psybill Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παιδιά!! η αλήθεια είναι ότι δεν παίρνω συχνά feedback για τον οδηγό και όταν παίρνω είναι του τύπου "καλός οδηγός αλλά πολύ advance, θα μείνω με το toolkit".:X Προσωπικά δεν το θεωρώ έτσι, ίσα ίσα είναι οι βασικές γνώσεις που θα πρέπει να έχει ένας κάτοχος android συσκευής και ειδικά Nexus. μόνο έτσι έχεις τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σου και ξέρεις πως να επέμβεις αν κάτι δεν πάει καλά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Ασχετο με το ποστ σου αλλα εχεις γραψει θεϊκο οδηγο. Συστηνεται ανεπιφυλακτα σε ολα τα παιδια ο οδηγος του psybill, τρομερη δουλεια και οπτικοποιημενη. Το λινκ στην υπογραφη του. Έχει γράψει θεικό οδηγό γιατί ο άνθρωπος είναι απλά θεός του android,του γνήσιου android και όχι της φιγούρας!!! Ο φίλος Βασίλης κατέχει το android όσο λίγοι και όπως λέω μήνες τώρα και στα φιλαράκια μου,αν θέλετε να το εντρυφήσετε λίγο παραπάνω,απλά ρίξτε μια ματιά στον οδηγό του που παρεπιπτώντος έχω και εγώ στην υπογραφή μου! :-) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Αρχίζουν και ακούγονται περισσότερες φήμες για την κυκλοφορία του nexus 5 και της έκδοσης 4.4, για αυτήν την τρίτη. http://androidcommunity.com/nexus-5-and-android-4-4-launching-tuesday-according-to-sources-20131010/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Αρχίζουν και ακούγονται περισσότερες φήμες για την κυκλοφορία του nexus 5 και της έκδοσης 4.4, για αυτήν την τρίτη. http://androidcommunity.com/nexus-5-and-android-4-4-launching-tuesday-according-to-sources-20131010/ μακάρι.. μου φαίνεται πιο ωραίο σε αυτή τη φωτο γιατί φαίνεται πιο σκούρο και το nexus logo έγινε λευκό.. αλλά η κάμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskourtis Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Άς ποσταρει κάποιος και εδώ το λινκ του οδηγού του Βασίλη γιατί από το κινητό δεν μπορώ να το ανοίξω από την υπογραφή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Άς ποσταρει κάποιος και εδώ το λινκ του οδηγού του Βασίλη γιατί από το κινητό δεν μπορώ να το ανοίξω από την υπογραφή του http://psybill.blogspot.gr/ αλλα και απο κινητο αν πατησεις το δευτερο tab την βλεπεις και εκει ;) Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 οντως πολυ καλος οδηγος,και αν τον ειχα διαβασει νωριτερα ισως δεν δεν εκανα το ροοτ με toolkit,αν και ειχα διαβασει και στο xda οδηγους για root,unlock κτλ που σου ελεγαν οτι καλυτερα ειναι με οδηγο παρα με toolkit.παντως κατατοπιστικοτατος και συγχαρητηρια. μονο να ρωτησω κατι?οταν βγει η 4.4 για να την παρουμε,πρεπει να γινει unroot?αν ειμαστε με root αλλα με στοκ 4.3 και στοκ κερνελ?και με τι συνδιασους την περνουμε?(σορρυ που το ρωταω,εχει απαντηθει,αλλα οι αποψεις αν δεν κανω λαθος διιστανται..) και σε περιπτωση που περασω την 4.4 το ροοτ θα χαθει?και θα πρεπει να περιμενω το toolkit να αναβαθμιστει??γιατι αν ειναι ετσι,,τοτε μαλλον πως θα χρησιμοποιησω τον οδηγου του psybill. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Το toolkit είναι απλά ένα εργαλείο. Δεν χρειάζεται αναβάθμιση αν βγει η 4.4 Αν είσαι με στοκ Rom, κάνεις unroot , περνάς στοκ κερνελ, μετά την 4.4 και ξαναροοταρεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 ρε παιδιά βρήκε κανείς κανένα τρόπο για unroot install stock recovery-kernel χωρίς να χρειαστεί να περάσεις τις images και διαγράφουν όλα? το προσπαθησα 10 φορες με το κιτ η θα μου κατέβαζε άλλο recovery η δεν θα κατεβαινε. Unroot δεν γινόταν.. και πάει λέγοντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) παιδιά είστε να κανονισουμε μια μάζωξη όλοι οι nexusakides?σε κανά καφέ?όσοι απο βορεια Greece θεσσ..απο νότια αθην..και παει λέγοντας...τι λετε..(ιδέα..μπορεί και οποίος έχει κάτι διπλό και δεν το χρειάζεται να το φέρει,πχ.θήκη και την αγοράζει οποίος τη χρειαζεται και του αρεσει) Edited October 11, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ελάτε Σαντορίνη, κερνάω καφέ σε μπιτσόμπαρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 ρε παιδιά βρήκε κανείς κανένα τρόπο για unroot install stock recovery-kernel χωρίς να χρειαστεί να περάσεις τις images και διαγράφουν όλα? το προσπαθησα 10 φορες με το κιτ η θα μου κατέβαζε άλλο recovery η δεν θα κατεβαινε. Unroot δεν γινόταν.. και πάει λέγοντας Με fastboot flash system και boot image είσαι κομπλέ. Η recovery δεν χρειάζεται αλλαγή αλλά αν θες fastboot flash και αυτή και καθάρισες. Έχω την εντύπωση ότι τα κάνουν και τα toolkit αυτά αυτόματα. Άλλο αν δεν μου αρέσουν γιατί αν δεν ξέρεις τι γίνεται από πίσω δεν ξέρεις και πως να το αντιμετωπίσεις. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Ελάτε Σαντορίνη, κερνάω καφέ σε μπιτσόμπαρο :) σωστός.. να σαι καλά Γιάννη και για το άλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Έχει κανένας προβλήματα με τα βίντεο στον chrome??Δεν τα γεμιζει και ο ήχος κανει κάτι σαν παράσιτα..Απο youtube app ολά κομπλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Το έχω ξανακουσει εδώ το πρόβλημα, εγώ με ενα restart δεν είχα θέμα(μπορεί να καθάρισα και καμια cache). Νομιζω πως το έκανε γενικά όμως και σε αλλους browser που δοκιμασα. Νομιζω πως αν κανεις μια αναζήτηση θα βρεις και αλλες απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ελάτε Σαντορίνη, κερνάω καφέ σε μπιτσόμπαρο Τωρα ειναι αργα. Ημουν εκει τελη Αυγουστου. ☺ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ελάτε Σαντορίνη, κερνάω καφέ σε μπιτσόμπαρο Εμείς θα συναντήθουμε αύριο οι πατρινοί!θα έχουμε oppo και λοιπά... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Εμείς θα συναντήθουμε αύριο οι πατρινοί!θα έχουμε oppo και λοιπά... αν πάτε το βράδυ στο volcano, έρχομαι και εγώ :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 αν πάτε το βράδυ στο volcano, έρχομαι και εγώ :lol::lol::lol::lol: Χαχα που το ξέρεις το μαγαζί;;:p Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Χαχα που το ξέρεις το μαγαζί;;:p η καταγωγή της γυναικας μου από την μητέρα της είναι από την Πάτρα ( Μποζαϊτικα ):) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 η καταγωγή της γυναικας μου από την μητέρα της είναι από την Πάτρα ( Μποζαϊτικα ):) Εγω μένω Ρίο.Αφού είναι μποζαιτικα θα πάμε χειμερινό στο ρομέο χαχα που είναι κ δίπλα! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Εγω μένω Ρίο.Αφού είναι μποζαιτικα θα πάμε χειμερινό στο ρομέο χαχα που είναι κ δίπλα! σωστός !!!!:up: θα φέρω και το n5 μαζί μου ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 σωστός !!!!:up: θα φέρω και το n5 μαζί μου ! Έχει κ Σάσα Μπάστα φέτος νομιζω!λεφτά να χουμε να τα κάνουμε λουλούδια!sorry για το offtopic :D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 άντε για Πάτρα κανονίστηκε να προχωράει και η Θεσσαλονίκη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Παιδια μια βοηθεια. Εδω και δυο ωρες δεν μπορω να συνδεθω στο internet με wifi. Συνδεεται με τον ρουτερ αλλα δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ. Το εικονιδιο παραμενει γκρι. Update: το προβλημα ειναι στη συνδεση με το ρουτερ μου (εγκατεστησα στο pc τον virtualrouter και οταν συνδεομαι σ' αυτον βγαινω κανονικα στο ιντερνετ). Εκανα restart και το τηλεφωνο και τον ρουτερ αλλα τιποτα. Το tablet μου και οι αλλες συσκευες συνδεονται κανονικα. Conflict στις ip δεν υπαρχει. Ο ρουτερ βλεπει κανονικα το τηλεφωνο αλλα δεν βγαινει στο ιντερνετ. Update 2: Ολα ενταξει. Υπηρχε καποιο προβλημα με την ARP list του ρουτερ. Edited October 12, 2013 by george800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts