Gialakias Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 http://img.tapatalk.com/d/13/11/20/u7e2a4a5.jpg Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Αν μου λεγανε πριν λιγο καιρο οτι το moto x θα επαιρνε την 4.4 πριν το δικο μας δεν θα τους πιστευα!Και μιλαω για OTA,μην πεσετε να με φατε. http://m.pocketnow.com/2013/11/19/verizon-moto-x-kitkat Πόσο σάπια η Google... γιατί να γαμ...... έτσι ένα κινητό 1ος έτους και μάλιστα Nexus; Τουλάχιστον έβγαλε τα factory images... (Κάτοχος N4) Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Πόσο σάπια η Google... γιατί να γαμ...... έτσι ένα κινητό 1ος έτους και μάλιστα Nexus; Τουλάχιστον έβγαλε τα factory images... (Κάτοχος N4) Σάπια; Μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσεις τις απόψεις αυτές. Η ΟΤΑ όπως έχει εξηγηθεί και από τον JBQ βγαίνει κατά κύματα πιο αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα έτσι ώστε αν εντοπιστούν bugs ή άλλα προβλήματα να κοπεί για να διορθωθεί. Στην περίπτωση μας σημαίνει πιθανότατα λοιπόν ότι κόπηκε πριν βγει για αντίστοιχους λόγους. Αν βιάζεσαι υπάρχει και η factory που στην έδωσε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Σάπια; Μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσεις τις απόψεις αυτές. Η ΟΤΑ όπως έχει εξηγηθεί και από τον JBQ βγαίνει κατά κύματα πιο αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα έτσι ώστε αν εντοπιστούν bugs ή άλλα προβλήματα να κοπεί για να διορθωθεί. Στην περίπτωση μας σημαίνει πιθανότατα λοιπόν ότι κόπηκε πριν βγει για αντίστοιχους λόγους. Αν βιάζεσαι υπάρχει και η factory που στην έδωσε. Εννοείται ότι έχω βάλει τη factory image, έτσι και αλλιώς αυτό θα έκανα αλλά το λέω γιατί δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και το ότι παίρνει πρώτα ΟΤΑ το Moto X πριν τα Nexus λέει πολλά..... Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Εννοείται ότι έχω βάλει τη factory image, έτσι και αλλιώς αυτό θα έκανα αλλά το λέω γιατί δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και το ότι παίρνει πρώτα ΟΤΑ το Moto X πριν τα Nexus λέει πολλά..... Δεν έχει υποχρέωση να ενημέρωσει πάρα μόνο να τη δώσει όταν είναι έτοιμη. Το ότι παίρνει το Motorola πρώτο δεν λέει απολύτως τίποτα. Ο κώδικας έχει κυκλοφορήσει για όλους ένα μήνα πριν οπότε και εγώ αν έβγαζα ένα κινητό το Gialakias 8ψ ας πούμε θα μπορούσα να του τη δώσω και μια βδομάδα πριν. Δεν τρέχει να προλάβει κάποιον. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) Δεν έχει υποχρέωση να ενημέρωσει πάρα μόνο να τη δώσει όταν είναι έτοιμη. Το ότι παίρνει το Motorola πρώτο δεν λέει απολύτως τίποτα. Ο κώδικας έχει κυκλοφορήσει για όλους ένα μήνα πριν οπότε και εγώ αν έβγαζα ένα κινητό το Gialakias 8ψ ας πούμε θα μπορούσα να του τη δώσω και μια βδομάδα πριν. Δεν τρέχει να προλάβει κάποιον. Το θέμα είναι όμως ότι της προηγούμενες φορές έπαιρναν την αναβάθμιση πρώτα τα Nexus, τώρα κάνουν λίγο ότι να 'ναι. Τέσπα δεν βγάζει κάπου η κουβέντα, μόνο spam στο thread είναι, και όντως δεν είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει απλώς πρέπει να παραδεχτούμε ότι έγιναν λάθη αυτή τη φορά γιατί αλλιώς μας είχε συνηθίσει... Edited November 19, 2013 by yiannis_volos Παράθεση Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Δειτε εδω διαφορες μεταξυ Dalvik, ART στο nexus 5. Διαφορες στην αποκριση, και στο scrolling γενικοτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epee Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Βγήκε νέο factory image με build number KRT16S. Μόλις μου ήρθε στο nexus 7 OTA 1.4MB μέγεθος μόνο. Είναι διαθέσιμο για όλες τις συσκευές που έχουν kit Kat. Το μόνο που αναφέρει είναι ότι improves performance and stability and fixes buys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Epee μας εκαψες.... πάλι φλασαρισματα.... Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Επίτηδες το κανουν για να μας έχουν προσκολλημενους στα φλασαρισματα lol Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Έχει έρθει σε κανέναν OTA το KRT16S update στο Nexus 4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Έχει έρθει σε κανέναν OTA το KRT16S update στο Nexus 4; Γιατί έχει έρθει νομίζεις ΟΤΑ σε κανέναν της 4.4; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 εγω το πέρασα και ησυχασα. σήμερα μάλλον μου έρχεται και το 5αρι οποτε θα αποχωρηστω το 4αρι , κρίμα **** τα λεφτά μου μέσα δεν ήθελα να το πουλησω...τα λέμε στο άλλο φόρουμ για οποίον έρθει απο εκεί, αν θέλετε μπορώ να σας γράψω τις εντυπώσεις μου απο το νεο νεξους σε λιγες μέρες, αν και πλεον υπάρχει επησιμο νάνους 5 τοπίο οπότε.... οποίος έχει απορίες ανοίγει εκεί καί βλέπει. καλη συνεχεια σε ολους. .....ωραία παει με το krt16s....... βαλτε λέμε ! Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλημερα και απο εμενα!!!Ξαναπερασα το factory με toolkit μεχρι στιγμης ολα καλα το wifi δουλευυει σωστα με πιο δυνατο σημα!Φορματ πριν που εκανε ο bootloader και μετα!!Ολα καθαρα!!To ξεκλειδωμα στις αν. υπαρχει ακομα και θα φτιαξει σιγουρα με KRT16S !!!Πολυ μεγαλη διαφορα με art!!!Ταχυτατο!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλημερα!!!Ξαναπέρασα το factory με toolkit μεχρι στιγμης ολα καλα το wifi δουλεύει σωστα με πιο δυνατο σημα!Φορματ πριν που εκανε ο bootloader και μετα!!Ολα καθαρα!!To ξεκλειδωμα στις αν. υπαρχει ακομα και θα φτιαξει σιγουρα με KRT16S !!!Πολυ μεγαλη διαφορα με art!!!Ταχυτατο!!Στη μπαταρια δεν εχω καποια διαφορα μεχρι τωρα... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 To ξεκλειδωμα στις αναπάντητες υπαρχει ακομα και θα φτιαξει σιγουρα με KRT16S !!! Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 αυτό δεν διορθώθηκε ακόμα δυστυχώς Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 αυτό δεν διορθώθηκε ακόμα δυστυχώς Προλαβες την περασες ρε θηριο??Ε γιαυτο μαλλον αργει το ΟΤΑ....λογικα ισως βγαλουν ενα ακομα firmware με bug fixes και ειναι αυτο το τελικο για OTA Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 το ΟΤΑ ξεκίνησε οπότε μάλλον με το επόμενο Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Καλημέρα. Για όσους περιμένουν ΟΤΑ. Θέλανε στην google να τεστάρουν πράγματα πριν βγάλουν ΟΤΑ γι' αυτό αργήσανε. Πάντως το επειβεβαιώνω κι εγώ το τηλέφωνο ξεκλειδώνει ακόμα μετά από αναπάντητη. Με τις μέρες θα δούμε τι άλλο φτιάξανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 καλημέρα από αυτούς που έχετε βάλει την 4.4 (KRT16S) με ποιον τρόπο την βάλατε με adp command link και τι υπάρχει μέσα ο GEL η ο ART Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 καλημέρα από αυτούς που έχετε βάλει την 4.4 (KRT16S) με ποιον τρόπο την βάλατε με adp command link και τι υπάρχει μέσα ο GEL η ο ART Eγω με toolkit και το art ειναι μονιμα μεσα απο την KRT160 τον gel δεν το εχουν βαλει ασχετα που ειναι μια βλακεια και μιση!!!NOVA prime for ever!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Eγω με toolkit και το art ειναι μονιμα μεσα απο την KRT160 τον gel δεν το εχουν βαλει ασχετα που ειναι μια βλακεια και μιση!!!NOVA prime for ever!!! έμενα πάντως μου λέει ότι με αυτό το image occam-krt16s-factory-2006f418.tgz e-signature verification failed Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 έμενα πάντως μου λέει ότι με αυτό το image occam-krt16s-factory-2006f418.tgz e-signature verification failed με ποιο τροπο την βαζεις? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 με ποιο τροπο την βαζεις? δεν είμαι ροοτ και έχω JWR66Y μπαίνω bootloader μετά recovery και γράφω από το pc adb sideload occam-krt16s-factory-2006f418.zip Παράθεση ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts