kortis Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 παταω να ανοιξει και κολλαει στο λογοτυπο .. δειχνει google και μετα κολλαει εκει που κανει την κινηση το λογοτυπο με τα χρωματα... κανει συνεχεια αυτη την κινηση χωρις να ανοιγει! την πρωτη φορα το ανοιξα εχοντας το στην πριζα για ωρες (σε ενα ξενο φορουμ το ειχα διαβασει) την δευτερη φορα το ανοιξα παντωντας το volume up + power δεν εκανε κατι, Μετα το volume down + to power και δεν εκανε τιποτα... το αφησα.. δεν το εκανα τιποτα για πανω απο μια ωρα , ουτε στην πριζα το εβαλα ... πατησα το Power και ανοιξε.... αλλα δεν ειναι δουλεια αυτη... φοβαμαι να το κλεισω.... ή να το κανω επανεκινηση Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 παταω να ανοιξει και κολλαει στο λογοτυπο .. δειχνει google και μετα κολλαει εκει που κανει την κινηση το λογοτυπο με τα χρωματα... κανει συνεχεια αυτη την κινηση χωρις να ανοιγει! την πρωτη φορα το ανοιξα εχοντας το στην πριζα για ωρες (σε ενα ξενο φορουμ το ειχα διαβασει) την δευτερη φορα το ανοιξα παντωντας το volume up + power δεν εκανε κατι, Μετα το volume down + to power και δεν εκανε τιποτα... το αφησα.. δεν το εκανα τιποτα για πανω απο μια ωρα , ουτε στην πριζα το εβαλα ... πατησα το Power και ανοιξε.... αλλα δεν ειναι δουλεια αυτη... φοβαμαι να το κλεισω.... ή να το κανω επανεκινηση Έχεις κάποια custom Rom ή kernel; Έχεις πειράξει τίποτα γενικά; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 οχι... το πηρα μεταχειρισμενο με εγγυηση.. σε αριστη κατασταση .... εγω δεν το εχω κανει τιποτα.... και το αλλο το παιδι που το ειχε μου ειπε πως δεν το ειχε κανει τιποτα.... Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Αν δεν του είχε κάνει όντως τίποτα τότε είναι περίεργο . Αν αυτή την στιγμή είναι ανοικτό μπορείς να μας πεις τι ρομ και κερνελ έχεις? Αν όντως είναι στην εγγύηση, θα σιγουρευτεις ότι είναι τελειως στοκ, και τότε ή το πας στο σερβις ή δοκιμάζεις πρώτα ένα φλασαρισμα (της μαμας ρομ προτείνω για αρχή, ώστε να σιγουρευτείς ότι όλα είναι σωστά) μήπως στρώσει. Πάντως αν δεν κάνω λάθος, το να κολλάει στο φορτωμα είναι λόγω Ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 αυτη την στιγμη εβγαλα μια φωτο! πατησα να την δω την φωτογραφια. πηγα στην επομενη στην αλλη, γυρισα πισω και εκανε επανεκκινηση. πρωτη φορα μου το κανει αυτο... και δεν ανοιγει... εχει κολλησει εκει με τα τεσσερα χρωματα απο το λογοτυπο... οτι κανει παντα... αυτο δεν το εκανε πριν την αναβαθμιση της καμερας... και νομιζω οταν εβγαλα την αναβαθμιση της καμερας.. δουλευει μια χαρα! ποσα χρονια εχει εγγυηση? οταν λες φλασαρισμα στην μαμα ρομ? ειναι κατι σαν φορματ.... δηλαδη κανω φορματ το κινητο σε εργοστασιακες ρυθμισεις? Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 android 4.4.2 kernel version 3.4.0-perf-g2cae413 android-bulid@vpbs1.mtv.corp.google.com#1 αυτα γραφει....(ανοιξε μετα απο 15 προσπαθειες ανοιξε - κλεισε) Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Κοίτα η κάμερα νομίζω έχει ένα θεματακι. Και εμένα, όπως και σε πολλούς άλλους, κάνει επαννεκινησεις. Εγώ πλέον την έχω βγάλει και δεν έχω θέμα.βέβαια να ξέρεις ότι και πάλι μπορεί να κάνει κάποια επανεκκίνηση. Πιο πολυ με αγχώνει ότι αν κλείσει δεν φορτώνει. Το φλασαρισμα της στοκ ρομ, όχι δεν είναι ίδιο με φορματ. Είναι σαν να περνάς άλλη ρομ. Διάβασε αν θες τον οδηγό στο φόρουμ(βρισκεται στο οδηγό για Android ) και μέσω αυτού θα ξεκλειδωσεις bootloader, θα κάνεις root και θα περάσεις την στοκ ρομ (η οποια αλλη επιθυμείς ). Εναλλακτικά κατεβάζεις ένα toolkit και τα κάνεις όλα με το πατημα λιγων κουμπιων. Από την άλλη επειδή καταλαβαίνω ότι δεν έχεις εμπειρία (βασικά αν φοβάσαι, δεν έχεις ορεξη κτλ), αν μένεις αθηνα περνά από το σέρβις (δεν θυμάμαι πιο είναι, διάβασε λίγο εδώ, κανε μια αναζήτηση ) και πες τους το πρόβλημα. Αν είναι στην εγγύηση και εφοσον είναι ξερουταρησμενο με κλειστο bootloader και στοκ ρομ κ κερνελ, αν θυμάμαι καλά είναι 2 χρόνια, τότε ολα καλα. Οι κωδικοι ρομ καο κερνελ είναι οι στοκ, αν θυμάμαι καλά. Ας σου απαντήσει κάποιος που είναι στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Είμαι με carbon εδώ και αιώνες :-) και η κάμερα δεν μου έχει κάνει το παραμικρό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Παίζει να είναι και θέμα της σιμ αυτό που φαίνεται κλειστό το κινητό. Ναι?! Τι να πω θα το προσεξω λίγο ακόμη.. Πάντως στο δωμάτιο μου έχω -103dbm 5asu, αν λέει αυτό κάτι.. Θα κοιτάξω κ εξω αλλά ποσο πρεπει να δω για να ναι οκ? Φαντάζομαι αυτό είναι κ θέμα εταιρείας. Εγώ είμαι στην κόκκινη. Ενα άλλο πρόβλημα είναι οτι σε μεγαλης διάρκειας κλήση μου λέει η κοπελιά οτι μακουει με θόρυβο κ παρεμβολές, σαν ενα φύσημα αεριδες... Έχει αλλαξει 2 κινητά η ίδια κ απο μένα ακούει έτσι την κλήση μας.. Άλλος συνομιλητής δεν μου χει κανει παράπονα δε.. Έχει κανένας παρουσιασει τπτ τέτοιο? Λέτε να φταει όντως η Sim?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ναι?! Τι να πω θα το προσεξω λίγο ακόμη.. Πάντως στο δωμάτιο μου έχω -103dbm 5asu, αν λέει αυτό κάτι.. Θα κοιτάξω κ εξω αλλά ποσο πρεπει να δω για να ναι οκ? Φαντάζομαι αυτό είναι κ θέμα εταιρείας. Εγώ είμαι στην κόκκινη. Ενα άλλο πρόβλημα είναι οτι σε μεγαλης διάρκειας κλήση μου λέει η κοπελιά οτι μακουει με θόρυβο κ παρεμβολές, σαν ενα φύσημα αεριδες... Έχει αλλαξει 2 κινητά η ίδια κ απο μένα ακούει έτσι την κλήση μας.. Άλλος συνομιλητής δεν μου χει κανει παράπονα δε.. Έχει κανένας παρουσιασει τπτ τέτοιο? Λέτε να φταει όντως η Sim?! Με τιποτα, δε φταιει η Slim. Να ελεγξεις μηπως φταιει κατι κ στο τηλεφωνο ή στην περιοχη κλησης του συνομιλητη σου. Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 @netrino η sim ίσως φταίει αν είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Αλλιώς είναι μια χαρά. Κατά τα άλλα έχω και εγώ τα θέματα που λες αλλά σε μικρο βαθμό. Μερικές φορές όταν έχω χαλιά σήμα δειχνει κλειστό αλλά για λίγα δεύτερα. Δλδ αν με πάρουν και τους πει απενεργοποιημένο και με ξαναπάρουν αμέσως συνήθως είναι οκ. Επίσης μερικές φορές χάνετε το σήμα ενώ μιλάω και τερματίζει η κλήση. Η ειρωνεία είναι ότι και τα 2 τα εχω παρατηρήσει μόνο στο δωμάτιο μου. Για το θέμα με το θόρυβο το έχω επίσης και εγώ αλλά φταίνε τα ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μου ήρθε ενα δεύτερο system update (το πρώτο είναι η 4.4.2, που βαρέθηκα να βάλω). Ξέρει κανείς τι είναι; Έχει και λίγο διαφορετικό εικονακι. Δυστυχώς δεν μου βγάζει κάποια πληροφορία.[ATTACH]45295[/ATTACH] Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μου ήρθε ενα δεύτερο system update (το πρώτο είναι η 4.4.2, που βαρέθηκα να βάλω). Ξέρει κανείς τι είναι; Έχει και λίγο διαφορετικό εικονακι. Δυστυχώς δεν μου βγάζει κάποια πληροφορία.[ATTACH]45295[/ATTACH] Δεν είσαι με 4.4.2 έκδοση;; διότι αυτή είναι η τελευταία που φοράει το N4, εκτός κ έχεις custom rom κ σου έχει βγει update της rom που φοράς. Εάν όμως δεν είχες περάσει την 4.4.2 στοκ για τους λόγους σου, τότε είναι η kitkat έκδοση. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Δεν είσαι με 4.4.2 έκδοση;; διότι αυτή είναι η τελευταία που φοράει το N4, εκτός κ έχεις custom rom κ σου έχει βγει update της rom που φοράς. Εάν όμως δεν είχες περάσει την 4.4.2 στοκ για τους λόγους σου, τότε είναι η kitkat έκδοση. Φίλε έκανες τον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα, πριν απαντήσεις; Το ξέρω ότι το ένα update είναι το 4.4.2, αφού το έγραψα ήδη. Το άλλο είναι το θέμα τι update είναι; Έχει πάρει κανείς άλλος κάτι τελευταία; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μου ήρθε ενα δεύτερο system update (το πρώτο είναι η 4.4.2, που βαρέθηκα να βάλω). Ξέρει κανείς τι είναι; Έχει και λίγο διαφορετικό εικονακι. Δυστυχώς δεν μου βγάζει κάποια πληροφορία.[ATTACH]45295[/ATTACH] Μα δεν ξέρεις το τι γράφεις εσύ ο ίδιος ρε φίλε..... λες στο μνμ σου " το πρώτο είναι η 4.4.2, που βαρέθηκα να βάλω" που ο καθένας καταλαβαίνει ότι ΔΕΝ φοράς 4.4.2. Τι να σου πω..... Έλεος ....... ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε έκανες τον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα, πριν απαντήσεις; Το ξέρω ότι το ένα update είναι το 4.4.2, αφού το έγραψα ήδη. Το άλλο είναι το θέμα τι update είναι; Έχει πάρει κανείς άλλος κάτι τελευταία; Έλεος δηλαδή. ..... Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Netrino_SR Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ευχαριστω παιδες leftko, gtsip. Η Sim είναι καινούργιας κοπής όταν πήρα το n4, δεν την ξαναεβγαλα απο τοτε. Αυτό με το σήμα αν σας το κανει κ εσάς μάλλον είναι θέμα χώρου.. Γενικά όμως είσαστε με custom rom? Τώρα στο μαγαζί είμαι με -85dbm 12asu.. Αυτό το φυσιμα στο συνομιλητή..τώρα έχει moto g, πριν ενα δεκαετίας.. Μου κανει παράπονα μια στο τόσο..περίεργο. Κ έχει κανει νέα Sim πάντως.κ σίγουρα τα παράπονα ηταν κ πιο παλιά όταν είχα αλλη ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παίδες έχετε τπτ προβλήματα με το σήμα?? Vodafone Μου κανει νερά.. Εκεί που έχει φουλ , πέφτει σε 1-2 μπάρες ..μετα 0.. Κ μετα απο κάποια ωρα επανέρχεται. Το κανει εδώ κ 2 βδομ. Με παίρνουν τηλ κ δείχνει κλειστό.. Έπειτα μετα απο ωρα μου έρχεται μύνημα απο αριθμο που με κάλεσε, το περίεργο είναι οτι δεν εμφανίζει αναγνώριση τον δείχνει ως σκέτο αριθμό ενω τον έχω περασμένο μέσα. Κ κάποια φορες το ίδιο γίνεται κ στο Viber , παραλληλα με το SMS έρχεται κ Viber ειδοποίηση απο αριθμό σκέτο..ενω θα πρεπε να δείχνει ποιος είναι .. Ειμαι με radio .98 Mahdi τελευταία κ AK kernel τελευταιο. Έχω κι εγώ προβλήματα με το σήμα, αυτά που περιγράφεις.. Επίσης, συνήθως έχω G ακόμα και σε περιοχές που έπιανα H για πλάκα.. ΥΓ: Full stock, non-rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Μια χαρά τα λέει ο junglist.το πρώτο είναι η 4.4.2 οπως λέει και ο ίδιος. Που δεν έχει βάλει. Και το δεύτερο είναι ένα δεύτερο που ρωτάει γιαυτό τί είναι. (Τεσπα η 4.4.3 είναι.)άκυρο δεν θα είναι Edited May 21, 2014 by leftko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μια χαρά τα λέει ο junglist.το πρώτο είναι η 4.4.2 οπως λέει και ο ίδιος. Που δεν έχει βάλει. Και το δεύτερο είναι ένα δεύτερο που ρωτάει γιαυτό τί είναι. Τεσπα η 4.4.3 είναι. χχμμ..ναι...και πως το γνωρίζεις αυτό? ήρθε και σε σένα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μια χαρά τα λέει ο junglist.το πρώτο είναι η 4.4.2 οπως λέει και ο ίδιος. Που δεν έχει βάλει. Και το δεύτερο είναι ένα δεύτερο που ρωτάει γιαυτό τί είναι. Τεσπα η 4.4.3 είναι. Οι πληροφορίες λένε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5400978, ότι δηλαδή από τις 23 Μαΐου θα ξεκινήσει η διάθεση της 4.4.3. Εκτός κ ο @junglist έχει μια Google Test συσκευή, ζει στην Αμερική κ γιαυτό του ήρθε τώρα η 4.4.3 πριν καν την πάρει τουλάχιστον το N5. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παίδες με ψήνετε να βάλω την 4.4.2 για να δούμε το 2ο update τι στο καλό είναι; lol Στοκ 4.4.1 είμαι με custom kernel.απλά βαριέμαι να βγάλω το Xposed framework και να.ξαναφλασαρω το system.img για να κάνω το update. Αγγλική πάντως είναι η συσκευή μου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αν θυμάμαι σωστά η 4.4.2 είχε έρθει σε δύο κομμάτια και το 2ο ήταν κάποιες βελτιώσεις στον kernel με ένα πολύ μικρό update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ετσι ακριβως. Το περίεργο είναι γιατί σήμερα?Έπρεπε να τα έχει και τα δυο από όταν βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδιά έχω ένα πρόβλημά. Όταν ξεκινάω να κάνω update τις διάφορες εφαρμογές που έχω στο κινητό (root με xposed) αρχίζει ένα πολύ περίεργο λαγκ μέχρι να τελειώσουν οι ενημερώσεις. Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Ξέρετε τι μπορώ να κανω. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τεσπα η 4.4.3 είναι. Καλα, ας μην βιαζομαστε γενικα να λεμε τετοια αν δεν τα εχουμε εξακριβωσει πρωτα :X Mαλιστα υπαρχουν νεες φημες οτι η αναβαθμιση θα καθυστερησει ακομα περισσοτερο από τις 23/5 που αναφερει και το προσφατο αρθρο στο site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts