taliban Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το mediaτετοιο που μου τρώει μπαταρία? ξεκίνησε με μία εκκαθάριση της εφαρμογής και restart του τηλεφωνου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 ξεκίνησε με μία εκκαθάριση της εφαρμογής και restart του τηλεφωνου μα δεν εχω τετοια εφαρμογη!αυτο ειναι το προβλημα! Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 μα δεν εχω τετοια εφαρμογη!αυτο ειναι το προβλημα! είσαι στοκ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 είσαι στοκ ? ναι,ουτε ρουτ ουτε τιποτα Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 ναι,ουτε ρουτ ουτε τιποτα δύσκολα τα πράγματα ..... οι λύσεις που υπάρχουν δεν θα σε βοηθήσουν.....αν θες όμως ρίξε μία ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050252 και υπάρχει και μία εφαρμογή που μάλλον κάνει δουλεια Rescan Media ROOT αλλά θέλει root Ξεκίνησε πρώτα από όλα κόβωντας το συγχρονισμό ( αν έχεις ) με το picasa να δούμε παιζει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 δύσκολα τα πράγματα ..... οι λύσεις που υπάρχουν δεν θα σε βοηθήσουν.....αν θες όμως ρίξε μία ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2050252 και υπάρχει και μία εφαρμογή που μάλλον κάνει δουλεια Rescan Media ROOT αλλά θέλει root Ξεκίνησε πρώτα από όλα κόβωντας το συγχρονισμό ( αν έχεις ) με το picasa να δούμε παιζει Δεν ειχα συγχρονισμο με picasa,αλλα εκλεισα το google+ auto backup και το μουσικη google play,αυτα τα ειδα να συγχρονιζουν στισ 2:05,ενω ολα τα αλλα στις 23:59 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Ξέρει κανείς τι είναι αυτό το mediaτετοιο που μου τρώει μπαταρία? Aυτο το παθα σημερα αφου ξυπνωντας ειδα το κινητο να μην εχει μπαταρια καθολου!Ειχα κανει αλλαγη κερνελ χτες βραδυ σε φρανκο (τι το θελα και γω βραδιατικα..)με αποτελεσμα να ξεμεινω απο μπαταρια.Σε φρανκο το χω παθει απειρες φορες.Αλλα σε σενα καποια εφαρμογη φταιει.Κλεισε συγχρονισμο,κανε reboot φορτισε το μεχρι 100% και παρακολουθα το παλι Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Χτες είχα το ίδιο πρόβλημα με το youtube, λύθηκε κάνοντας clear το cache της εφαρμογής και διαγράφοντας τα data. Μπορεί απλά να έχουν πρόβλημα οι servers και να σου λέω βλακειες! Clear data και ακομα τα ίδια. Connection to server lost Touch to retry :S :cry: EDIT: Εσβησα ολα τα updates που ειχε παρει και παιζει πάλι. Για να δουμε. ΕDIT2: Περνώντας το update ξαναχαλάει :s Edited October 4, 2013 by vagosman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μήπως έχεις εγκαταστήσει το adblock plus η παρόμοια εφαρμογή? Εχω παρατηρήσει ότι δημιουργεί προβλήματα στο YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) EDIT: Εσβησα ολα τα updates που ειχε παρει και παιζει πάλι. Για να δουμε. Να κανω μερικες ερωτησουλες;Απο εκει που λεει "καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων" στο μενου εφαρμογες σβηνεις τα update;Και γινεται μονο σε stock εφαρμογες;Σε ποια εκδοση σε γυρναει αν το πατησεις;Σε εφαρμογες τριτων υπαρχει τροπος να γυρισεις πισω αν δεν σου αρεσει το update; Ευχαριστω προκαταβολικα οσους απαντησουν! Edit:Εγω που ειχα το ιδιο προβλημα και αφου εκανα ολες τις εκκαθαρίσεις και δεν εγινε τιποτα,βαρεθηκα και αποσυνδεθηκα μεσα απο την εφαρμογη.Το αλλο πρωι συνδεθηκα και απο τοτε(δυο μερες) παιζει κανονικα.Δεν ξερω αν εχει σχεση απλα το αναφερω. Edited October 4, 2013 by Gblog_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tzatz Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπέρα! Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός Ν4 και οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες! Ωστόσο έχει ένα θεματάκι με τη μπαταρία, το οποίο με έχει προβληματίσει αρκετά... Ξεφορτίζει αρκετά γρήγορα ακόμα και όταν είναι στην αναμονή (το battery doctor έβγαζε γύρω στο 97% της μπαταρίας να το τρώει το android). Θεώρησα πως είναι απλά καινούρια η μπαταρία και πως θα έστρωνε, αλλά δε φαίνεται να βελτιώνεται. Επίσης, αργεί τραγικά να φορτίσει! Το έβαλα στο 26%, μετά από 2 ώρες είχε πάει στο 75%, στις 3 ώρες στο 92%, στις 3μιση κοντά 100%. Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό... Ζητώ συγγνώμη εάν έχει ήδη συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, αλλά είναι αδύνατον να διαβάσω τόσα μηνύματα που έχουν προηγηθεί! Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπέρα! Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός Ν4 και οι εντυπώσεις μου ήταν άριστες! Ωστόσο έχει ένα θεματάκι με τη μπαταρία, το οποίο με έχει προβληματίσει αρκετά... Ξεφορτίζει αρκετά γρήγορα ακόμα και όταν είναι στην αναμονή (το battery doctor έβγαζε γύρω στο 97% της μπαταρίας να το τρώει το android). Θεώρησα πως είναι απλά καινούρια η μπαταρία και πως θα έστρωνε, αλλά δε φαίνεται να βελτιώνεται. Επίσης, αργεί τραγικά να φορτίσει! Το έβαλα στο 26%, μετά από 2 ώρες είχε πάει στο 75%, στις 3 ώρες στο 92%, στις 3μιση κοντά 100%. Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό... Ζητώ συγγνώμη εάν έχει ήδη συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, αλλά είναι αδύνατον να διαβάσω τόσα μηνύματα που έχουν προηγηθεί! Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! για την ωρα φορτισης οντως κατι δεν παει καλα.εγω το εβαλα στο φορτιστη στισ 19:55 και ηταν στο 6%. τωρα στις 10:31 μολις το εβγαλα και ειναι στο 100%(επισης εχω και το daydream,αλλα το ειχα κλειστο την περισσοτερη ωρα). μηπως δεν χρησιμοποιεις τον δικο του φορτιστη και καλωδιο? ή μηπως οση ωρα φορτιζει το πειραζεις ή μιλας? για το θεμα της μπαταριας,δυστυχως εχεισ λιγο δικιο μαλλον.αλλα εγω δεν ειμαι απογοητευμενος τελειως. απλα νομιζω τρωει περισσοτερη απο οσο περιμενα ενω ειναι "κλειστο". παντως κανε αναζητηση στο παρων θεμα να δεις και τι λενε πιο πισω τα παιδια. ακομα θα δεις οτι με αλλο κερνελ βελτιωνετε αρκετα η καταναλωση,μπορεις να κανεις αναζητηση στις τροποποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tzatz Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Χρησιμοποιώ το καλώδιο που παρεχόταν και δεν το πειράζω καθόλου, παρά μόνο για να δώ την κατάσταση φόρτισης. Μάλιστα πριν το βάλω στη φόρτιση κλείνω και ο,τι εφαρμογές έχουν μείνει ανοικτές... Να πάρω κανένα τηλ στο σέρβις της LG μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 δεν ξερω κατσε να δουμε τι θα σου πουν και οι αλλοι. και ποση ωρα κανει να φορτισει σε αυτους. αλλα η διαφορα στην ωρα φορτισης μεταξυ μας, ειναι αρκετη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μονο το καλώδιο χρησιμοποιείς χωρίς τον φορτιστή του με ανταπτορα; Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μήπως έχεις εγκαταστήσει το adblock plus η παρόμοια εφαρμογή? Εχω παρατηρήσει ότι δημιουργεί προβλήματα στο YouTube Yeap και τα 2 blocker. Δεν θα τους κάνω την χάρη να τα σταματήσω όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μιας και πιασαμε την γνωστη κουβεντα μπαταρια... 10% μου τρώει το βράδυ με περιπου 7 ώρες αναμονή....είναι Νορμάλ? Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_tzatz Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μονο το καλώδιο χρησιμοποιείς χωρίς τον φορτιστή του με ανταπτορα; Μαζί με τον ανταπτορα, σε πρίζα δοκιμασμένη. Και με battery doctor το ίδιο μου έκανε και το απεγκατεστησα μήπως έφταιγε εκείνο. Τα ίδια. Κι εμένα χάνει ένα 10% το βράδυ. Αν φορτιζε όμως πλήρως σε 2 ώρες δε θα με ενοιαζε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 το εχω δοκιμασει και με HTC desire φορτιστή για να δω αν παιζει διαφορά με τον "αυθεντικό" μια χαρά 2 ώρες περιπου και εκεί... Δύσκολα να είναι θέμα φορτιστή... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Να κανω μερικες ερωτησουλες;Απο εκει που λεει "καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων" στο μενου εφαρμογες σβηνεις τα update;Και γινεται μονο σε stock εφαρμογες;Σε ποια εκδοση σε γυρναει αν το πατησεις;Σε εφαρμογες τριτων υπαρχει τροπος να γυρισεις πισω αν δεν σου αρεσει το update; Ευχαριστω προκαταβολικα οσους απαντησουν! Edit:Εγω που ειχα το ιδιο προβλημα και αφου εκανα ολες τις εκκαθαρίσεις και δεν εγινε τιποτα,βαρεθηκα και αποσυνδεθηκα μεσα απο την εφαρμογη.Το αλλο πρωι συνδεθηκα και απο τοτε(δυο μερες) παιζει κανονικα.Δεν ξερω αν εχει σχεση απλα το αναφερω. Μηπως εχει κανενας απαντηση στα παραπανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μηπως εχει κανενας απαντηση στα παραπανω; Στις stock εφαρμογές σε γυρνάει στην εκδοση που είναι προεγκατεστημένη στο συστημα του κινητού. Δυστυχώς για τις εφαρμογές τρίτων δεν μπορείς να κανεις downgrade μέσω του επισήμου μάρκετ, αλλά πρεπει να ψαξεις αλλου για να βρεις καποιες απο τις παλιότερες εκδόσεις που θεωρεις καλύτερες. Και προσοχή μην τις ξαναναβαθμισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Στις stock εφαρμογές σε γυρνάει στην εκδοση που είναι προεγκατεστημένη στο συστημα του κινητού. Δυστυχώς για τις εφαρμογές τρίτων δεν μπορείς να κανεις downgrade μέσω του επισήμου μάρκετ, αλλά πρεπει να ψαξεις αλλου για να βρεις καποιες απο τις παλιότερες εκδόσεις που θεωρεις καλύτερες. Και προσοχή μην τις ξαναναβαθμισεις! Σ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) ρε παιδιά τι γίνετε με το 5? άλλοι λένε 2γ Ραμ άλλοι 3 και σήμερα είδα και 4 από camera από τά 13 πέσαμε στα 8 πάντως αν έχει παρόμοια specks με μόνη διάφορα οθόνη και CPU με βλέπω για ένα ακόμα λευκό 4.. με Ραμ αντιμετώπισε κανείς προβλήματα? για όσους έχουν πάνω από 250αππ απευθύνεται η ερώτηση.. για μπαταρία και ταχύτητα πέραστε τον τελευταίο Hell's και ενεργοποίηστε μέσω κάποιου αππ το mp decision κρατάει την θερμοκρασία σε στοκ επίπεδα. (Γνωρίζει κανείς γιατί έκλεισε το threat του hell?) thanks Edited October 5, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 ρε παιδιά τι γίνετε με το 5? άλλοι λένε 2γ Ραμ άλλοι 3 και σήμερα είδα και 4 από camera από τά 13 πέσαμε στα 8 πάντως αν έχει παρόμοια specks με μόνη διάφορα οθόνη και CPU με βλέπω για ένα ακόμα λευκό 4.. με Ραμ αντιμετώπισε κανείς προβλήματα? για όσους έχουν πάνω από 250αππ απευθύνεται η ερώτηση.. για μπαταρία και ταχύτητα πέραστε τον τελευταίο Hell's και ενεργοποίηστε μέσω κάποιου αππ το mp decision κρατάει την θερμοκρασία σε στοκ επίπεδα. (Γνωρίζει κανείς γιατί έκλεισε το threat του hell?) thanks έχω στείλει πάνω από εβδομάδα 2 μηνυματα για να μάθω γιατί το έκλεισαν αλλά απάντηση δεν πήρα .....δώσε αν θες περισσότερα details για το και ενεργοποίηστε μέσω κάποιου αππ το mp decision Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Ενεργοποιησα το mp decision από το trickster αλλά δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω κάνει. Από την άλλη βρήκα αυτό: In general, you'll find kernels without mpdecision running cooler, with greater battery life, but with a little more lag (made up for by other tweaks). Άρα μάλλον περισσότερο κακό κάνει. Edited October 5, 2013 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts