Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εκανα εκκαθάριση πλαισίου κ μου ήρθε η 4.4.2 απο 4.4 που ήμουν. Την 4.4.1 την πηδηξα για τα καλά. Όπως το βλέπω πάμε ολοταχώς για την 5.

Πάντως το whatsapp ακόμα δεν μπορω να το εγκαταστησω με art . δεν βλέπω να διορθώθηκε η εφαρμογή

Edited by stylatos

Εκανα εκκαθάριση πλαισίου κ μου ήρθε η 4.4.2 απο 4.4 που ήμουν. Την 4.4.1 την πηδηξα για τα καλά. Όπως το βλέπω πάμε ολοταχώς για την 5.

Πάντως το whatsapp ακόμα δεν μπορω να το εγκαταστησω με art . δεν βλέπω να διορθώθηκε η εφαρμογή

οι περισσοτεροι δεν πηραν οτα την 4.4.1,πηγαν κατευθειαν στην 4.4.2.

για το whatsapp δεν το χρησιμοποιω και δεν ξερω σιγουρα,αλλα λενε οτι πρεπει να βαλεις καποιο Update,και μαλλον να κατεβασεις καποιο .apk.

κατι αλλο,υπαρχει καποιος τροπος να δουλευει το nfc χωρις να ξεκλειδωνω την οθονη?(ξερω οτι κανονικα αυτο ειναι επικίνδυνο). εχω βαλει nfc tag στο αμαξι και στο σπιτι,και απλα θελω ,ειδικα στο αμαξι,να το βαζω στην θηκη και να δουλευει το tag.αν ειναι να πρεπει να το ξεκλειδωσω τα κανω τα περισσοτερα και μονος μου.

Εκανα εκκαθάριση πλαισίου κ μου ήρθε η 4.4.2 απο 4.4 που ήμουν. Την 4.4.1 την πηδηξα για τα καλά.

Ήσουν σε ART ή DALVIK?

edit: Άκυρο! Μου ήρθε!

update: 'Ημουν σε ART. Ήρθε η 4.2.2 και πλεον δουλεύει το what's up χωρίς να κάνω κάτι.

Edited by limit
"Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau

Τελικα εμεις με τα αγγλικα παλι τελευταιοι θα παρουμε την αναβαθμιση.Δεν πειραζει γιατι προλαβαινουμε να ακουσουμε γνωμες και πιθανα bug της καθε εκδοσης.

Τελικα εμεις με τα αγγλικα παλι τελευταιοι θα παρουμε την αναβαθμιση.Δεν πειραζει γιατι προλαβαινουμε να ακουσουμε γνωμες και πιθανα bug της καθε εκδοσης.

Αγγλικό έχω κι εγώ! Πριν κανά 2μηνο το πήρα. Κάνε εκκαθάριση υπηρεσιών google και θα σου έρθει. Έτσι το έκανα!

"Το λογικό πολλές φορές μας απατά,η συνείδηση όμως ποτέ" - Jean Jacques Rousseau

Αγγλικό έχω κι εγώ! Πριν κανά 2μηνο το πήρα. Κάνε εκκαθάριση υπηρεσιών google και θα σου έρθει. Έτσι το έκανα![/quote

που ειναι αυτη η επιλογη φιλε

Edited by kostascbr

Ρυθμίσεις-> Εφαρμογές ->Όλα ->Πλαίσιο Υπηρεσιών Google. Εκκαθάριση δεδομένων και μέτα πας στις ενημερώσεις συστήματος. Θα αναφέρει μια ημ/νια χ/χ/1970, πατάς 'Ελεγχος τώρα και τέλος.

Αυτό έκανα εγώ.

Το χουμε ξαναγράψει οτι η εφαρμογή whatsapp παιζει απο την 4.4.1 κ μετα σε art χωρίς κανένα πρόβλημα.σε όσους δεν παίζει είναι αλλού το πρόβλημα.
Δημήτρης

Αγγλικό έχω κι εγώ! Πριν κανά 2μηνο το πήρα. Κάνε εκκαθάριση υπηρεσιών google και θα σου έρθει. Έτσι το έκανα![/quote

Αν δεν έρθει Και μετά από αυτό που σου λέει ο limit, από την εφαρμογή που σου λέει πιστά διαχείριση χώρου, Και μετά εκκαθάριση δεδομένων.κάνε κάτι μια αναγκαστική διακοπή.Και κανένα reboot.

Να ξέρεις όμως ότι Και μετά από όλα αυτά δεν σημαίνει ότι θα έρθει σίγουρα.

Επίσης να πω, ότι Και Εγώ αγγλικό έχω Και μου ήρθε Εχθές το βράδυ, μόλις γράψατε εδώ τα πρώτα ποστ για την 4.4.2

Ρυθμίσεις-> Εφαρμογές ->Όλα ->Πλαίσιο Υπηρεσιών Google. Εκκαθάριση δεδομένων και μέτα πας στις ενημερώσεις συστήματος. Θα αναφέρει μια ημ/νια χ/χ/1970, πατάς 'Ελεγχος τώρα και τέλος.

Αυτό έκανα εγώ.

ευχαριστω φιλε το εκανα εγραψε ολα αυτα που λες αλλα δεν εκανε τιποτα, παρεμενη στην 4,4

πηρα πριν 1 ωρα 4,4,2 με Ota...εχουμε κανα changelog τουλαχιστον αν υπαρχουν βασικα σημεια αξια λογου? εκτος τα καθιερωμενα bug fixes and performance improvements

4.4.2 και σε μένα κατευθείαν απο 4.4 και αναμένουμε... Έφαγε αρκετή μπαταρία για την εγκατάσταση οποτε για την ωρα σχετικα με το battery drain δεν νομιζω οτι μπορω να πω και πολλα

Σκεφτομαι τις επομενες να αγορασω το Ν4 σαν πρωτο μου ανδροιδ κινητο και θα θελα να σας ρωτησω 2 πραγματακια , 1ον με την νεα εκδοση που βγηκε η μπαταρια του βελτιωθηκε καθολου ?? 2ον , η φωτογραφικη ειναι τοσο χαλια οσο λενε , βελτιωθηκε και αυτη με την νεα εκδοση ?? Τελευταιο , επειδη πρωτη φορα παω σε ανδροιδ κινητο , το Ν4 ταιριαζει σε εναν ''απειρο'' χρηστη ή εχει απαιτησεις ? Δεν σκοπευω να το ροοταρω συντομα , τουλαχιστον μεχρι να μαθω τι παιζει...ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις

Ως στοκ είναι μια χαρά απλό τηλέφωνο. Σαν iPhone το οποίο και αντικατέστησα με Ν4. Η μπαταρία γενικά βγάζει μέρα. Είναι οτι καλυτερο για να πας σε ανδροιδ μιας και οτι και να θες να κανεις απο customization γίνεται πολύ εύκολα. Η φωτογραφική του εμένα μου φτανει αλλά δεν έχω και απαιτήσεις.

Σε σχέση με iOS απο εφαρμογές θα είσαι καλημενος. Εγω προσωπικά δεν μπορω να ξαναγυρισω σε iOS μετα το Ν4 αν και με αλλα android τηλέφωνα που δοκιμασία τα έδωσα πολύ γρήγορα

Ως στοκ είναι μια χαρά απλό τηλέφωνο. Σαν iPhone το οποίο και αντικατέστησα με Ν4. Η μπαταρία γενικά βγάζει μέρα. Είναι οτι καλυτερο για να πας σε ανδροιδ μιας και οτι και να θες να κανεις απο customization γίνεται πολύ εύκολα. Η φωτογραφική του εμένα μου φτανει αλλά δεν έχω και απαιτήσεις.

Σε σχέση με iOS απο εφαρμογές θα είσαι καλημενος. Εγω προσωπικά δεν μπορω να ξαναγυρισω σε iOS μετα το Ν4 αν και με αλλα android τηλέφωνα που δοκιμασία τα έδωσα πολύ γρήγορα

xμμ μαλιστα , ευχαριστω πολυ , αυριο κιολας προχωραω στην αγορα του και ελπιζω να με καλυψει για 2 χρονια+ :D

Για 2 χρόνια δεν ξέρω. Ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να βγάλουν σε λίγο καιρό. Και τι απαιτήσεις θα έχουν οι εφαρμογές και τι επιδόσεις τα σμαρτφον. Είναι αρκετά καλό τηλέφωνο και σε πολύ καλη τιμή με τελευταια εκδοση ανδροιδ. Σίγουρα είναι μια πολύ καλη αγορά.

xμμ μαλιστα , ευχαριστω πολυ , αυριο κιολας προχωραω στην αγορα του και ελπιζω να με καλυψει για 2 χρονια+ :D

Το κινητό έχει κλείσει ήδη ένα χρόνο παρουσίας.

Οπότε πιο ασφαλές είναι να μιλάμε για 1 χρόνο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το κινητό έχει κλείσει ήδη ένα χρόνο παρουσίας.

Οπότε πιο ασφαλές είναι να μιλάμε για 1 χρόνο.

Οκ ναι αλλά αυτό ισχυει για εμας που φλασαρουμε συνέχεια.Για κάποιον πρωτάρη που το θέλει όπως είναι εννοείται οτι κανει για 2 χρόνια!αυτό έλειπε με 2 g ram ... Έχω xperia x10 και τρώει ακόμα φλασαρίσματα κ είναι αξιοπρεπεστατο.Θέλω να πω οτι σε μαμά κατασταση θα ικανοποιεί για παρα πολύ καιρό ακόμα.Δεν πιστεύω να τον ενδιαφέρει αν θα ανοίγει η εφαρμογή του χρονου μισο δέκατο αργότερα.Σορυ για το σεντόνι lol

Δημήτρης

Οκ ναι αλλά αυτό ισχυει για εμας που φλασαρουμε συνέχεια.Για κάποιον πρωτάρη που το θέλει όπως είναι εννοείται οτι κανει για 2 χρόνια!αυτό έλειπε με 2 g ram ... Έχω xperia x10 και τρώει ακόμα φλασαρίσματα κ είναι αξιοπρεπεστατο.Θέλω να πω οτι σε μαμά κατασταση θα ικανοποιεί για παρα πολύ καιρό ακόμα.Δεν πιστεύω να τον ενδιαφέρει αν θα ανοίγει η εφαρμογή του χρονου μισο δέκατο αργότερα.Σορυ για το σεντόνι lol

Μιλώ για το μεχρι ποτε θα παιρνει πιθανον updates.

Οχι οτι το κινητο θα ειναι μαπα σε τοσο διαστημα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια μια ερώτηση...Συμφέρει να αγοράσω το nexus 4 η να παω κατευθείαν στο 5?Υπάρχουν αισθητές διαφορές?
Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/

Παιδια μια ερώτηση...Συμφέρει να αγοράσω το nexus 4 η να παω κατευθείαν στο 5?Υπάρχουν αισθητές διαφορές?

για κάποιον που έχει N4 νομίζω ότι δεν αξίζει να πάει σε Ν5, αλλά για κάποιον like you θα σου πρότεινα απευθείας το N5

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλύτερη κάμερα,πιο γρήγορος επεξεργαστής ,καλύτερη οθόνη ,USB otg .αμα εχεις τα χρήματα παρτο το Ν5.αλλιως κ το ν4 είναι μια χαρά

Δημήτρης

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)