petrsiri Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μόλις αγόρασα από ebay. 15 ευρώ με τα έξοδα αποστολής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μόλις αγόρασα από ebay. 15 ευρώ με τα έξοδα αποστολής. Δώσε έναν σύνδεσμο φίλε μου... Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Μόλις αγόρασα από ebay. 15 ευρώ με τα έξοδα αποστολής. Έχει και κατσαβιδακι μέσα; γιατί τέτοιο δεν εχω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Συνηθως δεν εχουν οχι. Χρειαζεσαι δυο ειδων και μια πενα η pryer. Δώσε έναν σύνδεσμο φίλε μου... http://bit.ly/1wsuFrR Edited October 25, 2014 by niantic Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Δώσε έναν σύνδεσμο φίλε μου... Είμαι σε κινητό και δε βλέπω πως κάνω Copy το link από το app τους. Ο αριθμός προϊόντος είναι αυτός: 251653072257 Για κατσαβίδι δεν έγραφε τίποτα. Μόνο η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Επίσημα η αναβάθμιση ξεκινάει 3 Νοεμβρίου... Καλη υπομονή...άντε να δουμε ποτε θα βγει και το factory image... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Kαλησπερα.πρεπει να ειμαι ροοτ για να περασω την Android L Developer Preview η υπαρχει αλλος τροπος σε στοκ 4.4.4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Επίσημος τρόπος δεν υπάρχει για να περάσεις L Preview γενικώς! Αν θέλεις να πειραματιστείς πρέπει να το ψάξεις στο XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Επίσημος τρόπος δεν υπάρχει για να περάσεις L Preview γενικώς! Αν θέλεις να πειραματιστείς πρέπει να το ψάξεις στο XDA. Σε αυχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Kαλησπερα.πρεπει να ειμαι ροοτ για να περασω την Android L Developer Preview η υπαρχει αλλος τροπος σε στοκ 4.4.4 ? Έχω γράψει στο άλλο θέμα με τις τροποποιήσεις ότι πέρασα την L και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο,τι θες ρώτα εκεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregstar1 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Όλα τα google service αναβαθμίζονται το ένα πίσω από το άλλο.. Κάτι ψήνεται!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ήγγικεν η ώρα για την lollipop!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ήγγικεν η ώρα για την lollipop!! Είπαμε έχει έρθει και είναι πανέμορφο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Google camera update. Χειροτερη απο ποτε... Εστιαση στα περα αμπέλια... Και καθε τοσο failed to initialize camera και μετα force close Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Google camera update. Χειροτερη απο ποτε... Εστιαση στα περα αμπέλια... Και καθε τοσο failed to initialize camera και μετα force close Είδες κάποια διαφορά στην εμφάνιση των μενού; Γιατί εμένα μετά την αναβάθμιση μου φαίνεται ίδια. Και λίγα στατιστικά από την πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας του Lollipop. Edited October 31, 2014 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Google camera update. Χειροτερη απο ποτε... Εστιαση στα περα αμπέλια... Και καθε τοσο failed to initialize camera και μετα force close Είδες κάποια διαφορά στην εμφάνιση των μενού; Γιατί εμένα μετά την αναβάθμιση μου φαίνεται ίδια. Ούτε εγώ είδα κάποια διαφορά στην εμφάνιση. Με το λίγο πάντως που τη χρησιμοποίησα δεν είχα κάποιο fc, ούτε κάποιου άλλου είδους πρόβλημα. Ευτυχώς πάντως έχω και την κάμερα της Cyanogen στο κινητό, για την περίπτωση που ισχύουν τα προβλήματα στην εφαρμογή και απλά δεν εμφανίστηκαν σ' εμένα. Όχι τίποτα άλλο έχω και ταξίδι στην Φλωρεντία την άλλη βδομάδα και όλο και θα χρειαστεί. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Υπαρχουν διαφορες, προσεξτε λιγο καλυτερα. Για να βοηθησω, μια ειναι ο animation τροπος που ερχονται τα μενου μπροστα και το πως κανουν roll τα εικονιδια hdr, flash, 2nd camera κλπ. Κανενα προβλημα και σε μενα η καμερα. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Υπαρχουν διαφορες, προσεξτε λιγο καλυτερα. Για να βοηθησω, μια ειναι ο animation τροπος που ερχονται τα μενου μπροστα και το πως κανουν roll τα εικονιδια hdr, flash, 2nd camera κλπ. Κανενα προβλημα και σε μενα η καμερα. Σωστός το πρόσεξα και γώ και επίσης όταν αλλάζεις από βίντεο σε κάμερα κλπ, έχει το εφέ του lollipop όταν πατάς το μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Όντως, δεν τις είχα προσέξει νωρίτερα τις αλλαγές. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Σωστός το πρόσεξα και γώ και επίσης όταν αλλάζεις από βίντεο σε κάμερα κλπ, έχει το εφέ του lollipop όταν πατάς το μενού. Σωστα. Και εχει μερικα ακομα μικρα πραγματακια. Αλλαξαν ελαχιστα και τα σχεδια των εικονιδιων. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Πρώτο ριμπουτ μου έκατσε με το update της κάμερας. Εκτός αυτό είναι και χειρότερη στην εστίαση . ελπίζω να στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Πραγματικα η καμερα δεν παλευεται.... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Εγώ εκανα μια εκκαθάριση δεδομένων στην κάμερα και περιμένω να δω αν θα βελτιωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Κι εμένα Reboot σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Δυστυχως η κατασταση ειναι τραγικη...σκεφτειτε οτι σημερα στην εκθεση αυτοκινητου μετα τα πρωτα απανωτα reboot, τραβαγα non stop και χωρις το παραμικρο προβλημα με ενα lumia 625... Lolipop ακους??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts