Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το mediaτετοιο που μου τρώει μπαταρία?

ξεκίνησε με μία εκκαθάριση της εφαρμογής και restart του τηλεφωνου

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ξεκίνησε με μία εκκαθάριση της εφαρμογής και restart του τηλεφωνου

μα δεν εχω τετοια εφαρμογη!αυτο ειναι το προβλημα!

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

μα δεν εχω τετοια εφαρμογη!αυτο ειναι το προβλημα!

είσαι στοκ ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ναι,ουτε ρουτ ουτε τιποτα

δύσκολα τα πράγματα ..... οι λύσεις που υπάρχουν δεν θα σε βοηθήσουν.....αν θες όμως ρίξε μία ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050252

και υπάρχει και μία εφαρμογή που μάλλον κάνει δουλεια Rescan Media ROOT αλλά θέλει root

Ξεκίνησε πρώτα από όλα κόβωντας το συγχρονισμό ( αν έχεις ) με το picasa να δούμε παιζει

δύσκολα τα πράγματα ..... οι λύσεις που υπάρχουν δεν θα σε βοηθήσουν.....αν θες όμως ρίξε μία ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050252

και υπάρχει και μία εφαρμογή που μάλλον κάνει δουλεια Rescan Media ROOT αλλά θέλει root

Ξεκίνησε πρώτα από όλα κόβωντας το συγχρονισμό ( αν έχεις ) με το picasa να δούμε παιζει

Δεν ειχα συγχρονισμο με picasa,αλλα εκλεισα το google+ auto backup και το μουσικη google play,αυτα τα ειδα να συγχρονιζουν στισ 2:05,ενω ολα τα αλλα στις 23:59

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το mediaτετοιο που μου τρώει μπαταρία?

Aυτο το παθα σημερα αφου ξυπνωντας ειδα το κινητο να μην εχει μπαταρια καθολου!Ειχα κανει αλλαγη κερνελ χτες βραδυ σε φρανκο (τι το θελα και γω βραδιατικα..)με αποτελεσμα να ξεμεινω απο μπαταρια.Σε φρανκο το χω παθει απειρες φορες.Αλλα σε σενα καποια εφαρμογη φταιει.Κλεισε συγχρονισμο,κανε reboot φορτισε το μεχρι 100% και παρακολουθα το παλι

Δημήτρης

Χτες είχα το ίδιο πρόβλημα με το youtube, λύθηκε κάνοντας clear το cache της εφαρμογής και διαγράφοντας τα data.

Μπορεί απλά να έχουν πρόβλημα οι servers και να σου λέω βλακειες!

Clear data και ακομα τα ίδια.

Connection to server lost

Touch to retry :S

:cry:

EDIT: Εσβησα ολα τα updates που ειχε παρει και παιζει πάλι. Για να δουμε.

ΕDIT2: Περνώντας το update ξαναχαλάει :s

Edited by vagosman

Μήπως έχεις εγκαταστήσει το adblock plus η παρόμοια εφαρμογή? Εχω παρατηρήσει ότι δημιουργεί προβλήματα στο YouTube

EDIT: Εσβησα ολα τα updates που ειχε παρει και παιζει πάλι. Για να δουμε.

Να κανω μερικες ερωτησουλες;Απο εκει που λεει "καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων" στο μενου εφαρμογες σβηνεις τα update;Και γινεται μονο σε stock εφαρμογες;Σε ποια εκδοση σε γυρναει αν το πατησεις;Σε εφαρμογες τριτων υπαρχει τροπος να γυρισεις πισω αν δεν σου αρεσει το update;

Ευχαριστω προκαταβολικα οσους απαντησουν!

Edit:Εγω που ειχα το ιδιο προβλημα και αφου εκανα ολες τις εκκαθαρίσεις και δεν εγινε τιποτα,βαρεθηκα και αποσυνδεθηκα μεσα απο την εφαρμογη.Το αλλο πρωι συνδεθηκα και απο τοτε(δυο μερες) παιζει κανονικα.Δεν ξερω αν εχει σχεση απλα το αναφερω.

Edited by Gblog_21

Καλησπέρα!

Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός Ν4 και οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες! Ωστόσο έχει ένα θεματάκι με τη μπαταρία, το οποίο με έχει προβληματίσει αρκετά...

Ξεφορτίζει αρκετά γρήγορα ακόμα και όταν είναι στην αναμονή (το battery doctor έβγαζε γύρω στο 97% της μπαταρίας να το τρώει το android). Θεώρησα πως είναι απλά καινούρια η μπαταρία και πως θα έστρωνε, αλλά δε φαίνεται να βελτιώνεται.

Επίσης, αργεί τραγικά να φορτίσει! Το έβαλα στο 26%, μετά από 2 ώρες είχε πάει στο 75%, στις 3 ώρες στο 92%, στις 3μιση κοντά 100%. Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό...

Ζητώ συγγνώμη εάν έχει ήδη συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, αλλά είναι αδύνατον να διαβάσω τόσα μηνύματα που έχουν προηγηθεί!

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα!

Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός Ν4 και οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες! Ωστόσο έχει ένα θεματάκι με τη μπαταρία, το οποίο με έχει προβληματίσει αρκετά...

Ξεφορτίζει αρκετά γρήγορα ακόμα και όταν είναι στην αναμονή (το battery doctor έβγαζε γύρω στο 97% της μπαταρίας να το τρώει το android). Θεώρησα πως είναι απλά καινούρια η μπαταρία και πως θα έστρωνε, αλλά δε φαίνεται να βελτιώνεται.

Επίσης, αργεί τραγικά να φορτίσει! Το έβαλα στο 26%, μετά από 2 ώρες είχε πάει στο 75%, στις 3 ώρες στο 92%, στις 3μιση κοντά 100%. Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό...

Ζητώ συγγνώμη εάν έχει ήδη συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, αλλά είναι αδύνατον να διαβάσω τόσα μηνύματα που έχουν προηγηθεί!

Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

για την ωρα φορτισης οντως κατι δεν παει καλα.εγω το εβαλα στο φορτιστη στισ 19:55 και ηταν στο 6%. τωρα στις 10:31 μολις το εβγαλα και ειναι στο 100%(επισης εχω και το daydream,αλλα το ειχα κλειστο την περισσοτερη ωρα). μηπως δεν χρησιμοποιεις τον δικο του φορτιστη και καλωδιο?

ή μηπως οση ωρα φορτιζει το πειραζεις ή μιλας?

για το θεμα της μπαταριας,δυστυχως εχεισ λιγο δικιο μαλλον.αλλα εγω δεν ειμαι απογοητευμενος τελειως. απλα νομιζω τρωει περισσοτερη απο οσο περιμενα ενω ειναι "κλειστο".

παντως κανε αναζητηση στο παρων θεμα να δεις και τι λενε πιο πισω τα παιδια.

ακομα θα δεις οτι με αλλο κερνελ βελτιωνετε αρκετα η καταναλωση,μπορεις να κανεις αναζητηση στις τροποποιησεις

Χρησιμοποιώ το καλώδιο που παρεχόταν και δεν το πειράζω καθόλου, παρά μόνο για να δώ την κατάσταση φόρτισης. Μάλιστα πριν το βάλω στη φόρτιση κλείνω και ο,τι εφαρμογές έχουν μείνει ανοικτές... Να πάρω κανένα τηλ στο σέρβις της LG μήπως;

δεν ξερω κατσε να δουμε τι θα σου πουν και οι αλλοι. και ποση ωρα κανει να φορτισει σε αυτους. αλλα η διαφορα στην ωρα φορτισης μεταξυ μας, ειναι αρκετη.

Μονο το καλώδιο χρησιμοποιείς χωρίς τον φορτιστή του με ανταπτορα;

Μήπως έχεις εγκαταστήσει το adblock plus η παρόμοια εφαρμογή? Εχω παρατηρήσει ότι δημιουργεί προβλήματα στο YouTube

Yeap και τα 2 blocker. Δεν θα τους κάνω την χάρη να τα σταματήσω όμως.

Μιας και πιασαμε την γνωστη κουβεντα μπαταρια...

10% μου τρώει το βράδυ με περιπου 7 ώρες αναμονή....είναι Νορμάλ?

Μονο το καλώδιο χρησιμοποιείς χωρίς τον φορτιστή του με ανταπτορα;

Μαζί με τον ανταπτορα, σε πρίζα δοκιμασμένη. Και με battery doctor το ίδιο μου έκανε και το απεγκατεστησα μήπως έφταιγε εκείνο. Τα ίδια.

Κι εμένα χάνει ένα 10% το βράδυ. Αν φορτιζε όμως πλήρως σε 2 ώρες δε θα με ενοιαζε!

το εχω δοκιμασει και με HTC desire φορτιστή για να δω αν παιζει διαφορά με τον "αυθεντικό" μια χαρά 2 ώρες περιπου και εκεί...

Δύσκολα να είναι θέμα φορτιστή...

Να κανω μερικες ερωτησουλες;Απο εκει που λεει "καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων" στο μενου εφαρμογες σβηνεις τα update;Και γινεται μονο σε stock εφαρμογες;Σε ποια εκδοση σε γυρναει αν το πατησεις;Σε εφαρμογες τριτων υπαρχει τροπος να γυρισεις πισω αν δεν σου αρεσει το update;

Ευχαριστω προκαταβολικα οσους απαντησουν!

Edit:Εγω που ειχα το ιδιο προβλημα και αφου εκανα ολες τις εκκαθαρίσεις και δεν εγινε τιποτα,βαρεθηκα και αποσυνδεθηκα μεσα απο την εφαρμογη.Το αλλο πρωι συνδεθηκα και απο τοτε(δυο μερες) παιζει κανονικα.Δεν ξερω αν εχει σχεση απλα το αναφερω.

Μηπως εχει κανενας απαντηση στα παραπανω;

Μηπως εχει κανενας απαντηση στα παραπανω;

Στις stock εφαρμογές σε γυρνάει στην εκδοση που είναι προεγκατεστημένη στο συστημα του κινητού. Δυστυχώς για τις εφαρμογές τρίτων δεν μπορείς να κανεις downgrade μέσω του επισήμου μάρκετ, αλλά πρεπει να ψαξεις αλλου για να βρεις καποιες απο τις παλιότερες εκδόσεις που θεωρεις καλύτερες. Και προσοχή μην τις ξαναναβαθμισεις!

Στις stock εφαρμογές σε γυρνάει στην εκδοση που είναι προεγκατεστημένη στο συστημα του κινητού. Δυστυχώς για τις εφαρμογές τρίτων δεν μπορείς να κανεις downgrade μέσω του επισήμου μάρκετ, αλλά πρεπει να ψαξεις αλλου για να βρεις καποιες απο τις παλιότερες εκδόσεις που θεωρεις καλύτερες. Και προσοχή μην τις ξαναναβαθμισεις!

Σ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

ρε παιδιά τι γίνετε με το 5? άλλοι λένε 2γ Ραμ άλλοι 3 και σήμερα είδα και 4 από camera από τά 13 πέσαμε στα 8 πάντως αν έχει παρόμοια specks με μόνη διάφορα οθόνη και CPU με βλέπω για ένα ακόμα λευκό 4..

με Ραμ αντιμετώπισε κανείς προβλήματα? για όσους έχουν πάνω από 250αππ απευθύνεται η ερώτηση..

για μπαταρία και ταχύτητα πέραστε τον τελευταίο Hell's και ενεργοποίηστε μέσω κάποιου αππ το mp decision κρατάει την θερμοκρασία σε στοκ επίπεδα.

(Γνωρίζει κανείς γιατί έκλεισε το threat του hell?) thanks

Edited by nokisas

ρε παιδιά τι γίνετε με το 5? άλλοι λένε 2γ Ραμ άλλοι 3 και σήμερα είδα και 4 από camera από τά 13 πέσαμε στα 8 πάντως αν έχει παρόμοια specks με μόνη διάφορα οθόνη και CPU με βλέπω για ένα ακόμα λευκό 4..

με Ραμ αντιμετώπισε κανείς προβλήματα? για όσους έχουν πάνω από 250αππ απευθύνεται η ερώτηση..

για μπαταρία και ταχύτητα πέραστε τον τελευταίο Hell's και ενεργοποίηστε μέσω κάποιου αππ το mp decision κρατάει την θερμοκρασία σε στοκ επίπεδα.

(Γνωρίζει κανείς γιατί έκλεισε το threat του hell?) thanks

έχω στείλει πάνω από εβδομάδα 2 μηνυματα για να μάθω γιατί το έκλεισαν αλλά απάντηση δεν πήρα .....δώσε αν θες περισσότερα details για το και ενεργοποίηστε μέσω κάποιου αππ το mp decision

Ενεργοποιησα το mp decision από το trickster αλλά δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω κάνει.

Από την άλλη βρήκα αυτό:

In general, you'll find kernels without mpdecision running cooler, with greater battery life, but with a little more lag (made up for by other tweaks).

Άρα μάλλον περισσότερο κακό κάνει.

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)