prioxxx Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Μπορει, δεν αντιλεγω, αλλωστε μικρη σημασια εχουν τα benchmarks..πωντως μου φαινεται αρκετα πιο σβελτη απο στοκ καταστασεις. Απλα εδωσα λεπτομερειες γιατι μου το ζητησε συμφορουμιτης :) Εγώ ποτε δεν έδωσα σημασία σε benchmarks. Απο οταν πήρα το κινητό παιζει να χω κανει κ 3 φορές :p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Εγώ ποτε δεν έδωσα σημασία σε benchmarks. Απο οταν πήρα το κινητό παιζει να χω κανει κ 3 φορές :p Ούτε μια! :dance: Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 παιδιά κοιτάξτε, όταν στην ίδια Ρομ τη μια σου λέει 6700 και μετά πχ 7000 εντάξει δε λεει τίποτα αλλά όταν αλαζεις κερνελ Ρομ και σε κατευάζει 3000 ε τότε και δε πάει καλά. ούτε εγώ λέω να τα εμπιστευόμαστε αλλά στο περίπου κάτι δείχνουν. και για να πάρεις αξιόπιστα αποτελέσματα πρέπει να χρησιμοποιείς τα ίδια benchmarks apps, ώστε να μπορείς να συγκρίνεις σε βάθος χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Υπάρχει τροπος αυτομάτου συγχρονισμού ολων των φωτο που έχουμε και που βγάζουμε στο Google drive η κάτι τέτοιο? Να φτιαξω έξτρα φάκελο για sync δεν δουλεύει... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Υπάρχει τροπος αυτομάτου συγχρονισμού ολων των φωτο που έχουμε και που βγάζουμε στο Google drive η κάτι τέτοιο? Να φτιαξω έξτρα φάκελο για sync δεν δουλεύει... Το Dropbox κάνει κάτι τέτοιο Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Πάντως είναι περίεργο αν κατά όπως φαίνεται το Nexus 5 βγει με μπαταρία 2300 mAh. Ίσως η Kitkat αλλάζει τον τρόπο διαχείρισης της μπαταρίας και επωφεληθούμε και εμείς από αυτό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 υπάρχει τρόπος να σβήσω τα πάντα απο το κιν (λογαριασμούς, επαφές....) για να το στείλω για service? Δεν λειτουργεί η οθόνη....:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 υπάρχει τρόπος να σβήσω τα πάντα απο το κιν (λογαριασμούς, επαφές....) για να το στείλω για service? Δεν λειτουργεί η οθόνη....:!: Μέσω εντολών fastboot γίνεται. Αν θες φλασαρεις τη factory image και είσαι έτοιμος. Ή με toolkit. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 το κινητό του μέλλοντος έρχεται.... η... μήπως ήρθε? http://techblog.gr/mobile/motorola-project-ara-2776/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 το κινητό του μέλλοντος έρχεται.... η... μήπως ήρθε? http://techblog.gr/mobile/motorola-project-ara-2776/ Eιναι καλη πατεντα αλλα σε design πιστευω παντα θα ειναι πισω.Δεν γινεται να ταιριαζουν τα παντα και να ειναι κ ομορφα.Σορυ για οφτοπικ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Μέσω εντολών fastboot γίνεται. Αν θες φλασαρεις τη factory image και είσαι έτοιμος. Ή με toolkit. Δοκιμασα toolkit αλλα δεν εχω ενεργοποιημενο Τον εντοπισμο σφαλματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Δοκιμασα toolkit αλλα δεν εχω ενεργοποιημενο Τον εντοπισμο σφαλματων Κλείστο και μπες στον bootloader και καντο. Νομίζω έχει επιλογή που λέει να το επαναφέρει αν δεν ανοίγει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Για όσους ενδιαφέρονται το 2-way recording στο callrecorder του skvalex είναι επιτέλους συμβατό με το κινητό μας στην 4,3 έκδοση του Android. Αναφέρομαι στην σωστή λειτουργία του προγράμματος με τη χρήση του Alsa Mixer (ηχογράφηση από τη γραμμή και όχι από το μικρόφωνο). Για περισσότερα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46865371&postcount=2369 Το δοκίμασα με purity rom και stock kernel και δουλεύει τέλεια. Σημειώστε ότι το κινητό σας πρέπει να είναι rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Eιναι καλη πατεντα αλλα σε design πιστευω παντα θα ειναι πισω.Δεν γινεται να ταιριαζουν τα παντα και να ειναι κ ομορφα.Σορυ για οφτοπικ ναι βέβαια έτσι είναι αλλά μπρος τα γκαζια,και όλες τις άλλες μοντιες πιστεύω θα πάνε όλοι πάσο σε αυτό το τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 "η εφαρμογη ειδησεις και καιρος εχει σταματησει"....τι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση, επιμενει 2-3 μερες τωρα...εκανα κ restart αλλα ματαια...ειμαι στοκ Η εφαρμογη τουλαχιστον στο δικο μου επανηλθε στη ζωη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Η εφαρμογη τουλαχιστον στο δικο μου επανηλθε στη ζωη. Από καιρό σε καιρό τραβάει τα στοπ της αυτή η εφαρμογή. Και εμένα μου το έκανε και με ξενέρωνε όσες φορές είχα το κινητό γιατί τη χρησιμοποιούσα αντί του greader αλλά ξανά έστρωνε μόνη της Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Από καιρό σε καιρό τραβάει τα στοπ της αυτή η εφαρμογή. Και εμένα μου το έκανε και με ξενέρωνε όσες φορές είχα το κινητό γιατί τη χρησιμοποιούσα αντί του greader αλλά ξανά έστρωνε μόνη της ευτηχως ναι εφτιαξε και σε μενα...ειχα ξενερωσει αλλα ολα καλα εν τελει Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Γίνεται η παραπάνω εφαρμογή να δείχνει ελληνικές ειδήσεις, όταν η γλώσσα του τηλεφώνου είναι στα αγγλικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefos78 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ρε παιδιά επειδή έχω καιρό που μου έχουν σπάσειιιιιιι τα νεύρα μπόρει κάποιος αν έχει ανάλογα θέματα να μου τα λύσει? Κάθε φορά που μιλάω στο τηλέφωνο κατεβαίνει η μπάρα,αλλάζουν ρυθμίσεις,ώρας,ζώνης,gps ότι να ναι κάθε φορά και όλα αυτά με το αυτί!Συμβαίνει και σε άλλους ή η δικιά μου οθόνη είναι ευαίσθητη?Γιατί δεν απενεργοποιείτε πάντα όταν έρθει σε επαφή με το αυτί μου. Χρησιμοποιώ αναγκαστικά handsfree κάθε φορά γιατί μου χει σπάσει τα νευρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ρε παιδιά επειδή έχω καιρό που μου έχουν σπάσειιιιιιι τα νεύρα μπόρει κάποιος αν έχει ανάλογα θέματα να μου τα λύσει? Κάθε φορά που μιλάω στο τηλέφωνο κατεβαίνει η μπάρα,αλλάζουν ρυθμίσεις,ώρας,ζώνης,gps ότι να ναι κάθε φορά και όλα αυτά με το αυτί!Συμβαίνει και σε άλλους ή η δικιά μου οθόνη είναι ευαίσθητη?Γιατί δεν απενεργοποιείτε πάντα όταν έρθει σε επαφή με το αυτί μου. Χρησιμοποιώ αναγκαστικά handsfree κάθε φορά γιατί μου χει σπάσει τα νευρα. Δεν εχω τετοια θέματα αλλα μηπως εχεις περασει κανα screen protector και εχει καλυψει τους σενσορες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefos78 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δεν εχω τετοια θέματα αλλα μηπως εχεις περασει κανα screen protector και εχει καλυψει τους σενσορες; όχι φίλε μου τίποτε δεν έχει μπροστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Καλημέρα παιδιά, έχω 2 θεματακια. Πρώτον δεν μπορώ να μπω στο myphone από το tapatalk εδώ και 2 μέρες, ξέρει κανείς γιατί? Και το δεύτερο και πιο σημαντικό που έχω πρόβλημα, είναι με το wifi. Δεν μου αποθηκεύει κωδικούς εδώ και κάμποσο καιρό, ούτε καν του σπιτιού μου, σχεδόν κάθε φορά που φεύγω, ή το πρωί που ξυπνάω, πρέπει να ξαναβάζω τον κωδικό μου για να μπω στο δίκτυο μου. Το ίδιο μου κάνει και στο σπίτι του αδερφού μου και στης αδερφής της γυναίκας μου. Και οι 3 έχουμε διαφορετικές εταιρείες ίντερνετ και διαφορετικά ρουτερ, αλλά μου το κάνει σε όλους. Δοκίμασα να σβήσω μερικά αποθηκευμένα δίκτυα από το κινητό, μπας και δεν μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερα, αλλά τίποτα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή καμιά λύση? Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Καλημέρα παιδιά, έχω 2 θεματακια. Πρώτον δεν μπορώ να μπω στο myphone από το tapatalk εδώ και 2 μέρες, ξέρει κανείς γιατί? Και το δεύτερο και πιο σημαντικό που έχω πρόβλημα, είναι με το wifi. Δεν μου αποθηκεύει κωδικούς εδώ και κάμποσο καιρό, ούτε καν του σπιτιού μου, σχεδόν κάθε φορά που φεύγω, ή το πρωί που ξυπνάω, πρέπει να ξαναβάζω τον κωδικό μου για να μπω στο δίκτυο μου. Το ίδιο μου κάνει και στο σπίτι του αδερφού μου και στης αδερφής της γυναίκας μου. Και οι 3 έχουμε διαφορετικές εταιρείες ίντερνετ και διαφορετικά ρουτερ, αλλά μου το κάνει σε όλους. Δοκίμασα να σβήσω μερικά αποθηκευμένα δίκτυα από το κινητό, μπας και δεν μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερα, αλλά τίποτα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή καμιά λύση? Το πρόβλημα με το Tapatalk το έχω και εγώ. Δοκίμασα να αφαιρέσω το myphone και να το προσθέσω ξανά αλλα δεν έγινε τίποτα. Το 4,2,2 έχω (paid version). Edited October 30, 2013 by petrsiri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Κανένα πρόβλημα με όλα τα τελευταία updates του Tapatalk. Συνεχίζει να βγάζει το γνωστό error στην αρχή, αλλά συνδέεται κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Πρόβλημα με το tapatalk έχω μόνο στο tablet. Στο nexus παίζει "μια χαρά". Την αγορασμένη έκδοση έχω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts