leftko Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Στο YouTube καθυστερεί να φορτώσει, αλλά υπερβολικά πολύ. Ακόμα και αν ξετικαρω το have, φτιάχνει λίγο η κατάσταση αλλά όχι τελείως. Το κάνει και εσάς? Όχι σε όλα τα βίντεο αλλά σε αρκετά. Με wifi, ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιεί άλλη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Στο YouTube καθυστερεί να φορτώσει, αλλά υπερβολικά πολύ. Ακόμα και αν ξετικαρω το have, φτιάχνει λίγο η κατάσταση αλλά όχι τελείως. Το κάνει και εσάς? Όχι σε όλα τα βίντεο αλλά σε αρκετά. Με wifi, ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιεί άλλη συσκευή Αν το κάνει σε λίγα video, παίζει να φταίνε κάποια video. Αν το κάνει στα περισσότερα, μήπως φταίει το wifi σου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 QUOTE=leftko;5165817]Στο YouTube καθυστερεί να φορτώσει, αλλά υπερβολικά πολύ. Ακόμα και αν ξετικαρω το have, φτιάχνει λίγο η κατάσταση αλλά όχι τελείως. Το κάνει και εσάς? Όχι σε όλα τα βίντεο αλλά σε αρκετά. Με wifi, ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιεί άλλη συσκευή Το έκανε Και σε μένα πριν 1 βδομάδα, αργούσε να φορτώσει πολυυυυ όμως τα βίντεο...το κατήργησα Και το ξαναπερασα Και όλα μια χαρά...Προς το παρόν! Ερώτηση: Όταν είχα πρωτοαγορασει το κινητό Και μου ζήταγε gmail Και αυτά,του είχα περάσει ένα δευτερεύον για μένα μέιλ..τώρα όμως Θέλω να χρησιμοποιώ άλλο~το "κύριο" Gmail μου...Πως γίνεται να σβήσω ολοκληρωτικά το μέιλ που δεν χρειάζομαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ερώτηση: Όταν είχα πρωτοαγορασει το κινητό Και μου ζήταγε gmail Και αυτά,του είχα περάσει ένα δευτερεύον για μένα μέιλ..τώρα όμως Θέλω να χρησιμοποιώ άλλο~το "κύριο" Gmail μου...Πως γίνεται να σβήσω ολοκληρωτικά το μέιλ που δεν χρειάζομαι ? Πήγαινε ρυθμίσεις>Google>προσθήκη λογαριασμού, βάζεις τον κύριο που θες, κάνεις συγχρονισμό, μετά επιστρεφεις πηγαίνεις σε αυτόν που θες να καταργήσεις κ απλά πατάς κατάργηση λογαριασμού. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Στην συλλογη (φωτογραφίες) , στο auto backup που ουσιαστικα μου συγχρονιζει με dropbox, γιατι δεν μου κανει ανανέωση? Οι νεες φωτογραφιες τουλάχιστον ανεβαινυν κανονικα στο dropbox, απλα δεν μου τις δείχνει η συλλογή. Το μονο που εχω κάνει ειναι μεσω root , να απεγκαταστησω hangouts+chrome , αλλα δεν εχω πειράξει κατι αλλο. Δοκιμασα να απενεργοποιησω το dropbox και να το ξαναβαλω μπας και συγχρονίσει σωστά , αλλα ματαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) @dimitris762 Ευχαριστώ για την απάντηση σου...Έκανα τη βλακεία , να σβήσω πρώτα τον λογαριασμό που δεν ήθελα,χωρίς να κάνω συγχρονισμό Και έτσι, οπότε ξαναπερναω τις επαφές μου ,χάνονται συνέχεια..επισης στο μέιλ που θέλω να κρατήσω ως μόνιμο μου γράφει"σφάλμα συγχρονισμού".... καμιά ιδέα πως να το φτιάξω? Edited January 23, 2014 by Thn7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 @dimitris762 Ευχαριστώ για την απάντηση σου...Έκανα τη βλακεία , να σβήσω πρώτα τον λογαριασμό που δεν ήθελα,χωρίς να κάνω συγχρονισμό Και έτσι, οπότε ξαναπερναω τις επαφές μου ,χάνονται συνέχεια..επισης στο μέιλ που θέλω να κρατήσω ως μόνιμο μου γράφει"σφάλμα συγχρονισμού".... καμιά ιδέα πως να το φτιάξω? Όσο αφορά τις επαφές, θα πας στην εφαρμογή επαφές>ρυθμίσεις>επαφές για εμφάνιση κ θα επιλέξεις από ποιον λογαριασμό θέλεις να φαίνονται οι επαφές σου στη συσκευή. Για το άλλο πήγαινε πάλι ρυθμίσεις συσκευής>Google λογαριασμοί>μπαίνεις στο λογαριασμό που θες κ τικαρεις όλες τις επιλογές, μετά πάνω δεξιά πατάς συγχρονισμό τώρα, λογικά μετά από λίγα δεύτερα θα είσαι εντάξει. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Κάποιος που χρησιμοποιεί CM11 και Fancy Widget ή Beautiful Widget, ας μου πει αν μπορεί, αν τις τελευταίες μέρες μπορεί η εφαρμογή να του δώσει πρόγνωση για την περιοχή που βρίσκεται όταν είναι με data plan. Αν αλλάξω περιοχή και κάνω refresh όσο είμαι με data plan, η περιοχή δεν αλλάζει. Μένει κολλημένη στην τελευταία, εκτός και αν κάνω refresh με WI-Fi!! Θέλω να δω αν έχουν πρόβλημα οι τελευταίες nightlies που έχω βάλει ή το πρόβλημα βρίσκεται κάπου αλλού. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Με BW pro κανονικά δουλεύει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Με BW pro κανονικά δουλεύει. Κι εγώ την Pro έχω, αλλά δεν κάνει update. Μου φαίνεται δεν το γλιτώνω το full wipe!!! Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billythekid21 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Γειά σας παιδιά. Έχω εδώ και λίγο καιρό το NEXUS 4 και έχω εντοπίσει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα: το Gmail App δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Ενώ έχω ανοιχτό 3G και έχει μια χαρά σήμα, άλλες φορές το μήνυμα έρχεται αρκετά αργότερα από την ώρα που μου το έστειλαν, άλλες φορές πρέπει να μπω στο application για να έρθει λίγο μετά και γενικά λίγες φορές έρχεται αμέσως. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές αν κλείσω και ξανανοίξω το 3G, το μήνυμα που κανονικά θα έπρεπε να έχει ήδη έρθει, έρχεται . Είναι δηλαδή σα να μην είναι online όση ώρα το 3G είναι ενεργό. Το ίδιο συμβαίνει πάνω κάτω και με το WIFI... Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έχω διαγράψει το λογαριασμό και τον έχω ξαναεγκαταστήσει και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Εννοείται πως ο συγχρονισμός είναι ενεργός και ένα memory cleaning app που έχω εγκαταστήσει, αφήνει το gmail να τρέχει πάντα. Κάποιος που να'χει να πει κάτι πάνω σ'αυτό. Το θεωρώ απαράδεκτο Google κινητό να έχει πρόβλημα με Google app:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagg82 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Γειά σας παιδιά. Έχω εδώ και λίγο καιρό το NEXUS 4 και έχω εντοπίσει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα: το Gmail App δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Ενώ έχω ανοιχτό 3G και έχει μια χαρά σήμα, άλλες φορές το μήνυμα έρχεται αρκετά αργότερα από την ώρα που μου το έστειλαν, άλλες φορές πρέπει να μπω στο application για να έρθει λίγο μετά και γενικά λίγες φορές έρχεται αμέσως. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές αν κλείσω και ξανανοίξω το 3G, το μήνυμα που κανονικά θα έπρεπε να έχει ήδη έρθει, έρχεται . Είναι δηλαδή σα να μην είναι online όση ώρα το 3G είναι ενεργό. Το ίδιο συμβαίνει πάνω κάτω και με το WIFI... Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έχω διαγράψει το λογαριασμό και τον έχω ξαναεγκαταστήσει και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Εννοείται πως ο συγχρονισμός είναι ενεργός και ένα memory cleaning app που έχω εγκαταστήσει, αφήνει το gmail να τρέχει πάντα. Κάποιος που να'χει να πει κάτι πάνω σ'αυτό. Το θεωρώ απαράδεκτο Google κινητό να έχει πρόβλημα με Google app:( καλησπερα ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με την εφαρμογη της outlook την διεγραψα και εφτιαξα το λογαριασμο μου στο μειλ της συσκευης οποτε και ηρεμησα!φτιαξε ενα λογαριασμο στο μειλ της συσκευης και ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα συνδέσω το κινητό στον υπολογιστή αλλά το wug δεν μου το αναγνωρίζει :/ Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα συνδέσω το κινητό στον υπολογιστή αλλά το wug δεν μου το αναγνωρίζει :/ Εχεις το δικο του καλώδιο;windows 7;πέρασε παλι τους drivers Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Εχεις το δικο του καλώδιο;windows 7;πέρασε παλι τους drivers Ναι, Ναι, Ναι το έχω κάνει και πάλι δεν το διαβάζει ενώ στον υπολογιστή μου βγάζει την συσκευή -edit- Τελικά έκανα χειροκίνητα την εγκατάσταση και όλα μια χαρά τώρα! Ευχαριστώωω! Edited January 25, 2014 by dimitrisOS Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrNio Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 καλησπέρα παιδιά, κάπου είχα διαβάσει αλλά δεν μπορώ να το βρω οτι μπορούμε να αλλάξουμε των αριθμό των επιτρεπτόμενων χαρακτήρων σε κάθε 1 σμσ στην ελληνική γλώσσα, γτ για 1 σμσ επιτρέπονται 60 χαρακτήρες, ενώ στα αγγλικά παραπάνω..Αλλά δεν μ αρέσουν τα greeklish στο κινητο καθόλου. Γίνεται να το αλλάξουμε αυτό κάπως? thanks in advance! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Η πιο εύκολη λύση είναι να βάλεις ένα ξεχωριστό app για SMS από το play store. Διαλέγεις μεταξύ 8sms (πιο κοντά σε στοκ), textra (πιο όμορφο), ή evolvesms (το νεώτερο και πιο όμορφο, φτιαγμένο για Kit Kat). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Κάποιος που χρησιμοποιεί CM11 και Fancy Widget ή Beautiful Widget, ας μου πει αν μπορεί, αν τις τελευταίες μέρες μπορεί η εφαρμογή να του δώσει πρόγνωση για την περιοχή που βρίσκεται όταν είναι με data plan. Αν αλλάξω περιοχή και κάνω refresh όσο είμαι με data plan, η περιοχή δεν αλλάζει. Μένει κολλημένη στην τελευταία, εκτός και αν κάνω refresh με WI-Fi!! Θέλω να δω αν έχουν πρόβλημα οι τελευταίες nightlies που έχω βάλει ή το πρόβλημα βρίσκεται κάπου αλλού. Είχα το πρόβλημα που έχω αναφέρει πριν λίγες 2 μέρες, το οποίο δεν μπόρεσα να το λύσω. Έκανα full wipe και από CM11 πέρασα την stock 4.4.2, αλλά και πάλι δεν μπορώ να κάνω ανανέωση τον καιρό και σε Fancy Widget ή Beautiful Widget !!!! Internet μέσω του παρόχου έχω, όπως επίσης και το GPS δουλεύει (δοκίμασα με επιτυχία το Sygic). Κάτι γίνεται με το location; Δεν μπορώ να καταλάβω!!! Όποιος μπορεί, θα παρακαλούσα να με βοηθήσει. Ps. Τώρα δεν μου κάνει ανανέωση ούτε μέσω Wi-Fi. Με την CM τουλάχιστον με Wi-Fi είχα πρόβλεψη καιρού στην τοποθεσία που βρισκόμουν. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Το maps σου δουλεύει; Βρίσκει την θέση σου; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Το maps σου δουλεύει; Βρίσκει την θέση σου; Ναι, βρήκε τη θέση μου. Δεν το είχα δοκιμάσω μιας και ποτέ δεν το χρησιμοποιώ. Επίσης, μόλις έβαλα το Eye in the Sky και παρότι αυτό βρήκε μία τοποθεσία σε αντίθεση με τα άλλα 2 που έχουν κολλήσει και δεν βρίσκουν τοποθεσία, μου έδειξε Εύοσμο δηλαδή περιοχή άσχετη. Τέρμα δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ εγώ βρίσκομαι στην Τούμπα (ανατολική). :mad::X:ninja: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Ναι, βρήκε τη θέση μου. Δεν το είχα δοκιμάσω μιας και ποτέ δεν το χρησιμοποιώ. Επίσης, μόλις έβαλα το Eye in the Sky και παρότι αυτό βρήκε μία τοποθεσία σε αντίθεση με τα άλλα 2 που έχουν κολλήσει και δεν βρίσκουν τοποθεσία, μου έδειξε Εύοσμο δηλαδή περιοχή άσχετη. Τέρμα δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ εγώ βρίσκομαι στην Τούμπα (ανατολική). :mad::X:ninja: Βασικά είναι πολύ κουλο να στο κανει ακόμα κ μετα απο στοκ που γυρισες! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Παρόμοιο πρόβλημα είχα με μια έκδοση του BW πριν 1,5 χρόνο όταν είχα το Desire HD. Δεν δούλευε το geolocation. Είχε κολλήσει στον καιρό της περιοχής του σπιτιού μου, ανεξάρτητα σε ποια περιοχή ήμουν. Βέβαια το φτιάξανε με άλλες εκδόσεις. Σίγουρα έχει μπει η τελευταία έκδοση; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Παρόμοιο πρόβλημα είχα με μια έκδοση του BW πριν 1,5 χρόνο όταν είχα το Desire HD. Δεν δούλευε το geolocation. Είχε κολλήσει στον καιρό της περιοχής του σπιτιού μου, ανεξάρτητα σε ποια περιοχή ήμουν. Βέβαια το φτιάξανε με άλλες εκδόσεις. Σίγουρα έχει μπει η τελευταία έκδοση; Τα προβλήματα του Sense τα γνωρίζω, κι εγώ Desire είχα. Το θέμα εκεί ήταν το πρόβλημα το είχαν όλοι, σε όποιο link και αν κοίταζες στο Google έβλεπες κόσμο να έχει ίδιο πρόβλημα. Εδώ φαίνεται να είμαι ο μόνος, άρα δεν είναι πρόβλημα της έκδοσης (KOT49H και όχι KRT16S, άρα ναι είναι η τελευταία), οπότε δεν βρίσκεις λύση πουθενά, ούτε περιμένεις την Google να δώσει κάποια. Τί δεν άλλαξα kernel (χαζό, αλλά το έκανα), έμεινα με τον stock, τί δεν έβαλα xposed, τί έκανα εγκατάσταση μία-μία τις εφαρμογές μου να δω ποια είναι αυτή που μάλλον 'κολλάει' τον εντοπισμό της τοποθεσίας μου (μόνο όσον αφορά τα widgets καιρού, οπουδήποτε αλλού δεν υπάρχει πρόβλημα), αντί να τις επαναφέρω όλες με το Titanium Backup. Τζίφος, δεν άλλαξε κάτι. :hypno: :angry: :dash: Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Τελευταία έκδοση αναφερόμουν στο BW. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Τελευταία έκδοση αναφερόμουν στο BW. Ok, λάθος κατάλαβα, αλλά δεν τίθεται θέμα. Ήμουν ούτως ή άλλως με την τελευταία, αλλά και με την εγκατάσταση μίας-μίας εφαρμογής από το Market, ναι, σίγουρα μπήκε η τελευταία έκδοση. Πάντως, στο BW και αν ήταν το κουλό. Μου έβγαζε το μήνυμα περί Provider και Location που παρέθεσα στo SS σε προηγούμενο post, και το widget είχε συνέχεια ήλιο, με κενή τοποθεσία, ενώ και οι θερμοκρασίες (actual, min, max) ήταν με αγγλικό ερωτηματικό. Τουλάχιστον το Fancy είχε κρατήσει την τελευταία!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts