mclisme Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 124 ευρω λογικα για αλλαγη οθονης. Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται πολύ χαμηλή η τιμή; 'Εχω αλλάξει οθόνες σε 2 smartphones στο παρελθόν (Galaxy S2 και Galaxy Nexus). Το κόστος της original οθόνης+digitizer (κολλημένα) συνήθως κυμαινόταν από 130-160 ευρώ ενώ αν επέλεγες ιμιτασιόν, έβρισκες και γύρω στα 80. Σε αυτά αν προσθέσεις μίνιμουμ ένα 50-60άρι που χρεώνουν για εργατικά οι αντιπροσωπείες τότε είσαι το λιγότερο στα λεφτά που είπες. Δεν ξέρω αν για κάποιο λόγο η original οθόνη του N4 είναι τόσο φτηνή απλά με βάση τα δεδομένα που ξέρω ακούγεται πολύ χαμηλή. Όχι ότι αν είναι ιμιτασιόν βέβαια θα παρατηρήσεις κάτι εκτός και είσαι αρκετά ψείρας!. Και σε φίλο που βάλαμε τέτοια οθόνη δεν διέκρινε κάτι σε σχέση με την αυθεντική που είχε πριν. Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Οχι φίλε δεν έχει Τι να κάνω λέτε;να το στείλω πίσω;δεν χρησιμοποιώ καθόλου 3g και παλι σήμερα στις 18 ώρες κλείσιμο.δεν εχω κάτι custom.ΕΣΥ φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Εγω βρισκομα στις 36ωρες με μπαταρια αυτη τη στιγμη. με 4ωρες οθονη (στο αυτοματο) 30 λεπτα κλησεις 60 λεπτα Chrome-facebook-μαιλ κλπ. 50 λπετα ΒΤ στο αυτοκινητο standby wi-fi παντα ανοικτο (οταν ειναι συνδεδεμενο) 3g περιπου 30 λεπτα και υπολοιπο μπαταριας 15% Κατι σου τρωει μπαταρια σιγουρα... Τι να κάνω λέτε;να το στείλω πίσω;δεν χρησιμοποιώ καθόλου 3g και παλι σήμερα στις 18 ώρες κλείσιμο.δεν εχω κάτι custom.ΕΣΥ φίλε;13 ώρες τώρα και είναι στο 25%.απο το Κάκο στο χειροτερο.σορρυ για την προηγούμενη παράθεση .εγίνε κατά λάθος και δεν ξέρω πως να τη σβήσω απο το κινητο Edited August 9, 2013 by samakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Τι να κάνω λέτε;να το στείλω πίσω;δεν χρησιμοποιώ καθόλου 3g και παλι σήμερα στις 18 ώρες κλείσιμο.δεν εχω κάτι custom.ΕΣΥ φίλε; κάνε έναν κόπο και βγάλε στο τέλος της ημέρας ένα screenshot με την κατανάλωση της μπαταρίας αρχικά και πόσταρέ το Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Εμενα πως το βλεπετε ειναι κομπλε? Μου κραταει μια μερα και κατι περιπου[ATTACH]34850[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Τι να κάνω λέτε;να το στείλω πίσω;δεν χρησιμοποιώ καθόλου 3g και παλι σήμερα στις 18 ώρες κλείσιμο.δεν εχω κάτι custom.ΕΣΥ φίλε;13 ώρες τώρα και είναι στο 25%.απο το Κάκο στο χειροτερο.σορρυ για την προηγούμενη παράθεση .εγίνε κατά λάθος και δεν ξέρω πως να τη σβήσω απο το κινητο Έχεις κολλήσει νομίζω στα νούμερα και χάνεις την ουσία.Αν είσαι δηλαδή όλη μέρα με 3g on(εννοώ δεδομένα όχι απλά το σήμα) φωτεινότητα στο τέρμα, έχεις 5 6 widget να ανανεώνουν κάθε ώρα και Facebook viber what's app κλπ και ρίχνεις και καμιά ώρα gaming,Ε λογικό το βρίσκω να μην σου φτάνει η μπαταρία.θα μου πεις γιατί το πήρα το smartphone για να το χρησιμοποιήσω σαν dump phone? Σίγουρα όχι αλλά ψάξε βρες την μέση λύση.Για αρχή κοίτα μήπως έχεις καμία εφαρμογή που τρώει μπαταρία (οι λεγόμενες rogue apps).κλείσε αυτήν την καινούργια ******* "σάρωση πάντα διαθέσιμη" στο WiFi, κλπ.χαμήλωσε φωτεινότητα ή βάλε την στο auto, κλείσε το GPS όποτε δεν το χρειάζεσαι.Και τέλος πέρνα Franco kernel! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Έχεις κολλήσει νομίζω στα νούμερα και χάνεις την ουσία.Αν είσαι δηλαδή όλη μέρα με 3g on(εννοώ δεδομένα όχι απλά το σήμα) φωτεινότητα στο τέρμα, έχεις 5 6 widget να ανανεώνουν κάθε ώρα και Facebook viber what's app κλπ και ρίχνεις και καμιά ώρα gaming,Ε λογικό το βρίσκω να μην σου φτάνει η μπαταρία.θα μου πεις γιατί το πήρα το smartphone για να το χρησιμοποιήσω σαν dump phone? Σίγουρα όχι αλλά ψάξε βρες την μέση λύση.Για αρχή κοίτα μήπως έχεις καμία εφαρμογή που τρώει μπαταρία (οι λεγόμενες rogue apps).κλείσε αυτήν την καινούργια ******* "σάρωση πάντα διαθέσιμη" στο WiFi, κλπ.χαμήλωσε φωτεινότητα ή βάλε την στο auto, κλείσε το GPS όποτε δεν το χρειάζεσαι.Και τέλος πέρνα Franco kernel! Δεν έχω κανένα widget δεν χρησιμοποιώ 3g wifi όλες οι επιμέρους επιλογές απενεργοποιημένο ε και παντα ανοιχτό οτάν ειναι συνδεμενο το έχω φωτεινότητα αυτοματη μισή ωρα παιχνίδια μπορεί και λίγο παραπανω και καμια ωρα φμπ και κρομ.τηλεφωνήματα σε λογικά πλάισια.πριν την αναβάθμιση με περισσότερη χρηση κρατούσε παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Για αυτό σου λέω μήπως κάτι δεν πάει καλά με τις εφαρμογές σου.ψάξε μια μια να δεις πια σου κάνει ζημιά.Από κει και πέρα όμως αν με όλα αυτά που λες η οθόνη σου είναι κοντά στις 4 ώρες ε δε νομίζω να έχεις παράπονο.Μετά πας για note ii αν δεν είσαι καλυμμένος.κοίτα εμένα μέχρι στιγμής με Franco kernel και WiFi πάντα ανοιχτό.Σύνολο gaming είναι κανένα εικοσάλεπτο και κλήσεις το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Είναι στο 20% .το wifi είναι τελευταιο με 2%.πρωτη Μερά που κάποιο παιχνιδι είναι δεύτερο σε κατανάλωση μπαταρίας άλλα σήμερα πρεπει να ασχολήθηκαν παραπανω απο ωρα.14 ωρρε μέχρι τώρα.2 μιση ώρες η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Άντε να σου πάει ένα τρίωρο δηλαδή..κοίτα για να έχεις όμως τόσο ψηλά κλήσεις και μηνύματα είναι και λογική αυτή η κατανάλωση σου.Μήπως να πάρεις έναν external charger να σωθείς? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Άντε να σου πάει ένα τρίωρο δηλαδή..κοίτα για να έχεις όμως τόσο ψηλά κλήσεις και μηνύματα είναι και λογική αυτή η κατανάλωση σου.Μήπως να πάρεις έναν external charger να σωθείς? :P Απο την ωρα που το φορτισα πάντως δεν εζω στείλει ουτε ενα μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Απο την ωρα που το φορτισα πάντως δεν εζω στείλει ουτε ενα μηνυμα τα έστειλες όλα μαζεμένα στην προηγούμενη φόρτιση :) Λοιπόν είναι πολύ ψηλά οι κλήσεις και τα μηνύματα ιδίως, εγώ προσωπικά απορώ πως τα κατάφερες :cool: Αλλαξε κέρνελ για αρχή, λογικά θα πάρεις παραπάνω μπαταρία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Απο την ωρα που το φορτισα πάντως δεν εζω στείλει ουτε ενα μηνυμα Ώπα ρε μαν κάτσε γιατί θα με τρελάνεις.Δηλαδή από τότε πού το έβγαλες από τον φορτιστή δεν έστειλες ούτε ένα μήνυμα? Και είναι το στο 16% η χρήσης των μηνυμάτων? Και δε σε παραξένεψε? Κανε ένα κόπο και ανέβασε ss με τα μηνύματα.το ποσοστό εννοώ.Κάτι σου κρατάει wakelock δεν εξηγείται αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Ουτε ενα μόλις το ξαναειδα.το κινητό μετα την 2.3 έφαγε και φορματ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Ουτε ενα μόλις το ξαναειδα.το κινητό μετα την 2.3 έφαγε και φορματ :blink::blink::blink::blink: να πω το χαζό μου.......μπας και έχει κρατησει κανένα mms στην μνήμη και δεν το στέλνει κάνοντας συνεχείς προσπάθειες στο παρασκήνιο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Μα φαίνεται ρε συ έχεις 12 ώρες wakelock από τα μηνύματα!! Πήγαινε κατευθείαν στις εφαρμογές από τα settings βρες την εφαρμογή των μηνυμάτων και κάνε εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων και καπάκι reboot.λογικά θα στρώσει.βάλτο να φορτίσει και μόλις φορτίσει παρατήρησε άμα στο ξανακάνει.Αυτο σου τρώει την μπαταρία φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Μα φαίνεται ρε συ έχεις 12 ώρες wakelock από τα μηνύματα!! Πήγαινε κατευθείαν στις εφαρμογές από τα settings βρες την εφαρμογή των μηνυμάτων και κάνε εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων και καπάκι reboot.λογικά θα στρώσει.βάλτο να φορτίσει και μόλις φορτίσει παρατήρησε άμα στο ξανακάνει.Αυτο σου τρώει την μπαταρία φίλε μου! Το δοκιμαζω και σας λέω.ευχαριστώ παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Μηπως ξερει κανεις το ονομα και την τοποθεσια του αρχειου που κατεβαζουν οι υπηρεσιες google? εχει παραγινει το κακο με την καταναλωση mb και θελω να δημιουργησω το αρχειακι μηπως και σταματησει. Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) Μόνο σε μένα φαίνεται το πάνελ (μικρα πανελακια )της οθόνης οτάν είναι κλειδωμένο και στο φως?? Και επείσης Αμάτο ταρακουνησω κανει ενα τρηξημο σαν να παιζει πχ η μικρο σιμ.? Edited August 9, 2013 by verikioc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Τα πανελακια που βλέπεις σίγουρα σε όλα τα νεξυς υπάρχουν. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekok97 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Μόνο σε μένα φαίνεται το πάνελ (μικρα πανελακια )της οθόνης οτάν είναι κλειδωμένο και στο φως?? Και επείσης Αμάτο ταρακουνησω κανει ενα τρηξημο σαν να παιζει πχ η μικρο σιμ.? Τα πανελακια τα βλεπω και εγω..... Αυτο το τριξιμο-(σαν να κουναει κατι) ειναι το focus της καμερας....! Αν καποιος πιστευει οτι ειναι κατι αλλο ας το πει , δεν ειμαι 100% σιγουρος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Stock 4.3 root, kernen faux es δεν υπάρχει κατα την γνώμη μου καλύτερος συνδιασμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikioc Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Τα πανελακια τα βλεπω και εγω..... Αυτο το τριξιμο-(σαν να κουναει κατι) ειναι το focus της καμερας....! Αν καποιος πιστευει οτι ειναι κατι αλλο ας το πει , δεν ειμαι 100% σιγουρος. :) Το ακούω χωρίς να ενεργοποιηθεί η κάμερα (διευκρίνηση) ευχαριστώ για τις απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 5 ώρες ανοιχτή οθόνη;:wacko: Δεν τις βγάζω ούτε με 3 φορτίσεις.Και η δικιά μου μπαταρία είναι λίγο ότι να'ναι και εξηγώ.Με την ίδια χρήση σχεδόν κάθε μέρα μου βγάζει 2-2.30 ώρες.Υπάρχουν φορές που όταν ''γιορτάζει'' καταφέρνει και αντέχει και 3-3.30 ώρες.Και μιλάμε πάντα για σχεδόν ίδια χρήση κάθε μέρα.Σήμερα που έγινε μια εξαίρεση το τηλέφωνο κράτησε 2 μέρες και 1.30 ώρα ανοιχτή οθόνη με δεδομένα ανοιχτά για 6-7 ώρες.Τραγικά πράγματα... Ξέχασα να πω ότι είμαι στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Καλημέρα. Κατά την προσωπική μου άποψη ένα τέτοιο smartphone με τέτοια οθόνη, τέτοιες δυνατότητες και να συγχρονίζει τόσες εφαρμογές (ο καθένας μας πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο με τρεις εφαρμογές που κάνουν αυτόματο συγχρονισμό) είναι ικανοποιητικό να βγάζει μια μέρα με την μπαταρία του. Και εννοείται πως ο σκοπός είναι να το χρησιμοποιούμε και όχι να μένει αδρανές για να βγάλει περισσότερο η μπαταρία του. Από την εμπειρία που έχω όλα τα έξυπνα τηλέφωνα περίπου σε αυτά τα επίπεδα κυμαίνονται από θέμα μπαταρίας. Καθαρά προσωπική μου άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts