darko_77 Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Καλησπερα.Μετα την αναβαθμιση σε 4.3 εχει χαθει η πλοηγηση .Το εχει παθει κανενας αλλος; Νομίζω οτι είναι ενσωματωμένη στους χάρτες πλέον Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterbull Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Νομίζω οτι είναι ενσωματωμένη στους χάρτες πλέον Οντως υπαρχει στο maps.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Νεος κάτοχος του κινητού,2 ημερες το έχω κ έχω 2-3 ερωτησουλες: 1.Υπάρχει κάποιος τροπος ώστε να ακούγεται δυνατότερα το ηχείο?Δεν το ακούω όταν έχει φασαρία τριγύρω... 2.Τι ρύθμιση πρεπει να κάνω στο μαμισιο πληκτρολόγιο ώστε να μπορω να στελνω sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες?και να μην με χρεώνει δίπλα κ τρίπλα sms 3.Μπορω να επεμβω στη δόνηση κ να την κάνω πιο δυνατή κ αν να πως? Αυτά για τώρα...Α,στοκ όλα είμαι,δεν έχω πειράξει τίποτα,ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Νεος κάτοχος του κινητού,2 ημερες το έχω κ έχω 2-3 ερωτησουλες: 1.Υπάρχει κάποιος τροπος ώστε να ακούγεται δυνατότερα το ηχείο?Δεν το ακούω όταν έχει φασαρία τριγύρω... 2.Τι ρύθμιση πρεπει να κάνω στο μαμισιο πληκτρολόγιο ώστε να μπορω να στελνω sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες?και να μην με χρεώνει δίπλα κ τρίπλα sms 3.Μπορω να επεμβω στη δόνηση κ να την κάνω πιο δυνατή κ αν να πως? Αυτά για τώρα...Α,στοκ όλα είμαι,δεν έχω πειράξει τίποτα,ευχαριστώ! Για το πρώτο δοκίμασε να βάλεις για ήχο κλήσης το pyxis.νομίζω είναι αρκετά πιο δυνατός ήχος από τους άλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Edmont_Dantes Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Στοκ τα πάντα είμαι, έκανα ΟΤΑ την 4.3 όλα κανονικά, δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών. Χτες το βράδυ η μπαταρία ήταν στο 81%, το άφησα να φορτίζει στον ασύρματο (όχι τον επίσημο) και σήμερα το πρώί είδα αυτό (και μάλιστα το screen 2% δεν υπήρχε αλλά αυτό το android ΟS ήταν 98% και δεν υπήρχε τπτ άλλο - η φωτό βγήκε λίγο μετά): Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Αμα κάνω backup τα παντα μεσώ toolkit και μετα ξεκλειδωσω bootloader και ροοταρω θα μπορω να κάνω restore??Θα έχω κάποιο πρόβλημα;;;Θα ηταν καλύτερα να την φτιαξω ξανά απο την αρχή;;(stock θα παραμείνω απλα θέλω να βάλω custom kernel) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 2.Τι ρύθμιση πρεπει να κάνω στο μαμισιο πληκτρολόγιο ώστε να μπορω να στελνω sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες?και να μην με χρεώνει δίπλα κ τρίπλα sms Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με το πληκτρολόγιο ή την εφαρμογή μηνυμάτων. Προσωπικά αναγκάστηκα να βάλω το Go SMS που έχει τέτοια δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Μπορει να βαλει modified mms apk. Γιατι λες δε μπορει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά από εχθές η Google δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζουμε το κινητό μέσω web interface. Στο μενού του κινητού στην ασφάλεια/διαχειριστές συσκευών θα δείτε τον device manager ο οποίος θέλει ενεργοποίηση. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά μόλις βρω pc θα το κάνω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά από εχθές η Google δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζουμε το κινητό μέσω web interface. Στο μενού του κινητού στην ασφάλεια/διαχειριστές συσκευών θα δείτε τον device manager ο οποίος θέλει ενεργοποίηση. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά μόλις βρω pc θα το κάνω. ;) πως ενεργοποιειται ακριβως?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 πως ενεργοποιειται ακριβως?? Στους διαχειριστες συσκευων ειναι κενο εμενα.δε λεει κατι και ουτε τη δυνατοτητα επιλογης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Ακόμα κι εγώ ψαχνομαι. Αλλά διάβασα κι αυτό: http://thenextweb.com/google/2013/08/03/phone-finding-android-device-manager-begins-rolling-out-with-new-google-play-services-update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Δεν ξέρω αν το έχετε δει αλλά από εχθές η Google δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζουμε το κινητό μέσω web interface. Στο μενού του κινητού στην ασφάλεια/διαχειριστές συσκευών θα δείτε τον device manager ο οποίος θέλει ενεργοποίηση. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά μόλις βρω pc θα το κάνω. ;) Οκ είναι free, αλλά το σύνολο των δυνατοτήτων που έχουν εφαρμογές όπως πχ το Cerberus , δεν το έχει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Προφανώς. Αλλά από την άλλη μόλις το βγάλανε οπότε φαντάζομαι ότι θα το αναπτύξουν ώστε να φτάσει σε καλύτερα επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Προφανώς. Αλλά από την άλλη μόλις το βγάλανε οπότε φαντάζομαι ότι θα το αναπτύξουν ώστε να φτάσει σε καλύτερα επίπεδα. Αν και φανατικός των nexus η google είναι φάουλ εδώ. Θα έπρεπε να δίνει αυτή τη δυνατότητα εδώ και χρόνια (όπως κάνει πχ η Samsung ή και η Apple). Όσο για την παραμετροποίηση γενικά έχουν μία ροπή στην ... λιτότητα, παρόλο που οι ιδέες υπάρχουν εκεί έξω. Μερικές φορές νομίζω ότι κάνουν την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια με τα περιφερειακά apps και υπηρεσίες που δινουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Σας έκανε τίποτα τρελά με την ημερομηνία?? Εμένα μόλις άλλαξε ο μήνας γύρισε σε 1 Ιανουαρίου και η ώρα πήγε 2 ώρες μπροστά!! Το επαθα σημερα κ εγω αυτο. Αφου εχω αρκετες μερες την 4.3 και ειμαι τελειως stock. Καμια ιδεα ρε παιδια? Μηπως χρειαζεται καμια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μετα το update?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 ...μήπως είστε στην Vodafone? Συνήθως κάτι κουλά με την ημερομηνία κάνει η βονταφον όταν το έχεις στην Αυτομάτη ενημέρωση ημερομηνίας ώρας κ όχι μονο στα δικά μας τηλ αλλά κ σς παλιά dumphones Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 ...μήπως είστε στην Vodafone? Συνήθως κάτι κουλά με την ημερομηνία κάνει η βονταφον όταν το έχεις στην Αυτομάτη ενημέρωση ημερομηνίας ώρας κ όχι μονο στα δικά μας τηλ αλλά κ σς παλιά dumphones Ναι εγώ είμαι με Vodafone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnn_S Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 ...μήπως είστε στην Vodafone? Συνήθως κάτι κουλά με την ημερομηνία κάνει η βονταφον όταν το έχεις στην Αυτομάτη ενημέρωση ημερομηνίας ώρας κ όχι μονο στα δικά μας τηλ αλλά κ σς παλιά dumphones Κ εγω αλλα γιατι εκλεισε το τηλ μονο του?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Κ εγω αλλα γιατι εκλεισε το τηλ μονο του?? Και εμένα έκλεινε μόνο του!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Και εμένα έκλεινε μόνο του!!! Σε τι θήκη το εχεις;εγώ είχα μια που πίεζε τα volume k power και εκανε reboots μονο του. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Είμαι με τελευταίο play αλλά από τι βλέπω το Google services ακόμη μου τρώει ΜΒ τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Προσωπικά δεν έχω βγάλει το restrict ακόμα και θα το βάλω μόνο όταν βάλω ρομ με 4.3...Μέχρι τότε θα ανοίγω το background data μόνο με Wi-Fi για συγχρονισμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Ακόμα κι εγώ ψαχνομαι. Αλλά διάβασα κι αυτό: http://thenextweb.com/google/2013/08/03/phone-finding-android-device-manager-begins-rolling-out-with-new-google-play-services-update/ Όλα αυτά λέει πως γίνονται με την νέα έκδοση play store. Για ποια μιλάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Για την νέα έκδοση Google play services η οποία αναβαθμίζεται στο παρασκήνιο και δεν τη βλέπουμε ποτέ. Ακόμα όμως από ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει το κατάλληλο interface για να δουλέψει το σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts