sinepofli Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Όλα αυτά λέει πως γίνονται με την νέα έκδοση play store. Για ποια μιλάει; Η τελευταία είναι η 4.2.9 Την κατέβασα εχθές και την εγκατέστησα για καλύτερα, για να μην έχω θέμα με τα ΜΒ γιατί διάβασα εδώ ότι διορθώνετε... Αλλά... Να βάλω την προηγούμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Η τελευταία είναι η 4.2.9 Την κατέβασα εχθές και την εγκατέστησα για καλύτερα, για να μην έχω θέμα με τα ΜΒ γιατί διάβασα εδώ ότι διορθώνετε... Αλλά... Να βάλω την προηγούμενη? εγω παντως με 4,2,9 δεν βρηκα να υπαρχει η επιλογη που αναφερετε για το remote lock κλπ κλπ.φανταζομαι θα αργησει ακομα να το περασουν Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Παιδια καλησπέρα. Επειδή περασαν 3 Ν4 από τα χερια μου, αλλα πανε μηνες από το τελευταιο και θα βρεθει και παλι ένα στα χερια μου, πειτε μου κατι, αντικειμενικα. Στις τελευταίες παρτιδες και την 4.3 εχει αλλαξει κατι με την ευαισθησια της οθονης? Σε αυτά που περασαν από τα χερια μου, αλλα και σε συσκευες φιλων που ειχα ασχοληθεί παλια, ειχα διαπιστωσει πως υπηρχε σοβαρο θεμα (οσο κι αν καποιοι δεν ηθελαν να το παραδεχτουν). Εχει αλλαξει κατι επ'αυτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Είμαι με τελευταίο play αλλά από τι βλέπω το Google services ακόμη μου τρώει ΜΒ τι μπορώ να κάνω? η να του απαγορευσεις να παιρνει δεδομενα η να περασεις 4.3 αμεσα με τις καθυστερημενες ειδοποιησεις οσοι εχετε βαλει 4.3 τι γινεται?μονο σε μενα δε διορθωθηκε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Προσωπικά δεν έχω βγάλει το restrict ακόμα και θα το βάλω μόνο όταν βάλω ρομ με 4.3...Μέχρι τότε θα ανοίγω το background data μόνο με Wi-Fi για συγχρονισμους Ποιο είναι αυτό το restrict ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Είμαι με τελευταίο play αλλά από τι βλέπω το Google services ακόμη μου τρώει ΜΒ τι μπορώ να κάνω? αυτά όχι εδώ πέρα . υπάρχει άλλο τοπικ με τα πειράγματα του νεξους. λίγο έλεος παιδία δημιουργούμε σύγχιση έτσι. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Το θέμα με τα data έχει να κάνει μόνο με custom rom κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Γειά σας παιδιά! :) Εδώ και λίγες ημέρες φοράω 4.3 από το push update που ήρθε, δεν έχω root και άλλα πειράγματα. Από την αναβάθμιση αυτή και μετά παρατηρώ ενίοτε - όχι πάντα - ότι όταν γυρίζω το κινητό από οριζόντιο σε κάθετο ή ανάποδα, δεν αλλάζει η διάταξη αμέσως με το αυτόματο γυροσκόπιο. Άλλες φορές καθυστερεί λίγα δευτερόλεπτα, άλλες φορές χρειάζεται σβήσιμο οθόνης και άνοιγμα ξανά για να ανοίξει στη σωστή διάταξη. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι σχετικο; Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Το κινητό δεν μπορεί να λειτουργήσει ως mass storage device? μόνο σαν media device? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Το θέμα με τα data έχει να κάνει μόνο με custom rom κτλ; μα συγνώμη θα γραφεί ο άλλος στο επίσημο νεξους οτάν έχει πειράξει Ρομ κερνελ και τις Παναγιάς τα ματια να του δώσουμε λύση στο πρόβλημα του με το data ......υπάρχει κάποια λογική σ αυτό απο τι στιγμη που υπάρχει άλλο διαφορετικό τοπική που ασχολείται μονο με πειράγματα ; η ακόμα το xda που προσφέρει τις ρομ και τους κερνελ ; εσείς το βλέπετε λογικό να δινει στοιχεια που τα δικα μας απειραχτα δεν έχουν και καθόμαστε και ψάχνουμε ;μήπως να πάω σε γιατρό ; Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotr Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Χαιρετω και εγω με τη σειρα μου τη κοινοτητα! Αυριο θα το παρω στα χερια μου και αναρωτιομουνα τι προτεινετε για την αναβαθμιση σε 4.3 . Με το που τη περασω να κανω επαναφορα εργοστασιακων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrakas13 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Από τότε που πήρε το κινητό την 4.3 τα toggle widgets που έχω αν και δουλεύουν δεν δείχνουν ότι πατιούνται όυτε σε τι κατάσταση βρίσκονται(on/off) οπως π.χ το WiFi toggle Έχω Nova Launcher δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Από τότε που πήρε το κινητό την 4.3 τα toggle widgets που έχω αν και δουλεύουν δεν δείχνουν ότι πατιούνται όυτε σε τι κατάσταση βρίσκονται(on/off) οπως π.χ το WiFi toggle Έχω Nova Launcher δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Λογικά να περιμένεις να αναβαθμιστούν ή να βάλεις άλλα που δουλεύουν. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavrakas13 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Το θέμα είναι πως δοκίμασα και Beautiful Widgets και Stock κάνει το ίδιο, αν κάνω επανεκκίνηση απλά στρώνει για λίγη ώρα και μετά κάνουν τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotr Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) Nα επιμείνεις μέχρι να σου έρθει η 4.3, αν φυσικά δε μπορείς να την περάσεις μόνος σου με φλασάρισμα. Εννοείται ότι μετά θα κάνεις και ένα φορμάτ για να καθήσει καλά και μετά αρχίζεις να το φορτώνεις. Φανταζομαι οτι πλεον, θα ερθει με το που το ανοιξω. Απλα φοβαμαι οτι με το που μπει το gmail μου στην πρωτη εκκινηση θα κατεβασει ολα τα apps αυτοματα και μετα θα ερθει η αναβαθμιση, γιαυτο λεω να κανω μετα και μια επαναφορα να γινει φρεσκαδουρα..! Φοβαμαι λιγο τα bugs και γιαυτο θελω την πιο καθαρη εγκατασταση που μπορει! Λετε να κανω skip τις αρχικες ρυθμισεις μεχρι να μπει η 4.3 και μετα να το στησω? Edited August 5, 2013 by piotr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3650 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Χαιρετώ είμαι και εγώ ως νέος χρήστης του τηλεφώνου έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση με το pc με bluetooth, κάνω pair και από της 2 συσκευές, εμφανίζει το nexus στο devices αλλά καθώς έβαζε τους drivers έβγαλε 2 μηνύματα για "bluetooth peripheral device doesn't have a driver". Έψαξα στο δίκτυο αλλά δεν κατάφερα να πετύχω λύση. έχω την 4.3 και το pc είναι dell inspiron 5110 με win64 ultimate eng 64bit. Ελπίζω να υπάρχει λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Φανταζομαι οτι πλεον, θα ερθει με το που το ανοιξω. Απλα φοβαμαι οτι με το που μπει το gmail μου στην πρωτη εκκινηση θα κατεβασει ολα τα apps αυτοματα και μετα θα ερθει η αναβαθμιση, γιαυτο λεω να κανω μετα και μια επαναφορα να γινει φρεσκαδουρα..! Φοβαμαι λιγο τα bugs και γιαυτο θελω την πιο καθαρη εγκατασταση που μπορει! Λετε να κανω skip τις αρχικες ρυθμισεις μεχρι να μπει η 4.3 και μετα να το στησω? Aπλα εγκατεστησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 μα συγνώμη θα γραφεί ο άλλος στο επίσημο νεξους οτάν έχει πειράξει Ρομ κερνελ και τις Παναγιάς τα ματια να του δώσουμε λύση στο πρόβλημα του με το data ......υπάρχει κάποια λογική σ αυτό απο τι στιγμη που υπάρχει άλλο διαφορετικό τοπική που ασχολείται μονο με πειράγματα ; η ακόμα το xda που προσφέρει τις ρομ και τους κερνελ ; εσείς το βλέπετε λογικό να δινει στοιχεια που τα δικα μας απειραχτα δεν έχουν και καθόμαστε και ψάχνουμε ;μήπως να πάω σε γιατρό ; επειδη προφανως τα ξερεις ολα,να σε ενημερωσω πως στης κοπελιας το νεξους το οποιο απλα ξεκλειδωθηκε,για μελλοντικη τυχον χρηση,της εφαγε 200μβ για πλακα...το θεωρεις παναγιας τα ματια αυτο?αν συγχιζεσαι,μη γραφεις καλυτερα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Πόση ωρα σαςπαει η μπαταρία; με το ζόρι εικασαωρο πλεον εμένα.έχω ξενερωσει.το πήρα απο Σκρουτζ πριν κανά δίμηνο και λέω μήπως έχει κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Κάπου στο 20ωρο και μένα αλλά δεν με προβληματίζει καθόλου. Κάθε βράδυ το βάζω για φόρτιση έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 Μόλις είδα και αυτό http://www.tomshardware.com/news/Nexus-4-Android-4.3-Sleep-of-Death-Netflix-Boot-Loop,23772.html#xtor=RSS-181?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Πόση ωρα σαςπαει η μπαταρία; με το ζόρι εικασαωρο πλεον εμένα.έχω ξενερωσει.το πήρα απο Σκρουτζ πριν κανά δίμηνο και λέω μήπως έχει κανένα πρόβλημα Με τι φωτεινότητα;;Με τι συνχρονισμους;;Με δεδομένα;;Πόσες ώρες οθόνη;; Είσαι σε stock 4.3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εγώ για πρώτη φορά στα χρονικά ως χρήστης κινητού, με το Nexus 4 αναγκάστηκα να αγοράσω και να έχω πάντα μαζί μου μια external μπαταρία με usb πόρτες φόρτισης, χωρητικότητας 12000mAh. :p Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Γειά σας παιδιά! :) Εδώ και λίγες ημέρες φοράω 4.3 από το push update που ήρθε, δεν έχω root και άλλα πειράγματα. Από την αναβάθμιση αυτή και μετά παρατηρώ ενίοτε - όχι πάντα - ότι όταν γυρίζω το κινητό από οριζόντιο σε κάθετο ή ανάποδα, δεν αλλάζει η διάταξη αμέσως με το αυτόματο γυροσκόπιο. Άλλες φορές καθυστερεί λίγα δευτερόλεπτα, άλλες φορές χρειάζεται σβήσιμο οθόνης και άνοιγμα ξανά για να ανοίξει στη σωστή διάταξη. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι σχετικο; Το δημοσιεύω ξανά, μήπως έχει ξεφύγει στη συζήτηση για άλλα θέματα. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εγώ για πρώτη φορά στα χρονικά ως χρήστης κινητού, με το Nexus 4 αναγκάστηκα να αγοράσω και να έχω πάντα μαζί μου μια external μπαταρία με usb πόρτες φόρτισης, χωρητικότητας 12000mAh. :p Και που ησουν οταν ρωτουσα για τετοια μπαταρια στο θεμα με τα αξεσουαρ?:p Στειλε με pm τα παντα για αυτην,τιμη,ebay,amazon κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts