταν η πλατη του τηλεφωνου ακουμπαει σε καποια επιφανεια? Με καποιο bumper βελτιωνεται αυτο? ναι πάρα πολύ, αλλά δεν φτάνει την ένταση που έχει όταν το ηχείο είναι στον αέρα Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Δεν είναι πρόβλημα... Αυτό που ακούγεται είναι ή από την κάμερα ή από την δόνηση! Οντως το έχουν και άλλες συσκευές αυτόν τον ήχο εκτός του Ν4. Κρίμα ο φίλος που το έστειλε πίσω, πάλι το ίδιο θα κάνει και αυτό που θα του έρθει! Ελπιζω να μην ειναι ετσι οπως τα λες φιλε μου γιατι δεν θα δεχτω να εχω πληρωση 470 ευρω και το τηλεφωνο να ειναι ελαττωματικο.Γιατι για μενα ελαττωμα ειναι κατι τετοιο.Δεν εχω ακουση πουθενα και απο καποιον οτι ετσι πρεπει να ειναι.Βλεπουμε λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technologos Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Φιλέ η μετάβαση από το σόλα στο ν4 θα είναι όπως από το να ταξιδεύει με τράτα και μετά να κανείς ταξίδι με θαλαμηγό:) Το ξέρω,απλά ρωτάω εάν η θαλαμηγός θέλει και βυτιόφορο γιατί δεν βγάζει πολλά μίλια ανά γέμιση.:lol: To S III mini είναι σαφέστατα κατώτερο αντικειμενικά. Για να το προτιμήσει κάποιος, πρέπει να χρειάζεται ακριβώς κάτι τέτοιο. Αχα,μάλιστα.Τότε στα 300 από Γερμανία μένει το 4αρι δίχως ανταγωνισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Φίλε μου για τη χρήση που παραθέτεις άνετα βγάζει την μέρα και με 300 ευρώ το 8αρι στη τελική περνεις 2 και κάνεις τράμπα τη sim! Ειλικρινά θα πάθεις πολιτισμικό σοκ ερχόμενος από το sole όπως και εγώ από HTC desire και xperia neo v! Edited March 2, 2013 by geomos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Φίλε μου για τη χρήση που παραθέτεις άνετα βγάζει την μέρα και με 300 ευρώ το 8αρι στη τελική περνεις 2 και κάνεις τράμπα τη sim! Ειλικρινά θα πάθεις πολιτισμικό σοκ ερχόμενος από το sole όπως και εγώ από HTC desire και xperia neo v! Μάλλον τεχνολογικό σοκ θα πάθει ο άνθρωπος πιο σωστά :lol::lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twinpower Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Καλημερα σας . Λοιπον σκεφτομαι απο GS 3 να παω σε Nexus 4. Αξιζει η οχι ; Επισης απο θεμα προστασιας τι εχετε αγορασει ; Γιατι το γυαλι σπαει αμεσως ενω τo Galaxy S 3 μου εχει πεσει απειρες φορες και δεν επαθε τιποτα. Και κατι ακομα, ειναι 4G ; Edited March 2, 2013 by Twinpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Αμα κουνισω τη συσκευη κοντα στο αυτι, ακουγετε απο την πισω πλευρα του κινητου κοντα στην καμερα σαν να εχει ξεκολησει κατι μεσα. Το εχει παρατηρησει κιαλος αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Αμα κουνισω τη συσκευη κοντα στο αυτι, ακουγετε απο την πισω πλευρα του κινητου κοντα στην καμερα σαν να εχει ξεκολησει κατι μεσα. Το εχει παρατηρησει κιαλος αυτο? Ναι και σε μένα έτσι κάνει. Και σε άλλα κινητά το έχω παρατηρήσει. Μην σε απασχολεί.. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Λίγο περίεργο δεν είναι; Γιατί να το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Πρεπει να είναι ο φακος της κάμερας. Το έχω παρατηρήσει σε αρκετά κινητά και εγώ. Δεν με ανησυχεί καθόλου. Ίσως βέβαια να είναι και απο τα volume rockers. Παλι δεν είναι ανησυχητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Καλό Μήνα σε όλον τον κόσμο! Μιας και σκέφτομαι και εγώ την αγορά του LG N4, ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω φίλο που μένει μόνιμα στο Λονδίνο και σε καμιά 15αριά μέρες θα έρθει Ελλάδα. Πώς θα μπορούσα να πάρω μέσω του φίλου το Ν4; Συγνώμη αν ρωτάω κάτι που έχει χιλιοειπωθεί αλλά είναι πολλά τα post και οι σελίδες του θέματος πλέον...:O Ευχαριστώ πολύ Ναι κανονικότατα. Πες του να παραγγείλει τώρα για να το έχει σίγουρα πριν έρθει Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Αμα κουνισω τη συσκευη κοντα στο αυτι, ακουγετε απο την πισω πλευρα του κινητου κοντα στην καμερα σαν να εχει ξεκολησει κατι μεσα. Το εχει παρατηρησει κιαλος αυτο? Είχαμε αυτή τη κουβέντα ελάχιστα posts πιο πριν :cool: Με την ευκαιρία να πω πως χθες είχε την πρώτη του πτώση, σε ξύλινο πάτωμα. Μου έφυγε από το χέρι, μάλλον λόγω υπερβολικής χαλάρωσης :p Δεν έπαθε το παραμικρό. Edited March 2, 2013 by noisex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Καλησπέρα !! Έχετε παρατηρησει όταν φορτίζει το τηλέφωνο και το " ζοριζετε" ποσο ζεσταίνεται στο πίσω μέρος; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts