than0s7 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καμιά βοήθεια . για το πως μπορώ να το ελέγξω? Αυτό που βγαίνει τι ακριβώς είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niantic Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Στα 43 πάει κ μερικές φορές στα 45. Το έχω στο χέρι και μόλις μπενω στα προγράμματα ζεσταίνεται μ βγενει κάτι και μ λέει πως το ινσταγραμ φτεει διότι περνάει cpu πολύ Οταν το χρησιμοποιω βαρια χτυπαει ανετα 70αρια. 45 ειναι κρυο, μη κανεις τιποτα. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μπαταρία η επεξεργαστής; σε τι προγράμματα με τι φωτεινότητα; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλημερα, ξαφνικα σταματησε να δουλευει το gps της συσκευης. Δοκιμασα σε High accuracy αλλα και low power. Δοκιμασα factory reset, δοκιμασα και flash της επισημης 4.4.4 απο το σαιτ της google. Τιποτα. Το gps test και το gps fix δειχνουν οτι δεν συνδεεται με κανεναν απο τους διαθεσιμους δορυφορους, ενω το google maps εμφανιζει "μεγαλη" μπλε κηλιδα, αφου περνει την τοποθεσια μου τριαγωνιζοντας απο τις κεραιες κινητης. Καμμια αλλη ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ρε παλικαρια είναι εύκολο να επισκεφθείτε αυτή την σελίδα και να μου πείτε αν σας συμβαίνει το ίδιο? Μόλις το δοκίμασα και έχω το ίδιο πρόβλημα. forbes.com Το δοκίμασα σε chrome beta και δεν μου έκανε κάτι. Βασικά ακολούθησα ακριβώς ότι κάνει και αυτός στο βιντεάκι, είδα ότι δεν έσβησε, ξανάνοιξα μερικά άρθα πάλι τίποτα και το σταμάτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Σε μένα δεν δουλεύει η lcd. Έχετε να προτείνετε αξιόπιστο και όσο δυνατόν φθηνότερο πωλητή για οθόνη; Επειδή το πόσταρα και σε άλλο θέμα που μάλλον δεν παρακολουθεί κανείς το γράφω και εδώ που υπάρχει κίνηση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Επειδή το πόσταρα και σε άλλο θέμα που μάλλον δεν παρακολουθεί κανείς το γράφω και εδώ που υπάρχει κίνηση. Ένας φίλος που δοκίμασε να πάρει πάντως φθηνή από eBay όλες είχαν από κάτι προβληματικό.Η γνώμη μου είναι να πας σε αυθεντική εκτός και αν ξέρει σίγουρα κάποιος να σου προτείνει κάτι ποιοτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Δηλαδή 123€ στην lg λες και εσύ ε; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αν στο κινητό έχεις ελεύθερο χώρο 500Mb, δεν μπορείς να κάνεις updates εφαρμογών μέσα από το Market; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Αν στο κινητό έχεις ελεύθερο χώρο 500Mb, δεν μπορείς να κάνεις updates εφαρμογών μέσα από το Market; Κάνε ένα καθάρισμα την cache να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Κάνε ένα καθάρισμα την cache να δεις. Δεν άλλαξε κάτι. Μάλλον υπάρχει θέμα. Error while downloading "όνομα εφαρμογής". There is insufficient space on the device. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Από παλιότερα κινητά με λιγότερη μνήμη θυμάμαι πως το android γκρινιάζει μετά από κάποιο ποσοστό ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, κάτι γύρω στο 10% ήταν στο galaxy s2. Οπότε πρέπει να αρχίζεις το ξεκαθάρισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Από παλιότερα κινητά με λιγότερη μνήμη θυμάμαι πως το android γκρινιάζει μετά από κάποιο ποσοστό ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, κάτι γύρω στο 10% ήταν στο galaxy s2. Οπότε πρέπει να αρχίζεις το ξεκαθάρισμα... Αυτό κατάλαβα κι εγώ. Θα μείνω προς το παρών έτσι, από βδομάδα λογικά θα έχω το OnePlus One, οπότε πριν το δώσω σε συγγενή μου θα γίνει full wipe. Απλά ήθελα επιβεβαίωση για το αν όντως φταίει ο ελεύθερος χώρος ή κάτι άλλο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdoufidis Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Καλησπερα, θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα να εντοπιστει το χαμενο μου Nexus 4. Ειχε κλεισει απο μπαταρια οταν χαθηκε (ή μου το κλεψανε). Υπαρχει τετοιο ενδεχομενο σε περιπτωση που γινει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Ή απλα οποιος το βρηκε/πηρε θα βαλει μια καινουρια καρτα και δε θα βρεθει ποτε? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Κάποια παιδιά παλαιότερα εδώ είχαν αναφέρει ότι με επισκευή στην procordia (αλλαγή μπαταρίας αν θυμάμαι καλά) άλλαζαν μόνοι τους και την πίσω όψη σε αυτήν με τα ποδαρακια. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει αυτό ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πρωτη φορα ακουω για αυτη την πισω οψη...εχεις φωτο ή link?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Τα πρώτα μοντέλα είχαν σκέτη επίπεδη πλάτη. Τα νεώτερα έχουν τέσσερα ποδαρακια για να ακούγεται καλύτερα όταν χτυπάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Edit: Το βρηκα, η τροποποιηση αφορα βασικα την προφυλαξη από γρατζουνιες αλλα και την καλυτερη ακουστικη από το ηχειο. Βρισκεται στο ελαστικο περιβλημα και η "βελτιωμενη" εκδοση αφορα τα μοντελα από 3/2013 και επειτα. Μακαρι να γινεται αυτο γιατι κι εγω ετοιμαζομαι για αντικατασταση μπαταριας ειδικα εφοσον αναβαθμιστουμε σε Android L - δεν χανουμε τιποτα να το ζητησουμε anyway! Edited September 9, 2014 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Κάποια παιδιά παλαιότερα εδώ είχαν αναφέρει ότι με επισκευή στην procordia (αλλαγή μπαταρίας αν θυμάμαι καλά) άλλαζαν μόνοι τους και την πίσω όψη σε αυτήν με τα ποδαρακια. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει αυτό ακόμα? Όχι δεν ισχύει. Έχω αλλάξει μπαταρία στην procordia και δεν μου άλλαξαν την πλάτη. Βέβαια σε εμένα είχαν κάνει λαλακία και δεν κούμπωσαν καλά την μπαταρία με αποτέλεσμα να έχει κενό η πλάτη από μέσα και να χτυπάει έντονα. Οπότε το ξαναπήγα μετά από λίγο καιρό και μου άλλαξαν την πλάτη με την νέα μαζί με το mico usb που δεν φόρτιζε. Edit : Αν θυμάμαι καλά την πλάτη την άλλαζαν επειδή στο κάτω μέρος του κινητού που είναι η θύρα micro usb έτριζε έντονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά, τελικά όπως το είχα προβλέψει αυτό το κινητό μόνο από μ$$%&^$ μου θα το άλλαζα. Σήμερα λοιπόν αλλάζοντας sim κάρτα με άλλη συσκευή για άσχετο λόγο και σε στιγμή μεγάλης αναστάτωσης και ανάγκης, χρησιμοποίησα μεγαλύτερη βελόνα από αυτή που πρέπει με αποτέλεσμα να ψιλομπλοκάρω το συρταράκι της sim και να μην βγει τελείως. Για να το γ&*^@# τελείως, και ενώ δεν είχε βγει τελείως απότι κατάλαβα εκ των υστέρων, τράβηξα το συρταράκι έξω με πολυ δύναμη και μάλλον κάτι "ξεχαρβαλώθηκε" εσωτερικά. Πλέον δεν αναγνωρίζει sim, η μάλλον δεν βγάζει μηνυμα οτι λείπει η sim αλλά παρόλο που είναι μέσα δεν συνδέεται με τον πάροχο και αν πάω να το κάνω χειροκίνητα μου βγάζει μήνυμα οτι η sim "δεν επιτρέπει τη σύνδεση σε αυτό το δίκτυο". Σκέφτομαι να επιχειρήσω αντικατάσταση του sim socket, γνωρίζει κανείς αν είναι replaceable κομμάτι ή είναι κολλημενο επάνω στην κύρια πλακέτα οπότε πάμε για άλλο τηλέφωνο απλά; Δεν έχω googlάρει ακόμα, είπε να ρωτήσω πρώτα εδώ! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamerMisfitz1 Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Ρε παιδια υπαρχει κανεις τροπος οταν μιλαω στο τλφ και με παιρνει καποιος αλλος , να μου βγαζει εκεινη την ωρα οτι με παιρνει και ο αλλος τλφ?:S Το εχω το κινητο 5 μηνες τωρα και εχει τυχει απειρες φορες ,ενω μιλαω στο τλφ , να με παιρνει και καποιος αλλος και να μην μου το δειχνει στην οθονη ή να μην μου ερχεται μετα σε μηνυμα. Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Ρε παιδια υπαρχει κανεις τροπος οταν μιλαω στο τλφ και με παιρνει καποιος αλλος , να μου βγαζει εκεινη την ωρα οτι με παιρνει και ο αλλος τλφ?:S Το εχω το κινητο 5 μηνες τωρα και εχει τυχει απειρες φορες ,ενω μιλαω στο τλφ , να με παιρνει και καποιος αλλος και να μην μου το δειχνει στην οθονη ή να μην μου ερχεται μετα σε μηνυμα. Ξερει κανεις τι παιζει? Μάλλον πρέπει με το δίκτυό σου να δεις τα περί αναμονής κλήσης. Γίνεται και από το τηλέφωνο: εφαρμογή τηλεφώνου -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις κλήσεων -> Πρόσθετες ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλημέρα.Χρησιμοποιώ σαν εφαρμογή μηνυμάτων το 8sms το οποίο ήταν ελαφρύ και λειτουργικό. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα καταναλώνει γύρω στο 25-30% της μπαταρίας, χωρίς καν να στέλνω μηνύματα. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπέρα στο nexus του έχω κάνει root και λοιπά και θέλω να το πάω για service, για να με καλύψει η εγγύηση τι πρέπει να κάνω ; Απλά ένα unroot ? Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπέρα στο nexus του έχω κάνει root και λοιπά και θέλω να το πάω για service, για να με καλύψει η εγγύηση τι πρέπει να κάνω ; Απλά ένα unroot ? Unroot, κλειδωμένο bootloader και σβησμένο το flag του bootloader Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts