Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.Μετα την αναβαθμιση σε 4.3 εχει χαθει η πλοηγηση .Το εχει παθει κανενας αλλος;

Νομίζω οτι είναι ενσωματωμένη στους χάρτες πλέον

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νεος κάτοχος του κινητού,2 ημερες το έχω κ έχω 2-3 ερωτησουλες:

1.Υπάρχει κάποιος τροπος ώστε να ακούγεται δυνατότερα το ηχείο?Δεν το ακούω όταν έχει φασαρία τριγύρω...

2.Τι ρύθμιση πρεπει να κάνω στο μαμισιο πληκτρολόγιο ώστε να μπορω να στελνω sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες?και να μην με χρεώνει δίπλα κ τρίπλα sms

3.Μπορω να επεμβω στη δόνηση κ να την κάνω πιο δυνατή κ αν να πως?

Αυτά για τώρα...Α,στοκ όλα είμαι,δεν έχω πειράξει τίποτα,ευχαριστώ!

Νεος κάτοχος του κινητού,2 ημερες το έχω κ έχω 2-3 ερωτησουλες:

1.Υπάρχει κάποιος τροπος ώστε να ακούγεται δυνατότερα το ηχείο?Δεν το ακούω όταν έχει φασαρία τριγύρω...

2.Τι ρύθμιση πρεπει να κάνω στο μαμισιο πληκτρολόγιο ώστε να μπορω να στελνω sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες?και να μην με χρεώνει δίπλα κ τρίπλα sms

3.Μπορω να επεμβω στη δόνηση κ να την κάνω πιο δυνατή κ αν να πως?

Αυτά για τώρα...Α,στοκ όλα είμαι,δεν έχω πειράξει τίποτα,ευχαριστώ!

Για το πρώτο δοκίμασε να βάλεις για ήχο κλήσης το pyxis.νομίζω είναι αρκετά πιο δυνατός ήχος από τους άλλους

Στοκ τα πάντα είμαι, έκανα ΟΤΑ την 4.3 όλα κανονικά, δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών. Χτες το βράδυ η μπαταρία ήταν στο 81%, το άφησα να φορτίζει στον ασύρματο (όχι τον επίσημο) και σήμερα το πρώί είδα αυτό (και μάλιστα το screen 2% δεν υπήρχε αλλά αυτό το android ΟS ήταν 98% και δεν υπήρχε τπτ άλλο - η φωτό βγήκε λίγο μετά):

Αμα κάνω backup τα παντα μεσώ toolkit και μετα ξεκλειδωσω bootloader και ροοταρω θα μπορω να κάνω restore??Θα έχω κάποιο πρόβλημα;;;Θα ηταν καλύτερα να την φτιαξω ξανά απο την αρχή;;(stock θα παραμείνω απλα θέλω να βάλω custom kernel)

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με το πληκτρολόγιο ή την εφαρμογή μηνυμάτων. Προσωπικά αναγκάστηκα να βάλω το Go SMS που έχει τέτοια δυνατότητα.

Δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά από εχθές η Google δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζουμε το κινητό μέσω web interface. Στο μενού του κινητού στην ασφάλεια/διαχειριστές συσκευών θα δείτε τον device manager ο οποίος θέλει ενεργοποίηση. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά μόλις βρω pc θα το κάνω. ;)

Δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά από εχθές η Google δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζουμε το κινητό μέσω web interface. Στο μενού του κινητού στην ασφάλεια/διαχειριστές συσκευών θα δείτε τον device manager ο οποίος θέλει ενεργοποίηση. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά μόλις βρω pc θα το κάνω. ;)

πως ενεργοποιειται ακριβως??

IPhone 15 Pro 

πως ενεργοποιειται ακριβως??

Στους διαχειριστες συσκευων ειναι κενο εμενα.δε λεει κατι και ουτε τη δυνατοτητα επιλογης

Οκ είναι free, αλλά το σύνολο των δυνατοτήτων που έχουν εφαρμογές όπως πχ το Cerberus , δεν το έχει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Προφανώς. Αλλά από την άλλη μόλις το βγάλανε οπότε φαντάζομαι ότι θα το αναπτύξουν ώστε να φτάσει σε καλύτερα επίπεδα.

Προφανώς. Αλλά από την άλλη μόλις το βγάλανε οπότε φαντάζομαι ότι θα το αναπτύξουν ώστε να φτάσει σε καλύτερα επίπεδα.

Αν και φανατικός των nexus η google είναι φάουλ εδώ. Θα έπρεπε να δίνει αυτή τη δυνατότητα εδώ και χρόνια (όπως κάνει πχ η Samsung ή και η Apple).

Όσο για την παραμετροποίηση γενικά έχουν μία ροπή στην ... λιτότητα, παρόλο που οι ιδέες υπάρχουν εκεί έξω. Μερικές φορές νομίζω ότι κάνουν την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια με τα περιφερειακά apps και υπηρεσίες που δινουν.

Σας έκανε τίποτα τρελά με την ημερομηνία?? Εμένα μόλις άλλαξε ο μήνας γύρισε σε 1 Ιανουαρίου και η ώρα πήγε 2 ώρες μπροστά!!

Το επαθα σημερα κ εγω αυτο. Αφου εχω αρκετες μερες την 4.3 και ειμαι τελειως stock. Καμια ιδεα ρε παιδια? Μηπως χρειαζεται καμια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα το update??

...μήπως είστε στην Vodafone? Συνήθως κάτι κουλά με την ημερομηνία κάνει η βονταφον όταν το έχεις στην Αυτομάτη ενημέρωση ημερομηνίας ώρας κ όχι μονο στα δικά μας τηλ αλλά κ σς παλιά dumphones
...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

...μήπως είστε στην Vodafone? Συνήθως κάτι κουλά με την ημερομηνία κάνει η βονταφον όταν το έχεις στην Αυτομάτη ενημέρωση ημερομηνίας ώρας κ όχι μονο στα δικά μας τηλ αλλά κ σς παλιά dumphones

Ναι εγώ είμαι με Vodafone!

Κ εγω αλλα γιατι εκλεισε το τηλ μονο του??

Και εμένα έκλεινε μόνο του!!!

Σε τι θήκη το εχεις;εγώ είχα μια που πίεζε τα volume k power και εκανε reboots μονο του.

Δημήτρης

Προσωπικά δεν έχω βγάλει το restrict ακόμα και θα το βάλω μόνο όταν βάλω ρομ με 4.3...Μέχρι τότε θα ανοίγω το background data μόνο με Wi-Fi για συγχρονισμους

Όλα αυτά λέει πως γίνονται με την νέα έκδοση play store. Για ποια μιλάει;

Για την νέα έκδοση Google play services η οποία αναβαθμίζεται στο παρασκήνιο και δεν τη βλέπουμε ποτέ. Ακόμα όμως από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει το κατάλληλο interface για να δουλέψει το σύστημα.

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)