Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά,νομιζω δεν είναι πολλή κακή κατανάλωση για συνέχεια 3g και κακό σήμα..Για στοκ παντα...Ας σου πουν και τα παιδιά που έχουν στοκ για σίγουρα..

Και γω μια χαρα το κοβω για ολο ανοιχτο 3g.

Ειδικα αν μπαινεις και στο ιντερνετ ολη την ωρα, μπορει να φας την μπαταρια και σε 4-5 ωρες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το οτι εχει ανοικτα 3g νομιζω πως δεν εξηγει την καταναλωση ,εκτος και κανει συγχρονισμο αυτοματα συνεχεια,ή εχει τιποτα widget που καταναλωνουν μπαταρια. ή την φωτεινοτητα στο φουλ.

επισης βλεπω οτι το wifi ειναι ανοικτο ενω ειναι κλειστει η οθονη και σε sleep και σε συνδιασμο με το κακο σημα τοτε οκ,δικαιολογητε αρκετα η καταναλωση,(αλλωστε ειναι στο 40% και εχει ηδη 7 ωρες. )

παντως εγω δεν θα το εριχνα μονο στο 3g,εφοσον δεν λειτουργει και απλα ειναι ανοικτο.

[ATTACH]36046[/ATTACH]

[ATTACH]36047[/ATTACH]Καμμία πρόταση???

Μια ωρα και 20 λεπτα είναι η οθόνη ανοικτή..

Edit : Κατι δεν παει καλα. Χρησιμοποιησε το wakelock detector για να δεις αν εχει καλο deep sleep και περιεργα wakelocks. Στο διαγραμμα που το ειδα καλυτερα δειχνει οτι σε μη χρηση πεφτει και αρκετα γρηγορα μαλιστα. Δες το με το προγραμμα μπας και βρεις κατι που το αναγκαζει να λειτουργει με κλειστη οθονη. Συγνωμη για την προηγουμενη απαντηση αλλα δεν το παρατηρησα καλα...

Edited by Gialakias

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Oύτε απ' έξω να μην περάσεις! Δεν γουστάρουν καθόλου τους ξύπνιους certified στις "λαϊκές" του διαδικτύου που μπαίνουν στον Γερμανό άνετοι-λυγεροί-κουνιστοί, κρατώντας ένα Νexus που δεν υπάρχει καν στην γκάμα του καταστήματος και τους ζητούν να κόψουν την κάρτα της Wind/Vodafone γιατί δεν μπορούν να την χώσουν στη συσκευή τους! ;)

Aν παω μονο με τη sim? H με κινητο που υπαρχει στη γκαμα του καταστηματος? :lol:

Η ο ιδιοκτητης θελει να με εξυπηρετησει για να με πιασει πελατη γιατι αν μου πει οχι θα παω καπου που το κανουν και θα τους επισκεφθω και για αγορα? Οχι ε? :lol:

Για να εχω πιστοποιηση πρεπει να με περασουν και απο iso? :lol:

Δωσε τα t&c να ξερω.

Αν με γουσταρουν βεβαια ποσως με νοιαζει.

Edit : Κατι δεν παει καλα. Χρησιμοποιησε το wakelock detector για να δεις αν εχει καλο deep sleep και περιεργα wakelocks. Στο διαγραμμα που το ειδα καλυτερα δειχνει οτι σε μη χρηση πεφτει και αρκετα γρηγορα μαλιστα. Δες το με το προγραμμα μπας και βρεις κατι που το αναγκαζει να λειτουργει με κλειστη οθονη. Συγνωμη για την προηγουμενη απαντηση αλλα δεν το παρατηρησα καλα...

Οκ ευχαριστω το κατεβασα μόλις και θαδω τι φταίει αν φταίει κάτι...

Aν παω μονο με τη sim? H με κινητο που υπαρχει στη γκαμα του καταστηματος? :lol:

Η ο ιδιοκτητης θελει να με εξυπηρετησει για να με πιασει πελατη γιατι αν μου πει οχι θα παω καπου που το κανουν και θα τους επισκεφθω και για αγορα? Οχι ε? :lol:

Για να εχω πιστοποιηση πρεπει να με περασουν και απο iso? :lol:

Δωσε τα t&c να ξερω.

Αν με γουσταρουν βεβαια ποσως με νοιαζει.

Νομίζω ότι είναι λίγο άδικη η συγκεκριμένη κουβέντα και δεν έχω καμία σχέση με οποιοδήποτε κατάστημα. Η χρέωση 5 ευρώ για νέα sim είναι απολύτως λογική, το ίδιο συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη απόσο γνωρίζω και μάλιστα πολύ πιο ακριβά από 5 ευρώ. Το να πηγαίνεις και να ζητάς να σου κάνουν πατέντα με το κοπίδι δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι στις υποχρεώσεις οποιουδήποτε καταστήματος για να λέμε την αλήθεια άσχετα αν είσαι πελάτης ή όχι ή ποιό κινητό έχεις. Ότι μπορεί κάποιος από φιλότιμο να θέλησε να εξυπηρετήσει δεν το καθιστά υποχρέωση του κάθε υπαλλήλου, κάθε άλλο. Σε τελική ανάλυση, αυτή είναι μια δουλειά που γίνεται πανεύκολα από τον οποιονδήποτε με ένα κοπίδι, αν δεν σκοπεύεις να αλλάξεις sim γενικά γιατί να πας καν μέχρι το κατάστημα και να μην το κάνεις μόνος σου;

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Παιδιά μερικές φορες χαμηλωνω την ένταση απο τα πλήκτρα με αποτέλεσμα μετα όταν χτυπάει να μην το ακούω..Παιζει καμια εφαρμογη που να μην πειράζει την ενταση κλήσεων;;

Καλησπέρα και απο μένα, είμαι κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του Nexus 4 και αναγκάστηκα και εγω να ¨κόψω¨ την SIM μου, πηγαίνοντας σε κατάστημα της Wind, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Αυτό που έχει παρατηρηθεί, και σε τηλέφωνο της οικογένειας η κομμένη SIM, πολλές φορές έχανε το σήμα, και έψαχνε συνεχώς για δίκτυα, και όπως γράψατε παραπάνω αντικαταστάθηκε με κόστος 5 Ε.

www.textiles.com.gr

Το κιν εχει αρκετα μεγαλή επιφανεια από γυαλί (μπροστινή όψη και πίσω όψη). Πιστευετε οτι με μια πτώση κινδυνεύει να σπάσει σε κάποιο σημείο το κιν? Εχουν αναφερθεί τέτοια ατυχήματα που με άλλα κινητά δεν θα συνέβαινε? Εχω παιδιά και με προβληματίζει μία "άτσαλη" πτώση τι συνέπειες θα έχει.

Σε ολα τα κινητα στην ατσαλη πτωση θα την ακουσουν στην οθονη.στο δικο μας nexus 4 εχει και ευαισθητη πλατουλα.οσο μπορεις να το προσεχεις με καμια θηκουλα.προσωπικα μου χει φυγει 2 φορες αλλα τυχερος.ουτε γρατζουνια

Νομίζω ότι είναι λίγο άδικη η συγκεκριμένη κουβέντα και δεν έχω καμία σχέση με οποιοδήποτε κατάστημα. Η χρέωση 5 ευρώ για νέα sim είναι απολύτως λογική, το ίδιο συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη απόσο γνωρίζω και μάλιστα πολύ πιο ακριβά από 5 ευρώ. Το να πηγαίνεις και να ζητάς να σου κάνουν πατέντα με το κοπίδι δεν προκύπτει από πουθενά ότι είναι στις υποχρεώσεις οποιουδήποτε καταστήματος για να λέμε την αλήθεια άσχετα αν είσαι πελάτης ή όχι ή ποιό κινητό έχεις. Ότι μπορεί κάποιος από φιλότιμο να θέλησε να εξυπηρετήσει δεν το καθιστά υποχρέωση του κάθε υπαλλήλου, κάθε άλλο. Σε τελική ανάλυση, αυτή είναι μια δουλειά που γίνεται πανεύκολα από τον οποιονδήποτε με ένα κοπίδι, αν δεν σκοπεύεις να αλλάξεις sim γενικά γιατί να πας καν μέχρι το κατάστημα και να μην το κάνεις μόνος σου;

Δεν διαφωνω πουθενα εκτος απο το σημειο της χρεωσης της sim.

Θα επρεπε να ειναι δωρεαν και το κοστος (μηδεν αν γνωριζετε πως παρεχονται) να το καλυπτουν οι providers.

Δεν γινεται στη voda Ελλαδας να μου ζητουν χρηματα και στης Αγγλιας οχι. :lol:

Σε 3 χωρες της Ευρωπης μπορω να πω οτι δεν χρεωνουν. Και δεν μιλαω για κοψιμο, επιτοπου αλλαγημε τον ιδιο αριθμο.

Στα υπολοιπα και επειδη η παροχη τετοιων υπηρεσιων στην Ελλαδα ειναι σε νηπιακο σταδιο, συμφωνω.

Για αλλαγή από κανονική SIM σε micro ναι έχεις δίκιο συνήθως είναι δωρεάν στο εξωτερικό, είχα στο μυαλό μου την έκδοση νέας κάρτας λόγω κλοπής/απώλειας, αυτή είναι που χρεώνεται γύρω στο 20άρι από προηγούμενες εμπειρίες μου.
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Παιζει θέμα μέ το κουμπί του ξεκλειδωματος μετα απο καιρό?

Τι βλέπετε εσείς που το έχετε καιρό?

Γιατί ηδη έχει αρχίσει να τρίζει περίεργα και να μου δίνει την εντύπωση οτι δεν θα βγάλει 1 μηνά ακόμα....

Είναι συνηθισμένο?

Γιατί ηδη έχει αρχίσει να τρίζει περίεργα και να μου δίνει την εντύπωση οτι δεν θα βγάλει 1 μηνά ακόμα....

Είναι συνηθισμένο?

όταν ο ΄΄παλιός΄΄ λέει τόσο καιρό ότι η πιο χρήσιμη εφαρμογή είναι το tc δεν τον ακούτε, αλλά ψάχνεται αν καταναλώνει 0,5 % μπαταρία την ημέρα ........

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είναι συνηθισμένο?

κανενα προβλημα 8 μηνες μετα..σαν καινουριο..ποια παρτιδα πηρες?στα δευτερα που πηρα για φιλους ηταν λιγακι πιο σκληρο απο το δικο μου που ειχα παρει αρχες του 13

υγ ταλιμπαν,ασε μας ρε φιλαρακι..:lol:

Vamos Aris

κανενα προβλημα 8 μηνες μετα..σαν καινουριο..ποια παρτιδα πηρες?στα δευτερα που πηρα για φιλους ηταν λιγακι πιο σκληρο απο το δικο μου που ειχα παρει αρχες του 13

υγ ταλιμπαν,ασε μας ρε φιλαρακι..:lol:

καλά ρε καρντασόπαιδο, πες στους φίλους σου να το γρασάρουν λίγο να μην τρίζει:) καλά εσύ και ο G47 έχετε πάρει σε όλους του συγγενείς και φίλους N4 ????????:lol::lol::lol::lol:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

καλά ρε καρντασόπαιδο, πες στους φίλους σου να το γρασάρουν λίγο να μην τρίζει:) καλά εσύ και ο G47 έχετε πάρει σε όλους του συγγενείς και φίλους N4 ????????:lol::lol::lol::lol:

το γρασαρεις το power του nexus? :p

περαν της πλακας,φοβερη κατασκευη το Ν4...σαν καινουριο το κινητο..εξωτερικα εσωτερικα...φρεσκαδουρα...

Vamos Aris

Το πήρα πριν 2 βδομάδες απο mediamarkt...

Ποια εφαρμογή....?

Edited by manolisv

Κανένα πρόβλημα στο power button :p τουμπανο όπως την πρωτη μέρα! Ουτε tc ουτε skinomi ( βγήκε κ την άφησα πίσω..) ουτε ringke fusion ( μια φορά την έβαλα ..μπλιαχ) γυμνό μοντέλο.. Top! Το έχω απλα τέλειο χαζεύει κόσμο.

Για το μονο που έχω περιέργεια να δω απο κοντά είναι το HTC one ή butterfly

Το πήρα πριν 2 βδομάδες απο mediamarkt...

Ποια εφαρμογή....?

touch control

Τι έγινε ρε παιδιά? Μαύρογατα είμαι εγώ που έχω αλλάξει ήδη και μπαταρία και τώρα τρίζει από κάτω όλη η βάση και η πλάτη του τηλεφώνου? Μου φαίνεται θα το στείλω για ρετουσαρισμα :D

Για αλλαγή από κανονική SIM σε micro ναι έχεις δίκιο συνήθως είναι δωρεάν στο εξωτερικό, είχα στο μυαλό μου την έκδοση νέας κάρτας λόγω κλοπής/απώλειας, αυτή είναι που χρεώνεται γύρω στο 20άρι από προηγούμενες εμπειρίες μου.

Eπισης δωρεαν στην Αγγλια. Για αλλου δε γνωριζω.

touch control

καλη εφαρογη εχεις δεν εχεις προβλημα στο κουμπι....

παιζει κατι παρόμοιο και για stock nexus?

έχει διαβάσει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει τελικά το kit kat μεχρι στιγμής έμαθα δυο ημερομηνίες 28 Σεπτεμβρίου και 14 Οκτωβρίου

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)