blackup Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Για να είμαι ειλικρινής δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο να έχει κανείς smartphone χωρίς ένα αρκετό πακέτο mobile data. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Για να είμαι ειλικρινής δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο να έχει κανείς smartphone χωρίς ένα αρκετό πακέτο mobile data. Δηλαδή πρέπει να έχουμε όλοι πακέτα των 500 mb τσε βαλε για να κάνει τα κέφια της η Google ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Το ζητημα αυτο δεν προέκυψε μονο με οσους ειχαν custom rom? Σε τι ευθύνεται η Google για το αν κάποιος βαλει μια μαγειρεμένη rom από τον οποιοδήποτε?Άλλωστε όταν κάνεις μοντες όλα είναι υπεύθυνη σου.Με στοκ σε ενημερώνει οτι εχεις νεα αναβαθμιση και μετα αν θελεις κατεβαζεις ή οχι.Τουλαχιστον αυτο συνεβει σε μενα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Αυτό το traffic το μέτρησε το out-of-the-box counter του Android? Πρόσφατα έβγαλα το 3G watchdog γιατί θεώρησα ότι καλύπτομαι από το offical app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δηλαδή πρέπει να έχουμε όλοι πακέτα των 500 mb τσε βαλε για να κάνει τα κέφια της η Google ? Όχι. Πρέπει να έχει κανείς mobile data γιατί αν δεν έχει απλά η όλη εμπειρία χρήσης είναι σημαντικά μειωμένη και πρακτικά πετάς χρήματα να πάρεις μια συσκευή της οποίας δεν χρησιμοποιείς τις δυνατότητες. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Όχι. Πρέπει να έχει κανείς mobile data γιατί αν δεν έχει απλά η όλη εμπειρία χρήσης είναι σημαντικά μειωμένη και πρακτικά πετάς χρήματα να πάρεις μια συσκευή της οποίας δεν χρησιμοποιείς τις δυνατότητες. Στην προκειμένη περίπτωση εγώ είμαι καλυμμένος με τα 260 mb που έχει το πρόγραμμα μου , δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω για τον μήνα μου.βέβαια δεν έλαβα υπόψη μου τους ασταθμητους παράγοντες όπως αυτός, που εδώ που τα λέμε μπορούσα να το είχα αποφύγει αν ήμουν πιο προσεκτικός Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Να υπενθυμίσω πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ένα σωστά στημένο πρόγραμμα του στυλ 3g watchdog. Αν ο φίλος είχε θέσει σωστά τα notification του προγράμματος, τότε δεν θα είχε γίνει τίποτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Το πρόβλημα δεν είναι των χρηστών που δεν έχουν μεγαλα πακέτα MB.απλα η Google σου λέει εν ετη 2013 όλοι προσφέρουν πολλααα MB σε κάθε συμβολαιο.Που να ξέρει οτι στο ελλαντα οι εταιρίες δεν δίνουν τπτ!!Είναι κλέφτες εδώ αλλά τι να κανεις που δεν εχεις επιλογή Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Να φανταστώ ότι το κατεβασμα με το ζόρι συνέβη μονο σε όσους ειχαν αλλη rom? Μου φαίνεται αδιανόητο σε stock να σου τρώει δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Για μένα, αν κάποιος έχει κάτω από 1GB μηνιαία data, πρέπει να έχει άλλη φιλοσοφία χρήσης. Η οποία είναι: - να κρατάει κλειστά τα data και να τα ανοίγει με θρησκευτική ευλάβεια όταν χρειάζεται - να έχει απενεργοποιημένο το sync - να ανοίγει πάντα όταν έχει πρόσβαση σε wi-fi ώστε να μιλάνε όσες εφαρμογές θέλουν να μιλήσουν για updates, κλπ - να έχει watchdog ή κάτι τέτοιο. Αλλά με όλη αυτή την ταλαιπωρία, γιατί να δώσει κανείς χρήματα σε καλό smartphone; Για να κλείσω, κριτικάρω ευθέως την ελληνική καταναλωτική κουλτούρα που σε ένα διαθέσιμο μπάτζετ X, δίνει 0.9Χ για τη συσκευή και 0.1Χ για υπηρεσίες. Θεωρώ με ένα καλύτερο μοίρασμα υπέρ των υπηρεσιών (πάντα μέσα στο εκάστοτε για τον καθένα διαθέσιμο Χ) η εμπειρία χρήσης ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Αυτό το traffic το μέτρησε το out-of-the-box counter του Android? Πρόσφατα έβγαλα το 3G watchdog γιατί θεώρησα ότι καλύπτομαι από το offical app. Δεν υπάρχει όμως widget σαν αυτό του 3g watchdog έτσι? Πρέπει να μπαίνεις στο setting για να δεις την κατανάλωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Για μένα, αν κάποιος έχει κάτω από 1GB μηνιαία data, πρέπει να έχει άλλη φιλοσοφία χρήσης. Η οποία είναι: - να κρατάει κλειστά τα data και να τα ανοίγει με θρησκευτική ευλάβεια όταν χρειάζεται - να έχει απενεργοποιημένο το sync - να ανοίγει πάντα όταν έχει πρόσβαση σε wi-fi ώστε να μιλάνε όσες εφαρμογές θέλουν να μιλήσουν για updates, κλπ - να έχει watchdog ή κάτι τέτοιο. Αλλά με όλη αυτή την ταλαιπωρία, γιατί να δώσει κανείς χρήματα σε καλό smartphone; Για να κλείσω, κριτικάρω ευθέως την ελληνική καταναλωτική κουλτούρα που σε ένα διαθέσιμο μπάτζετ X, δίνει 0.9Χ για τη συσκευή και 0.1Χ για υπηρεσίες. Θεωρώ με ένα καλύτερο μοίρασμα υπέρ των υπηρεσιών (πάντα μέσα στο εκάστοτε για τον καθένα διαθέσιμο Χ) η εμπειρία χρήσης ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. Αδερφε 250mb εχω κ περισσευουν. Παντα ανοιχτα data. Εννοειται οτι τα updates γινονται απο wifi-σπιτι. Τι το πληρωνω αλλωστε. Ασε που Αθηνα οπου κ να κατσεις wifi θα βρεις. Τωρα αν εχεις σκοπο να κατεβαζεις εφαρμογες και να βλεπεις youtube στο δρομο, τοτε σιγουρα ουτε το 1gb δεν φτανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Για μένα, αν κάποιος έχει κάτω από 1GB μηνιαία data, πρέπει να έχει άλλη φιλοσοφία χρήσης. Η οποία είναι: - να κρατάει κλειστά τα data και να τα ανοίγει με θρησκευτική ευλάβεια όταν χρειάζεται - να έχει απενεργοποιημένο το sync - να ανοίγει πάντα όταν έχει πρόσβαση σε wi-fi ώστε να μιλάνε όσες εφαρμογές θέλουν να μιλήσουν για updates, κλπ - να έχει watchdog ή κάτι τέτοιο. Αλλά με όλη αυτή την ταλαιπωρία, γιατί να δώσει κανείς χρήματα σε καλό smartphone; Για να κλείσω, κριτικάρω ευθέως την ελληνική καταναλωτική κουλτούρα που σε ένα διαθέσιμο μπάτζετ X, δίνει 0.9Χ για τη συσκευή και 0.1Χ για υπηρεσίες. Θεωρώ με ένα καλύτερο μοίρασμα υπέρ των υπηρεσιών (πάντα μέσα στο εκάστοτε για τον καθένα διαθέσιμο Χ) η εμπειρία χρήσης ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ. Αγαπητέ μην τα πετάς έτσι αυτά γιατί εκτίθεσαι. Και γω έχω πολλά γιγα ίντερνετ αλλά κάθε μήνα χρησιμοποιώ λιγότερα από 200-300 mb και φυσικά περισσεύουν τα υπόλοιπα. Έχω πάντα ανοικτά τα data Ανοικτό το sync To wifi συνήθως είναι ανοικτό μιας και πολύ συχνά βρίσκομαι σε περιοχή με wifi. Και έχω το official μετρητή απλά να με ειδοποιεί όταν ξεπερνάω το 1 γιγα traffic. Και φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν μειώνει την εμπειρία χρήσης της συσκευής μου. Οι μόνες ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι να κάνει auto update τα apps μέσω wifi και να κάνει το dropbox auto upload μέσω wifi. Κατά τα άλλα τίποτα δεν διαφέρει. Και αν όντως εσύ τα έχεις ανοικτά και μέσω 3g τα παραπάνω θα ήθελα πάρα πολύ να μας εξηγήσεις πως κρατάς ανοικτό το κινητό παραπάνω από 8 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Αγαπητέ μην τα πετάς έτσι αυτά γιατί εκτίθεσαι. Και γω έχω πολλά γιγα ίντερνετ αλλά κάθε μήνα χρησιμοποιώ λιγότερα από 200-300 mb και φυσικά περισσεύουν τα υπόλοιπα. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Οτι τόσα ποστ είμαστε off topic πιστεύω ότι το εχετε καταλάβει .......:):):) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δεν είμαστε και τόσο. Ένας χρήστης ανέφερε ότι το Nexus 4 τρώει data στο background και εμείς αναλύουμε ότι δεν γίνεται να έχεις Nexus 4 χωρίς ένα αρκετό mobile data πρόγραμμα. Στην τελική αναρωτιέμαι, γιατί κάποιος να πάρει ένα Nexus 4 με 400 ευρώ και να το έχει χωρίς ουσιώδη διαδικτυακή χρήση για να μη δώσει 50 ευρώ data ετησίως;; Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δεν είμαστε και τόσο. Ένας χρήστης ανέφερε ότι το Nexus 4 τρώει data στο background και εμείς αναλύουμε ότι δεν γίνεται να έχεις Nexus 4 χωρίς ένα αρκετό mobile data πρόγραμμα. Στην τελική αναρωτιέμαι, γιατί κάποιος να πάρει ένα Nexus 4 με 400 ευρώ και να το έχει χωρίς ουσιώδη διαδικτυακή χρήση για να μη δώσει 50 ευρώ data ετησίως;; αυτός ο χρήστης 'ημουν εγώ :lol: από εκεί και πέρα νομίζω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα....ας πάμε για άλλα ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Και για να αλλαξουμε θεμα, ηρθε το δικο μου σημερα. Αγορασμενο απο birdphone, λευκο και ειναι Γαλλικο. Το τηλεφωνο ειναι καταπληκτικο. Τωρα κανω και το update σε 4.3 . Το προβλημα ειναι οτι με ολα αυτα που εχω διαβασει σχετικα με το ποσο ευθραυστο ειναι φοβαμαι να το βγαλω εξω απο το σπιτι μεχρι να ερθει το προστατευτικο της οθονης :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Για μένα η αφή με τέτοια υλικά σαν του Nexus 4 δίνει πολύ καλή αίσθηση και είναι μείωση εμπειρίας η προσθήκη ζελατίνων και πλαστικών καλυμμάτων. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: μα, πες μας και μας να γελάσουμε πριν μας σβήσουν τα μηνύματα για offtopic! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Συμφωνώ και εγώ ότι 200-300 mb είναι ένας συνηθισμένος όγκος δεδομένων τον μήνα αν μιλάμε απλά για apps sync, browsing και λίγο Χάρτες. Το 1gb που έχω δεν το έχω καταναλώσει ποτέ και πρακτικά δεν το φτάνεις χωρίς audio/video streaming εφαρμογές. Εδώ είχα στο pc, Internet on the go το οποίο προοριζόταν για browsing και emails και έκανα περίπου 500 mb το μήνα με το ζόρι. Φυσικά και το Wi-Fi είναι μονίμως ανοιχτό για σύνδεση σε σπίτι και δουλειά, δεν υπάρχει λόγος να χαλάς μπαταρία για το τίποτα όταν ξέρεις ότι τις επόμενες 5-10 ώρες θα είσαι στον συγκεκριμένο χώρο αφήνοντας σύνδεση 3G και data ΟΝ. Και εννοείται ότι με το που βγαίνεις έξω το ανοίγεις. Έτσι δεν φτάνεις με τίποτα το 1gb όμως. Και σαφώς δεν μειώνει σε τίποτα την εμπειρία χρήσης απο τη στιγμή που τα πάντα είναι συνεχώς online. Είναι απλά ο τρόπος για κρατάς την αυτονομία σε επίπεδα 2 ημερών, τόσο απλά... Edited September 3, 2013 by mclisme Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Συμφωνώ και εγώ ότι 200-300 mb είναι ένας συνηθισμένος όγκος δεδομένων τον μήνα αν μιλάμε απλά για apps sync, browsing και λίγο Χάρτες. Το 1gb που έχω δεν το έχω καταναλώσει ποτέ και πρακτικά δεν το φτάνεις χωρίς audio/video streaming εφαρμογές. Εδώ είχα στο pc, Internet on the go το οποίο προοριζόταν για browsing και emails και έκανα περίπου 500 mb το μήνα με το ζόρι. Φυσικά και το Wi-Fi είναι μονίμως ανοιχτό για σύνδεση σε σπίτι και δουλειά, δεν υπάρχει λόγος να χαλάς μπαταρία για το τίποτα όταν ξέρεις ότι τις επόμενες 5-10 ώρες θα είσαι στον συγκεκριμένο χώρο αφήνοντας σύνδεση 3G και data ΟΝ. Και εννοείται ότι με το που βγαίνεις έξω το ανοίγεις. Έτσι δεν φτάνεις με τίποτα το 1gb όμως. Και σαφώς δεν μειώνει σε τίποτα την εμπειρία χρήσης απο τη στιγμή που τα πάντα είναι συνεχώς online. Είναι απλά ο τρόπος για κρατάς την αυτονομία σε επίπεδα 2 ημερών, τόσο απλά... Όχι σε επίπεδα 2 ημερών (με χρήση) δεν έχω καταφέρει να φτάσω. Συνήθως το βράδυ που πάω για ύπνο έχει από 20% μέχρι 0 (δηλαδή το έχω αδειάσει) Για μένα η αφή με τέτοια υλικά σαν του Nexus 4 δίνει πολύ καλή αίσθηση και είναι μείωση εμπειρίας η προσθήκη ζελατίνων και πλαστικών καλυμμάτων. +1 Μόνο πίσω έβαλα το αυτοκόλλητο για να μην χαράσσεται το γυαλί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Για μένα η αφή με τέτοια υλικά σαν του Nexus 4 δίνει πολύ καλή αίσθηση και είναι μείωση εμπειρίας η προσθήκη ζελατίνων και πλαστικών καλυμμάτων. Ποτέ μα ποτέ ζελατίνα σε οποιοδήποτε κίνητο με gorilla glass. Η αίσθηση είναι απαράδεκτη ενώ ποτέ δεν έχω καταφέρει να χαράξω οθόνη στα 4 χρόνια χρήσης χωρίς μάλιστα να είμαι καθόλου προσεκτικός! Μου έχουν πέσει κάτω σχεδόν όλες οι συσκευές (φτου φτου μόνο το Ν4 την έχει γλυτώσει), έχω σπάσει 2 από αυτές αλλά η οθόνη ποτέ δε χαράχτηκε. Έχω δοκιμάσει και να χαράξω το γυαλί με κλειδί απευθείας πάνω στην οθόνη (θέλει γερά νεύρα!) και δεν άφησε ίχνος. Το πιο άχρηστο αξεσουάρ μακράν κατά τη γνώμη μου... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ποτέ μα ποτέ ζελατίνα σε οποιοδήποτε κίνητο με gorilla glass. Η αίσθηση είναι απαράδεκτη ενώ ποτέ δεν έχω καταφέρει να χαράξω οθόνη στα 4 χρόνια χρήσης χωρίς μάλιστα να είμαι καθόλου προσεκτικός! Μου έχουν πέσει κάτω σχεδόν όλες οι συσκευές (φτου φτου μόνο το Ν4 την έχει γλυτώσει), έχω σπάσει 2 από αυτές αλλά η οθόνη ποτέ δε χαράχτηκε. Έχω δοκιμάσει και να χαράξω το γυαλί με κλειδί απευθείας πάνω στην οθόνη (θέλει γερά νεύρα!) και δεν άφησε ίχνος. Το πιο άχρηστο αξεσουάρ μακράν κατά τη γνώμη μου... Μη τα λετε ετσι αυτα!Φυσικα κ ειναι ωραιο το κινητο να το εχεις χωρις προστασιες και θηκες.Εγω που θεωρουμαι πιο απροσεκτος πεθαινεις μου επεσε 2 φορες απο το μηχανακι.Την πρωτη πατηθηκε απο αμαξι,την δευτερη απλα γρατζουνιες..:cool: Και οι θηκες χρειαζονται και οι προστασιες μπρος πισω.Γτ οταν μ επεσε το πισω μερος το κρατησε η ζελατινα οσο μπορουσε τεσπα..Αμα δεν εχεις τπτ μπορεις να την φας απο παντου.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Για το υπόλοιπο σώμα δε διαφωνώ έχω και εγώ θήκη, αλλά για την οθόνη αν σου πέσει και σκάσει πχ. πάνω σε πέτρα που προεξέχει, η ζελατίνα δε σε σώνει, πας για νέα οθόνη αέρας... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts