Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χρονια πολλα σε ολους έρχομαι αμεσως στο θεμα σημερα μου εβγαλε οτι δεν εχω χωρο και ειδα οτι και η μνημη εξωτερικη και του συστηματος ειναι στο 97 % εσβησα κατι φωτο και βιντεο κατεβηκε λιγο ,για πεστε μου με ποιο προγραμμα η οτιδήποτε τρόπο να απελευθερώσω το μηχανημα ειναι με τα 16 gb ευχαριστω
καποια βοηθεια ρε παιδια

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καποια βοηθεια ρε παιδια

περίεργα πράγματα !!! Καλά πόσες εφαρμογές έχεις βάλει και γέμισε η μνήμη ???

Ξεκίνα με clean master αφού πρώτα σβήσεις καμιά 100ρια εφαρμογές από τις 400 που υπολογίζω ότι πρέπει να έχεις στο τηλ :blink:

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μπορεί να έχει 4-5 μεγάλα παιχνίδια. Και ταινίες.Δεν είναι απαραίτητο να έχει πάρα πολλές εφαρμογές.λύση δεν υπάρχει πέρα από να διαγράψεις μερικά.Για να μην τα χάσεις πένα φωτο,βίντεο στο pc. Τα παιχνίδια, ειδικά τα βαριά, έχουν cloud για να κρατάνε την πρόοδο σου.σιγουρέψου ότι την έχεις ενεργοποιήσει.

Μήπως έχει 2-3 nandroid backup??

αλήθεια ..... που αποθηκεύεται το backup αυτό, πρέπει να έχω ένα από εποχής 4.2.2 , να το σβήσω επί την ευκαιρία

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

αλήθεια ..... που αποθηκεύεται το backup αυτό, πρέπει να έχω ένα από εποχής 4.2.2 , να το σβήσω επί την ευκαιρία

Για ρίξε μια ματιά στο /data/media/clockworkmod

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

σωστός , εκεί ήταν, είχα μάλιστα 2 κρατήσει, έσβησα το πιο παλίο ! Thanks !

εσβησα κατι παιχνιδια μεγαλα και με το

clean master αδειασα αρκετα ,τον φακελο data/media/clockworkmod δεν τον βρισκω ετσι τουλαχιστων ,βρισκω τον φακελο data αλλα δεν εχει μεσα κανενα απο αυτους του φακελους που αναγράφετε

Δεν το βλέπεις γιατί προφανώς δεν το έχεις βάλει.φαντάζομαι δεν έχεις κάνει ροοτ κτλ οπότε λογικό να μην βλέπεις τίποτα. Τώρα που διέγραψες τα παιχνίδια άδειας ο χώρος?

Δεν το βλέπεις γιατί προφανώς δεν το έχεις βάλει.φαντάζομαι δεν έχεις κάνει ροοτ κτλ οπότε λογικό να μην βλέπεις τίποτα. Τώρα που διέγραψες τα παιχνίδια άδειας ο χώρος?
τωρα ειμαι οκ ευχαριστω πραγματι δεν ειμαι ρουτ

Το πήρα τελικά κι εγώ απόφαση να το δώσω το nexus καθώς η μπαταρία του μου έσπασε τα νεύρα τόσο καιρό. Με άφησε πολλές φορες όταν ήμουν εξω και το χρειαζομουν. Κρίμα γιατί στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι τέρας

Το πήρα τελικά κι εγώ απόφαση να το δώσω το nexus καθώς η μπαταρία του μου έσπασε τα νεύρα τόσο καιρό. Με άφησε πολλές φορες όταν ήμουν εξω και το χρειαζομουν. Κρίμα γιατί στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι τέρας

Χρήση επαγγελματική και σε άφηνε;

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

My friend δε σε ξέχασα, θα σου απαντήσω σύντομα και περιεκτικά στο pm.τέρας όντως αλλά η μπαταρία του είναι απλά απαράδεκτη και ήταν ο κύριος λόγος που πήγα σε g2.

Firekostas κανένα πρόβλημα.

Απλά δεν άντεξα. Με την ίδια χρήση με iPhone 4s έβγαζα τη μέρα πολύ άνετα. Εδώ πραγματικά φοβάμαι να βγω από το σπίτι με μπαταρία κάτω από 50%. Χρησιμοποιώ πολύ 3g γενικά και οι 2,5 ώρες μαξ που βγάζει με 3g δεν με καλύπτουν. Θα μου λείψει το όλο πείραγμα με κερνελ και ρομ αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Η αυτονομία με ενδιαφέρει πολύ.

Firekostas κανένα πρόβλημα.

Απλά δεν άντεξα. Με την ίδια χρήση με iPhone 4s έβγαζα τη μέρα πολύ άνετα. Εδώ πραγματικά φοβάμαι να βγω από το σπίτι με μπαταρία κάτω από 50%. Χρησιμοποιώ πολύ 3g γενικά και οι 2,5 ώρες μαξ που βγάζει με 3g δεν με καλύπτουν. Θα μου λείψει το όλο πείραγμα με κερνελ και ρομ αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Η αυτονομία με ενδιαφέρει πολύ.

Σωστός, έτσι είναι, το 3g του είναι πολύ περιορισμένο. Η μπαταρία πέφτει ραγδαία. Μόνο για μέση - ελαφριά χρήση κάνει με 3g. Για τσεκ mail, texting και λίγο browsing είναι μια χαρά με 3g, μέχρι εκεί.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Με τη δική μου χρήση, έχω να πω πως με το κιτ κατ κρατά πολύ λιγότερο η μπαταρία. Παλιά την έβγαζα τη μέρα, τώρα με ίδια χρήση, αν δεν κάνω μερικές "ενέσεις" ενέργειας ενδιάμεσα ξεμένω.

Με τη δική μου χρήση, έχω να πω πως με το κιτ κατ κρατά πολύ λιγότερο η μπαταρία. Παλιά την έβγαζα τη μέρα, τώρα με ίδια χρήση, αν δεν κάνω μερικές "ενέσεις" ενέργειας ενδιάμεσα ξεμένω.

Βρε παιδιά, τι χρήση κάνετε πραγματικά που πρέπει να το φορτίζετε μέσα στην ημέρα; Ρωτάω πραγματικά, για να ξέρω μήπως δεν κάνω κάτι εγώ. Το iphone μου βγάζει σχεδόν 2 μέρες με κλήσεις, email και κάποια παιχνίδια. Θεωρείται λίγη χρήση να υποθέσω;

Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced.

Γενικά με 3g σπάνια εβγαζα πανω απο 2.5 ώρες και πριν με 4.2.2 κ τώρα. Απλα παλιά ειχαμε λίγο καλύτερη διαχείριση πιστεύω εγώ. Τώρα έτσι κ παίξω λίγο παιχνιδι παει η μπαταρία πέφτει για πλάκα. Σε WiFi δεν καίει αλλά δεν είμαι ποτέ συνέχεια με WiFi. Έχει τυχει να το φορτισω 2 φορες σε μια μέρα αλλά το είχα λιώσει στο 3g και στο real racing. Έτσι κ λειτουργούσαν οι ειδοποιήσεις στην παλιά εκδοση 4.2.2 θα χα γυρίσει μηνες τώρα! Πάντως εμένα δεν με πειράζει η μπαταρία μιας κ έχω power bank κ με βολευει

Δημήτρης

Εξαρτάται, τι παιχνίδια? Πόση ώρα? Πόσες ώρες κλήσεις, Και πόσα μαιλ? Αλλά οκ στο νεξους 2 μέρες ειναι δυσκολο έως ακατόρθωτο να βγάλεις.

Μια ενδεικτική χρήση που κάνω Εγώ, είναι περίπου μια ώρα τηλέφωνο, διάβασμα 5-10 μαιλ. Και ίσως Και 2-3 ώρες tapatalk Και 1-2 browsing. Αλλά επειδή πίσω σε συγκεκριμένα μέρη, εδώ τους κωδικούς για Wi-Fi, οπότε 3g χρησιμοποιώ το πάρα πολύ μισή ώρα. Μια φορά που χρησιμοποίησα μόνο 3g μου έβγαλε 2,5-3 ώρες οθόνη με χρήση μόνο tapatalk & browsing.

Εξαρτάται, τι παιχνίδια? Πόση ώρα? Πόσες ώρες κλήσεις, Και πόσα μαιλ? Αλλά οκ στο νεξους 2 μέρες ειναι δυσκολο έως ακατόρθωτο να βγάλεις.

Μια ενδεικτική χρήση που κάνω Εγώ, είναι περίπου μια ώρα τηλέφωνο, διάβασμα 5-10 μαιλ. Και ίσως Και 2-3 ώρες tapatalk Και 1-2 browsing. Αλλά επειδή πίσω σε συγκεκριμένα μέρη, εδώ τους κωδικούς για Wi-Fi, οπότε 3g χρησιμοποιώ το πάρα πολύ μισή ώρα. Μια φορά που χρησιμοποίησα μόνο 3g μου έβγαλε 2,5-3 ώρες οθόνη με χρήση μόνο tapatalk & browsing.

Παιζω και μιάμιση ωρα real racing που είναι βαρύ όπως και να το κάνεις. Αλλά κ διάφορα κινητά φίλων δεν αντέχουν και παραπανω πέρα απο το note k g2. Τώρα αμα δεν μπαινεις με δεδομένα κ δεν παίζεις σε βγάζει άνετα την μέρα μη πω κ παραπάνω.

Δημήτρης

Όπως τα λες Gialakia. Αμέτρητες φορές να πηγαίνω για καφέ με μπαταρία γύρω στο 25% και να με αφήνει γυρίζοντας σπίτι ενώ ακούω μουσική, χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει ουσιαστικά ούτε 20 λεπτά

Όπως τα λες Gialakia. Αμέτρητες φορές να πηγαίνω για καφέ με μπαταρία γύρω στο 25% και να με αφήνει γυρίζοντας σπίτι ενώ ακούω μουσική, χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει ουσιαστικά ούτε 20 λεπτά

Το θες και συ... Ακούς μουσική.

Edit : και πίνεις και καφέ με 25%... Ποιός νομίζετε ότι είστε κύριε; Τι έχετε, κάνα g2;

Edited by Gialakias

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Χαχαχαχαχαχα.

Μουσική ακούω παντα όταν πηγαίνω κάπου ή γυρίζω σπίτι μόνος μου. Στον καφέ όλο και κάποιος θα θέλει να τσεκαρει το κινητό, εγώ τσεκαρω τίποτα σκορ, e-mail, fb και βλέπω την μπαταρία να φεύγει αέρας. Μέσα σε 1-2 λεπτα χάνω 4-5%

Εδώ και λίγες μέρες δεν συγχρονίζονται οι επαφές στο λογαριασμό google. Όλα τα άλλα συγχρονίζονται όχι όμως και οι επαφές. Τι μπορεί να φταίει;
:p

Εδώ και λίγες μέρες δεν συγχρονίζονται οι επαφές στο λογαριασμό google. Όλα τα άλλα συγχρονίζονται όχι όμως και οι επαφές. Τι μπορεί να φταίει;

Go contacts ή κάποια άλλη 3rd party app για επαφές;

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)