Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με procordia μίλησα το πρωί και μου είπαν ότι πρέπει να κανονίσω παραλαβή της συσκευής μόνο μιλώντας με την LG. Το ξέρω ότι άμα το κυνηγήσω θα τα καταφέρω, αλλά θα ήθελα να κάνω κάτι σύντομα. Αν μπλέξω δικηγόρους και συνήγορο καταναλωτή, ποιός ξέρει πότε θα ξεμπλέξω. Εν' τω μεταξύ, μου έστειλαν email από uk για αντικατάσταση συσκευής. Θα μου στείλουν αυτοί λέει μια συσκευή refurnished και όταν την παραλάβω θα πρέπει να τους στείλω την άλλη πίσω. Η όλη διαδικασία όμως θα πρέπει να γίνει στην υποτιθέμενη αγγλική μου διεύθυνση γιατί εκτός uk δε στέλνουν...Επίσης μου δίνει ένα link για την παραγγελία της συσκευής, και ενώ στο email που μου έστειλε μου περιγράφει ότι είναι δωρεάν, στο link του playstore μου ζητάει 199uk pounds για την παραγγελία της...

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με procordia μίλησα το πρωί και μου είπαν ότι πρέπει να κανονίσω παραλαβή της συσκευής μόνο μιλώντας με την LG. Το ξέρω ότι άμα το κυνηγήσω θα τα καταφέρω, αλλά θα ήθελα να κάνω κάτι σύντομα. Αν μπλέξω δικηγόρους και συνήγορο καταναλωτή, ποιός ξέρει πότε θα ξεμπλέξω. Εν' τω μεταξύ, μου έστειλαν email από uk για αντικατάσταση συσκευής. Θα μου στείλουν αυτοί λέει μια συσκευή refurnished και όταν την παραλάβω θα πρέπει να τους στείλω την άλλη πίσω. Η όλη διαδικασία όμως θα πρέπει να γίνει στην υποτιθέμενη αγγλική μου διεύθυνση γιατί εκτός uk δε στέλνουν...Επίσης μου δίνει ένα link για την παραγγελία της συσκευής, και ενώ στο email που μου έστειλε μου περιγράφει ότι είναι δωρεάν, στο link του playstore μου ζητάει 199uk pounds για την παραγγελία της...

Nαι, τα δεσμευουν για τη περιπτωση που η συσκευη σου δουλευει και θες να τους παρεις δευτερη δωρεαν.

Επιστρεφονται με την παραλαβη του τηλεφωνου.

Αν δεν θες συνηγορο καταναλωτη το οποιο παιρνει καιρο, πιστευω οτι με ενα τηλεφωνημα απο το δικηγορο σου για εξωδικο και ενα γραμμα σε περιοδικο κινητων το προβλημα σου θα λυθει.

Μαξ 15 μερες δηλαδη.

Πολλες φορες μολις ακουσουν οτι ξερεις τι σου γινεται δεν το τραβανε αλλο και κανονιζουν παραλαβη με courier, απο οτι φαινεται το τραβανε πιο πολυ πλεον πονταροντας οτι ο αλλος ειναι σε αναγκη.

Παρολαυτα ειχα την εντυπωση οτι μπορεις να κανονισεις απευθειας με την procordia ραντεβου. Ισως αυτο ειναι για εκτος εγγυησης θεματα, αλλιως πρεπει να εμπλακει η LG. Το οποιο ειναι ηλιθιο γιατι ειναι εντος εγγυησης anyway, δεν εχουν περασει δυο χρονια για κανενα τηλεφωνο.

Edited by niantic
Post may contain irony.

Δεν το γνωριζω, αλλα δοκιμασες να κανονιστει να το παρει κατευθειαν η procordia?

Νομίζω αυτό είναι το καλύτερο

Νομίζω αυτό είναι το καλύτερο

Μίλησα μαζί τους, αλλά μου είπαν ότι θα πρέπει πρώτα να κανονίσω παραλαβή με την LG. Επειδή με κούρασε το όλο θέμα, δε θα ασχοληθώ περισσότερο. Επικοινώνησα με GOOGLE και θα μου στείλουν μια refurnished συσκευή σε διεύθυνση φίλου που μένει στην Αγγλία. Ίσως να είναι και καλύτερα γιατί το ON/OFF τα είχε ψιλοπαίξει, ίσως να είμαι και τυχερός και η νέα να έχει και τα ποδαράκια στην πλάτη... Θα δείξει...Δευτέρα τη στέλνει η GOOGLE στο φίλο μου, ελπίζω μέχρι Παρασκευή να παραλάβω εγώ. Μέχρι τότε θα την παλέψω με ένα παλιό xperia neo v της γυναίκας μου...:lol:

Παιδια κ μενα το on/off εχει φαει σκαλωμα και δεν μπορώ να ανοιξω τη μπαρα για αθορυβο και ανενεργόποίηση.. Παντως κλειδώνει και ανοιγει κανονικα.. Τι να κανω?

Το on off μου χει φαει και μενα σκαλωμα μια φορα. Το χα κλειδωσει και δεν εκανε unlock. Πανικός. Νομιζα οτι χαλασε το κουμπί και μετα απο καποιες δοκιμες (ειπα καποια στιγμη θα πιασει δε γινεται να χασε τελειως επαφη) λεω ας το κρατησω πατημένο. Και εκανε restart. Απο τοτε ολα καλα αρα μαλλον ηταν κολλημα software.

Να Επιβεβαιώσω απλά κι εγώ ότι στους 9 μήνες μου έτυχε μια φορά και λύθηκε όπως σε όλους με ένα απλό restart. Ο πανικός βέβαια που με έπιασε κι εμένα είχε να κάνει με πιθανό πρόβλημα στο on/off button...

Sony logo.gif

:lol::lol::lol:

Οντως ειναι το απολυτο Troll-software issue που μπορει να σου τυχει σε κινητο με 3 hardware keys

Καλημέρα,

Είχα 4.4.2 με TWRP bootloader, unlocked bootloader, rooted (SuperSU).

Στο SuperSU, παρά το γεγονός ότι δεν είχα την έκδοση Pro, επέλεξα από τα settings της εφαρμογής

Enable Pro και ενεργοποιήθηκαν τα Pro features (kudos στους developers για αυτό). Έπειτα επέλεξα το

Survival Mode [SuperSU will actively attempt to keep superuser access, even across OTA updates].

Οπότε μετά είπα να δοκιμάσω το OTA update, καθώς βαριόμουν θανάσιμα να συνδέω κινητό, καλώδια, να κατεβάζω images, wipe, settings, terminals κλπ και έκανα 2 επιτυχημένα OTA updates 4.4.2 -> 4.4.3. και μετά 4.4.3 σε 4.4.4

Πλέον δεν έχω χάσει το SuperSU και το root. O bootloader παραμένει ξεκλείδωτος (LOCK STATE - unlocked). Ωστόσο έχασα το TWRP και στη θέση του μπήκε ο μαμά bootloader. Μικρό το κακό για την ώρα δε νομίζω να το χρησιμοποίησα παρά μόνο για να εγκαταστήσω το supersu. Φαντάζομαι ωστόσο να μπαίνει σχετικά εύκολα αν τον ξαναχρειαστώ, όταν βρω χρόνο θα το ψάξω.

Καλημέρα,

Στο SuperSU, παρά το γεγονός ότι δεν είχα την έκδοση Pro, επέλεξα από τα settings της εφαρμογής

Enable Pro και ενεργοποιήθηκαν τα Pro features (kudos στους developers για αυτό). Έπειτα επέλεξα το

Survival Mode [SuperSU will actively attempt to keep superuser access, even across OTA updates].

Οπότε μετά είπα να δοκιμάσω το OTA update, καθώς βαριόμουν θανάσιμα να συνδέω κινητό, καλώδια, να κατεβάζω images, wipe, settings, terminals κλπ και έκανα 2 επιτυχημένα OTA updates 4.4.2 -> 4.4.3. και μετά 4.4.3 σε 4.4.4

Πλέον δεν έχω χάσει το SuperSU και το root. O bootloader παραμένει ξεκλείδωτος (LOCK STATE - unlocked). Ωστόσο έχασα το TWRP και στη θέση του μπήκε ο μαμά bootloader. Μικρό το κακό για την ώρα δε νομίζω να το χρησιμοποίησα παρά μόνο για να εγκαταστήσω το supersu. Φαντάζομαι ωστόσο να μπαίνει σχετικά εύκολα αν τον ξαναχρειαστώ, όταν βρω χρόνο θα το ψάξω.

Αν είσαι root τότε ξαναβάζεις recovery εύκολα με το flashify.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Καλημέρα,

Ή μέσω Wug toolkit αν θες να το κάνεις με λίγα κλικ

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

thanks. το έβαλα πολύ εύκολα με το flashify.

Πήγα λοιπόν στην 4.4.4 με OTA όπως ήμουν (superSU/TWRP) χωρίς να συνδεθώ σε PC.

Ας ελπίσω το Survival Mode του superSU να παίζει και σε μελλοντικά OTA major updates

παιδιά το nexus τελικά το περίμενα άσχημη μοίρα, έπεσε και έσπασε η οθόνη.. :(

αξίζει να το φτιάξω; οικονομικά εννοώ αν αξίζει.. αντιπροσωπεία ή κάπου αλλού;

θα αλλαχτεί και το digitizer μαζί με την οθόνη που πιθανώς να έχει θέμα;

παιδιά το nexus τελικά το περίμενα άσχημη μοίρα, έπεσε και έσπασε η οθόνη.. :(

αξίζει να το φτιάξω; οικονομικά εννοώ αν αξίζει.. αντιπροσωπεία ή κάπου αλλού;

θα αλλαχτεί και το digitizer μαζί με την οθόνη που πιθανώς να έχει θέμα;

Γύρω στα 135 έχει στην αντιπροσωπεία. Αν θες να δώσεις 235 παίρνεις το 5 μεταχειρισμενο. Μπορείς να πάρεις και άλλο τηλέφωνο βέβαια.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Αύριο αν βρω χρόνο θα περάσω από procordia να αφήσω το κινητό να το δουν. Πήγε μήπως κανείς να μας πει τι αντιμετώπιση είχε?

Γύρω στα 135 έχει στην αντιπροσωπεία. Αν θες να δώσεις 235 παίρνεις το 5 μεταχειρισμενο. Μπορείς να πάρεις και άλλο τηλέφωνο βέβαια.

Υπάρχει πουθενά κάποιο 3rd party service που το επισκευάζει πιο φτηνά; είναι πολλά γμτ τόσα.. με λίγα παραπάνω παίρνεις καινούριο κινητό...

Και το είχα βολευτεί γμτ, δεν είχα σκοπό να πάρω άλλο κινητό σε αυτή τη φάση..

Υπάρχει πουθενά κάποιο 3rd party service που το επισκευάζει πιο φτηνά; είναι πολλά γμτ τόσα.. με λίγα παραπάνω παίρνεις καινούριο κινητό...

Και το είχα βολευτεί γμτ, δεν είχα σκοπό να πάρω άλλο κινητό σε αυτή τη φάση..

Ψάξε μήπως βρεις κανένα για ανταλλακτικά και του τσιμπισεις την οθόνη ή ακόμα καλύτερα μεταχειρισμένη οθόνη σκέτη.

καλησπερα! μηπως ξερετε ποσο κοστιζει η αλλαγη του πισω τζαμιου και της μπαταριας;; εκτος απο procordia υπαρχει και καποιος αλλη εταιρεια??

Ψάξε μήπως βρεις κανένα για ανταλλακτικά και του τσιμπισεις την οθόνη ή ακόμα καλύτερα μεταχειρισμένη οθόνη σκέτη.

Δύσκολο που έψαξα λίγο να βρω χαλασμένο με οκ οθόνη..

Βασικά αλλού που ρώτησα μου είπαν 100€ και βάζουν την ίδια οθόνη που βάζει και η αντιπροσωπεία.

Πάλι πολλά είναι.. 140-150€ κάνει μεταχειρισμένο απ'ότι είδα πλέον.. δε συμφέρει.. τα δίνεις και παίρνεις μεταχειρισμένο κομπλέ με τη μία..

Σκέφτομαι μήπως παραγγείλω από ebay οθόνη να την βάλω μόνος μου

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=lg+nexus+4+screen&LH_PrefLoc=3&_fcid=80&_sop=12&_from=R40%7CR40&_clu=2&gbr=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xoriginal+lg+nexus+4+screen&_nkw=original+lg+nexus+4+screen&_sacat=0

αλλά δεν είμαι σίγουρος τι οθόνη θα παραλάβω.. εννοώ από άποψη ποιότητας, μην είναι καμια κινεζιά

αυτή εδώ είναι από τις πιο φτηνές που λένε original και όχι OEM, στα 57€ περίπου

http://www.ebay.co.uk/itm/TOUCH-SCREEN-GLASS-LCD-DISPLAY-Frame-FOR-LG-Google-Nexus-4-E960-Original-/171430391882?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item27ea0c304a#shpCntId

λέτε να το ρισκάρω και να την παραγγείλω; έχει κανείς υπόψη κάποιον άλλον seller που να είναι αξιόπιστος;

Δηλαδή από

αντιπροσωπεία -> 140€

3rd party -> 100€

ebay -> 57€

μόνο από ebay αξίζει και πάλι με ερωτηματικό τι οθόνη θα παραλάβω..

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)