g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Δεν εγραψα αυτο βρε. Φλασαρε το system.img απο 4.2.1 η φλασαρε ολη τη 4.2.1 πρωτα, κρατας τα data και δε χανεις τιποτα. Μετα φλασαρεις την 4.2.2 απο το ζιπ που εχεις και θα μπει. Το error 7 υπαρχει γιατι κατι εχει πειραχθει στο system σου. Αν εχεις κανει backup recovery περνα το να δεις αν λυθει. Edited February 15, 2013 by g47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 α ωραια,οποτε κατεβαζω το img(κοντα 200-300μβ σωστα?) και συνεχιζω παλι.. περιεργο ομως..τι μπορει να εχει πειραχθει?οχι δυστυχως δεν εχω backup :( Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 με την δική μου περίπτωση τι θα γίνει και με το μαμω-σφάλμα που μου βγάζει? Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να φλασάρω γιατί κάτι έχει συμβεί με τους drivers και δεν βρίσκω λύση. Αλλος τρόπος (toolkit) δεν υπάρχει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Βαζεις cwm και το φλασαρεις απο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 α ωραια,οποτε κατεβαζω το img(κοντα 200-300μβ σωστα?) και συνεχιζω παλι.. περιεργο ομως..τι μπορει να εχει πειραχθει?οχι δυστυχως δεν εχω backup :( νομιζω καταλαβα τι πειραχθηκε ομως..το mod για τον ηχο που περασα μαλλον! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση... επειδή διάβασα καμιά 25 σελίδες απο την αρχή αυτού του φόρουμ για το nexous και επειδή η άποψη που μου σχηματίστηκε είναι λίγο διφορούμενη ΤΕΛΙΚΑ αξίζει κάποιος να δώσει 470 για να το πάρει το τηλεφωνο αυτό ή να δώσει τα ίδια λεφτά και να πάρει απο αγγελίες ενα νοτε2 (που βρίσκεις και σφραγισμένο στα ίδια λεφτα) ή να δώσει λιγότερα και να πάρει ενα σ3??? Ποια είναι η άποψη σας ???? (παρακαλώ να είναι αντικειμενική και αν είναι δυνατόν απο ατομα που είχαν και τα 3 τηλέφωνα lg - s3 - note2) Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Μόλις μου ήρθε το update OTA. Πιο γρήγορα από ότι περίμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 αξίζει κάποιος να δώσει 470 για να το πάρει το τηλεφωνο αυτό OXI. Φερτο απεξω με πολυ λιγοτερα πανευκολα. Δεν θα μιλησω για αλλα κινητα γιατι δεν τα εχω για να ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Έτρεξε κανείς με 4.2.2 κανα benchmark να μας πει αν είδε διαφορές σε σχέση με την 4.2.1; Πριν λίγο πέρασα την 4.2.2 και ήδη παρατηρώ βελτίωση στην μπαταρία. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και μία στο εκατομμύριο περίπτωση να μείωσαν την απόδοση έστω και ελάχιστα, με σκοπό την αύξηση της αυτονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εσείς που πηρατε 4.2.2. Είστε ρουταρισμενοι η όχι; επειδή δεν κατάλαβα. Για πείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εσείς που πηρατε 4.2.2. Είστε ρουταρισμενοι η όχι; επειδή δεν κατάλαβα. Για πείτε. Εγώ με root κανονικά και αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακά καλύτερη αυτονομία σε σχέση με 4.2.1 τόσο με stock kernel όσο και με franko kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Καλημέρα, Λίγες ώρες την έχω περάσει και εγώ και βλέπω σημαντική βελτίωση στην απόδοση της μπαταρίας και στην απόκριση του Wi-Fi. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Τα ίδια και γω παιδιά...νομιζω οτι έχω και καλυτερο σήμα κινητής αλλά ίσως είναι ιδέα μου,πάντως βλέπω περισσότερο σήμα σε σχέση με πριν.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdark13 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση... επειδή διάβασα καμιά 25 σελίδες απο την αρχή αυτού του φόρουμ για το nexous και επειδή η άποψη που μου σχηματίστηκε είναι λίγο διφορούμενη ΤΕΛΙΚΑ αξίζει κάποιος να δώσει 470 για να το πάρει το τηλεφωνο αυτό ή να δώσει τα ίδια λεφτά και να πάρει απο αγγελίες ενα νοτε2 (που βρίσκεις και σφραγισμένο στα ίδια λεφτα) ή να δώσει λιγότερα και να πάρει ενα σ3??? Ποια είναι η άποψη σας ???? (παρακαλώ να είναι αντικειμενική και αν είναι δυνατόν απο ατομα που είχαν και τα 3 τηλέφωνα lg - s3 - note2) απο αγγελίες και το nexus 430 το βρίσκεις σφραγισμένο,ειχα s3 k note2 και τωρα θα παραγγείλω το n4,το note 2 στην καθημερινότητα δε βολεύει τοσο, το s3 το αγάπησα το ειχα με omega rom αλλα θελω να δω και το pure android, τώρα αλλου υπερτερεί το ένα και αλλού το αλλο οπως λένε και τα παιδιά,κάνε υπομονή μες στη βδομαδα να έρθει και πηγαινε δες και τα 2 από κοντά. Παράθεση By Order of The Peaky Blinders.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Είμαι εντυπωσιασμένος απο μπαταρία. Πρώτη φόρτιση και είναι στο 20% με 3 ώρες και 15 λεπτά screen time 12 λεπτά ομιλία wi fi on. Είμαι εντελώς stock με 4.2.2. συνολική διάρκεια μιάμιση μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phanispal Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος να τρέξει κανα benchmark να τα συγκρίνουμε με της 4.2.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 ιδιο ακριβως μου εβγαλε,ολα στοκ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Την πέρασα και εγώ επιτέλους. Οντως η μπαταρία δείχνει να έχει μεγαλύτερη αυτονομία. Επίσης παρατήρησα διάφορα και στην κάμερα. Καλύτερη ποιότητα λήψης. Ίσως να είναι η ιδέα μου..γι αυτο δείτε το και εσείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Για οσους εχουν προβλημα με το ota rootkeeper υπαρχουν 2 λυσεις, ή φλασαρουν factory image και ξαναστηνουν, ή φλασαρουν το system.img ,που θα κανουν extract απο τη factory image , μεσω fastboot με την εντολη fastboot flash system system.img . Τα δεδομενα θα μεινουν απειραχτα και θα χρειαστει μονο να ξαναγινει root. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Είμαι εντυπωσιασμένος απο μπαταρία. Πρώτη φόρτιση και είναι στο 20% με 3 ώρες και 15 λεπτά screen time 12 λεπτά ομιλία wi fi on. Είμαι εντελώς stock με 4.2.2. συνολική διάρκεια μιάμιση μέρα Κι είσαι εντυπωσιασμένος με αυτή την απόδοση? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Κι είσαι εντυπωσιασμένος με αυτή την απόδοση? Μιλάμε για πρώτη φόρτιση ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Μιλάμε για πρώτη φόρτιση ... Αχα,ωραία,θα παίξει λίγη βελτίωσή Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Αχα,ωραία,θα παίξει λίγη βελτίωσή Μα αυτό περιμένω και εγώ. Να γίνουν οι πρώτοι 4-5 κύκλοι φόρτισης αποφόρτισης για να μπορέσω να δω που κυμαίνεται η αυτονομία. Αν δεν ικανοποιεί πιστεύω ότι κάτι θα μπορεί να γίνει με custom kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 14 ωρες μπαταρια μεχρι στιγμης με 1.40 οθονη 69% υπολοιπο πρωτη φορτιση απο στοκ 4.2.2 με αρκετο whatsapp k fb και μερικα παιχνιδια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος να τρέξει κανα benchmark να τα συγκρίνουμε με της 4.2.1; Antutu benchmark v3.1.1 18.002 quadrant standard v2.1.1 4.800 stock 4.2.2 Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts