Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nα κανει clean install δυστυχως.

Εκανα το ιδιο (εβαλα ota και μετα εκανα clean) και η διαφορα ηταν εμφανης.

Post may contain irony.

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έκανε ο αδελφός μου update (σε lollipop) και μετά εργοστασιακές, και μου παραπονιέται ότι το κινητό του ήταν πιο γρήγορο πριν. Τι προτείνετε;

Αφού έκανε επιστροφή με factory reset δεν θα δει διαφορά με clean install.

Ας γυρίσει σε 4.4.4 με φλασαρισμα του factory image.

Εννοείται backup πρώτα.

Ή αν θέλει οπωσδήποτε την Lollipop να βάλει αυτήν την Ρομ που έχω ποστάρει λίγο πριν και η οποία τρέχει καλύτερα από την stock.

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

To προβλημα μπορει να ειναι στα partitions που δεν ακουμπαει το factory reset.

Clean install <> factory reset.

To πισογυρισμα δεν εχει νοημα, ας φλασαρει την 5.0.1 κατευθειαν.

Post may contain irony.

Πώς αναβάθμισες και πως το είχες πριν την αναβάθμιση; Έτσι για το αρχείο.

Όλα μαμά. ΟΤΑ.

Τελικά το wifi ήθελε ξανά πέρασμα.

Το settings problem παραμένει.

Στην αναμονή της 5.0.1

Εγω να πω την αληθεια δεν παρατηρησα κανενα σημαντικο προβλημα με την οτα αναβαθμιση χωρις να κανω καθαρισμα πριν. Το angry birds transformers μονο δεν επαιζε και στο viber οταν μου ερθει μνμ που βγαζει το pop up παραθυρακι ενω ειναι κλειδωμενο κινητο τρεμοπαιζει η οθονη κλειδωματος. Το τελευταιο βεβαια υπαρχει ακομα κι ας καθαρισαν ολα μιας και ξεκλειδωσα τον bootloader εκτοτε. Παντως ακομα δεν εχω πεισθει οτι η λολιποπ βολευει στη χρηση της περισσοτερο απο την κιτκατ, μαλλον ειναι η συνηθεια.

Κάποιο link για οδηγίες clean install;

Ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717

Amazon Fire stick 4k max

Οταν κανω καποια κληση, σβηνει η οθονη οπως ειναι λογικο αλλα μετα απο οτι ξερω θα επρεπε να αναβει μολις κινηθει λιγο η συσκευη, αλλα δεν το κανει πλεον οπως επισης και το κουμπι on/off να πατησω απλα αναβοσβηνει παρα πολυ γρηγορα χωρις να προλαβω να κανω τιποτα απολυτος. Τι μπορει να φταιει???

Αμα έχεις μεμβράνη προστασίας και καλύπτει τον αισθητήρα υπάρχει περίπτωση να τον μπερδεύει.

Μου ειχε χαλασει το digitizer και το αλλαξα, υπηρχε και πριν το προβλημα αλλα δεν το εκανε παντα, το εκανε ομως αρκετα συχνα στα μισα τηλεφωνηματα τουλαχιστον, τωρα πλεον ειναι μονιμο. Ισως κατι πηγε στον αισθητηρα η χαλασε με την αλλαγη η την πτωση που εσπασε το digitizer. Γινεται να τον απενεργοποιησω απο τον κωδικα του android τελειως? Ειναι ο ιδιος με αυτον της αυτοματης φωτεινοτητας?

Μετά την αναβάθμιση σε 5.0 το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα ειναι στη μέτρηση των δεδομένων οταν ειμαι σε 3G. Με το MyDataManager που ειχα ήδη σε 4.4.4 όλα καλά. Τώρα η μέτρηση των δεδομένων ξεπερνάει κατά πολύ το κανονικό, αφου η ενημέρωση απο τον πάροχο ειναι στα φυσιολογικά επίπεδα.

Δοκίμασα και με άλλο πρόγραμμα (Onavo Count) αλλά πάλι το ίδιο...

Ελπίζω η αναβάθμιση σε 5.0.1 να λύσει το πρόβλημα.

Αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα και έχει ήδη λύση ας πει κατι!!!

Ευχαριστώ!

Proximity sensor. Αισθητηρας εγγυτητας.

Και εγώ τα ίδια είχα πάθει, μια δούλευε μια όχι ως την ημέρα που το πήγα στο service και ησυχασα .

Από την ημέρα εκείνη κανένα πρόβλημα

Gilles smiles!

Και λάθος ωρα και λάθος μέρα ενω ρυθμιζω ξυπνητήρι ουτε καν που το αναγνωρίζει το μαμισιο το widget ρολόι στην οθόνη παει και αναγνωρίζει άλλο μεταγενέστερο!Η αλήθεια είναι οτι το μετανιωσα που εκανα την αναβάθμιση τουλάχιστον τόσο γρήγορα πολλά μικροθεματακια έχουν προκύψει καμια σχέση με την αναβάθμιση κιτκατ ηταν πολύ ομαλη

Μετά την αναβάθμιση σε 5.0 το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα ειναι στη μέτρηση των δεδομένων οταν ειμαι σε 3G. Με το MyDataManager που ειχα ήδη σε 4.4.4 όλα καλά. Τώρα η μέτρηση των δεδομένων ξεπερνάει κατά πολύ το κανονικό, αφου η ενημέρωση απο τον πάροχο ειναι στα φυσιολογικά επίπεδα.

Δοκίμασα και με άλλο πρόγραμμα (Onavo Count) αλλά πάλι το ίδιο...

Ελπίζω η αναβάθμιση σε 5.0.1 να λύσει το πρόβλημα.

Αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα και έχει ήδη λύση ας πει κατι!!!

Ευχαριστώ!

Επιβεβαιωνω ότι με το internet speed meter (πολύ χρήσιμο app) το οποίο btw έχει και μετρητή δεδομένων, οι μετρήσεις mobile data είναι αφύσικα και εξωπραγματικά υψηλές. Εννοείται ότι προ lollipop μετραγε κανονικά...

Sony logo.gif

Επιβεβαιωνω ότι με το internet speed meter (πολύ χρήσιμο app) το οποίο btw έχει και μετρητή δεδομένων, οι μετρήσεις mobile data είναι αφύσικα και εξωπραγματικά υψηλές. Εννοείται ότι προ lollipop μετραγε κανονικά...

Ποια έκδοση έχετε; Γιατί έχω τελείως άλλη εικόνα.

Γιατί μόλις τσέκαρα αυτό που λέτε και με την 1.4.1 έχω ταύτιση 100% μεταξύ του Speed meter και του εσωτερικού μετρητή.

Στα δεδομένα των 3 τελευταίων ημερών (δεν έχω πιο πολλά γιατί φλάσαρα νέα ρομ) συμπίπτουν στο mb.

Amazon Fire stick 4k max

ποσο σου κοστισε η επισκευη?? γιατι δοκιμασα και καποιες εφαρμογες που υποτιθεται το παρακαμπτουν αλλα δεν καταφερα απολυτος τιποτα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν υπαρχει στο λογισμικο η επιλογη αυτη για τις κλησεις, τοσο πολυ τους ενοχλουσε η καταναλωση της μπαταριας την ωρα του τηλεφωνηματος :p

Εχω την 1.4.5 και οι μετρήσεις είναι εξωφρενικές... Μιλάμε για 900ΜΒ mobile Internet σε μια μέρα... Οχι ότι με νοιάζει γιατί έτσι κι αλλιώς την lollipop χρησιμοποιώ για data counter, θεωρώ ότι είναι θέμα των εφαρμογών μέχρι να κάνουν μικρές διορθώσεις για να τρέχουν στην 5 απροβληματιστα

ΥΓ: Επιτέλους ένα link http://www.androidpolice.com/2014/12/06/developer-changelog-posted-for-android-5-0-0_r7-lrx21v-to-5-0-1_r1-lrx22c/ για τις αλλαγές στην 5.0.1

Νέος kernel για εμάς, WiFi fixes κλπ. Για να δούμε...

Edited by dbal

Sony logo.gif

Ήταν στην εγγύηση. Δωρεάν. Αγορασμένο το κινητό από playstore Βρετανίας ούτε χαρτιά μου ζήτησαν
Gilles smiles!

Εδω και 2 βδομαδες με γυφιτζουρι ΟΤΑ.Το κινητο ενετλως στοκ. Ολα καλα εκτος απο το γεγονος οτι καποιες φορες οταν δεχομαι κληση ενω το τηλεφωνο χτυπαει κανονικα η οθονη παραμενη κλειστη. Για να απαντησω χρειαζεται να πατησω το power για να ανοιξει η οθονη, να κανω double tap στην ειδοποιηση στην οθονη κλειδωματος και μετα swype για να απαντησω στην κληση. Θεμα proximity sensor δεν νομιζω να ειναι γιατι δεν μου κανει χαζα οταν εχω το ακουστικο στο αυτι, δοκιμασα restart αλλα τιποτα και μεσα στα settings του dialer δεν βρηκα τιποτα σχετικο. Εχει κανεις παρομοιο προβλημα ή καμια ιδεα απο που προερχεται?

Δεν νομίΖω να είναι μόνιμο θέμα του sensor.

Απλά δεν έκατσε καλά η rom.

Αν το ψήνεις, βάλε σε secondary αυτή που δίνω νωρίτερα και το πιο πιθανό να μην στο κάνει.

Amazon Fire stick 4k max

να ρωτησω κατι.Ειχα ενα νεξους 4 που πηρα απο εβαυ.Το ειχα κανα χρονο ολα οκ.Μαμα ολα αροοταριστο κτλ.Το εδωσα σε μια φιλη μου κυπρια το εχει κανα 2 μηνες ολα οκ και πηγε κυπρο και μου λεει οτι δεν δεχεται καρτες απο εκει ειναι κλειδωμενο.Τι παιζει?Βαζει την σιμ βαζει το πιν αλλα δεν βρισκει σημα-δεν συνδεεται στο δικτυο.Εψαξε και χειροκινητα και απο την εταιρια κινητης εκει της ειπαν οτι θελει ξεκλειδωμα Edited by nikolis2000

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Ολες οι συσκευες nexus ειναι ξεκλειδωτες (εκτος απο μια νεα μοδα της at&t που δεν μας επηρεαζει).
Post may contain irony.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)