Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν απευθυνεσαι σε μένα τον Hell's έχω και είναι stock settings

Δεν ξέρω τι σημαίνει το stock για τον Hell's kernel, αλλά με αυτόν της Google, δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο.

Δεν λέω πως δεν γίνεται, εγώ δεν το είδα ποτέ. Έχω περίπου 80 εφαρμογές. Μου θυμίζει λίγο κάποιον άλλο kernel που είχε αναφερθεί παλιότερα και πολλοί εδώ έγραφαν για το πόσο φοβερός είναι και τι μπαταρία κλπ και όταν τον δοκίμασα πήγαινε με 2 πυρήνες μόνιμα. Φυσικά και θα είχε καλή αυτονομία αλλά το κόλλημα πήγαινε σύννεφο.

Όλα αυτά μόνο για την εντύπωση που μου έκανε το video του φίλου.

Ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει με το τηλέφωνο του.

Οκ. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μη τρελαινόμαστε και άδικα.

Μια από τα ίδια χωρίς αντίκτυπο όμως σε λήψη ειδοποιήσεων και τέτοια.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Μολις πηρα το κινητο σημερα επειδη οι 350 σελιδες ειναι παρα πολλες για να τις ψαξω μια μια ποιον θεωρειτε τον καλυτερο συνδιασμο custom kernel/rom ?ευχαριστω (επεισης καλο θα ηταν οποιος μπει στο κοπο να μου απαντησει να μου πει για πιο λογο τα προτεινει) στη παλια συσκευη δυστηχως δεν ειχα επιλογες σε custom rom/kernel οποτε δεν εχω μεγαλη εμπειρια πανω στο θεμα Edited by evoluti0n

Η καλύτερη δεν υπάρχει, οι πιο δημοφιλείς είναι οι carbon, cataclysm, pa .Τώρα απο κερνελ οι περισσότεροι είμαστε ή με τον ενσωματωμένο στις ρομ ή με Φράνκο , hells. Διαλέγεις και παίρνεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν ξέρω τι σημαίνει το stock για τον Hell's kernel, αλλά με αυτόν της Google, δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο.

Δεν λέω πως δεν γίνεται, εγώ δεν το είδα ποτέ. Έχω περίπου 80 εφαρμογές. Μου θυμίζει λίγο κάποιον άλλο kernel που είχε αναφερθεί παλιότερα και πολλοί εδώ έγραφαν για το πόσο φοβερός είναι και τι μπαταρία κλπ και όταν τον δοκίμασα πήγαινε με 2 πυρήνες μόνιμα. Φυσικά και θα είχε καλή αυτονομία αλλά το κόλλημα πήγαινε σύννεφο.

Όλα αυτά μόνο για την εντύπωση που μου έκανε το video του φίλου.

Ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει με το τηλέφωνο του.

cb όλοι δουλεύουν και μάλιστα από μαμα οι δυο ότι ταχύτητα και να βάλεις φτάνουν τέρμα ως 1800.. και το έχει κάνει σε όλους μα όλους

Η καλύτερη δεν υπάρχει, οι πιο δημοφιλείς είναι οι carbon, cataclysm, pa .Τώρα απο κερνελ οι περισσότεροι είμαστε ή με τον ενσωματωμένο στις ρομ ή με Φράνκο , hells. Διαλέγεις και παίρνεις

Ρωταω γιατι υπαρχουν παρα πολλες επιλογες απο οτι βλεπω και δεν ξερω αν αξιζει εστω να μπω στη διαδικασια τις αλλαγης αυτο που με κεντρισε κυριως το ενδαιφερων ειναι η αλλαγη μεγεθους των "κουμπιων" που απο οτι καταλαβα υποστιριζουν καποιες custom rom

Kernel σκεφτομουν κυριως να αλλαξω για να κανω uv για να κερδισω λιγο στην καταναλωση και ισως καποιες καλυτερες θερμοκρασιες

για όσους δεν το ξέρουν έρχεται 4.3.1 η πιο σημαντική προσθήκη για μένα.. Google now στα ελληνικά.. οπότε τέρμα το πληκτρολόγιο

προς το παρόν είναι μόνο για το 7

love NEXUS

dream phones

Edited by nokisas

για όσους δεν το ξέρουν έρχεται 4.3.1 η πιο σημαντική προσθήκη για μένα.. Google now στα ελληνικά.. οπότε τέρμα το πληκτρολόγιο

love NEXUS

dream phones

Πολύ καλό νέο! Λογικά θα έρθει με την 4.4 πακέτο. Αν έρθει νωρίτερα ακόμη καλύτερα.

love NEXUS

dream phones

Λογικά θα γίνει update της εφαρμογής και θα παιζει σε όλα τα android. Ή κάνω λάθος ;

love NEXUS

dream phones

Πως κ δεν το ειδα πουθενά;το θέμα είναι στην cataclysm δεν υπάρχει Google now.πρεπει να το μονταρω αλλιως.πολύ καλό νεο πάντως

Δημήτρης

Πολύ καλό νέο! Λογικά θα έρθει με την 4.4 πακέτο. Αν έρθει νωρίτερα ακόμη καλύτερα.

σε stock nexus μπορεί.. σε custom ROMs μπορεί να μονταριστει από το 7

Λογικά θα γίνει update της εφαρμογής και θα παιζει σε όλα τα android. Ή κάνω λάθος ;

δυστυχώς μόνο σε jelly bean και ανω

Πως κ δεν το ειδα πουθενά;το θέμα είναι στην cataclysm δεν υπάρχει Google now.πρεπει να το μονταρω αλλιως.πολύ καλό νεο πάντως

το Google now είναι στα εκάστοτε gapps απλά φλασαρισε αυτά που πρέπει

Το ξέρω απλά στην cataclysm είναι ενσωματωμένα .θα το δω

Τι εννοείς δεν υπάρχει ρε μαν? Και έγω πως το έχω????

να σε ρωτησω.πως το εχεις??εννοω πρεπει να εχεις custom rom για να το εχεις?

Ενεργοποιείτε με το που βάζεις γλώσσα αγγλικά. Μετά το γυρνάς ελληνικά και πάει όπως στην φωτογραφία. Κατευθείαν απο ελληνικά δεν το έτρεχε.

Τυχαία το είδα. Το χρήσιμο θα είναι να αναγνωρίζει φωνητικά ελληνικά. Γιατί τα αγγλικά έστω και με την συνήθη παροιμοιώδη ελληνική προφορά.... :D:D:D

:ninja:

να σε ρωτησω.πως το εχεις??εννοω πρεπει να εχεις custom rom για να το εχεις?

Όχι. Απλά βάζεις την γλώσσα του συστήματος στα αγγλικά, το ανοίγεις μια φορά για να το ρυθμίσεις και μετά ξανά βάζεις ελληνικά και δουλεύει.αν και δεν έχει τις δυνατότητες του full γιατί ακόμα δεν υποστηρίζει ελληνικά. στο εξωτερικό πάντως που ήμουνα δούλευε κανονικά.

Μήπως περασες gapps;ή κάτι πειραξα κ δεν θυμάμαι(πιθανό) ή δεν το ειχε η Ρομ.πέρασα gapps και το έβαλα.

Δημήτρης

Μήπως περασες gapps;ή κάτι πειραξα κ δεν θυμάμαι(πιθανό) ή δεν το ειχε η Ρομ.πέρασα gapps και το έβαλα.

Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις cataclysm για να απενεργοποιήσεις το gesture. μάλλον το πείραξες και δεν το θυμάσαι.

Έχει επιλογή στις ρυθμίσεις cataclysm για να απενεργοποιήσεις το gesture. μάλλον το πείραξες και δεν το θυμάσαι.

Ναι αυτό ηταν!κ ο μλκς πέρασα pa gapps!restore τo back up :D

Δημήτρης

Χαχα δε βαριέσαι μωρέ σε δουλειά να βρισκόμαστε. εγώ αύριο γυρναω τελείως στοκ και περιμένω 4.4... ήμουν μια εβδομάδα εξωτερικό και σε βαριά χρήση σαν φωτογραφική και βίντεο τράβηξε πολλά reboot και FC's και έχασα και υλικό και ξενερωσα.. Με cataclysm και Hell's... Ψυγείο πάντως...

Χαχα δε βαριέσαι μωρέ σε δουλειά να βρισκόμαστε. εγώ αύριο γυρναω τελείως στοκ και περιμένω 4.4... ήμουν μια εβδομάδα εξωτερικό και σε βαριά χρήση σαν φωτογραφική και βίντεο τράβηξε πολλά reboot και FC's και έχασα και υλικό και ξενερωσα.. Με cataclysm και Hell's... Ψυγείο πάντως...

Τελικά δεν είναι αυτό το πρόβλημα γτ παλι δεν ανοίγει!σε δουλεια άλλο τπτ να βρισκόμαστε.θα δοκιμασω carbon κ μετα κ γω στοκ!

Δημήτρης

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερωτησούλα.

Απο τα 16GB πόσα είναι διαθέσημα για τον χρήστη? :)

12.92 είναι διαθέσιμα

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)