niantic Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Mαλλον το περιεργο ειναι που δεν εχω προβλημα τοτε. :lol: Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Περιμένω lollipop με νεο camera api και καμια εφαρμογή να το ενσωματώσει απ τις γνωστές (camera 360 ίσως) γιατί αν περιμένουμε απ το google camera..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Πάντως και σε μένα, κανένα πρόβλημα η νέα κάμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Σήμερα τράβηξα 5-6 φώτο και κανένα πρόβλημα σε συνδυασμό με Lollipop b16s. Σταθερό όσο δεν πάει το σύστημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εγώ εκανα μια εκκαθάριση δεδομένων στην κάμερα και περιμένω να δω αν θα βελτιωθεί Ηταν η επομενη κινηση μου που δεν προλαβα...τρεις φωτο και ολα καλα, οπότε για δοκιμαστε μηπως μετα τα απανωτα updates, ηταν αυτο που της χρειαζοταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Ok, επαθε το κοκομπλοκο και η δικη μου. Δεν εβγαζε φωτο με τιποτα και με το που το εκλεισα ακουστικε ενα κλικ, σαν να ειχε κολλησει το autofocus. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Κανένα νέο με την official lollipop, σήμερα έλεγαν πως θα βγει για το nexus 4; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Οfficial δεν θα υπαρξει, ουτε υπηρξε. Μονο οταν καποιος τη δει στο κινητο του και δημοσιοποιηθει στα φορα. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Κανένα νέο με την official lollipop, σήμερα έλεγαν πως θα βγει για το nexus 4; Λογικά αργά το απόγευμα, λόγω της διαφοράς ώρας που έχουμε με την Αμερική. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Κανένα νέο με την official lollipop, σήμερα έλεγαν πως θα βγει για το nexus 4; Έχει ειπωθεί 100 φορές ότι σήμερα μόνο ταμπλετ θα πάρουν την lollipop. Τα κινητά αργότερα μέσα στον μήνα. Οfficial δεν θα υπαρξει, ουτε υπηρξε. Μονο οταν καποιος τη δει στο κινητο του και δημοσιοποιηθει στα φορα. Τι εννοείς δεν θα υπάρξει επίσημη για το Ν4. Αφού ανακοινώθηκε πριν καιρό ότι θα την πάρει το Ν4. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Έχει ειπωθεί 100 φορές ότι σήμερα μόνο ταμπλετ θα πάρουν την lollipop. Τα κινητά αργότερα μέσα στον μήνα. Αν κατάλαβα καλά τις ανακοινώσεις, σήμερα θα γίνουν διαθέσιμα τα Nexus 6 και 9 με την Lollipop. Οι υπόλοιποι θα την πάρουν μέσα στον Νοέμβριο, μάλλον με πρώτα τα tablets και μετά τα τηλέφωνα -- και αν ήθελα να προβλέψω, με τελευταίο το Nexus 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Εγώ πάντως θυμάμαι να έχω διαβάσει post στο G+ (είτε από androidpolice ή Phandroid) το οποίο ανέφερε ότι θα δοθεί το factory image της Lollipop για όλες τις Nexus συσκευές στις 3/11 (εκτός και αν κάνω τόσο λάθος, υπήρχε κάπου η λέξη RUMOR και δεν την πρόσεξα). Γι' αυτό και έγραψα νωρίτερα πως θα έχουμε το update αργότερα μέσα στην μέρα. Θα δείξει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Πρώτα τα tablet 7,10 Wi-Fi κλπ και αργότερα τα υπόλοιπα nexus, με πρώτο το 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Έχω πάει το κινητό στην procordia από τις 20/10.Πήρα Παρασκευή στην LG Hellas και αφού τους έκραξα είπαν θα με ειδοποιήσουν.Σήμερα με παίρνουν(το ανταλλακτικό αφορά την οθόνη) και μου λένε ότι το πρόβλημα είναι σε όλη την Ευρώπη και ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα έρθει!!!Αντιμετώπιζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;Έχω ξενερώσει διπλά γιατί περίμενα πως και πως να δοκιμάσω την 5.0:( Τέλος υπάρχει κάποιος νόμος που αν το κινητό μείνει παραπάνω στο service να δικαιούσαι ολική αντικατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Τι εννοείς δεν θα υπάρξει επίσημη για το Ν4. Αφού ανακοινώθηκε πριν καιρό ότι θα την πάρει το Ν4. Eννοω οτι δεν υπαρχει ημ/νια. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Νεοτερα οσον αφορα το update παντως, μια χθεσινη φραση από το επισημο android blog http://officialandroid.blogspot.gr/2014/11/designing-perfect-lollipop.html αναφερει οτι "Design is a major focus for Lollipop—the latest version of Android—which begins to roll out today" και δεν παρεχει καμια ειδικη πληροφορια για την σειρα των συσκευων που θα αναβαθμιστουν...ετσι, ολα τα site το εχουν ερμηνευσει ως πιθανοτητα το update να εμφανιστει ξαφνικα σε οποιοδηποτε κατοχο nexus και οχι απαραιτητα πρωτα wifi tablets κλπ. εντος των επομενων 2 εβδομαδων. Ιδωμεν...! ΥΓ: Ετσι κι εμφανιστει παντως καμια ειδοποιηση ενω ειμαι στη δουλεια, εχω παρει ξαφνικα "αναρρωτικη" κι εχω φυγει για σπιτι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Το Android Police ειχε ποσταρει αυτο καπου τον Οκτωβρη: http://cdn.androidpolice.com/wp-content/uploads/2014/10/nexus2cee_l_thumb1.jpg Δεν δινει Link αλλα αναφερει 2 αξιοπιστες πηγες (We have a reliable source (two, in fact). Προφανως οι αξιοπιστες πηγες επεσαν εξω αφου καμια ΟΤΑ δεν βγηκε χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Μολις πηρα και το νεο gmail. Ολα τα mail σε ενα και αισθητικες παρεμβασεις. Το βρισκω πολυ καλο. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Το νέο ημερολόγιο είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο. Άντε να βγει το Lollipop να δούμε πως πάει!!!! Υ.Γ. Έχω προσκλήσεις για το Google Inbox. Όποιος ενδιαφέρεται PM. Οι πρώτοι 5 που θα μου στείλουν θα τις λάβουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Οποίος έχει βάλει το τελευταίο update google camera: Καθαριστε τη λίστα με τα recent apps Άνοιξε την κάμερα Πατήστε πίσω η home Ανοιξτε τα recent apps Πόσες εφαρμογές κάμερας σας τρέχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μόνο μία μου εμφανίζει εμένα Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Και σε μένα 1 τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
power99 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 δυο μου δείχνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratospr Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στα δύο αυτά screen shots θα μπορέσεις να δεις ποια εφαρμογή είναι το καθένα. Το ένα είναι της κάμερας και το άλλο της gallery (που εμφανίζεται όταν κάνεις swipe προς τα αριστερά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Οντως το gallery είναι αλλά μου κανει εντύπωση.. Παλιά δεν το έδειχνε διπλό. Επίσης γιατί να μην λέει gallery και το χει ως δυο κάμερες που σε πετάνε στην ίδια κάμερα... Πολλά bugs αυτό το app :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts