Gialakias Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Γιατί θέλει factory reset αφού η παρούσα Rom έχει ίδια βάση με την αναβάθμιση; Από όσο ξέρω χρειάζεται reset όταν πας σε τελείως διαφορετική Rom. Η 10.1 είναι 4.2.2 και η 10.2 είναι 4.3. Νομίζω αν δεν κάνω λάθος ότι άλλαξαν πολλά στο εσωτερικό του λειτουργικού με αυτή την αναβάθμιση και καλό είναι να γίνεται καθαρή εγκατάσταση. Διορθώστε αν κάνω λάθος. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 καλησπερα.εχει προσεξει κανενας εαν του ερχονται κανονικα η ειδοποιησεις στο twitter η στο facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 καλησπερα.εχει προσεξει κανενας εαν του ερχονται κανονικα η ειδοποιησεις στο twitter η στο facebook? Εαν δεν σου έρχονται κάνε μια αναγκαστική διακοπή και εκκαθάριση δεδομένων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteVen200984 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Αδέρφια μια παρατήρηση που έκανα προχτες και αν ξέρετε πώς (και αν) ρυθμίζεται: Οι φωτό που βγάζω με το N4 αλλά και αυτές που μου στέλνουν από iPhones, έχουν μια αναλογία τέτοια που στην οθόνη βγάζουν "μαύρες λωρίδες" δεξιά και αριστερά. Οι φωτό που μου στέλνει ένα HTC Incredible S, έχουν μια άλλη αναλογία τέτοια που βγάζουν "πιο λεπτές μαύρες λωρίδες" πάνω και κάτω. Μπορώ να αλλάξω (να πειραματιστώ) με τη default αναλογία των φωτό της κάμερας του N4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Η 10.1 είναι 4.2.2 και η 10.2 είναι 4.3. Νομίζω αν δεν κάνω λάθος ότι άλλαξαν πολλά στο εσωτερικό του λειτουργικού με αυτή την αναβάθμιση και καλό είναι να γίνεται καθαρή εγκατάσταση. Διορθώστε αν κάνω λάθος. Αυτό ξέρω και γω.Οντως έχουν αλλάξει πολλά και πρεπει να γίνεται clean install σε αυτή την αλλαγή. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Αυτό ξέρω και γω.Οντως έχουν αλλάξει πολλά και πρεπει να γίνεται clean install σε αυτή την αλλαγή. Μονο εγω δεν βλεπω καμια διαφορα σε αποδοση η εμφανιση; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Μονο εγω δεν βλεπω καμια διαφορα σε αποδοση η εμφανιση; Εμφάνιση τι να δεις;αφού δεν άλλαξε κάτι Σε απόδοση εγώ βλέπω οτι είναι πιο γρήγορο,τουλαχιστον όσο ήμουν στοκ. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Παιδιά καλημέρα. Αυτή την θήκη την έχει κανένας; http://www.ebay.com/itm/Black-Google-Nexus-4-Ringke-Fusion-Premium-Hybrid-Hard-Case-Cover-Eco-Package-/271163370688?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2298acc0 Σκεφτομαι να την πάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Παιδιά καλημέρα. Αυτή την θήκη την έχει κανένας; http://www.ebay.com/itm/Black-Google-Nexus-4-Ringke-Fusion-Premium-Hybrid-Hard-Case-Cover-Eco-Package-/271163370688?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2298acc0 Σκεφτομαι να την πάρω! Ίσως να είναι η πιο γνωστή θήκη για το nexus 4..Εγώ μονο αυτήν χρησιμοποιω,είναι αρκετά καλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Παιδιά καλημέρα. Αυτή την θήκη την έχει κανένας; http://www.ebay.com/itm/Black-Google-Nexus-4-Ringke-Fusion-Premium-Hybrid-Hard-Case-Cover-Eco-Package-/271163370688?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2298acc0 Σκεφτομαι να την πάρω! Είναι πολύ καλή,τα κουμπιά πατιούνται άνετα με καλη απόκριση .Δεν διογκωνει το κινητο και εχει καλή αισθηση στο χερι, Την έχω ένα μήνα και έιμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Για περισσότερες πληροφορίες για αξεσουάρ καλλίτερα να απευθυνθείς στο ανάλογο thread :) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 παλι δεν μου ερχονται δοκιμασα και αλλη εφαρμογη twitter και παλι τιποτα.λειτουργουν σε καποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 παλι δεν μου ερχονται δοκιμασα και αλλη εφαρμογη twitter και παλι τιποτα.λειτουργουν σε καποιον? Είσαι στοκ 4.3;στοκ που ήμουν δεν είχα θέμα,οπως κ οι περισσοτεροι αν όχι όλοι πλεον.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Παιδιά καλημέρα. Αυτή την θήκη την έχει κανένας; http://www.ebay.com/itm/Black-Google-Nexus-4-Ringke-Fusion-Premium-Hybrid-Hard-Case-Cover-Eco-Package-/271163370688?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3f2298acc0 Σκεφτομαι να την πάρω! Αυτήν περιμένω και εγώ σε λίγες μέρες από Αμερική. Καλύτερα όμως να δεις το θέμα των αξεσουάρ για περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 στοκ ειμαι φιλε ναι...δεν ξερω γιατι εχω και ανοιχτο συχρονισμο αλλα τιποτα παλλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Και σε μένα έρχονται όποτε ναναι και αν θυμηθεί. Stock rom,kernel με root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Ok. Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 εχετε προβλημα με το σημα του τηλεφωνου που κατα διαστηματα ειναι εκτος υπηρεσιας τελειως? ειμαι στοκ 4,3 Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Όταν λες κατά διαστήματα; καμιά στο τόσο η και 10 φορές μέσα σε 10 λεπτά να χάνεται; είχα ένα σχετικό πρόβλημα και νομίζω πως έστρωσε. Πως και τι δεν ξέρω νομίζω ότι από τότε που άλλαξα την ρύθμιση από το 3g στο 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 1 φορα τη μερα σιγουρα...αλλα ποιος ξερει ποση ωρα ειναι ετσι μεχρι να το δω...μετα το βαζω σε λειτουργια πτησης on/off και συνηθως επανερχεται Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 1.δεν ξέρω για σήμα αλλα σιγουρα τa data καποιες φορες δεν λειτουργουν αν δεν το ακοιξω κλεισω μια δυο φορες... 2.Υπαρχει τροποσ να κανει στα μηνυματα με τη stock εφαρμογη να γινονται κεφαλαια ολα και να μην χρεωνωμαστε τσαμπα μηνυματα?(ξερω με handset κανεις τα παντα) 3.η καμερα νομιζω ειναι πολυ κακη...αναμενωμενο με τοσο μικρο φακο.....υπαρχει περιθοριο βελτιωσης μεσω software?Μου φαινεται οτι εχει παρα πολυ θολες εικονες με το που δεν εχει τρελω φως γυρο γυρο! γενικα παντος vale of money 350Ε (το εχω 5 μερες) και παρολο που το καινουργιο βγαινει οπου ναναι(στην ελλαδα ομως δεν ξερουμε και με τι τιμη) νομιζω αξιζει απολυτα! Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ξημερώματα Τετάρτης πλέον και μετά από ένα καλοκαίρι αμφιταλαντεύσεων μεταξύ Note II και Nexus 4 (και λόγω της τιμής του αλλά και του παρελθόντος μου στην υπογραφή), την Πέμπτη το πρωί θα το παραγγείλω. Δε θέλω να κάνω κάποια σύγκριση, απλά τη γνώμη και την εντύπωση όποιου το πήρε μετά από το Galaxy Nexus. Πώς του φάνηκε η αλλαγή και αν είναι αρκετά αυτά τα πράγματα που τον ενθουσίασαν κατά τη μεταφορά του στο Nexus 4. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ξημερώματα Τετάρτης πλέον και μετά από ένα καλοκαίρι αμφιταλαντεύσεων μεταξύ Note II και Nexus 4 (και λόγω της τιμής του αλλά και του παρελθόντος μου στην υπογραφή), την Πέμπτη το πρωί θα το παραγγείλω. Δε θέλω να κάνω κάποια σύγκριση, απλά τη γνώμη και την εντύπωση όποιου το πήρε μετά από το Galaxy Nexus. Πώς του φάνηκε η αλλαγή και αν είναι αρκετά αυτά τα πράγματα που τον ενθουσίασαν κατά τη μεταφορά του στο Nexus 4. Πολύ πιο γρήγορο απο το galaxy nexus, το τηλεφωνο απλα δε νιωθει ο,τι και να του κανεις, με τίμημα γι' αυτό βέβαια στην μπαταρία. Επισης πιθανόν να σου κακοφανει η αλλαγή απο την amoled με τα υπερτονισμένα χρωματα, αλλά αν τα βάλεις δίπλα με λευκό φόντο θα δεις τη διάφορα μετάξυ "πλυμενου και καθαρου" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 1.δεν ξέρω για σήμα αλλα σιγουρα τa data καποιες φορες δεν λειτουργουν αν δεν το ακοιξω κλεισω μια δυο φορες... 2.Υπαρχει τροποσ να κανει στα μηνυματα με τη stock εφαρμογη να γινονται κεφαλαια ολα και να μην χρεωνωμαστε τσαμπα μηνυματα?(ξερω με handset κανεις τα παντα) 3.η καμερα νομιζω ειναι πολυ κακη...αναμενωμενο με τοσο μικρο φακο.....υπαρχει περιθοριο βελτιωσης μεσω software?Μου φαινεται οτι εχει παρα πολυ θολες εικονες με το που δεν εχει τρελω φως γυρο γυρο! γενικα παντος vale of money 350Ε (το εχω 5 μερες) και παρολο που το καινουργιο βγαινει οπου ναναι(στην ελλαδα ομως δεν ξερουμε και με τι τιμη) νομιζω αξιζει απολυτα! Στα 350€ δεν είναι value for money, αλλά στα 230€ περίπου που κοστίζει έξω. Πάνω από 250€ βρίσκεις και άλλα καλά κινητά ειδικά από Κίνα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 εμενα οι φωτογραφιες μου φαινονται ολες πανω του μετριου και μερικες ισως εξαιρετικες αναλογα με τις συνθηκες παντα...δε ξερω ισως εχω χαμηλα τον πηχη...αλλα δε νομιζω οτι θα απαιτουσα παραπανω απο κινητο... Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 και για μενα οι φωτογραφιες του μια χαρα ειναι,δεν εχω προβλημα, απλα οκ,αν το συγκρινουμε με τον ανταγωνισμο σε κινητα της κατηγοριας του,υπαρχουν αρκετα που βγαζουν καλυτερες,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν βγαζει καλες φωτογραφιες. αλλα ναι σιγουρα παιζει ρολο και τι απαιτησεις εχει ο καθενας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts